Gran Canaria


Okej jag kunde inte lägga mig riktigt än.. Jag måste ju säga hur jävla mycket jag ser fram emot min resa till Gran Canaria! Åh, hittade en fantastisk bild och ja, jag säger bara fan vad skönt det ska bli att komma ifrån kyliga Sverige med alla tankar och bekymmer. Ja bekymmer och bekymmer men för stunden tänker jag på tok för mycket! Det ska bli fantastiskt! Dessutom får jag umgås med min fina, fina Maria!

OM det blir ekonomi till det, vilket jag tänkt det ska bli på lotteriet denna veckan så kanske kanske det blir en London tur innan årsskiftet! Jag vill så gärna! Vill ni hålla alla tummar och tår ni har? Det funkade ju faktiskt bra när ni höll alltihopa för mig inför Gran Canaria resan, den är ju klaffad nu! Kärlek till er!



15 dagar kvar tills det bär av mot Gran Canaria iaf! Wiie!

Kommentarer
Postat av: Melonen

Så himla skönt det måste vara att ha en solresa att längta till :) Klart du ska till London på nyår (säger jag som aldrig varit där) ;) Men det lär ju vara häftigt. Håller tummarna för dig!!

2011-11-07 @ 09:23:25
URL: http://mariamelon.com
Postat av: Alice

Ja det är superhärligt att kunna räkna ner! Ja jag tyckte det var en bra idé så vi får hoppas det blir så! Du som ska till London till jul får berätta hur julshoppingen är där :D

2011-11-07 @ 10:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0