And then it was bedtime

Sådär då är det dags för sängen igen! Länge sedan jag la mig såhär tidigt. Men å andra sidan brukar jag inte vara uppe så tidigt som jag var idag heller. Kan vara skönt att ha lite rutin på saker och ting. Hoppas ni hade en bra start på veckan och att ni sover gott! Natti!


Monday

Hello!
 
Haft en helg med fullt ös och som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag haft tenta förra veckan också. Men nu så är jag tillbaka lite mer för den här gången igen! 
 
Fredag - lördag tillbringades i småland i pojkvännes stuga. Helt fantastiskt hus och ett underbart ställe! Man blev helt lugn och harmonisk när man kom dit och dessutom med fantastiskt sällskap! 
 
Gårdagen tillbringadess med återhämtning och att göra i princip ingenting! Mysigt och alldeles lagom för en söndag. 
 
Idag är det måndag och en ny delkurs har satt igång. Hann med ett tandläkarbesök innan första lektionen var slut :P men sen är det fullt ös medvetslös igen. 
 
Riktigt tråkigt inlägg det här. Men jag återkommer kanske medl ite trevligheter senare ;)!
 
Over and out. 
 

Tentavecka..

Jag lovar och lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera här.. Men ibland är det svårt när man inte har tid som räcker till. Det har varit mycket tenta den här veckan, och så har det fått lov att vara. Dessutom har jag umgåtts med pojkvännen som kom hem i tisdags efter sin resa så jag tycker faktiskt att jag har bra orsaker den här veckan ;)! 
 
Så fort tentan är inskickad imorgon blir det lite helg i Småland med pojkvännens föräldrar i deras stuga! Iofs bara från en dag till en annan men det ska bli spännande att äntligen få komma dit! Bilderna de har visat därifrån är alldeles underbara :). 
 
Sen får vi se om det blir en Harlem Shake video på lördag, tihi! 
 
Men nu tänkte jag bjuda på en alldeles underbar låt som jag ska terrorisera alla mina fina vänner med! Enjoy!
 
Musik 

Tisdag

Den här dagen har gått fort och jag har hunnit med en hel del ! Grunden för hemtentan är klar och nu ska den bearbetas innan sen lämnas in på fredag. Kan hoppas att den här tentan går lite bättre :)! Pojkvännen är hemma och resan hem hade gått bra. Skönt att allt är som vanligt igen! Fick en fin present idag ;-)!


Over and out

Dags att sova! Den här dagen har gått fort. Men just nu är jag supertrött så jag hoppas att jag somnar snabbt idag. Sov så gott med er!


Back?

Dålig på att skriva? Svar ja. Kommer väl vara såhär lite då och då. Jag har inte direkt haft sådär överdrivet mycket att skriva om och jag har varit ruskigt trött och inte orkat! Men tänkte passa på att ta mig tid idag nu när jag skrivit första delen av hemtentan (som jag förövrigt kommer få jobba hårt med för att få att låta bra och flytande när jag går igenom den igen...) 
 
I torsdags (Alla hjärtans dag) så åkte jag som ni kanske vet, ner till föräldrarna i Skåne. Passade på att plugga lite, sova ut ordentligt och mysa med fina vänner! Fredagen tillägnades barndomsvännen Ola och på lördagen blev det korvfest hemma hos Johan, ja och så jag då :P. En riktigt trevlig och lyckad helg, även om jag var som Trötter i Snövit. 
 
Igår kom jag hem från Skåne, pluggade lite och tvättade och den här dagen har gått åt till att skriva på hemtenta, panika över den.. Ha en supermysig tjejfika och hålla mina pass i vanlig ordning :). 
 
En bra måndag helt enkelt! Sen imorgon kommer äntligen pojkvännen hem, ska bli supermysigt! Men jag får väl säga det att tiden faktiskt har gått väldigt fort. Jag var så rädd det skulle kännas som en evighet och jättejobbigt men det har faktiskt rullat på ganska bra. Jag har haft väldigt trevligt sällskap och varit väl sysselsatt på alla sätt och vis så tiden har gått jättefort :)!
 
Nu ska jag in och spana på presenter på ebay ;) Hörs sen eller imorgon!
 
 

Alla hjärtans dag

Jag tror inte att det undgått någon att vi firar kärlekens dag idag? Själv har jag inte firat dagen alls.. Pojkvännen sitter på andra sidan jorden och jag begav mig ner till skolan för lite plugg och mys med familjen. Så lite kärlek blev det allt :)! Hoppas alla haft en bra dag och för första gången på hundra år känner jag mig verkligen trött. Så jag passar på att sova nä r kroppen är utslagen! Natti!


Onsdag

Godmorgon fina läsare! 
 
Jag ahr lite sömnproblem nuförtiden så jag var uppe för 1½ timme sedan.. Jobbigt när det är så, men sömn har väl aldrig direkt varit min starka sida. Men men. 
 
Idag är det en dag fylld med action. Den börjar 10.00 med pannkakor och de absolut finaste gruppmedlemmarna man kan ha! Därefter blir det skola, pass och lite trevliga kvällsaktiviteter! Sweet! 
 
Imorgon är tanken att jag beger mig ner till Skåne ett par dagar. Har fina planer inför helgen så vi får väl tro att jag hinner med allt som ska hinnas med!
 
Wish you all a lovely wednsday! 
 

Sweet dreams!

Dags att nanna kudden för idag. Har haft både föräldrarna uppe idag vilket har varit jättemysigt! Nu ikväll har tiden gått åt till att prata med pojkvännen, vänner och städa undan lite inför imorgon då det är dags för pannkaksfrukost med mina team mates! Världens bästa dessutom! Vissa val i livet är så jävla bra gjorda att om jag levt om mitt liv igen så hade jag gjort samma val igen! Skönt att känna så när man gjort vissa beslut :). Sov gott! Jag ska försök ta mig ur fällan jag hamnat i där jag inte kan sova..


Senaste fyndet!

Ebay är jävligt bra och väääääldigt nytt för mig. Har en känsla av att detta kommer bli ruuuuskigt farligt och dyrt (men för mycket saker) för mig... Gotta love the little red dress! 
 

Dramaqueens, get out of my way!

Facebook innebär en hel del irritationer. Mycket trevligt och glatt men också mycket bittert och patetiskt. Frågan brukar kvarstå varför man egentligen har kvar sin facebook. Jag har inget bra svar på det. Kanske för att det är ett bra tidsfördriv eller för att få snoka runt på alla gamla bekanta och vänner man har. Vad vet jag? 
 
Dock har jag upptäckt hur otroligt mycket dramaqueens det finns där. Dolda budskap som är riktade till vissa personer. En del känner sig träffade av vad personer skriver och andra gör det inte, och andra skiter helt enkelt i det för att manm tycker det är så otroligt patetiskt. Att föra en "seriös" argumentation via facebook är löjligt. Att försöka peka ut människor via en facebookstatus är löjligt och för att inte tala om på dagisnivå. 
 
Och nej. Jag har minsann inte varit bättre själv. Som yngre, eller de gånger då man haft en dålig dag så har kanske jag gjort detsamma. Jag kan även i dagsläget skriva om jag är bitter eller att jag har en sjuk otur. Men jag tror inte (och hoppas verkligen inte) att jag under de senaste åren bråkat på en facebookstatus eller ens försökt peka ut någon indirekt. 
 
Jag tycker det är löjligt och jag tycker att människor som beter sig så borde växa upp. 
 
En annan tanke som slog mig är att vi kanske blir omogna av olika communites? Som exempelvis då Facebook eller Twitter. Alla minns vi väl bråken mellan Josefine Crafoord och Kissie? "Vuxna" människor som beter sig som om de är 10 år gamla. Orka säger jag bara. 
 
Nej, alla ni dramaqueens därute på Fejjan och alla andra ställen borde skaffa er en egen community där ni kan gnälla och peka ut personer. Så kan ni bespara oss andra besväret att ens lägga ner några sekunder av vårt liv på att läsa era meningslösa uppdateringar.
 
Over and out. 
 

Knepiga måndag

För lite mer än ett år sedan så var måndagar inte mina bra dagar. Det slog nästan aldrig fel. De var konstiga eller så hände det bara skit på måndagar. Sedan kunde resten av veckan vara helt okej. På senare tid har jag märkt att jag ofta mår lite konstig på måndagar igen.. Vissa måndagar är jag på extremt dåligt humör eller så har jag bara ren och skär otur. Den här måndagen har jag mått väldigt, väldigt knepigt. Jag har varit märklig trött och även om jag vill sova så har jag inte lyckats få mer än 5 minuter powernap.. Sjukt. Får hoppas på en solig och piggare dag imorgon. Lite positiv energi får gärna skickas över för jag behöver extra mycket av det just nu. Hoppas ni andra hade en hyfsat normal och bra start på dagen!


Måndag

Och så var det måndag igen. Trött som ett helt ålderdomshem och slö helt enkelt. Jag verkar inte riktigt tåla det där med alkoholhaltiga drycker längre.. Det och för lite sömn.. Aja det är bara att stå ut. Ska ha pass ikväll och plugga lite till och under dagen så kommer mamma upp med mina små söta pälsbollar som varit nere i skåne en hel vecka! 
 
De är sjukligt saknade! Ska bli skönt att få hem dem igen :)! 
 
Nu ska jag återgå till att försöka piggna till mentalt i skallen! Hörs sen!
 
 

Bakissöndag

Jag har inte mått speciell dålig under dagen trots att jag knappt sovit någonting under natten. Igår var det lite festligheter hemma hos pojkvännen med hans trevliga vänner! Och inatt begav han sig till värmen. Kommer vara tomt härhemma nu lite mer än en vecka. För att vara egoistisk så hoppas jag att tiden går fort! Kan knappt hålla ögonen öppna så vi hörs imorgon! Natti


Nu kommer natten

Efter en mysig kväll med Johan och Jocke är det iaf dags att sova för min del. Killarna fortsätter spela Mario på nintendo 64 och jag ska hålla pass 09,30 så lite sömn emellan kan ju vara bra ;-)! Over and out.


Woopa

Min inspiration börjar sakta men säkert flöda. Minns ni att jag var på jakt efter en del gamla jeanskläder? Skjortor, byxor och jeansjackor? Jag lyckades få tag i en hel del på Tradera nu de senaste veckorna och jag tror att min kreativitet har börjat flöda. Ja änsålänge är det bara bilder i huvudet, men mitt första skapande kommer vara en jeansväst! Har spanat på massor på internet, ja givetvis nya. Men nu har jag så många jeansjackor att välja på att jag ahr bestämt att kapa ärmarna på en av dem!
 
MASSOR av bra idéer! Love it! Bilder kommer givetvis upp när jag har påbörjat det hela! 
 

Weekend!

Sådär har pluggat litegrann idag, inte sådär överdrivet mycket som jag kanske borde men ändå :). Har städat, dammsugit och nu sitter jag med världens keligaste katt i knäet. Idag får man skånebesök av bästaste Johan. Det blir nog en lugn kväll misstänker jag och imorgon blir det lite festligheter!
 
Sen åker pojkvännen iväg till värmen i 9 dagar utan mig... :(. Ser inte fram emot att vara ensam i kylan men jag unnar honom sol och värme såklart :)! 
 
Nej jag gör inte sådär överdrivet mycket som sagt, ska käka lite och sedan tänkte jag kolla lite L word innan det blir duschen! Hörs lite senare. Btw passa på att fynda ytterplagg på mitt tradera HÄR
 

Mitt nya halsband från Tradera har kommit!


Torsdag

Det har varit en lite märklig vecka det här. Förkylningen är ihärdig och ger inte riktigt med sig, men jag mår betydligt bättre nu än vad jag gjorde i förrgår. 
 
Senaste hemtentan gick käpprätt åt skogen, dock kändes det rätt så bra att typ halva klassen kuggades, därför behöver man inte ta det överdrivet personligt även om jag ogillade min lärares kommentarer i vissa syften. Bara att göra om, men det får vänta till efter den närmsta hemtentan som skal ämnas in om två veckor. Nya tag.
 
Har lagt väldigt mycket tid på Tradera på sistonde och på Facebook... Ibland fattar jag inte att jag orkar? Suck. Men vissa dagar behöver man avbryta sitt tänkande och då är det ett utmärkt sätt! Om någon är sugen på att fynda lite snygga begagnade plagg kan ni ta en titt på mina auktioner där. Ni kan välja att se säljarens alla annonser på höger sida :) Klicka HÄR
 
Har pluggat en timme idag och pratat med min fina apa nere på Gran Canarias. Mer pluggande ska det bli men har lite paus innan det är dags att läsa lite mer Focault. 
 
Hörs senare!
 

Ingen kan beskriva känslor såsom du

Tack alla söta läsare som ständigt följer mig trots att det är några dagar sedan jag uppdaterade senast.
 
 
Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Read more: http://artists.letssingit.com/melissa-horn-lyrics-sen-en-tid-tillbaka-scjdksm#ixzz2K2sw1zsv 


VILL HA!

Om någon har sisådär 2500 kr över och inte vill ha dem så tar jag gärna dem...