En sak på önskelistan

Åh jag är så förälskade i de här onepiece/ziperall eller overall eller what ever u wanna call it! På fredag får jag en tidig julklapp så till julafton önskar jag mig faktiskt en sådan här mysig sak! Några fina exempel!
Vill ha vill ha vill ha...

Filande på nyårslöften



Ja då sitter man här igen då. Precis som om det skulle vara något ovanligt att jag hamnar framför datorn och bloggen.. I-landsproblem faktiskt.

Tanken är att jag och Cassie ska fira nyår ihop igår. Ja och att jag nämner det beror på att hon den senaste veckan i princip varje dag frågat vad vi ska göra, och ja jag vet fortfarande inte. Jag har alltid känt att nyår är ganska så överskattat, mycket förväntningar som ofta bara går i kras eller inte blir alls lika bra som man hoppats på. Jo, nu lät jag lite bitter men så har jag haft det iaf. I år blir det kanske andra bullar, vem vet ;)

Hursomhelst så satt jag och funderade på det här med nyårslöften. Normaltsätt brukar jag inte ge några eftersom jag i princip aldrig håller dem. Ja förutom nyårlöftet jag hade för sju år sedan att börja träna och äta hälsosamt. Det har jag faktiskt hållt ganska så bra, även om det varit en del svackor där också.

Om detta blir ett nyårslöfte eller bara ett helt vanligt löfte det vet jag inte, men jag ska i alla fall sträva mot det. Jag har varit dålig på det förr men att ha ett mål att gå mot är ganska så viktigt. Annars kommer man ingenstans här i livet. Detta får bli mitt sista "stora ryck" innan det är dags att bli vuxen på allvar. Ja, jag tänkte det i alla fall, och nej jag ska inte bete mig som en fjortis (eller mer i vissa av eras ögon kanske?).

Vad blir då mitt löfte? Mitt löfte inför det nya året är att faktiskt börja ta för mig av livet. Jag får så många chanser till mycket som jag inte vågar ta och ja det får väl vara slut på det. Dags att leva, dags att njuta och dags att komma någonstans. Eller ja jag är ju någonstans men komma längre än så, och VÅGA ta för mig. Jag har alltid varit så blyg med det, men nu ska det bli slut på det!

Jag tänkte även sluta leva som en pensionär som jag faktiskt gör för tillfället. Min festperiod har jag väl haft, ja alltså den där stora perioden då man festade varannan dag och var ute konstant. Men att sitta inne varje helg som jag gör nu håller inte heller. Jag vill inte bli kärring redan, det har jag många år på mig senare i livet att vara. Så tidpunkten är helt fel!

London blir också ett projekt under nästa år. Jag har som sagt en bra plan, och jag tror till och med jag kommit på en ännu bättre sak. Så för gudsskull håll era tummar och tår för mig. År 2012 SKA bli mitt år, och ja jag har sagt det många år förut men denna gången ska det bli verklighet!

Stay continued, jag håller er uppdaterad så fort det rör sig åt rätt håll.

Pepparkakshus!

Ja som ni vet blev jag ju smått irriterad innan för att internet inte ville fungera som det skulle.. Så jag åkte ner till Willys för att handla färdiggräddat pepparkakshus, lite grejer till att dekorera med. När jag kom hem fungerade givetvis internet.. Men ja, jag gjorde ändå pepparkakshuset. Såhär kan det se ut!


Nyss hemkommen från affären!




















Internet sucks!

Ja iaf just nu, det har fungerat hur bra som helst under en längre tid.. men inte nu. Kul..aja det kommer bilder senare ikväll och ja nu ska jag alltså bege mig för att inhandla pepparkakshus. Så det så! Hörs sen!

Tillbaka till vardagen

Jag trotsade hostan och förkylningen lite för Kolas skull idag.. Så det blev en tur till hundstranden. Stormen hade ställt till det en hel del där, sandynorna var trasiga och hade åkt med havet en bit ut, träd hade fallit och helt plötsligt fanns där bäckar som rann från skogen och ut i havet.






Kallt..brrr...













Fick ta lite värmande glögg efter promenaden :)

Godmorgon

Idag är jag helt ledig och rösten låter som en kråka.. Så kan det bli när man blir förkyld *gnäll gnäll*.

Frukostdags, kesella med bär och funlight, ovanlig frulle för mig va? Men till det gör jag faktiskt två varma mackor med ost, feta, oliver och ajvar! Ska bli sjukt gott! Förr i tiden var det fyllemat för mig :P.
Mammagris idag.. ;)

Host host...

Hittade några bisolvon tabletter som man sväljer mot hosta.. Men om de hjälper något vet jag inte, det känns som om det är dags att inhandla lite hostmedicin. Förkylningar är skit. Men okej, änsålänge är den här inte så illa. Hoppas den går över snart!

Ska strax nanna, men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag det är så himla mysigt nu när alla juleljus är uppe och tomtar med mera.. Men ja, så är det varje år. Ett tag när jag var yngre så tvingade jag mig själv att sova med adventsljusstaken tänd i fönstret för jag tyckte den var så himla mysig! Trams.. Haha.
Aja, jag ska även försöka avvänja mig vid att ha mobilen bredvid sängen när jag inte har någon tid att passa. Så detta får bli mitt gonatt inlägg. Sov gott!



Invägning

Ja en lite sen invägning men detta får vara för vecka 47, veckan innan dess har jag ingen aning om vad jag låg på. Jag infann mig hemma hos mina föräldrar då, så inte så enkelt att kolal eftersom de inte har någon riktig våg!


Jag är faktiskt jättestolt över mig själv som har lyckats hålla mig såhär "fettfri". Veckan nere på Gran Canaria var fantastisk, första gången på många, många år jag inte känt mig lite småplufsig om magen. En fantastisk känsla! Håll tummar och tår för att jag orkar fortsätta såhär hela vägen till kvalet inför Miss World Sweden. Jag ska verkligen försöka för jag vill ju så gärna!!!

Må hända att jag är liiite kortare än de flesta som tävlar, men å andra sidan kan det vara roligt med en annorlunda Miss World istället för den traditionella supersmala, långa och kurvlösa. Missförstå mig inte nu, jag tycker våra Miss World Sweden har varit fantastiskt vackra. Men lite annorlunda skadar aldrig!

Höstmys med H&M


Whoop whoop

Jag har äntligen kommit på en bra plan om hur jag ska lyckas flytta till england och jobba samtidigt ;). Cv upplagt på företag nr 1. Hoppas, hoppas nu att det går bra! Håll tummarna för mig! Tycker det känns som om livet ska lossna lite, och ja jag vet att jag sagt det förut men det känns verkligen så! Jag hoppas och känner att mycket är på gång! Me like!



Videoblogg

Har fått en del förfrågningar om videoblogg.. Så ja, inte för jag förstår själv varför man gör en sådanhär och skämmer ut sig men ja jag bjuder på den! Enjoy.. P.S Ursäkta alla funnyfaces jag lyckas med, men det är inte det enklaste att föra en dilago med sig själv utan att känna sig smått koko.



A bit of Christmas spirit

Ja julen är ju här och tro det eller ej men jag har faktiskt fått in lite julkänsla! Ännu mer julkänsla blev det när resan till London äntligen är bokad och betald! 15 december-19 december infinner jag mig i England! Yeeey!

Nu återstår bara dammsugning, sen är jag klar med julandet fram tills granen ska in! Myspys!




Pink hjälper också till att julpynta!







Sovrummet





Kitchen

I allt julpyntande

Så kan man ju lyssna på den här mysiga julsången!



Till världens bästa föräldrar

Detta är som rubriken ovan säger, tillägnat mina underbara föräldrar.

Jag vill bara berätta för er att jag är så oehört tacksam att jag blev just er dotter. Ni är både två, de mest fantastiska människor jag mött i hela mitt liv. Ni är unika på era egna sätt och ja, ni må kanske vara varandras totala motsatser men tack vare att ni är det har jag blivit den jag är idag. En bra blandning från er båda (ja en del av era dåliga sidor har jag förstås också fått, men alla har vi dåliga sidor.. mer eller mindre;) ). Ja om man nu ska gå på vad mina nära vänner säger ;).

Ni är de jag vänder mig till i alla lägen, om jag är glad, ledsen, arg, besviken eller bara vill vara. Alla har inte den turen att de kan vända sig till sina föräldrar i alla lägen, men det har jag. Det är jag tacksam för. Jag vet också att ni ställer upp i vått och torrt, hur mycket eller lite jag än klantat till det (jag är ju impulsiv som min kära mor och envis som min fina far). Jag vet att ni alltid gör så mycket ni kan bara för min skull, det den ena inte kan hjälpa mig med kan alltid den andra hjälpa mig med. Vare sig det gäller råd i livet eller de praktiska sakerna som man också kan behöva hjälp med. Det är alltid ni som finns där när jag behöver er.

Man får inte heller glömma att ni faktiskt alltid finns där när jag inte behöver er också. Ni finns där när jag bara vill vara, och det är nog den största anledningen till att jag alltid kommer till er så fort jag får en lucka i schemat. Visst var det enklare när jag bodde i Malmö, men jag tror vi alla uppskattar tiden tillsammans mer nu när jag bor 1,5 timme ifrån er.

Jag älskar er mamma och pappa. Ni är fantastiska och tack för att ni finns i mitt liv och att det var just ni som blev mina föräldrar. Jag uppskattar er mer och mer för varje dag, även de dagar då jag inget säger.

/Er dotter

Jo jag hade går och lagt mig. Sov i två ti...

img_0272 (MMS)

Jo jag hade går och lagt mig. Sov i två timmar och vaknade klarvaken. Nu har jag suttit vid datorn i två timmar och år ändå pigg? Jag som är förkyld och borde sova? Ett tag tänkte jag stanna uppe men med lite vett i knopen vet jag att hjärnan kommer vara helt slut imorgon annars. Lika bra att trotsa och försöka sova. Känns som om något stort är på g. Hoppas det är vad jag vill och hoppas på att det är! Jag vill, jag vill, jag vill! Men ja det är tyvärr fortfarande en hemlis ;). Godmorgon på er som läser detta! Hörs om några timmar igen!


Well well, då var det dags att sova igen d...

Well well, då var det dags att sova igen då. Hoppas på en god nattssömn och att vakna frisk imorgon. Typ iaf! Hoppas alla haft en fantastisk måndag. Hörs imorgon, natti!


Ho ho ho

Nej det är inte bara mamma som gillar jultomten. Jag är faktiskt ett stort fan av julen och jag verkligen älskar den. Jag tycker det är så mysigt med alla fina belysningar, julpynt och julbak! Eftersom jag inte orkat rota fram adventsljusstakar och dylikt idag tänkte jag ta tag i det ordentligt imorgon! Ja jag vet, det kanske är lite tidigt men ja jag tror alla julgrejer ska fram! Ska passa på att inhandla julstjärnor (plantorna) och ja vi får väl se vad det blir. Kanske till och med ett pepparkakshus, jag kanske följer Melonens exmpel på ihopsättning ;)
Ska faktiskt bli mysigt imorgon! Hoppas fortfarande på lite mer julmys i London, håll tummarna för mig att det blir av! Jag som trodde allt var hundra procent innan vi åkte, men ja vi får se! Annars får jag väl jula till det ytterligare härhemma!

Bildbomb

Ja för er som jag inte känner och har på FB så tänkte jag ladda upp några bilder av de som blev tagna i förra veckan :)


Liten gran va?;)









Playa de Mogán

Sola, sola och sooooola!

La playa

Bill&Bull

Puerto Rico

Älska att sola, notera att jag har min tåring på ;)

Happyface



Lite mys på balkongen hann vi också med

Primark är helt klart mitt favoritställe! Nästa gång åker jag utan kläder ner! Nej, alltså jag åker dit i kläder så jag åker inte naken.. Men ja inget i resväskan :P

Dancing with Santa

Haha, ja innan jag laddar upp och går igenom bilderna sedan semestern tänkte jag bjuda på den här videon med mamma och Eva. Svenska turister som fått i sig en eller två för mycket ;). Tyvärr fick jag inte med när de båda shakade loss ordentligt, men ett litet smakprov :P

Förlåt resekamrater, men ja.. Jag var ändå lite tvungen haha!



Atjoooo!

När halsen börjar kännas bättre så är det näsans tur.. Fan vad det kittlar hela tiden och inte tusan kan jag göra någonting åt det! Har blandat en huskur, så får vi se hur pass bra det funkar. Dock ska det i alla fall bli ruskigt skönt att få sova i sin egen säng inatt!

Jag har packat upp väskorna jag hade med mig, rent och smutstvätt.. Dock får de stå bredvid sängen för om jag känner mig själv rätt blir det inget uppackande av julgrejer idag, men troligtvis imorgon! Ska mest ta det lugnt idag faktiskt. Ska försöka få tummarna ur häcken och ladda upp bilderna från Gran Canaria under kvällen också! Promise!

PUH!

God eftermiddag fina läsare!

Hoppas er dag varit bättre än min.. Jag är ÄNTLIGEN i Halmstad. Det tog mig nästan tre timmar extra och det var inte förrens med tredje bilen jag faktiskt kom iväg. Men nu är jag som sagt hemma och skönt är det kan ni tro! Även om det gick åt en del onödig energi däremellan.. Ibland avskyr jag bilar.

Jag har fått mat i magen, första tvätten är i maskinen och räkningarna betalda. Fantastiskt! Nu ska djuren få mat och sen ska det plockas undan och letas upp julgrejer!

Min bil gillar mig inte längre.. Överhetta...

img_5937 (MMS)

Min bil gillar mig inte längre.. Överhettad motor. Suck!


Kvällens i-landsproblem blir att gnälla fö...

Kvällens i-landsproblem blir att gnälla för att 3:s internet inte vill sig riktigt idag från luren.. När det är sovedags går mitt innan sömnstadie ut på att facebooka, blogga och twittra.. Aja, kanske stormen som är bråkig! Hoppas den slutat till imorgon så jag kan komma hem till Halmstad igen! Sov så gott och krya på mig själv!


Oh Romeo where do u have ur Juliette?

Sitter och lyssnar på klassiker på Spotify, just nu spelas Shebangs låt Romeo. Ni vet soundtracket till Eva & Adam för typ hundra år sedan?

Sry att ni inte sett några semesterbilder än, men det får komma en bildbomb när jag är åter i blåsiga Halmstad! Har dessutom lite söta saker att visa som blivit inhandlade, mest stolt är jag över mina översnygga jeans. Jag ska visa! Ni får hålla ut!

Btw, så har jag bestämt att jag ska glögga i veckan för nu är det fanimej första advent så det så. Bara så ni vet!

Ska strax se Starke man på tv, sjukt kul. Om ni missat det så är det dags att kolla på det är ettan det går på!



In skåne

God kväll kära läsare!

Ja egentligen skulle jag ha befunnit mig i Halmstad just nu, men pga stormvarningar så stannar jag tills imorgon istället. Jag vill helst komma hem hel!

Semestern har varit hur mysig som helst! Mysigast av allt var att träffa min fina Bill (Maria, bill och bull ni vet ;) ). Känns som om vi setts nyligen även om det var nästan ett år sedan senast. Vi solade, pratade skit, mös och bara var! Helt fantastiskt! Längtar redan tills hon kommer hem till jul, ska bli så mysigt.

Satt nyss och funderade på explosionen som inträffade den 23:e inte ens ett kvarter ifrån oss. Det är så sjukt att man inte fattar det. En påtankning av gas som gick fel och poff sa det.. Hade det inte läckt ut så mycket under påtankningen och gasbehållarna befunnit sig i källarn hade troligtvis halva staden exploderat, inklusive vi. Ruskigt läskigt och sjukt att tänka att jag inte hade suttit här och skrivit just nu då. Jag tror vi hade änglavakt, eller jag är ganska så säker på det!

Om ni vill läsa om explosionen kan ni läsa mer här --> Aftonbladet <--. Sjukare blir det när vi eventuellt skulle bott på grannhotellet, istället för där vi bodde. Man får lite rysningar!



Julmys! Jag som skulle hem till Halmstad i...

img_2783 (MMS)

Julmys! Jag som skulle hem till Halmstad idag, men pga väder så stannar jag tills imorgon förmiddag :) hörs senare!


How u remind me

Minns ni?

R.I.P. Finaste ökenråttan Molle. När jag k...

img_6995 (MMS)

R.I.P. Finaste ökenråttan Molle. När jag kom hem till pappa efter semestern hittade jag honom i ena hörnan i buren. Han hade varit uppe och rantat igår men jag har misstänkt att han varit sjuk ett tag då han ätit dåligt.. Jag är ledsen, även om jag vet att de inte bli sådär supergamla hade jag gärna behållt honom ett tag till. Han kanske kände sig ensam efter att hans bror dog i somras. Sov gott Molle.


Sista tidsinställda inlägget

Ja för denna gången iaf, om ni missade att jag skrev det i måndags så är de flesta (kanske inte alla) inläggen tidsinställda! Mest för att ni ska ha lite att läsa under tiden jag har varit ute i solen och badat! Himla bra man kan göra såhär faktiskt!
Hoppas ni haft en fantastisk vecka, har ni tur kommer det ett sms-inlägg senare annars hörs vi imorgon tuffingar!

Back on the plane

Hejsan fina läsare!

Nu är jag åter på planet och ja jag är överdrivet tacksam att det finns wi-fi även på hemvägen! Sweeet! Uppdaterar mer senare ;-)


Back on the plane

Hejsan fina läsare!

Nu är jag åter på planet och ja jag är överdrivet tacksam att det finns wi-fi även på hemvägen! Sweeet! Uppdaterar mer senare ;-)


Home sweet home

Idag bär det av hem igen, efter lite semester med fina Maria! Ja haf är inte hemme förrän inatt om allt går som planerat.. Men ändå, så jag ska njuta lite av solen!

Hoppas ni inte saknar mig för mycket!



Christmas spirit

Snart mina vänner är det juuul!

Drömmaren

Ni som följt mig ett tag vet kanske hur mycket jag pratar om att jag är en drömmare? Ja och för er som inte gjort det så kan jag berätta att jag nog stämmer in på alla krav som möjligen må finnas på en drömmare. Jag drömmer mig igenom dagarna och jag lägger ner fantastiskt mycket tid på det. Men jag tycker om det för i mina drömmar är det precis som jag vill och jag är lycklig för den stunden.

Som jag nämnt tidigare har jag börjat märka att mina drömmar faktiskt börjat besannats. Hur fantastiska de än må vara, och jag kan inte annat än att älska det! Det händer saker i mitt liv och som jag sagt tidigare ruckar det åt RÄTT håll. Jag hoppas detta håller i sig, och just nu har jag en dröm jag verkligen verkligen hoppas ska slå in! Guuuuuud vad jag hoppas att den stämmer! Jag kommer berätta för er om eller nej, snarare när den slår in. I promise!

Å nej det är inte drömmen om att vinna på lotto, det vet jag kommer hända inom en snar framtid. Jag känner det! Hihi!

Hoppas ni har det härligt hemma i Sverige, imorgon kommer jag hem. På söndag återkommer alla tusen uppdateringar om dagen ;) Dessutom blir det bildbomber från Gran Canaria! Håll ut!



En hälsning till mina fina

Jag ville bara säga till min älskade pappa och mina fina husdjur att jag saknar er massor!

Jag vill säga till mina fina tjejer Cassie och Arlinda att jag saknar er <3, snart ses vi allihopa!

Kärlek!



När julen kommer...

Jag tror jag sagt det innan, men om inte så gör jag det nu. När jag kommer hem till Halmstad efter semestern på måndag gissar jag på.. Då ska jag sätta uppå adventsljusstakar i fönsterna! Kanske om jag lyckats leta rätt på det i garderoben så ska jag få upp någon ljusslinga på balkongen också. Numera har jag ju faktiskt en finfin balkong!
Jag älskar julen, jag tycker det är den absolut mysigaste högtiden vi har! Det är kallt och man sitter inne med trevligt sällskap. Man umgås med dem man tycker om. Bakar lussekatter, klär granen och det bästa av allt är att man glöggar! Förra året testade jag en massa starkvinsglöggar! Så jag ahr en humm om vad som är gott till i år ;)
Old picture.. Från 2009 tror jag, men än har jag inte fått på mig någon tomteluva :P Men snart så!

Explosionen

Hej alla fina bloggläsare!
Jag ville bara berätta för er alla att jag och mina nära och kära är okej sedan gasexplosionen på ett hotell här i Playa de Mogan. Hotellet låg knappt ett kvarter bort. Hade vi haft riktig otur så hade halva staden exploderat.. Det finns många skadade, men än så länge så har alla klarat sig även om man befarar att där är en man och en kvinna som inte kommer klara sig.
Om inte förr så hörs vi när jag kommer hem, jag har en del tidsinställda inlägg som kommer dyka upp tills söndag!
Puss och kram på er!



She wolf

Ja seriöst, jag vet att låten är gammal men jag har fått den på skallen igen! Kan inte rå för det, börjar nästan tro att jag är en liten She wolf eller Loba som det heter på spanska. Fantastisk remix!



London

Som ni flesta vet som följer min blogg så är jag ju iväg på semester till Gran Canaria just nu och umgås med finaste Maria! Vi har ju varit Bill och Bull några år tidigare.. Ja vi är väl det fortfarande men vi lever lite annorlunda liv just nu och som ni kanske förstår bor vi inte ens i samma land längre :P. Men jag är glad att hon bosatte sig i värmen, då har man en fantastiskt bra anledning att åka på solsemester!
Hursomhelst så är det till 99,9% bestämt att min önskan om lite julshopping i London faktiskt slagit in. Man kan ju nästan tro att det är julafton redan?! Jag, Cassie, mammamus och eventuellt en vännina till henne har börjat planera en weekend dit. SÅ när jag kommer hem på lördagnatt (ja jag kollar eventuellt söndag) så ska vi kolla flyg och se hur det ser ut med hotell! Visst är det väl spännande?! Jag tar allt resande nu så får jag lugna mig tills jag flyttar utomlands nästa år sen! Yeeey!

Versace for H&M

Jag vet inte om ni märkt det, men ja jag är inte sådär fashinerad av märkeskläder.. Tyvärr. Jag kan fortfarande finna det snyggt, inte det jag menar men ja.. Jag kan köpa märke, men jag kan också köpa heeeelt okända märken ENBART för att det är snyggt.
Hur som helst så kollade jag givetvis på H&Ms kollektion av Versace och hittade den här vackra väskan:
Det är faktiskt lite "Alice" över den.

Kreativitet

Jag älskar verkligen att pilla med naglarna, ja alltså måla dem i fina (ibland fula också) färger, pilla med klisermärken, stenar, dekorationer, ja allt man kan tänka sig! Jag tycker verkligen att det är skitkul! Om ni nu skulle ha missat det av någon anledning ;) Just nu sitter jag och väntar på att tånaglarna ska torka så jag kan "strassa" dem! Extra roligt har det blivit tack vare tåringen och eftersom jag nu infinner mig i värmen och springer runt i sandaletter kan det inte bli bättre! Jag visste tåringen var helt rätt investering för några veckor sedan;)

I-landsproblem

Ja alltså nu har jag ett bekymmer. Inget sådär superstort egentligen, men tillräckligt stor för att det ska störa mig och få mig att fundera ordentligt!

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag ska försöka ta tag i min dröm och faktiskt flytta till England även om det bara är för några månader så har jag typ bestämt mig för att det faktiskt ska bli av! Problemet jag har nu är hur fan jag ska göra med mitt telefonabonnemang? Jag har en Iphone 3, och jag lovar er den är extremt välanvänd nästan så att det är ett under att den ens fungerar alls.. Jag får ju lov att förnya mitt abonnemang nu den 12 december. Men ja, givetvis binder jag mig då på två år och en summa 699 varje månad.. Ja om de nu inte höjer den om jag byter till en iphone 4..

Alternativet blir att köpa en ny Iphone lös.. De är dyra.. Abonnemanget gäller till juli och i juli bör jag ju veta hur jag ska göra? Annars får jag väl ta död på min gamla så mycket att den faktiskt inte går att starta mer? Jo jag kan ju köpa en annan telefon som är billigare men det har jag redan och med handen på hjärtat så ÄLSKAR jag iphone.. SÅ är det bara.

Ja och det korkade alternativet är ju givetvis att förnya abonnemanget, få en telefon och sen vara låst med 699/månad.. Jag kanske inte stannar så länge i England? Men man vet ju aldrig. Om någon har något vettigt förslag eller någon "kul" idé så är de varmt välkomna!



Kul pilot!

Haha ja tur jag sitter på typ världens bästa plan! Annars hade jag lätt blivit knäckt när han sagt fel med typ 1,5 timme :p men ja så kan det vara! Mindre än en timme tills vi landar nu iaf :)


Snart landar vi!

Inte illa när man kan landa en hel timme innan;) me like!


Powernap

Har precis vaknat upp från en otroligt skön powernap på planet. Creed till norweigan som har bra med benutrymme och sköna säten! Me like!


Hello Gran Canaria!

Godförmiddag!
När det här publiceras så ska jag förhoppningsvis sitta på planet påväg ner mot Kanarieöarna. Ibland är det en himla tur att det finns tidsinställda inlägg, så slipper ni vara utan i en hel vecka;)
Jag hoppas solen tittar fram de fem dagar vi kommer spendera där, men enligt Maria så ska det inte vara några problem. De senaste bilderna hon laddat upp har hon ju faktiskt varit solbränd på. Ja, sen att jag är vitare än en nymålad vägg är ju en helt annan sak. Har ju med mig solkräm såklart! Hörs senare, och om det blir tid över så lovar jag att göra en "färsk" uppdatering från Gran Canaria :)

On our way!

Hejsan svejsan!

Hoppas ni mår bra hemma i Sverige (eller vart ni nu må befinna er). Sitter just nu uppe i luften och ser solens varma strålar för första gången på flera, flera veckor! Fantastiskt! Helt seriöst så tror jag att jag ÄLSKAR norweigan! Ska lätt söka jobb hos dem när jag kommer hem! I have 2! Wi-fi på planet, kan det bli bättre eller?! *nörd*.


Nej jag kunde inte låta bli.. Ett sista go...

Nej jag kunde inte låta bli.. Ett sista gonatt sms. Efter några års bloggande så blir det lite konstigt att inte kunna göra det bara sådär.. Även om det bara är för en vecka! Natti!


God kväll! Ganska så trött just nu och lit...

God kväll! Ganska så trött just nu och lite smått irriterad.. Men inte lönt att lägga sin energi på saker man borde veta svaret på innan. Snart blir det sängen, för imorgon bär det av mot värmen. En aning tidigt men sen kommer man ha hela dagen och kvällen på sig att mysa runt! Maria vi landar 12.50 så du vet ;) OM du skulle glömma det för tusende gången:)


Snart så

Ja vi har väl packat ihop det mesta nu och om en timme eller två så kör pappa oss in till stan för att sova där. Vi ska ju vara på Kastrup redan halvnio imorgon.. Lika bra att vara lite närmre iaf! Har jag tur kan jag dessutom somna i tid, är svintrött!
Hoppas ni har en mysig söndag kära läsare!

Jag känner mig lite julig...


Godmorgon, jag har visst blivit morgonpigg...

img_4869 (MMS)

Godmorgon, jag har visst blivit morgonpigg... Eller snarare Pink som sedan väcker mig. Aja, då var man upp iaf!


Med handen på hjärtat så saknar jag mitt h...

img_4953 (MMS)

Med handen på hjärtat så saknar jag mitt hem i Halmstad lite. Men å andra sida ser jag fram emot sol och bad i näta vecka istället för regn och rusk! Flygresan dit är ganska så lång men jag såg på Norweigans hemsida att en del av planen har wi-fi så jag hoppas vi hamnar på ett sådant! Nej nu ska jag försöka sova, hörs imorgon! Puss på er!


Man måste ju testa..

img_3839 (MMS)

Man måste ju testa..


Myslördag

Godkväll!

Hoppas ni alla har en fantastisk lördag. Själv är min egen hur bra som helst. Lugn och ja härlig helt enkelt. Jag gjorde de där småsakerna som att färga ögonbrynen (Ja det syns inte sådär superstorskillnad när man gör det själv men men..) , måla naglarna och sådär. Håller just nu på att skriva ut resehandlingarna inför Gran Canaria på måndag, hade ju varit snyggt och glömma det eller passet. Förövrigt glömde jag nästan det när jag åkte från Halmstad igår, men jag kom på det i rätt tid som tur var! Puh!

Ska strax ner till konsum i Höllviken för att köpa mjölk, av någon märklig anledning fick jag det i uppgift.. Jag som känner mig så vacker idag. Kritvit, bölder i pannan och lite torra fläckar här och var. Skitsamma jag ska snart till värmen, då försvinner det!

Hörs senare!



Did it again

Nej jag lyssnar bara på Shakira, gör ofta det när jag är nere hos pappa.Vet inte varför, men hon är djävulskt bra så det är väl inte sådär superduper konstigt :)

Ett annat vanligt fenomen som sker när jag är här nere är att jag är extremt superduper segproppig! Har tänkt gå och duscha i säkert två timmar men än har jag inte lyckats..dessutom ska jag fixa naglarna och färga ögonbrynen också. Första gången jag ska färga brynen själv! Håll tummarna för att det går bra!

Aja, jag får väl faktiskt duscha nu. Hörs senare!



Fantastico!


Efter en fantastisk kväll med Cassie och v...

img_4182 (MMS)

Efter en fantastisk kväll med Cassie och vår skattfyllda kväll är det snart dags att möta John Blund. Jag är faktiskt suuupernannig.. Igen! Måste vänta på att pappa ska bli klar i badrummet bara. Om man räknar detta som lördag så åker vi till Gran Canaria i övermorgon! Wohoo!


Trött som en gris, slitna sneakers, frisko...

Trött som en gris, slitna sneakers, friskoströja, flottigt plattat hår och bölder i pannan. Ja det är bara jag som härjar runt på möllan om ni ser någon sådan. Ingen Alicedag idag..


Något att starta dagen med för en fantastisk fredag!


Nu skulle pappa sova, vilket innebär att j...

img_0269 (MMS)

Nu skulle pappa sova, vilket innebär att jag inte får sitta vid datorn mer. Ja alltså ska jag också sova. Kan iofs behövas eftersom halsen är lite bråkig idag. Mitt tänkande har satts igång som tusan igen.. Ja mer än vanligt alltså! Jag måste nog säga att mitt liv är rätt så bra ändå, och händelserikt mellan varven. Jag gillar det faktiskt! Det känns som om många bra saker är på gång! Jag hoppas hoppas hoppas! Det blir som jag vill! Sov så gott nu!


Vodka menthol lakrits- medicin mot halsont!

img_2683 (MMS)

Vodka menthol lakrits- medicin mot halsont!


Hej Malmö!

img_7572 (MMS)

Hej Malmö!


Okej nu ska jag bara sega liiiite till inn...

img_6777 (MMS)

Okej nu ska jag bara sega liiiite till innan jag beger mig...


Skåneland

Godförmiddag!

Hoppas ni sovit gott vänner, själv sov jag väl ganska så gott när jag väl somnade. Tycks hamna i någon form av insomnia lite då och då.. Men ja, man kan ju inte sova som en prinsessa varje natt! Dessutom händer det faktiskt mycket trevligt just nu,en del saker som jag aldrig trodde skulle hända? Å nej jag tänker inte berätta vad, jag kanske gör en dag ;) Men inte nu! Sen ser jag fram emot att åka till Gran Canaria på måndag och träffa finaste Maria! Dessutom blir det troligtvis en julshoppingweekend i London om några veckor. Ja livet är rätt så trevligt mellan varven ändå. Just nu känns mycket bra!

Nu ska jag försöka sluta sega, klä mig och packa det sista jag kan komma på. Sen ska jag bege mig ner mot sydligare breddgrader! Hörs senare!



Btw så träffade jag en trevlig herre på st...

Btw så träffade jag en trevlig herre på stranden idag med vovvarna! Vi pratade lite om livet och så sa jag att jag ville flytta till England några månader/år ingen vet ju hur länge det blir.. Å han är nog den första som faktiskt sagt att det var jävligt bra tänkt! Ja han svor kanske inte men ändå! Ser ni, jag är ganska så vettig av mig ändå ;). Aha en parants nu ska jag fortsätta med min hemska insomnia..


Det fick bli en lite knepig bild ;) jag tr...

img_2867 (MMS)

Det fick bli en lite knepig bild ;) jag tror detta är första gången på ja jag vet inte hur länge som jag faktiskt lägger mig i tid och ÄR trött! Tänkte köra ner till pappa imorgon mellan tolv och två. Tror det kan bli lagom! Hoppas ni haft en härlig onsdag så hörs vi imorgon! Sov gott!


Trötter nr 1

Usch ja, nu märker man att kroppen börjar ta ut sin rätt efter bara fyra timmars sömn inatt. Kankse dags att krypa ner i sängen för en tupplur! Borsta bissingar och dylikt först dock ;)



Städning och packning

Sådär då var det rent och fräscht här, det mesta är packat och äntligen kan jag bara vara lite. Ja innan jag däckar på kudden, blev bara fyra timmars sömn inatt.. Fan att jag alltid skrämmer upp mig själv..

Bad

Innan det är dags för städning, packning etc inför semester till först Skåne och sedan Gran Canaria passade jag på att tag mig ett varmt och skönt bad. Maten står i mikron och sedan är det bara att tuta och köra!







Dagens bloopers..

Kameran gillade inte mig tillräckligt mycket idag.. såhär kan det se ut då.

Känner ni igen den här tjejen?

Om ni undrar varför luggen är sne så beror det på att jag fick den geniala idén att styla den á la Alice när jag hittade saxen i soffan...

Morning!

Idag är jag trött som tusan.. Somnade inte förrän vid fyratiden eftersom jag låg och skrämde upp mig själv hela natten.. Jävla trams, så kan det gå när man ser för många skräckfilmer. Ganska sjukt dock att det kommer några veckor efter?

Idag blir det nog lugnt, skippar nog träningen eftersom jag är så sjukligt trött.. Ska vila och börja packa inför Gran Canaria, ja och hem till pappa eftersom jag sticker dit imorgon är det tänkt! Lite krasslig än dock men det får fanimej bli bra!Har inte tid med sjukdom när jag ska träffa Maria och sola och bada! Har dock ett I-landsproblem, ingen aning om vilken bikini jag ska packa med mig! Zebra eller leopard?

Nu ska jag dricka lite kaffe till innan det är dags för frulle!



Usch jag har fått lite obehags känsla för ...

Usch jag har fått lite obehags känsla för ljuden .. Både igår och idag, men ja det behöver ju inte vara något eller hur? Jag jagar nog bara upp mig i onödan! Hoppas det iaf. Men Pink ska ändå få utegångsförbud. Sen ska jag bara sova här imorgon också sen är det dags för Skåne! Därefter gran Canaria Wohoo!


Helskinande

Ja jag klarade mig, men ja jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt tyckte att det var lite obehagligt.. Tanken slog mig faktiskt att det kunde vara något djur som är ute efter Pink.. Eller människa eftersom hon alltid suttit på räcket menar jag.. Ska sluta öppna efter nio kanske? Är rädd om min kissekatt! Jag märkte det först igår och ja hon har suttit på räcket båda dagarna.. Usch!
Aja. nu ska jag strax nanna! Hörs då!

Utmattad

Idag körde jag ett ruskigt bra kondispass, men dessvärre är jag helt utmattad och lite snorig i näsan.. Inte kul alls med andra ord! Men jag ska nog snart gå och lägga mig tänkte jag, kanske kan sova bort det.

Kom precis på något läskigt faktiskt. Jag brukar ha min balkongdörr lite på glänt nu på kvällarna så Pink kan springa ut och in. Nu är det andra dagen i rad jag hittar henne sittandes på räcket.. och inte nog med det! En stig går en bit bort från min balkong och det låter som någon springer där! Om det inte är något djur så går någon fram och tillbaka på den! Läskigare är det att jag måste ner och kissa hundarna och gå ut och släcka min ljuslykta som står där..

Aja, jag överlever nog. Messar ett gonatt till er så mina nära och kära vet att jag lever iaf..



Strandpromenad

Dags för öronmuffarna igen, vintern är på ingång!

Dagens softklädsel ;P

Skiljer väl inte sig speciellt mycket från gårdagen förutom att jag har min myströja från Newyorker på mig ;)

We will rock u

Jag blev lite irriterad såhär på morgonkvisten, så lite bra musik höjer humöret direkt!

Godmorgon frost och snart vinter

Vaknade för fem minuter sedan och fick se att min balkong såg ut såhär:






Frost på glaset, frost på gräset.. Snart är det jul!

Det var ruskigt dimmigt ute nu när jag kis...

Det var ruskigt dimmigt ute nu när jag kissade hundarna. Ni vet det känns nästan som om man drömmer när man går där. Som om man är i en saga och ja lite läskigt är det allt. Men det ä också lite mysigt. Aja, strunt samma. Nu ska jag försöka somna. Men visst är det konstigt, man är svintrött typ vid sju-åtta men när klockan är elva är man pigg som en mört? Samma sak varje dag! Jag får gilla läget. Borde dock sluta spamma sönder fb och Twitter hela kvällarna. Folk lär ju inte tro jag har något liv.. Har jag iofs inte heller, men ändå! Sov gott!


Matvrak


Jag har helt seriöst blivit värsta matvraket. Det är inte kul alls! Det är vråljobbigt! Jag vet att många av er säkert tänker att jag gott kan äta upp mig (ja sånt har jag fått höra typ hela livet, hur jag än sätt ut av både vuxna och jämnåriga) och visst, jag tränar mycket och det är naturligt att man äter mer eftersom kroppen behöver bygga upp sig. Jag kan vara sådär äckligproppmätt, två timmar senare är jag hungrig igen! Dessutom missade jag hälften när jag var och handlade :(

Aja, snart är det nannedags och då blir det väl stopp för minst åtta timmar om inget annat! Funderar på att köra samma schema imorgon som jag gjort idag. Det kändes som om jag hade mycket mer kväll och eftermiddag när man ändrar ordningen på hundarnas långtur och min träning. Men vi får se imorgon ;)

Ja ni får nog räkna med ett gonatt inlägg också, som vanligt!


Såhär kan det se ut när jag borstar tänderna.. Ja och meningen med den här bilden? Ingen alls... Antar ni som brukar följa bloggen har vant er vid alla hemskt "onödiga"bilder! Ni som är nya och fortsätter läsa kommer vänja er! I promise!

The big secret

Ja alltså jag får ju påminna er om att ingenting är 100 % säkert än, men eftersom vi pratade om det i affären idag så antar (och hoppas sååååå mycket) jag att det faktiskt kommer bli såhär om jag sköter mig bra nu då. I förra veckan så stannade en av receptionisterna (eventuellt en av ägarna) mig i dörren när jag kom in på gymmet. Jag har en röd hoodtröja som det står Friskis och Svettis på, den enda av kläderna jag har kvar faktiskt, bara för den är så jäkla bekväm!

Hursomhelst så frågade hon om jag var instruktör i något, vilket jag faktiskt inte är, även om jag läääänge läänge velat. Så jag svarade nej. Då frågade hon om jag kunde tänka mig och bli det och ja vi skulle prata om det dagen efter. Hon var inte där och sedan har jag haft mitt..
Idag skulle jag in och lösa nya lotter på Ica, hon gick precis ut när jag kom och då frågade hon om jag fortfarande var intresserad och i så fall av vad. Jag sa att jag i många år tänkt utbilda mig till Bodycombat instruktör men att det alltid kommit saker emellan och ja, nu var det ju några år sedan.. Hon tyckte det lät toppen och sa att deras precis hade slutet och ja hon frågade om jag kunde tänka mig att gå en instruktörsutbildning om de skickade mig! IIH!

Nu hoppas jag såklart på att det blir så! Det hade varit så sjuuukt roligt! Ska prata med henne innan torsdag är det tänkt! Håll nu tummar och tår!

Såhär ser det förövrigt ut för er som inte har koll på vad Bodycombat är :)

Måndagskväll

Har börjat hitta lite gamla filmer jag ahr härhemma, även om en del av dem står kvar i min röregarderob :P. Så ikväll blev det Hannibal the rising, märks dock nu att jag sett den x-antal gånger då jag börjar tröttna och kan i princip hela filmen.. Aja då var den sedd detta året iaf!







Som vanligt hade jag supermysigt soffsällskap, Kola tyckte dock att han kunde sno min kudde.. Å ja vad gör man inte när han är så söt som han är?

Wohoo en ny lott!

img_8261 (MMS)

Wohoo en ny lott!


Kvällens nöje?

Jag vann på två lotter som jag fick av mamma i förra veckan, så idag passade jag på att hämta ut nya. Så det blir min spänning för kvällen! Passade även på att hämta ut fyra nya trisslotter till pappa, han vann dem på en såndär Farsdagstriss han fick av mig igår :). Lika mycket spänning till!
Btw, ni vet den där lilla "hemliga" saken jag pratade om förra veckan som jag inte kunde berätta då? Ja, alltså ingenting är 100 % säkert än.. Men jag fick pratat med tjejen på Ica idag, ska berätta mer om vad det handlar om senare ;) Ni får hålla er lite till!

Mätt och belåten..igen!

Sådär då har tredje måltiden intagits. Just nu känns det som om magen ska explodera.. Sjukt haha! Ett bra tips till er som är trötta efter jobb/skolan men ändå vill äta hyfsat nyttigt!

Köp en färdig ostsås, jag köper Keldas! Väl valfri goda grönsaker, skiva i lagom stora bitar och stek upp tillsammans med olja. Vill man kan man givetvis ta kyckling eller någon köttbit också och steka upp! Häll i ostsåsen och låt puttra i cirka 25-30 minuter (beroende på grönsaker/kött etc). Köp färsk pasta (eller gör egen men det är ju ett större projket), koka upp med en buljongtärning. Voilá, snabb och god middag!









Lite trött och frusen efter träningen! Unn...

img_4063 (MMS)

Lite trött och frusen efter träningen! Unnar mig ett varm bad på det!


Nudlar

Oj vad skogspowerwalken gick undan idag! Dock är det tur man har hyfsat bra lokalsinne för jag höll på att gå om samma runda igen. Inte för att det gjort något så, men så roligt är det inte att gå samma tur två gånger. Men så kan det bli när man inte varit på ett ställe mer än en gång haha!

Klockan är bara två, och jag tänkte träna pass ikväll.. Men jag tror närmare bestämt att jag sticker till gymmet om en timme en och en halv. Orkar inte sitta svettig klockan åtta på kvällen och hoppa in i duschen vid nio för att gå och lägga mig med blött hår.. Så kul och skönt är det inte!
Men innan det är dags att bege sig så ska jag käka lite nudlar och drickak affe så jag har bra med energi!

Spontant?

Nej, det är inte kul men jag fick spel på alla tassavtryck och fläckar på golvet så det blev en snabb golvmoppning härhemma idag! Missade litegrann såg jag..men skit i det! Nu känns det mycket bättre!

Dagens softklädsel

Nej jag är inte vidare fancy klädd idag, vardagligt.. ja ganska mycket så vardagligt.. SKa strax powerwalka med vovvarna på stranden. Eventuellt handla och träna senare. Så ja, jag anstränger mig inte idag, det är trots allt måndag. Men jeansen älskar jag eftersom det är broderi på dem.. Mamma avskyr dem, förlåt mamma!




Av någon anledning ÄLSKAR jag Paul Frank apan..

En härlig start på måndagen


Ja ett gonatt inlägg hör ju till. Blev lit...

Ja ett gonatt inlägg hör ju till. Blev lite förvånad över hur många inlägg jag gjort idag.. Men ibland blir det så! Hoppas inte jag sover mer än till nio imorgon, kan vara skönt att komma upp i hyfsad tid.. Funderar även på att ta vovvarnas långrunda p fömiddagen istället för eftermiddagen och köra pass på kvällarna! Men ja vi får se imorgon! Sov gott!


Invägning inför Miss World Sweden

Jag höll ju nästan på att glömma veckans "höjdpunkt". Invägningen! Såhär ser det ut den här veckan:
Jo det är väl helt okej, som sagt så räknar jag med att gå upp.. Men ett hekto hit eller dit är ingen större skillnad, speciellt med tanke på hur extremt mycket jag ätit största delen av veckan med undantag för i torsdags.. Sick! Träningen går ruskigt bra och allt känns helt klart lättare! Kul när resultat börjar synas!

Perfekt avslut på en fantastisk dag

Sådär, då var det paus i Beck- Kartellen. Den är väl helt okej, dock börjar just de Beckfilmerna kännas en aning uttjatade. Men det är ju en tradition som bör följas, ja att se Beck på söndagskvällarna menar jag då! I år är det bara jag och djuren som ser dem. Ingen annan som sällskap i soffan :(, men det går så bra så i alla fall!

Jag unnade mig lite popcorn, en glass och gott kolsyrat vatten med smak av Kiwi (nej det smakar inte så mkt kiwi..). Värmeljusen är tända, vovvarna i soffan och Pink i fåtöljen, ja och givetvis är min fina "öppnaspis" igångsatt!










Åh visst är min spis mysig?!

Fortsatt trevlig söndag kära läsare! Om jag känner mig själv rätt kommer det ett gonatt inlägg från sängen senare! Pussar i mängder till er finingar!

Kvällens outfit

Såhär var jag klädd idag, favoritplagget just nu är nog ändå kavaj. Det kan få det mesta att se jävligt snyggt ut! Eller vad tycker ni? Sorry för den kassa bildkvalitén..

Farsdags bildbomb

Såhär har dagen sett ut
Buse Splitt hittade en massa kul leksaker hos oss
Man får passa på att hoppa i sängen också
Keddy kollar så ingen av collisarna kommer för nära
Zeus är lite nannig
Mamma är datanörd som vanligt...
En tur till Eketångas naturreservat hann vi också med
En mysig middag på Näckagårdskrogen

Har en mysig farsdag! Nu har vi varit och ...

img_2182 (MMS)

Har en mysig farsdag! Nu har vi varit och ätit och anlänt hos mig igen för kaffe efter maten och repris av Bonde söker fru :)


Middag

Snart dags att åka och käka på Bäckagårdskrogen. Mamma står och fixar sig, så tänkte jag hinner ett snabbt inlägg innan vi kilar!
Jag, pappa och alla vovvarna var på Eketångas naturreservat idag, collisarna tyckte det var superkul! Ja kleinarna också men de ärm er vana vid det! Nu har vi mellanlandat hemma hos mig igen för ombyte innan det är mat i magen! Vi hörs senare ikväll, hoppas ni haft en fantastisk söndag!

Collisarna är på besök! Myyys!

img_4423 (MMS)

Collisarna är på besök! Myyys!


Timbuktu


Eller Jason som han faktiskt heter. Jag har själv träffat honom två gånger och ärligt talat ju mer man ser honom och ju fler intervjuer man läser så ser man vilken fantastisk människa han är. Han har bägge fötterna på jorden och visar på hur otroligt mänsklig en artist kan vara. Han ser sig inte finare än någon annan och berättar om sig själv för att hjälpa andra.

Jag har faktiskt träffat många som är väldigt nära vänner med Jason och de säger samma sak. Han är en jordnära och underbar människa.

Att jag kom att tänka på detta är att jag sitter och ser på "Så mycket bättre". Man kan inte annat än att gilla honom, så är det bara! Go Jason!

Glad farsdag!


Jag som egentligen tänkte gå upp tidigt och gå en extra långtur med kleinarna.. Ja så blev det inte riktigt, när Pink väckte mig halvsju tyckte jag det var på tok för tidigt att gå och och nästa gång jag vaknade var klockan 10.38.. Jag i ett nötskal!

Mamma, pappa och collisarna är påväg upp till mig i Halmstad för att fira farsdag! Pappa har inte hunnit se hur jag bor än så det ska bli roligt! Kleinarna är också på gott humör för trevligt besök. Ja som vanligt får ni försöka ignorera mig.. även om det må vara svårt haha!


Grattis pappa på farsdag, snart ses vi! Nu ska jag dammsuga och äta frukost!

Jag älskar min säng! Skönare säng får man ...

Jag älskar min säng! Skönare säng får man leta efter, och extra mysig är den nu när det är kallt och ruggigt ute! Det ligger runt nollan här i Halmstad. Usch.. Idag har kroppen och själen varit i harmoni. Jag känner mig varm och mysig inombords, fantastiskt härlig känsla. Jag vet inte varför harmonin ligger över mig eftersom jag har en del att ta tag i men kanske är det nu allt ska vändas till det positiva? Jag tror det! Sov gott!


Bra förfest musik

Ja inte för att jag ska festa men jag vet när musik är riktigt jävla bra! Lyssna och njut!



Ojoj..

Jag måste verkligen sluta äta idag :S kan inte hålla på och vräka i mig mat såhär ju! Även om jag gått ner lite så ändå.. Jag tänkte låta det bli muskler och inte fett hihi ;).

Kvällen är lugn och skön, lite godis, lite mys och bus med vovvarna.. Ja och Pang i bygget (Fawlty Towers) i bakgrunden. En lugn och skön lördagskväll! Me like! Vad gör ni finingar?



Min goda vitlöksost.. Äter enbart för det ...

img_8739 (MMS)

Min goda vitlöksost.. Äter enbart för det är gott.. Illa!


Strax innan solnedgång


Husmor

Jag tycker jag hunnit med rätt så mycket idag, tvätta, städa råttbur, städa kattlåda, göra egen vitlöksost och plockat undan! Bara toa städning och torka av kvar, ja och dammsuga såklart! Sen får jag nog känna mig klar inför morgondagen. Ska bli mysigt! Lite paus nu dock, ska bli en kopp kaffe och sen är det dags för vovvarna att få en långtur idag!

Back on track

Idag var gymmet riktigt tungt. Men det gick vägen och det är ruskigt skönt nu när det äntligen är över. Jobbigast var alla mattankar som flög omkring i skallen! Sjukt sugen på mat vart jag! Snart blir det duschen, sen ska jag ut med vovvarna och städa undan här inför morgondagen. Inte sådär jättemycket att göra egentligen, men ändå!
Hörs senare!

Wait wait wait...

Ja alltså innan ajg sticker till gymmet tänkte jag köra in en ny maskin tvätt så nej jag har inte kommit iväg än.. Haha, igår hade jag lite tråkigt och en fb-vän hade gjort sin egen muppetshow så jag gjorde också en. Såhär kan det gå då. -->Klicka här<-- ja jag bjuder på det..:P Klockan var sent okej!

Godmorgon sunshine!

Hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit som en prinsessa, dock vaknade jag med magont, men så kan det gå när man kränger så extremt mycket som jag gjorde igår..

Strax bär det av mot gymmet och lite inhandling inför kvällen på Willys hade jag tänkt. Behöver väl inte sådär supermycket egentligen.. Kanske ingenting om jag faktiskt tänker efter? Aja, Willys får vi se med då, men jag ska iaf till gymmet idag! Woho!

Har precis varit duktig och klippt klorna på alla djuren (inkls. Pink) och de var superduktiga mina småttingar! Förr i tiden var Kola jobbigast att klippa klorna på men nu är det nog Pink, hon morrar och försöker sticka. Men hon bits inte speciellt hårt och hon är faktiskt duktig, så jag är stolt över dem!

Hittade min gamla Hanson cd, Snowed in. Åh julnostalgi och den är så bra haha! Nu är jag snart redo för julen! Dock inte för snön än, men snart den också! Myspys!

Hörs senare!



Då var det saga för sängen. Känns faktiskt...

Då var det saga för sängen. Känns faktiskt skönt eftersom jag är så sjukt seg och sliten. Lite ångest har jag dock för all mat jag tryckt i mig. Ja jag vet jag borde tagit det lugnt men så svårt nä man är hungrig! Hela denna veckan med undantag för gårdagen har jag bara haft mat i skallen. Effekt på styrketräningen kan jag tro! I like it men ska hålla mig till bra mat är det tänkt. Ska handla lite imorgon och städa och ha mig! På söndag är det ju farsdag och då får jag fint besök!!


Kärlek

Jaha, ja eftersom jag kollat två kärlekshistorier till filmer, kollat modern family och varit ute med vovvarna så hade jag inget bättre för mig än att kära ner mig totlat i det här från gina! Åh, pengar komsikomsi komsi!

One movie later

Ja jag kollade faktiskt på filmen.. Ja nästan iaf, små, små avbrott men jag tycker helt klart att jag är godkänd!
Sitter just nu och spanar in lite fina nyheter från H&M, shit vad de har fina klänningar! Vill ha, vill ha, vill ha! Dock går jag inte ut speciellt ofta så egentligen är det superdumt att köpa fler.. men man får ju unna sig.. Ibland iaf ;)

Illusionisten


Ja eftersom denna helgen inte blev som planerat tänkte jag bänka mig framför tv:n med en superbra film vid namn Illusionisten! Om ni inte sett den tycker jag absolut att ni ska göra det! Personligen har jag ju sett den några ggr, men vad gör man inte när kroppen inte vill som man själv?

Mamma var våglig nog att bege sig hemåt trots gårdagen, jag själv kommer hålla mig inne resten av kvällen. Ja jag vet att det är idol men nej jag känner inte för det.. Dock ska det bli extremt intressant att se hur jag klarar av att kolla på en film helt ensam. Jag brukar tröttna och gå och göra grejer emellan? Ja inte när jag kollar med någon annan men själv? Jag är lite märklig jag vet!

Hörs senare!



Gårdagens outfit

Ja innan magen inte ville som jag ville mer.. Enkelt och vardagligt :) Dock tycker ju jag att mina cowboystövlar höjer det hela lite extra :) Vad tycker ni?





Snart snart snart!

img_8030 (MMS)

Snart snart snart!


Snark..

Usch vad trött jag är idag... Kroppen är helt slut och skallen är inte ens med längre. Ska sova idag.. Sova, sova och sova. Så mår jag kanske bättre imorgon, håll tummarna för mig!
Jag ska skriva ett längre inlägg sen, men jag får nog gå och lägga mig en-två timmar igen.
Natti!

Orolig sömn när magen inte riktigt fungera...

Orolig sömn när magen inte riktigt fungerar som den ska. Ja jag vet att mi tackar för infon.. Dålig update idag pga det, sry! Sov gott!


Gym done

Sådär då var gymmet avklarat! Tjejen jag skulle prata med idag var inte där, så jag får väl vänta tills imorgon eller något. Aja så kan det vara! SÅ jag kan inte berätta mer för er ännu!
Har precis käkat lite kesella, och druckit mitt protein. Ja för övrigt bör jag beställa nytt, men jag är tveksam till om det faktiskt gör så stor effekt? Någon som vet?
Sen får vi se, mamma tyckte vi skulle en sväng till stan så då får vi väl det.
Hörs sen!

Godmorgon!

Sådär då är man vaken, hundarna har varit ute och fått mat och strax är det dags för gymmet en timme. Armar och axlar som ska köras idag. Ja samt kondition!

Jag känner mig helt okej utvilad, men jag irriterar mig ändå på en del saker. Jobbigt när man kommer på att man retar sig. Faktiskt. Aja, det får väl gå över antar jag.

Hörs sen!



Nattliga funderingar brukar vara min grej....

Nattliga funderingar brukar vara min grej. De är jobbiga. Dels för att man funderar överdrivet mycket men också för att man vare sig man vill eller ej kommer fram till många sanningar. En del är givetvis glädjande men dem lägger man ingen större vikt på, nej det man lägger tyngst vikt på är när sanningen är ila hörd. Tråkigast är det att inse det själv,men jag tror man ska vara glad att man inser det så snabbt som möjligt, ganska skämmigt när omgivningen fattar långt före dig. Idag kom jag fram till en sak jag inte alls är bekväm med. Inte på något plan och när jag tänker efter så har jag alltid varit så. När det gått för långt har jag handlat i panik för att döva den där hemska tryckande känslan som kommer fram då och då. Främst när man gör som jag gör nu. Till slut kvävs man av känslan. Då handlar man i panik och sen är det lugnt ett tag framöver, ja tills nästa gång. Tragiskt inlägg jag vet, men ibland kommer sanningen även ifatt en drömmare som jag.


Kontakt

Jag får lite då och då frågor var man kan få tag i mig! Så tänkte det var dags för en uppdatering igen.
Twitter: Alicealizee
Mail: [email protected]

Givetvis går det bra att lämna i kommentarfältet också, men vid "viktigare" frågor föreslår jag mailen. Ibland händer det att man missar dem *förlåt*.

Puss på er igen!


Reklam snutt innan man kommer till bloggen?

Okej helt seriöst, vad är grejjen med att vissa bloggportaler börjat med små reklamsnuttar innan man kommer in på bloggen?! Ruskigt irriterande och inte fan vill jag kolla på er pissreklam! Jag vill läsa bloggen, men hädanefter kommer jag skita i det om det ska vara på det sättet!


Såhär ser man ut när det kommer reklam!

Snaark


Usch idag är jag nannig.. Ja och som sagt världens matvrak hgar jag varit i två dagar nu! Får väl lugna mig med det imorgon, ja alltså inte mat men idag har jag ätit det som funnits framme vilket innebär lite choklad, lite chips och marsmallows! Aja, ibland får man unna sig! Dock blir det inget godis i helgen nu haha!

Hur har er dag varit? Mamma kom ju tidigare idag så vi har varit en tur i stan. Käkat god middag och sedan kollat lite butiker. Jag var inte alls på g för shopping idag, så är det ibland. Vi får se vad morgondagen bjuder på, dock ska det minsann tränas först!

Hoppas ni har en mysig kväll finingar!

Puss på er!

Idag är jag matvrak nr 1!

img_2684 (MMS)

Idag är jag matvrak nr 1!


Mysfaktorn har höjts härhemma med en egen ...

img_0770 (MMS)

Mysfaktorn har höjts härhemma med en egen öppeneld! Myyyysigt!


Mätt och belåten!

img_3473 (MMS)

Mätt och belåten!


:D

Gymmet idag gick svinbra, dessutom hann jag knappt inom dörren inna nnågot SUPERTREVLIGT hände! Men innan jag berättar vad så måste jag själv ha klart för mig hur allting blir, så jag inte öpnnar munnen för mycket! Men det verkar bra! Jag får reda på mer imorgon förmiddag! Ih!

Time for some work out!

Var precis ute med hundarna och frastnade med en trevlig granne! Mamma ringde och sa att hon kör strax så jag antar att det bara är dags för mig att kila ner till gymmet! Hörs sen fina läsare!



Nattens tips sätt lite tandkräm på finnen ...

img_4461 (MMS)

Nattens tips sätt lite tandkräm på finnen som börjat titta fram. Det torkar ut dem! Nu ska jag sova och mina fina vovvar fick en sista kisserunda såhär mitt i natten. Inte många lampor som var tända på min gård. Hoppas ni sover gott all finingar! Puss på er


Se in i framtiden

Asså ibland så hade jag så gärna velat veta vad som komma ska. Som person är jag väldigt ängslig och jagar lätt upp mig för saker, oroar mig och tänker på tok för mycket för mitt eget bästa. Sån är jag liksom. Bra ibland, riktigt dåligt i vissa lägen. Men man är ju tyvärr som man är och att ändra på hur du tänker och fungerar är inte alltid sådär superenkelt.

Vissa dagar önskar jag att allt var som det var för ett år sedan. Livet var ganska så glatt, det lekte på ett sätt och allt var tryggt. Idag är allt osäkert, ingenting är 100 % säkert, och visst kan det väl vara spännande! Men det är också obehaligt när man är som jag. Jag tycker om att veta vad som ska ske, ja det behöver inte vara exakt men litegrann. Så jag vet vad jag ska ta tag i. Men ja, livet förändras och just nu är jag väl i det stadiet där livet förändras på alla sätt och vis. Alla genomgår vi de stadierna, kanske dock under olika tider.

En liten blick i framtiden hade suttit på sin plats just nu. Ja alltså bara att jag vet vart jag ska hamna, vad jag ska göra och vem jag ska träffa. Ja inte alla kanske men några. Jag var ju faktiskt hos en spåtant för inte så många månader sedan. Men hon var helt ute och cyklade med allt, mest besviken blev jag eftersom ALLA sa att hon var så bra och hade så rätt. Hon hade fel i det mesta, och dyr vart hon också. Så ja, om ni funderar på att gå till Monica Crafoord i Malmö tycker jag ni ska spara era pengar. Bluff!

Dock var jag hos Birgitte, ute på Vitemöllegatan. Inte alls dyr och ja, du fick bara en halvtimme. Men jag lovar, jag tror mer och mer på det hon sa än vad jag vågade tro på tidigare. En del av de saker hon sagt har faktiskt börjat hända och visst, tidsmässigt kanske hon inte är rätt på det, men händelsemässigt börjar jag tro att det stämmer. Läskigt men spännande på samma gång. Just nu är jag lite sugen på att åka till henne igen. Ja ,jag kanske bara behöver lite uppmuntrande ord, men jag behöver dem dagar som idag. När man mår lite kasst och man tycker livet är segt och tråkigt men framförallt osäkert.

Jag vet inte om jag ska, men ibland hade det varit skönt. Just nu försöker jag tänka positivt och än så tycks det fungera. Tänk på vad du vill ska hända så mycket du bara kan och tänk det som en självklarhet så slår det in. Jag försöker allt jag kan och om det är slumpen eller ej så har det fungerat litegrann iaf. I like it!

Imorgon är det 12 dagar..

kvar tills jag infinner mig på Gran Canaria! Jag längtar efter värme, sol och bad! Men mest av allt tror jag faktiskt att jag längtar efter Maria sällskap, min lilla Bill (vi har varit Bill & Bull i snart 5 år, fan vad tiden går). Det ska bli ruggigt skönt att få komma bort och tänka på annat. När man är i gråa trista sverige blir man bara deprimerad när hösten kommer. Ja och sen har jag en del andra faktorer som påverkat det lite mer..
Charmig bild på oss jag vet ;)

Ja och som sagt om allt går som planerat och guuuud vad jag hoppas på det så blir det även en lite längre weekend i London med finaste Cassie! Jag behöver verkligen komma iväg, och vad passar inte bättre inför julen om lite julshopping i en fantastisk stad? Håll nu tummarna för lotto och triss imorgon!
Jag får väl snart lägga mig så jag kommer lite närmre värmen. Imorgon kommer mammamus på besök från Skåneland. Det var faktiskt några veckor sedan hon var här senast, så det blir mys. Dock har jag en känsla av att hon kommer gnälla lite för här är rörigt.. Ja och jag ahr bara varit hemma några timmar :P

Ja jag vann ju på triss i förrgår och tog ...

img_8755 (MMS)

Ja jag vann ju på triss i förrgår och tog två nya innan jag åkte tillbaka till Halmstad. Vinst på en av dem så det blir kanske en Londontur i jul också, hoppas hoppas! Ny imorgon!


Just for me

Nu när det börjar bli kallt och ruggit ute så brukar jag ta ett varmt skumbad, med lite badolja och levande ljus! Så otroligt avslappnande och mysigt!

Shewolf

Jag älskar denna låten och jag älskar Shakria!



Min tisdag


Då är jag mätt och belåten och har hunnit trycka i mig både mat och "skit" ja lite choklad, powerking och lite lite chips. En dag i veckan kan man få kränga ;)

Tidigare idag kom finaste Cassie ner till Höllviken för att fika med mig! Det blev en halv sub var och därefter hjälpte jag Cassie leta underkläder :P. Jag tyckte det var roligast att dra bland rea-trosorna som bara låg i en enda röra. Ja så lättroad är jag haha!

Därefter var det som sagt bara att bege sig mot kära Halmstad igen! Trött som en gris är jag så det känns som om det kommer bli en väldigt lugn kväll idag. Kanske ett varmt bad?










Krängtisdag som sagt.. Inte bara mitt dock ;) Men ändå!

Rött är sött

Röd kappa och röda pumps, sött?

Back!

Hello, välkommen tillbaka höll jag på att säga men det är ju jag som är det! Ja jag är åter i Halmstad! Mat på spisen, hörs sen! 

Daddy was a bright one!

Sitter och lyssnar på States of Massachusetts med Dropkick Murphys, ruggit bra låt. Man blir lite sådär extra glad av krutet även om texten kanske inte är den mest upplyftande :P. Men som sagt man blir glad av öset. Idag känns det hela lite lättare, även om jag har lite ont i magen av lite oro, men det går säkert över snart! Om en timme ska jag dessutom träffa Cassie här nere i Höllviken. Därefter ska alla saker packas ner och djuren ska in i bilen och sedan är det Hejdå Skåne för ett tag. Åter i Halmstad till kvällen alltså eller ja eftermiddag!
Man kan nästan tro att jag och Cassie är gifta eftersom vi pratar säkert minst två timmar om dagen och messar varandra hela tiden. Det har till och med gått så långt att vi skickar gonatt sms haha! Men visst är vi väl lite söta? Jag ska lura med henne till England men shhh! Säg ingenting än, jag ska bara ha en bra plan först ;)

Nu ska jag ta mig lite kaffe innan jag ska klä mig och börja packa ner! Hörs senare!
PUSS!



Då bestämde jag mig för att äntligen gå oc...

Då bestämde jag mig för att äntligen gå och lägga mig.. Denna dagen har varit jävligt jobbig ( om ni nu skulle missat det). Men morgondagen blir bättre och dessutom blev kvällen lite upplättad när jag och Casse sms om en Londontur till jul! Åh vi måste fixa det på något sätt!! Inte för jag vet hur men vi kommer på något! Vi ska fika härnere imorgon innan jag kör upp till Halmstad igen. Då ska vi prata en massa igen!


Usch..

Nej idag är ingen bra dag alltså. Jag känner mig nästan lite deprimerad! Som sagt så kan det säkert bero på vädret, men alltså fy fan. Det känns nästan som om jag skulle kunna gå och lägga mig nu, sova bort den här jobbiga känslan och vakna pigg och utvilad imorgon! Men det finns för mycket oro i kroppen just nu. Det känns nästan som om jag kvävs litegrann.. Jävligt jobbigt.
Ja det finns så sjukt mycket jag vill göra, men jag är stoppad. Av olika anledningar så kan jag bara inte. Det suger. Sen avskyr jag att jag både tänker och bryr mig för mycket. Fan vad skönt det hade varit att inte bry sig så mycket. Bara gilla läget och kunna pilla navelludd. Ja utan att det bekommer en alltså. Jag måste komma på en bra plan. Snart nyårså det kanske är dags att avge ett ordentligt nyårslöfte? Som att kanske faktiskt ta tag i livet ordentligt och låta det hända något? Borde försöka komma på en plan. En bra och fungerande sådan... Planer kommer jag alltid på men jag brukar inse att de på något märkligt sätt inte fungerar..? Suck. Men denna gången får de se till att göra det! Nu eller aldrig!

Jaja, så är det. Jag har en dålig dag idag helt enkelt. Vart är allt roligt och spännande som ska hända när man behöver det som mest? Det mesta tycks vara helt bortblåst för tillfället.. :(.

/Bitterfittan

Tristess

Idag har jag varit med mina fina, fina flickor! Mysigt! Men i övrigt så har dagen varit seg, tung, tråkig och ja livet bara suger energi ur mig för tillfället? Dessutom, märkligt nog så känner jag mig mellan varven extremt överdrivet rastlös? Konstigt eller hur? Aja, detta gråa trista väder gör ju inte saken bättre. Antar att det bästa jag kan göra en sådan här dag är att se framemot Gran Canaria. Två veckor är inte särskillt långt borta, men visst en seg och tråkig dag känns det superlångt bort.. Men som sagt fram med det positiva!

Jag glömde lösa in trisslotten jag vann på igår, så ska göra det innan jag lämnar Skåne imorgon. Så hoppas jag på rejäl tur för jag känner att pengarna är på ingång. Just nu behövs de och ja som sagt jag känner att de är på väg! Som jag sa förra veckan, här ska det minsann levas!

På tal om det så tror jag att jag bestämt mig för att faktiskt satsa på att ta mig till England under en längre period inom två år. Jag har pratat med tjejerna och ja, vi kom fram till att jag troligtvis kommer ångra mig om jag inte gör det. Men som jag sagt tidigare finns där fortfarande en hel del frågetecken.. Dessutom måste jag iaf läsa ett halvår engelska så jag inte framstår som värsta idioten :P



Ja och Btw kom jag att tänka på att om 14 ...

Ja och Btw kom jag att tänka på att om 14 dagar exakt så infinner jag mig på Gran Canaria i en härlig värme! Sweeeeet!


Sitter just nu i Bunkeflo och väntar på at...

img_8845 (MMS)

Sitter just nu i Bunkeflo och väntar på att finaste Cassie ska dyka upp.. Hennes utecklingassamtal drog ut på tiden ;-)


Fantastiskt...

Om ni liksom jag missat denna fantastiska låt med Shakira, är det dags att börja lyssna! Alltså tänk att kunna röra sig som henne. Ge mig!

Gran Canaria


Okej jag kunde inte lägga mig riktigt än.. Jag måste ju säga hur jävla mycket jag ser fram emot min resa till Gran Canaria! Åh, hittade en fantastisk bild och ja, jag säger bara fan vad skönt det ska bli att komma ifrån kyliga Sverige med alla tankar och bekymmer. Ja bekymmer och bekymmer men för stunden tänker jag på tok för mycket! Det ska bli fantastiskt! Dessutom får jag umgås med min fina, fina Maria!

OM det blir ekonomi till det, vilket jag tänkt det ska bli på lotteriet denna veckan så kanske kanske det blir en London tur innan årsskiftet! Jag vill så gärna! Vill ni hålla alla tummar och tår ni har? Det funkade ju faktiskt bra när ni höll alltihopa för mig inför Gran Canaria resan, den är ju klaffad nu! Kärlek till er!



15 dagar kvar tills det bär av mot Gran Canaria iaf! Wiie!

Nannedags!

Ja alltså med bara 2,5 timmes sömn inatt/imorse så är jag faktiskt helt slut i skallen. Så jag tror bestämt att jag får ta ut mina små vovvsingar på hörnan och sedan är det dags att bädda ner sig i den uppblåsbara sängen! Imorgon ska det springas, duschas och lunchas med mina favoritflickor! Jag ska fanimej tvinga dem att vara med på en bra bild tillsammans! Vi har ingen fin på oss alla tre!

Nu hoppas jag och hoppas på väldigt mycket. Jag vet att det kommer slå in, men frågan är bara när! Håll tummarna för mig, fast ni inte vet vad det gäller ;)

Sov gott mer er fina läsare! Roligt att se att ni blir fler och fler!



En helt vanlig söndag nere i skåne

ja idag har det varit en lugn dag, jag har ju som sagt inte sovit sådär särskillt mycket så det enda ansträngande jag gjort är att köra från stan och ner till Ljunghusen. Åka till stranden med pappa och vovvarna samt handla. That's all! Ibland är det faktiskt riktigt skönt att inte göra sådär supermycket! Jag syndar dessutom idag, jag dricker ett glas riktig julmust! MUMS!








Charmtroll från gårdagens tjejkväll

Det var ungefär sånna här bilder jag fick på oss igår.. Lite charmiga på något sätt, men ja.. Så är det iaf, vi hade på tok för mycket att prata om så det blev varken bilder eller utgång! Bara massa vin och tjejsnack!






Sweet


Vinst på lotto igår och triss idag! Snart ...

img_0546 (MMS)

Vinst på lotto igår och triss idag! Snart så smäller det till ordentligt jag känner det i hela kroppen ;)


Myssöndag med familjen!

img_7831 (MMS)

Myssöndag med familjen!


XL-kläder och spanking?

Man kan inte annat än att nostalgia till dessa småpojkar som man tyckte var sååå gamla på den tiden. Vad kan de ha varit 17-20? Aja det är nostalgi iaf ;)

Godförmiddag! Efter 2,5 timmars sömn är ja...

Godförmiddag! Efter 2,5 timmars sömn är jag ändå rätt pigg, ja och fråga mig inte hur det går ihop men så är det iaf! Ska strax köra ner mot Ljunghusen för en mysdag med familjen! Hörs sen!


Såhär fin är den! Aja kommer absolut fler ...

img_9315 (MMS)

Såhär fin är den! Aja kommer absolut fler tjej och utgångskvällar den kan användas på! Sov gott, nu ska jag släcka ner här!


Ikväll har jag haft en suuuupermysig kväll...

img_0424 (MMS)

Ikväll har jag haft en suuuupermysig kväll med mina underbara flickor! Vi har druckit lite vin och snackat oss hesa hela kvällen! Åh vad jag älskar dem! Världens bästa jag lovar!  Tror ni vi kom iväg till lilla torg? Nej, vi satt bara och mös! Så min röda blazer får jag ha till nästa utgång ;) den kommer som bild i nästa inlägg ;) man kan tyvärr inte lägga in mer än en bild åt gången!


Nattamaud!

img_5602 (MMS)

Nattamaud!


Btw så glömde jag ju berätta att jag åker ...

Btw så glömde jag ju berätta att jag åker till solen den 21 november! Gran Canaria fem dagar med mamma mus och hennes vännina, dock har jag en känsla av att jag och Maria ska på våra äventyr ;)


Back in Skåne

Hello fina läsare!
Jag är just nu hemma hos pappa, har varit på långrunda med vovvarna nere i Falsterbo! Snart dags för mat och sedan ska man börja fixa sig, innan det är dags för tjejkväll med mina favoriter <3!
Hörs senare via mobiluppdateringar ;)

On my way then

Ja, sådär. Färdig fixad, färdigpackad och ja.. Inväntar bara torktumlaren som ska bli klar sen ska jag packa ner i bilen och sedan beger vi oss! Oh yes, sweeet!
Malmö, snart möts vi igen ;)



Välkommen till Malmööööö

Goddagens fina läsare!

Jag sov faktiskt ganska så gott inatt och somnade nog inte alltför sent jämfört med hur det brukar vara! Yeey! Just nu kör jag några maskiner tvätt och packar lite smått och gott inför mitt Malmöbesök idag, ja jag stannar väl troligtvis tills på tisdag förstås. Så ingen longweekend här inte. Mysigast av allt blir kvällen som jag ska tillbringa med de bästa <3!

SKippar faktiskt träningen idag.. ja jag vet att det är dåligt men en extra vilodag denna veckan kan säkert inte skada! Ibland så får man ju faktiskt, det har ju gått riktigt bra hela veckan så.. ;)

Aja, packa vidare innan jag glömmer det viktigaste!

Puss

Ikväll har jag världens bästa sovsällskap ...

img_3081 (MMS)

Ikväll har jag världens bästa sovsällskap i sängen! Kleinana! Ja jag lägger mig faktiskt redan för jag är supertrött och ja jag har ingen direkt sysselsättning här i Halmstad. Eftersom jag är häruppe ganska mycket och oftast bara ha husdjuren till sällskap så tänker man ju rätt så mycket, ja nästan lite för mycket. Idag kom jag fram till att mitt liv hat ändrats helt upp och ner på bara två månader. Riktigt sjukt! Jag gör inte det jag gjorde förr, jag bor inte där jag bodde och helt plötsligt är man singel och livet blir bra märkligt? Ja, för att se det positiva i det hela så händer stora förändringar iaf på sammagång och man blir så paff av allt att man bara gillar läget. Vad ska man annars göra? Men ja, detta kommer nog bli bra i slutändan. Jag gilar Halmstad, en del saker börjar som sagt rucka på sig i livet och jag har upptäckt att ens tankeförmåga nog faktiskt kan påverka ganska så mycket! Nu jävlar ska det levas! Sov gott! Hörs imorgon! Pussen


Kreativitet och outfit?

Ja som vanligt har jag pillat med naglarna ikväll. Sen kom jag ju faktiskt på att det är tjejkväll i Malmö imorgon och jag misstänkte att kläderna var klara, ja typ iaf.. Inte riktigt nöjd med linne men ja det lsöer sig. Sen kom vi ju till skorna... Oj oj oj.. jag har fortfarande två skokartonger fulla med skor... och det är ETT par röda skor jag så gäääärna vill ha! Vafan, men tror ni jag hittar dem? Nej inte en chans! Sjukt irriterande, de hade passat perfekt till min blazer! Gah!


Wiie egenskapad blomma ;P

Mycket avancerat ;)

Ja skobilden sket sig men struntsamma. Jag gjorde vad jag sa jag skulle göra idag, skönt! Sen om allt är så bra vettetusan men det lär väl tiden utvisa haha! Snart ner med vovvarna och sen nanna för imorgon är det MAAAALMÖ! Tjejsnack och lilla torg ska bli mysigt!

Det var en dag på stranden

Haha japp, men jag solade inte. Men ni kan tro det var skönt och då har det ändå blåst satan här i Halmstad tidigare idag! Sweet! Kom hem från stranden med vovvarna för ett tag sedan, handlade på Lidl på hemvägen och maten är satt i mikron! Jag är faktiskt svinhungrig så just nu ska det bli ruskigt gott med mat! Sen blir det mys för hela slanten!!

En tidig invägning

Eftersom jag beger mig mot skåneland imorgon eftermiddag så tänkte jag att en invägning idag kunde sitta bra. Såhär ser det ut denna veckan:
Som ni ser så har jag gått upp ett kilo, vilket kanske kan tyckas märkligt? Men jag tycker personligen att det är ganska så bra, eftersom jag gick ner så snabbt och mycket förra veckan. Denna veckan har jag sett till att dricka ordentligt och äta, samt hård träning. Ni vet väl att muskler väger mer än fett?;) Så allt är alltså i sin ordning!

Work out...

Ibland undrar jag om man har alla hästar hemma? Ja alltså, tänk att man faktiskt tvingar sig till gymmet eller träningen fast man nästan känner sig medvetslöst trött? Men ja, har man bara ett mål, vilket jag har nu så är det säkerligen lättare. Annars hade jag lätt skippat dagens träning. Men ja, det lär inte hända eftersom jag är ombytt och klar nu. Hörs efteråt!



Godmorgon! Hoppas ni sussat sött! Själv so...

img_1305 (MMS)

Godmorgon! Hoppas ni sussat sött! Själv sov jag helt okej dock vakna jag tidigt? Snart dags för gymmet!


Jaha sovdags igen. Trött som en gris idag ...

Jaha sovdags igen. Trött som en gris idag också, men hur trött jag än må vara så lägger jag mig inte. Så jäkla tramsigt! Men ja så är det iaf! Jag är faktiskt på helt okej humör nu, I like! Sen återstår bara frågan OM man ska eller ej. Jag tror jag ska. Lika bra! Positiva tankar leder till positiva saker! Eller hur?! Å då ska man! Bra, då är det bestäm... Tror jag. Eller? Jo nu är det bestämt! Sådetså! Imorgon så ;) jaja, sry för det men jag måste göra lite så mellan varen :) ni vet säkert att jag är lite koko! Sov gott eller godmorgon!


Gaddning nr 4

Ni vet ju vilket skithumör jag varit på idag, eller hur? Dagen är nu räddad! Jag vann nämligen en timmes sittning på Zoi Tattoo i Malmö av Innovative Fridays. Sweeeet! Jag har faktiskt funderat på det länge, det har dock inte blivit av så fan vad ballt! Jag är på gott humör!

Jag vet faktiskt vad jag ska göra, något jag tänkt på i många år faktiskt ;)

Hörs sen, eller imorgon!



Mama I just shot a man down

Jag älskar Rihannas låtar, och just Man down är väl helt fantastisk! Den är lika bra idag som när jag först hörde den i december förra året!
Idag har det varit en lugn dag, ja förutom min morgon som var som den var. Humöret försvann där ett tag, men ja det är grått och trist väder också så det kan lika gärna bero på det!
Okej det är bestämt att det iaf blir Malmö på lördag. Jag ska träffa mina två finingar och dricka vin och prata om allt som hänt, eventuellt ut en sväng på lilla torg också! Det känns som om vi alla behöver det här, och dessutom lyckas jag och Arlinda tajma att vara hemma samtidigt! Loveley!!!
Min kväll i bilder:
Soffmys
Pang i bygget
Sitter och funderar på en sak jag jag vill göra.. Jag är inte riktigt säker på att jag vågar, jag var påväg för en liten stund sedan men ångrade mig.. Alltså, ja jag vet inte man ska ju våga ibland men, det känns lite märkligt ibland. Ja jag kan inte berätta vad det är, tyvärr.. Men ja.. Vad säger man? Man lever väl bara en gång och saker och ting kan bara gå åt helvete eller hur?:P Å nej så illa är det inte haha! Nu låter det som värsta grejen det här men det är det inte ;)

Torsdag

Sådär nu är lägenheten ren och fin och hundarna är rastade. Då är det dags för lite mat från frysen, något jag gjorde för ett tag sedan.. Men det stod mellan något fryst eller en pizza. Jag tänkte spara pizzan tills imorgon eller på lördag, för att fira att det är lite helg ;)
När jag var på Maxi passade jag också på att köpa Pang i bygget boxen, jag älskar brittisk humor!!!

Idag känner jag mig typ såhär..

TRÖTT. IRRITERAD. OROLIG. BITTER. ENERGILÖS.

Onyttig idag!

img_0288 (MMS)

Onyttig idag!


Klösbräda, kattgräs, klösbräda...

Ja okej nu har jag varit och handlat. Två klösbrädor varav en sitter på väggen, ska hämta hennes "stora" leksak i förrådet så fort jag städat här. Klorna är som sagt klippta, och jag ska hänga upp tandborstar med tandkräm på så fort jag städat också.. En del av de tips som fanns på nätet.

Tapeten är sandpapprad så det ser lite bättre ut och inga stora frestande revor att klösa på.. Fan, håll nu tummarna för att hon ger fan i tapeterna! Jag kan ju inte ha henne i badrummet eller på balkongen alltid! Undrar varför de får sånna här hemska och jobbiga ideér? Någon som vet?

Irritation

Goddagens på er fina läsare!
Idag är jag måttligt irriterad på min lilla kissekatt.. Hon har tydligen kommit på att man kan vässa klorna i skarven vid balkongdörren... Ja än är det väl ingen superskada, men jag vet också att har de väl kommit på det kan det bli ett rent helvete. Förvisso har jag ingen tanke på att flytta än, men det kommer ju ändå en dag när jag ska och tapetsera om lägenheten pga henne känns inte sådär superkul.
Klorna klipptes och ja det var en del sura miner. Ja jag vet att man ska, men faktiskt sedan jag flyttade till Halmstad har hon varit superduktig! Ja tills idag då. Först imorse och sedan en gång till. Jag är arg på henne så nu får hon sitta i badrummet.. Taskigt kanske, men hon får inte förstöra.
Tydligen ska tandkräm och tandborstar göra susen, så om ni undrar varför här kommer hänga tandborstar framöver så vet ni varför. Ska även inhandla lite fler klösbrädor idag, för sånt trams vill vi inte ha här! Har ni något bra tips på hur man får katter att sluta klösa får ni gärna lämna en kommentar!
Jag hoppas er dag började bättre än min!



Godkväll kära läsare! Då ligger man i säng...

Godkväll kära läsare! Då ligger man i sängen igen då. Ett tag trodde jag nästan att jag skulle sova vid tio men den där sista rundan med hundarna gör att man piggnar till litegrann. Kul att se hur många fler läsare jag hade idag pga bilderna på före och efter haha. Tycks vara lättklädda bilder som lockar visst ;-). Aja, alltid trevligt med lite besök! Btw så ser det ut som om det faktiskt ska bli en tripp trill Gran Canaria om två veckor! Maria har spanat runt på lägenheter och det ser lovande ut! Härligt! Ska bara bokas och köpas biljetter! Gött mos! Sov så gott! Hörs imorgon!


Färdigbadat för i år!

Ja inte för min del, men för mina husdjurs, ja förhoppningsvis iaf! Nu är till och med Pink (min katt) badad. Hårtorkningen gick väl lite sådär med.. Men ja här är ju rätt så varmt och skönt i min lägenhet så det ska säkert inte vara några problem! Förövrigt lyckades jag spruta ner hela badrummet med vatten.. Jag tänkeri nte tillräckligt långt ibland.. Men ja, det är ju bara att torka upp. SKa strax börja städa undan här så smått också så ja, det var väl lite extra städning bara;)
Hörs senare vänner!

Skillnad?


Ja jag kom såklart iväg till gymmet och det gick fantastiskt bra! Satt och bläddrade runt i datorn lite och hittade en gammal bild från årsslutet förra året. För min egen del tycker jag det är rätt så roligt att se vilken skillnad det blivit.. Kolla här.


19 DECEMBER 2010


2 NOVEMBER 2011

2 NOVEMBER 2011

2 NOVEMBER 2011

Nå vad tycker ni, visst är det väl skillnad? Ja ryggen förstår jag om ni inte kan uttala er om, men man ser ju att det inte direkt väller ut från sidorna på mig :D. Jag är nöjd i alla fall! Nu ska bara musklerna bli liiiiite mer synliga :)

Otaggad

Jaha, då var det dags för ytterligare ett gympass innan det är dags för en dags vila.. Sjukligt otaggad är jag. Men jag vet det kommer släppa när jag väl är där! Armar och axlar samt kondis idag ja! Heja mig!

Okej det blev visst inte sängen tidigt.. M...

Okej det blev visst inte sängen tidigt.. Men förhoppningsvis somnar jag snabbt idag. Jag hoppas på det iaf. Träningsvärken känns kan jag säga, ska bli intressant att se ifall jag kan gå något sånär imorgon eller om benen ömmar. Aja vi få är väl la se imorgon! Sov gott eller ja godmorgon blir det kanske för en del av er som läser det här! Natti!


Kontakt

Ja jag påminner lite då och då om vart ni kan hitta mig på nätet, så här kommer det igen!


Twitter: Alicealizee
Mail: [email protected]

Fotbad

Idag är jag helt slut i kolan.. Så efter Keddys bad tyckte jag det var min tur för ett fotbad!
Jag har inte sovit så många timmar inatt, jag tänkte att det kunde vara bra eftersom jag har svårt att somna. Ja ja gmenar alltså att jag troligtvis kommer sova som en stock! I hope so! I övrigt har väl denna dagen varit helt okej, dock lite småtråkig på något vis. Alla dagar kan inte vara rolig förstås, men ja så kan det ju vara ibland! Hur har er dag varit?

Dagens bad

Igår var det Kolas tur och idag var det dags för Kleinspitz nr två att bada. Tänk att det aldrig är populärt...


Innan badet

Uff..våt och eländig



Nu var det värsta över, dags för torkning och borstning!

Tisdag

Fan jag blev faktiskt lite osäker på vilken dag det var nu när jag skulle skriva rubriken. Det är faktiskt riktigt obehagligt när man verkligen inte vet, det är helt tomt i hjärnan och ja.. Jag ville bara komma till att det var läskigt :P.
Maten står just nu i mikron, samma som igår. Lite tråkigt måste jag medge, men det hade inte hållt sig längre så det får bli så idag. Det smakar ju helt okej iaf! Därefter ska djuren utfodras och sedan är det dags för Keddy att få sitt bad idag!
Vi kom hem från hundbadet för en stund sedan, det märkas att de saknar de när de inte varit där på en vecka. De springer fram och tillbaka som raketer hela rundan! Så härligt. Dessutom träffade vi massor med små hundar så det var en extra rolig runda idag kan jag tro!
Nu mat, hörs sen!

Kärlek

Jag vet att många av er avskyr henne just nu, men jag hade ingen Rihanna biljett.. Så jag kan inte avsky henne när hon gör så jävla bra musik! Höj volymen och NJUT!



Frukost!

Passet på gymmet var bra idag också, idag var det ben och rumpa som gällde! Ja och kondition också såklart, som vanligt ;) Därefter var det dags att inhandla lite mat och dylikt till mig och djuren. Så nu är det dags för frukost, köpte en ny bärblandning i affären och det både ser gott och är gott! Ni vet väl att jag alltid blandar kesella och frysta bär samt funlight efter träningen? Ja annars vet ni ju nu :)







Sådär då var det dags att säga natti natti...

img_2691 (MMS)

Sådär då var det dags att säga natti natti igen då Dagarna bara går och går.. Liksom tankarna om vad livet har att erbjuda! Just nu kan verkligen ALLT hända. Skoj och läskigt på samma gång! Men jag känner att allt kommer bli bra! Sov gott!