...

Kom hem från bokskogen för en stund sedan, jag kände att jag behövde tömma skallen och hundarna behövde ändå rastas. Bra kombination, och tankarna försvann för ett tag men så fort man kommer hem igen så surrar de omkring titt som tätt och huvudvärk harj ag redan börjat få..

För att bli på något sånär bättre humör så lyssnar jag på den här låten. Får mina tankar på bättre saker och jag drömmer mig tillbaka något år, när allt var bra och frid och fröjd. I alla fall för ett tag och så mycket roligt jag hade. Mysig låt {^^}


Animal



Underbar låt

Din priroritering i andras liv



Idag är ingen bra dag, eller ja vädret är mildare och det känns som om våren har kommit liiite lite närmre idag. Men i min skalle så mår jag inte så bra idag. Idag är jag ledsen och besviken, jag önskar nästan att jag hade varit arg och förbannad för det är så mycket lättare att hantera. Är man arg svällar känslorna över och man behöver få utlopp för sin agression för att det ska lägga sig. Boxning är bra mot det till exempel eller att slå glas i väggen som Christina Aguilera gör när hon blir förbannad.

Är man besviken har man en ett litet sår i hjärtat, det känns som en stor tagg som sitter fast. Känslan är svår att släppa och den försvinner inte bara sådär som ilska gör. Jag brukar få ett tryck i pannan för att jag håller tillbaka en massa fjantiga och onödiga tårar som hela tiden försöker sippra ut från ögonvråerna... Jag hatar denna känslan. Jag har fått känna av den alldeles för mycket den senaste månaden och egentligen borde det räcka. Men tydligen så återstod det lite till. Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta är det sista jag känner på länge, det får liksom räcka någon gång.

Jag avskyr att ha så mycket känslor som jag har. OM jag hade fått välja själv så hade jag tagit lättare på saker, slutat bry mig så mycket om alla andra.. Alltså vad de sysslar med, vad de tycker och tänker och om de bryr sig om mig överhuvudtaget. Jag hade bara velat gråta när något sorgligt inträffar, som när någon nära dör eller någon blir svårt sjuk. Alla andra tårar känns så onödiga, så varför ens få ut dem?

Men nu är det ju inte så, och jag bryr mig för mycket om víssa saker som är viktiga för mig och jag BLIR ledsen när andra inte förstår mig. Det hugger till i bröstet på mig och jag kan inte hjälpa det. Hur lite jag än vill bry mig så går det inte. Tro mig jag har försökt.

Det enda jag kan säga idag är att tiden utvisar vilken prioritering du har i andras liv, vissa är bättre än vad man har väntat sig och andra kanske inte är riktigt vad man väntat sig. Men livet fortsätter och man har fått ytterligare en erfarenhet, det är nog det som är meningen med livet. Att skaffa sig erfarenheter.

Jag längtar efter

det häääär!









Nu är det så jävla kallt ute! Fingrarna är helt stelfrusna från promenaden vi var på nyss. Brr!

Min söndag såhär långt

Idag vaknade vi ganska tidigt, redan vid nio. Upp pussa John hejdå, prata med mamma och på min och vavvarnas nya morgon runda. Det är ju så hiiiimla kallt numera och blåser, så att gå ner till Limhamnsfältet som ligger precis vid havet känns inte speciellt lockande. Så istället går vi på andra hållet. Vi går genom Rönneholmsparken och förbi Bladins, sen fortsätter vi över gatan och går hela Ängdalavägen ner och följer man kröken så kommer man tillbaka till Köpenhamnsvägen som vi korsade förut. Tillbaka genom Rönneholmsparken och sen är man hemma. Tar cirka 40 min, helt okej i denna kalla blåsten! En tant som visade oss den i början av veckan, hon kallade den för Ängdalarundan. Passar alldeles utmärkt tills det börjar bli vår igen!

Blev lite senare frukost idag eftersom jag fick ta tag i tvätten idag. Frukosten bestod av gröt och ett ägg. Behöver bygga upp med lite bra mat innan jag ska ner på gymmet och svettas! För idag ska det svettas och den ska rinna ner för pannan på mig! Oh yes!





Å glöm inte att boosta upp med vitaminer och fiskleverolja såhär års! Det håller dig frisk!


Lördagsdejt



Gårdagen var alldeles underbar hela hela heeeeela dagen! Som ni vet så hade jag det supermysigt med Johanna under dagen. Sen på kvällen så begav sig jag och John till Casa Mia vid sjutiden då vi bokat bord. Maten där är alldeles underbar! Jag som är vegetarian åt Tagatelle de Casa Mia. Pasta med vitlök, svamp och underbar tomatsås. Egentligen ska där vara aburgeine också men jag har aldrig varit någon fantast av det så jag hoppade faktiskt det. John åt någon ryggbiff med potatis och grönsaker som han också tyckte var suuupergod! Till maten drack jag husets vita vin och till efterätt tog vi varsin trea Frangelico (en söt nöt likör).

Efter den mysiga middagen var det dags för bio, ännu en 3D film. Vi såg Sanctum. Den var bra, men inte alls i samma klass som Avatar och Titanic som man kanske väntat sig eftersom det var samma regissör. Men guuuud så sorglig den var. Jag satt och snyftade och bölade lite titt som tätt. Fast helt ärligt så tyckte jag inte man märkte av 3D effekten speciellt mycket mer än i reklamen innan... Men ja, lite kanske..

Helt underbar kväll igår alltså och jag hade absolut inte velat byta bort den mot vilken utekväll som helst! Fast jag hade tankar på att gå ut tidigare i veckan. Detta var bara sååå mycket bättre!






Myslördag!

Har haft en underbar lördags förmiddag och eftermiddag än så länge. Johanna kom hit med cupcakes och sen satt vi och snackade bara hade det mysigt! Hon är inte hemma från Karlskrona så ofta så det är extra trevligt att ses när hon väl är hemma!





Under vår fika så ringde mamma och pappa och var nedanför. Min söta pappa hade köpt suuuupersöta skor till mig! Ser ut som riktiga 60-tals skor! Helt underbara!




Har precis kommit hem från en runda med vovvarna och det var INTE varmt kan jag berätta, fast det ser ut som om det ska vara ganska så varmt.. Man blir lurad! Men skönt att få lite frisk luft innan det är dags att duscha och göra sig iordning för middag på Casa Mia och Sanctum med John ikväll. Tack underbara mamma för du är en ängel och vill bjuda oss <3

Nu lite bra musik typ den här , sen kallar duschen! Bjuder på en charmig bild på mig i mina skullhead hörlurar ;)



<3


Godmorgon vänner


Vaknade till för en tio minuter sedan, utvilad och pigg! Känns inte som det finns någon mening med att bara ligga och försöka somna om. Så jag gick upp, och nu ska jag alldeles strax städa lite innan Johanna hinner hit vid ett :) Här behövs städas så det ska bli sååå fint här :)

Känns alldeles underbart att vara ledig i helgen, vet inte helt säkert vad det blir av det hela idag. En mysig middag med John blir det i alla fall och kanske bio eller bowling? Vi får se helt enkelt. Många timmar till den underbara kvällen.

Kanske blir dte en träning på friskis idag, kaaanske Josefines pass. Får se sen vad klockan blir och om Arlinda ska med, för jag tänker inte stå och skämmas helt ensam. Är inte helt 100 % på att jympa är min grej, men kanske. Har man aldrig provat så vet man inte.

Nu ska det städas, ha en underbar lördag!

Work out - Check



Sådär då var gymmet avklarat, gick bra som vanligt idag. Tur man känner sig någotsånär normal idag annars hade jag inte vågat mig på det idag heller! Men tack och lov så mår jag okej idag!

Sitter och väntar på mamma mus, vi skai väg och käka lite innan jag sticker till jobb. Sista arbetsdagen för denna veckan och sen är det äääääntligen helg även för mig! Underbart! Det har varit två intensiva arbetsveckor med både långa dagar och sena kvällar. Så kroppen kan nog behöva vila litegrann, så i helgen blir det en massa mys!


Nappträd

Brr, kom nästan hem från dagensm orgonrunda med mina underbara vovvar! Herregud vad jag saknar dme när de inte varit hemmap å en två dagar! Även om det är kallt ute så känns det rätt så bra att tvinga sig ut för en lite längre runda på morgonen. Utan dem hade jag bara suttit hemma och häckat tills det var dags att springa ner till gymmet!

Hur som helst så tänkte jag visa hur gulligt Malmös nappträd ser ut. Det ligger i Rönneholmsparken och har inte varit det i ens ett år. Så alla ni med bebisar eller syskon som ska sluta suga på napp kan ju lämna nappen/napparna till nappträdet. Se så fint det ser ut


 

 


Underbara och vackra skinnjacka!

Jag blev bara såååååååå förälskad i denna underbara skinnjacka från edc! Hade passat mig perfekt! Man får väl hoppas att man vinner lite på Lotto så man har råd med den!

 


Two hours left

Den där skumma känslan i kroppen vill inte försvinna idag så jag hoppar gymmet och hoppas på att kunna träna stenhårt imorgon innan jobb istället! One more day to go sen är jag ledig hela helgen! Underbart! Den ledigheten behöver jag verkligen!

Söta Rebecka kom med cupcakes till mig och Robin idag! Så glada vi blev! Dessutom var de uuuuunderbart goda! Å titta så liten och söt den var:


Tur man har underbara arbetskollegor! Hur skulle man annars stå ut hela dagen? Ja och så klart, underbara motionärer också! Flertalet av dem är suuuuper! Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!


Work work work..

Sitter på jobb nu och har varit här sedan halvtvå. Tog ju bussen hit idag men dessförrinnan gick jag en bra bit till busshållsplatsen. Lite blåsigt och kallt men jag överlevde. Det funkar, men jag måste erkänna att jag saknar min bil =(. Förhoppningsvis kommer både den, mamma och vovvarna hem ikväll! De är alla efterlängtade!

Mår lite bättre nu, men tröttheten sitter kvar så det får nog bli lite gym på lunchen istället för cirkelfysen. Vågar mig inte riktigt på den om det skulle finnas något skit i kroppen. Så vanligt hederligt gym, lite cross lite cyekl och sen är vi klara! Fast det dröjer några timmar till än :)

Nu ska jag jobba lite, har ju hela sju timmar kvar.. *suck*

Usss

Idag mår jag inte så bra, trött och seg och ont i magen... Så jag återkommer senare. När jag är på jobb :)


Mat och träning

Herregud, jag är nog mer trött nu än vad jag var i lördags när jag stressade mig igenom hela morgonen och stressade iväg på kvällen och stress stress stress... Återigen! Men nu är allt okej igen.

Jag tränade en timmes kondis, gick riktigt bra! Svetten rinner av en och det känns så otroligt underbart att titta ner på magen och se att det där lilla extra bukfettet faktiskt snart är borta! Duktiga jag!

Blev en liten risifrutti direkt efter träningen, sen fick jag handla lite yogurth och proviva till mamma och springa upp med. Sen hem, ringa pappa, koppla vovvarna, springa ner till bilen, köra upp den till mamma och hämta mamma. Slutligen valde hon att ändå köra själv. Så kan hon själv bestämma när hon ska hem. Så jag får låna Johns bil till jobb idag. Tack älskling!

Så nu sitter jag här mätt och belåten. Jag åt en omelett och två sojakorvar till lite större lunch:




Jag är ju vegetarian som ni kanske vet och många tycker det är så svårt när jag ska komma på besök för att ordna mat. Men ett tips till alla er som känner vegetarianer, handla något halvfärdigt från Hälsans kök eller Qourn. Där finns i princip samma saker som det som ni äter. Den lilla detaljen bara att det inte är kött ;)



Sen till efterrätt, ja för att vara lite nyttig i alla fall så blev det några sesamkakor. Betydligt bättre än allt annat socker och godis man trycker i sig om dagarna. Det som är absolut farligast på jobb är de salta S:en. Gott gott men farligt farligt!

Nu ska jag bara stressa ner innan jobb sen är det dags att bege sig. Ha en trevlig onsdag kära läsare!
/A♥




Stress stress stress

Gah, alltid ska jag stressa till eller från något numera. Vet inte vad som hände med alla softa dagar då jag inte hade alltöfr mycket planerat och stress fanns inte. Men å andra sidan var det på andra hållet då, jag gjorde på tok för lite istället. Inte tusan är det bra heller! Så jag antar att man aldrig är nöjd. Men jag vet också att all stress är borta i eftermiddag när jag anländer på Friskis. Då har jag hunnit köra mamma till läkaren i Höllviken, köra hem, äta snabbt, byta om till arbetskläder springa ner till bilen och köra i snön till Friskis och därifrån kan jag lugna ner mig. Ska nog ta mig en bränna senare ikväll på jobb, bara för att slappna av lite!

Nu ska jag ge vovvarna mat och sen ska jag springa ner på gymmet! Hittade btw ett gammalt youtube klipp jag hade förra veckan. Det är drygt två år gammalt. Det kallas mitt tungtrick. Ja jag vet jag är fruuuuuuktansvärt tramsig. Men med tanke på att det ändå visas för 256 olika personer tyckte jag det kunde visas för lite till. Så ja jag bjuder på att jag är lite udda ;)



P.S Det är drygt två år gammalt så jag tänker skylla på att jag var mer omogen då ;) D.S

Avslutningsvis

Så tänkte jag bjuda på nostalgi från första ring i gymnasiet. Jag lyssnade på denna låten så otroligt många gånger och än idag älskar jag den. Johnny Deluxe och Anna. Enyoj!



Nu ska ni slippa min (en aning sena och uppskattningsvis en timmes försening) vägguppdatering på facebook för idag! Den är åter imorgon!

Underbart från Halens





Den första klänningen till vänster har jag varit såååå sugen på länge! Men med tanke på att det snöade senaste för några timmar sedan känns det väl kanske inte så aktuellt. Sen jumpsuiten här nere till höger... Alltså jag är så oootroligt sugen på en sådan! Men jag vet att jag MÅSTE prova en/den först för att se om den passar mig. Att vara storbystad är inte alltid positivt! Jag kan inte riktigt ha saker och ting som är sladdriga för då ser jag nästan gravid ut istället... Det räcker att jag gör det när det faktiskt ÄR dags för en bebis.

Men ja som sagt.. Underbart från Halens. Mest frestande är ändå en jumpsuit.. Undrar om de finns i någon butik nära?

Profilbildshjälp?

Jag har säkert gjort det hundra ggr tidigare men ändå blir dte fan inte rätt!Nu har jag suttit i en halvtimme för att försöka få in den nya profilbilden lite större! Jag får in den men den hamnar absolut längst ner på hela sidan? Någon som vet varför det blir så? Tacksam för hjälp!

//A

Min kväll i bilder

Det hela började med en enorm pizza som jag och John delade på från Llamare



Under tiden tittade vi på:



Och snar så ska jag och Kola gå och lägga oss. Tog mig i och för sig en liten powernapp för en stund sedan så ja jag kanske håller mig vaken någon timme till.



Känns så skönt att ha Kola hemma igen! Det var så länge sedan han var borta så länge som fyra dagar! Så nu är allt snart som det ska igen. Har tre arbetskvällar framför mig och sedan tar jag helg! Åh så sugen jag är på att göra något roligt i helgen! Jag ska nog komma på något så får vi hoppas att mina underbara vänner är på!

Ha en underbar tisdagskväll!

Zzznark!

Hemma i varma Malmö igen! Ah varma och varma, men det är i alla fall en aning varmare här än hemma hos pappa. Det drar i fönster och dörrar så där är kallt även inomhus inte bara utomhus. Dessutom frös jag nästan fötterna av mig när vi promenerade med vovvarna. Nu kan jag tycka att det är dags att bli lite vår!




Väntar på John, ska strax köra honom till frissan. Sen ska det bli lite myspys kväll, den enda lediga dagen jag har denna veckan! Eller ja lördag, söndag också såklart men vardag. Han var lite krasslig idag den stackarn så han fick stanna hemma från jobb. Hoppas på han mår bättre ikväll efter pizza och filmmys med mig i sovrummet! Extra mysigt är det nu när även Kola har kommit hem. Man kan nästan säga att han varit på kollo i fyra dagar hemmaa hos pappa! Men visst är han mammig nu när han kommit hem! Mysigt!

Ledig

Idag är jag äääntligen ledig! Känns som evigheter sedan jag var det! Det blir ju så när man jobbar heeeela helgen. Men nu är den över och sen har jag bara tre arbetsdagar kvar den här veckan ons-fre och lördag blir det nog lite festligheter yeeey!

Sitter hemma hos pappa just nu och det ser ut såhär:



Ser ut som om det är dags för lilla Skåne att få ytterligare snö.. Hoppas bara att det blir mindre än senast så man kan ta sig någonstans med bil!

Hann inte käka frukost hemma idag. Jag sov länge och låg och drog mig säkert till halv elva innan jag tvingade mig själv att gå upp för att Keddy skulle få kissa. Så det fick bli lite frukost hemma hos pappa. Några mackor och några ägg. Men jag käkade bara ett ägg för jag tyckte de smakade fisk.. Jag vet det kanske låter konstigt men jag har faktiskt hört när jag var yngre att en del hönor får fiskfoder eller ja det är snarare en massa fisk i födret som gör att äggen smakar fisk. Otroligt äckligt, så pappa får ha det där fiskägget senare ikväll :P



Aja, får skriva mer senare! Nu är det dags för lite gott kaffe!

Adios!

Helt igen

Min och Keddys promenad blev på en timme. Vi träffade en annan hund , Kaxe som vi hade sällskap med hela rundan nästan. Ganska skönt att gå med någon annan ibland, men ack så kalla mina små fötter blev!

För en liten stund sedan kom vaktmästaren och fixade en ny toasits:



och en ny ventil:



Så nu är allt här hemma helt igen. Jag som trodde jag skulle få sitta på en kall toasits några dagar! Otroligt skönt att slippa!

Det enda som återstår av dagaen nu är jobb. Ska strax börja göra mig iordning och jag ska packa min lilla plastpåse med träningskläder och dylikt för ett träningspass under lunchen. Känns som om det är lika bra när jag ändå är där. Fast kroppen börjar bli lite småstel efter cirkelfysen igår!

Sen måååååste jag införskaffa mig en träningsväska... Det går inte med plastpåsar varje gång, och dessutom brukar jag glömma hälften av de viktiga sakerna ändå! Helt hopplöst! Så det ska jag nog försöka fixa imorgon innan jag åker ner till pappa!

En trasig toa och hål i väggen

Jag är färdigtvättad och ventilations"gubbarna" har varit här. Rätt skönt att de lyckades ta sig hit ganska tidigt så jag slipper sitta inne hela dagen innan jobb. Räcker med att jag ska sitta inomhus på ett svettigt gym i sju timmar.

Såhär fint ser mitt badrum ut efter de att gubbarna var här:





Alltså, en trasig toasits och ett hål i väggen. Den stackarn ställde sig visst på toasitsen och snubblade till. Ett knäckande och toasitsen och ventilationspluggen var trasig. Givetvis får jag nytt, men tills dess kommer det vara lite kallt om rumpan att gå på toa!

SKa strax käka lite frukost och vid elva tiden tänkte jag och Keddy bege oss ut i snön! Ja tro det eller ej men det snöar... igen! Aja, vi får bara hoppas på att det inte lägger sig!

Ha en underbar dag mina vänner!

Morgonpigg

Vaknade för 30 minuter sedan, det vill säga halvsju av att John pussade på mig. Har tvättid idag klockan sju, tyckte det var lika bra att ta tvätten idag när jag ändå ska vänta på ventilationsgubbarna som kommer mellan 07.30 och 11.30. Jag måste ändå upp. Till min stora glädje har jag inte alls mycket tvätt idag. De två första maskinerna är laddade och sen två till sen är allt tvättat. Underbart!

Har träningsvärk sedan igår. Var för första gången på Göran och Lindas pass igår. Cirkelfys. Man går runt på tio olika stationer och gör tio olika övningar i 45 sek. Sen går man snabbt till nästa. Hela tre varv går man, och ja det låter kanske inte speciellt mycket men det känns efter det första varvet tänk er då att man man har två hela kvar! Men det var absolut ett pass jag kommer gå på varje arbetssöndag =) Ni är superduktiga Göran och Linda! Dessutom har jag sjuk träningsvärk redan.. kan bara tänkam ig hur den äör imorgon på min lediga dag.


Söndagar= vilodag? Nej..

Sådär åter på jobb, känns som om jag bor här för tillfället, men alltid bra med pengar! Trött i knoppen idag, men eftersom jag har underbart arbetssällskap idag så kommer dagen nog gå ganska så fort! Dessutom har jag två timmars lunch, varav en timme ska spenderas på att handla mat och käka här och den senare timmen ska spenderas på cirkelfys för första gången. Har jag tur kommer Axel också, han har ändå liiiite mer koll på läget än mig och av någon anledning så gillar jag att träna med någon nu. Förr valde jag helst att träna ensam, men sen jag började träna med Michaela tyckerj ag nog det är roligare att vara två!

Om en timme ska jag bege mig till Gogreen för att handla lite sallad, kom ju givetvis på igår kväll att jag inte hade någon mat tills idag... Aja, det löser sig. Enda fördelen med två timmars rast kanske =)

Ha en underbar söndag!

Lördagsfunderingar

Efter en mysig kväll hos Michaela sitter jag såhär innan sovdags och funderar på livets alla små ting. Som många av er kanske redan vet så brände jag ut mig för snart ett år sen på grund av alla nattjobb jag haft under cirka tre år. Det började med nästintill svimningar till panikattacker som kom precis innan jobbdags och allmänt instabil.

Nu har det snart gått ett år och kanske de senaste två månaderna har jag äntligen hittat tillbaka till den gamla Alice jag var förr. Ganska glad, påhittig och full av fantasier. Det känns tryggt att ha hittat tillbaka till sig själv och de intressen jag hade förut. Dessutom är jag så otroligt tacksam att jag blivit kvitt svimningar och panikattacker. Om jag fortsatt hade det kanske blivit ännu värre. Nu slutade jag i tid och det vill jag tacka min underbara familj för. Hade inte ni stoppat mig hade jag varit tillbaka veckan efter allt och vem vet hur illa det hade gått då? Speciellt till min underbara mamma som satte ner foten direkt. Vad hade jag gjort utan dig underbara mamma?! Tack för du finns och är världens bästa mamma på alla sätt och vis!

Nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska upp och jobba imorgon igen. Sov så gott mina vänner!


Movienight



Sådär hemma och nyduschad. Ska infinna mig utanför Michaela klockan sju för en mysig kväll med mat och lite trevlig film, ja och mest av allt massa tjejsnack ;) Ni vet, vi tjejer gillar ju att berätta allt som hänt under den senaste veckan! Så det ska bli suuupertrevligt!

Jobbdagen löste sig btw hyfsat bra ändå. Axel räddade eftermiddagen genom att komma in vid ett och som ni vet så räddade Cassandra morgonen! Ni är mina änglar! Tack!

Nej, lite bra musik nu sen ska man strax iväg! Ha en underbar lördag och festa och drick lite för mig med!

Ciao <3

Lång arbetsdag

Blev lite längre arbetsdag idag eller ja inte längre men jag fick 1,§ timmes mindre lunch. Fast det gör iofs ingenting, men planerna blev lite ändrade. Så ingen träning för lilla mig idag. Får ta igen det på cirkelfysen imorgon! Ta i rejält liksom!

Cassandra räddade min morgon när hon sa hon kunde komma in extra till tov! Tack Cassandra! Sen kommer Axel in två så jag slipper i alla fall att vara ensam hela dagen. Skönt. Blir ju så ibland när någon blir sjuk, men det löste sig denna gången i alla fall! Och imorgon jobbar jag med bästaste Arlinda <3 Yeeey!

Aja, ska ut och arbeta lite strax!


Morning!



Godmorgon, vaken är jag sedan 1½ timme tillbaka och sitter på jobb. Vi öppnar om tio minuter och stackars Robin är jättesjuk men ingen extra personal kan hoppa in idag. Eller snarare de svarar inte, om inget annat. Aja, det löser sig säkert. Kan ju hoppas han slipper jobba sjuk för det är inte roligt alls.

Annars har jag en hel arbetsdag framför mig, känns väl ganska så okej när man har två timmars lunch framför sig också. Så tiden kommer nog gå ganska så fort!

Såhär fint såg det ut i hamnen imorse när jag kom till jobb!

Ha en underbar lördag!

Sådär då var snart min fredag över. Mys he...

Sådär då var snart min fredag över. Mys hemma hos pappa några timmar innan jobb. Ny trevlig arbetskollega på jobb och middag med mamma efter jobb. Kan man ha en trevligare fredag? Ja man hade kunnat skippa jobbet kanske men det har ju sin charm en fredagskväll också. Nu väntar sömn och imorgon är det jag som öppnar Friskis på ön. Sov så gott


Fredag

Sådär, nu känner jag mig lite mindre  stressad. Jag var hemma hos pappa tidigare än vad jag själv trott och Kola verkar må mycket bättre än förut. Så jag kan slappna av lite nu, ett tag i alla fall innan jag ska iväg och jobba i eftermiddag!

Jag ska äta lite paj med pappa innan jag sticker, så jag slipper tänka på mat innan jobb. Ingen lång kväll idag så jag ska nog överleva på paj och lite goda mackor! Kanske rpgkakor om pappa hinner handla innan jag ska iväg.

Gårdagen med John var supermysig. Vi käkade thaimat från Tamnackthai och kollade på The Kings speech. Fast vi såg aldrig klart filmen för vi blev så trött haha. Sen åt vi upp cupcaksen jag gjorde inför vår Alla hjärtans dag. Vi kombinerade dem med ischokladsglass! Å tro mig, det var riiiiktigt riiktigt gott! Absolut något ni måste prova om ni inte gjort det!

Nu ska jag vara lite social, hörs sen!


Stress

Av någon anledning känner jag mig otroligt stressad just nu! Jag vaknade sent för att Kola behövde gå ut mitt i natten.. Dålig i magen, sen var fråga om pappa kunde ta honom i alla fall? Det kunde han. Så nu ska jag strax bege mig ner mot Ljunghusen och senast vid tre ska jag sticka hem för att byta om och jobba några timmar på Friskis! Känner mig jättestressad just nu! Aja, hörs sen!

Från igår:


Helt klart favoriter

Måste bara visa er mina absoluta favoriter mär det kommer till skor. Lite udda men ack så underbara och sköna! Dessutom har inte alla människor i stan sånna här:



Visst är de väl underbara? Just detta paret har jag nog bara haft sen jag var 16 eller något. Ett annat par är kvar hemma hos pappa ( helt underbart att bara hoppa ner i dem om man ska ut i trädgården snabbt eller något). Som ni ser så har mina vackra änglar tappat färgen lite, och just därför funderar jag på om jag kanske ska införskaffa mig ytterligare ett par. Kan ju se om personalen på träningsvärket märker att jag såfall har två olika par att skifta mellan. Det var mina trätollor som gjorde att de la märke till mig i början ;).

Nej, så ett nytt par kanske absolut kan bli aktuellt? Jag tror nog det! Ska faktiskt börja spana runt nu.. Inte för det är väder för dem än men kanske snart?

Myskväll



Första maskinerna är laddade för en 45 minuter sedan så det är strax dags att springa ner och sätta i två nya. Och om en halvtimme kommer John och hämtar upp mig. Vi ska iväg och köpa thaimat och lite annat smått och gott för kvällen. Som jag sa innan, det är vår myskväll och kärlekskväll idag! Efter mat och bad ska vi se The Kings speech och äta upp cupcaksen. Ha en mysig torsdagskväll för det ska jag ha!

/A

Brrr!


Kom nyss hem från en liten promenad med vovvarna! Shit, det är inte någon värme ute precis och ändå tror jag det var betydligt mildare ute idag jämfört med de tidigare dagarna. Då kände jag inte ens mina fötter när jag kom innanför dörren!

Gick ner mot Dammfri idag också, vågar mig inte direkt på att närma mig havet på grund av all blåst! Så jag och killarna trallade omkring där bland de söta små husen. Trevånings lägenheter eller fyravåningslägenheter. Det ser så mysigt ut! Alla har de söta små trädgårdar som är välskötta och ja, det ser så otroligt mysigt ut! Detta påminner mig också om att jag vill flytta till en bostadsrätt snart snart snart! Jag är så trött på att bo på 8:onde våningen i ett hus där man här när någon tänder eller släcker lampan ovanför eller under.. Ja eller kanske två-tre våningar ner! Det är en uppgift jag har under 2011. Att skaffa en bostadsrätt på något mystiskt vis. Helst ska jag ju vinna på Lotto ;)

Yummy!

Blev 45 min's cardio på gymmet idag istället. Kändes så dumt och ödsla min enda lediga dag på hela veckan åt att träna sent när jag istället kan mysa och äta en god middag med John istället. Så nu är träningen för dagen avklarad. Nu återstår endast lite mat, vilket nu blir ett ägg på en knäckebröds macka. Promenad med Kola och Keddy i ruggvädret och en sen lunch med mamma! Sen ikväll är det bad, mys, film och gottigheter!

Morning morning!



Ganska så nyligen vaken! Kanske lite piggare än igår, men någonstans inne i knoppen är jag fortfarande sjukt trött haha! Hade så svårt att somna igår kväll/natt trots att jag varit vaken sedan sex på morgonen. Men sen lugnade allt ner sig och jag kanske somnade runt två tiden.

Jag vet inte alldeles säkert vad denna dag ska erbjuda, men lite kärlek ikväll med bad och skumpa. Innan dess ska jag nog hänga med mamma lite, och hinna med ett Indoorwalking pass! länge sedan jag var på ett sånt nu så det är dags!

Just det, jag ska hinna tvätta en del grejer också! Men ja, jag har maskinerna hur länge jag vill så det blir i min egen takt! Ha en trevlig morgon!

Ovishet

Sådär, färdig jobbad för kvällen. Friskis har blivit hyfsat lugnt på kvällarna numera. Ett tag i Januari fick man knappt ut motionärerna när vi stängde, men antar att många nyårslöften brutits redan. Men givetvis finns det även de superduktiga som är kvar ;)

 

Sitter just nu och lyssnar på Sash!, underbara låtar. Men favoriten är trots allt ändå den här , man får fortfarande lite gåshud när man hör den!

 

 

 

Snart dags att gå och lägga sig, trött som tusan idag. Men lite kluven för om jag ska sätta min väckarklocka eller ej. Jag skulle ju egentligen besiktiga en bil men ägaren vägrar höra av sig, så ja vi får väl se om jag blir väckt inatt. Sov gott mina vänner!


Bubbelbad

Blev inte speciellt mycket sömn, låg väl framför tv:n och kollade på familjen Bundy i en halvtimme. Sen kom jag fram till att jag lika gärna kunde strunta i det. Istället satte jag på lagomvarmt vatten i badkaret, invigde min Alla hjärtansdag present från mamma som bestod av badskum och dylikt. Hällde i lite i vattnet och en liten badolja. Voilá! Ett underbart bad!

 

Sen blir det nog ganska så lugnt fram till jobb. Ska sätta på en kopp kaffe och OM jag orkar kanske en av de där underbara cupcaksen från i söndags! För idag är det vilodag från träningen!


Zzznark

Som sagt, varför jag vaknade sex imorse och varför jag inte kunde somna om och gick upp klockan sju imorse har jag inte en susning om. Nu är jag trött och hungrig, ska bara käka lite frukost och sen tror jag faktiskt jag ska slänga mig framför tv:n ett tag och försöka sova någon timme till. Annars kommer jag vara helt död på jobb ikväll!

Jag är inte klar med bloggen, men tycker den ser skapligare ut nu än vad den gjorde tidigare imorse. Jag mådde nästan dåligt när jag såg den! Så som sagt, den känns skaplig nu i alla fall! Men den är långt ifrån klar! En del koder hittade jag inte alls, och det kanske beror på att skallen är trött. Byta stilmall gör jag inte en gång till på ett tag såfall får en del saker vänta tills nästa "renovering". Men men, som sgat den kommer ändras lite då och då, även om det bara är små saker ;)


Godmorgon

Vad jag gör uppe såhär dags är ett otroligt mysterium, men dålig sömn och ja... Jag vet faktiskt inte? Något åt det hållet i alla fall. Men hur som helst, jag fick ett otroligt spel på min blogg igår.. Den var sååå ful! Så jag kände att det var dags att ta tag i det litegrann, så under några dagar kommer min blogg se lite knepig ut och ändras ganska mycket mellan varven. Hoppas ni har förståelse för detta!

Nu ska jag fortsätta nörda mig ;)

Header



Work work work

Ja, ni får ursäkta (eller bli suuuuperglad om ni så vill) för det hundraelfte inlägget idag. Känns som om jagf ahr mer att säga idag än andra dagar, även om de inte må vara speciellt mycket vettigare.. Så tänkte jag rabbla lite ändå!

Då var denna arbetsdagen också avslutad! Blev ytterligare en arbetsdag imorgon vilket gör att jag missar RPM-spinningen. Lite tråkigt, men gymmet duger bra det också! Kanske inte riktigt detsamma men ändå! Jobb är jobb och pengar är pengar. I need it!

Ledig på torsdag, så jag avbokade mitt PSI-pass och satte upp mig på ett Indoorwalkingpass några timmar tidigare. Tänkte ha filmmys och mat med John då istället, om han kan förstås! Sen är det full rulle med jobb hela helgen och 4 kvällar till i nästa vecka. Josie ska åka på en underbar och välförtjänt semester så då får lilla jag hoppa in! Wonderful!

Sov så gott mina kära läsare, kul att se att så många nya har hittat hit!


Kvällens lunch på Friskis bestod av tacore...

img_1763 (MMS)

Kvällens lunch på Friskis bestod av tacorester från i söndags, det var massor över så nu är jag så mätt att det känns som om jag ska spricka!! Me gott var det! Bara 3,5 timmar 2 go! Hörs sen!!


Work out

Ja, var nere på gymmet för någon timme sedan, och idag gick det också underbart bra! Trodde nästan jag vant mig vid alla pass jag springer på, men jag måste erkänna att lite traditionellt gym är alldeles underbart ibland! I like!



Inte någon speciellt bra bild, men jag bjuder på den ändå!

Känns som om jag kommit in i träningen ganska så bra nu igen. Ni såg väl bilderna jag la upp igår? Jag har ändå gått ner ganska så mycket i fett. Ja även kilona har rasat, men det var innan jul. Nu börjar musklerna byggas upp och då går man upp lite igen. Precis som det ska vara!

Förutom att jag nu blev förkyld förra veckan igen, så har jag hållt mig ganska så frisk de senaste månaderna. Tror mycket beror på bra kost och vitaminer. Eftersom jag är vegetarian måste jag ta tillskott för att inte missa viktiga ämnen som ni som äter kött får i er dagligen.



En annan viktig sak för att hålla sig frisk och kry, ja så gott det går i alla fall, är att äta bra mat. Jag vet med mig själv som ibland har en mycket mycket lat och tråkig sida... Hur lätt som helst bara kan beställa hem mat såsom pizza, eller kanske köpa med mig en veggiburgare eller ja... Annat skit som inte bör ätas varje dag :P

Så i princip varje morgon och eftermiddag trycker jag i mig några knäckebröd. Givetvis är det husmans knäckisar som är billiga och tillräckligt fiberrika ;)


Keep on pushin

Ja som ni säkert förstått vid detta laget älskar jag musik över alla andra intressen i hela världen. Till och mer än min träning ( å det säger faktiskt ganska så mycket ) . Idag hittade jag ytterligare en underbar låt! Keep on pushin heter den med Punk Freakz (jag har aaaaaldrig hört talas om dem tidigare) och den är underbar! Jag föredrar remixen av Paramond. Bedöm själva och klicka på bilden:




Åh vilken blåst!

Idag tänkte jag ta Kola på en lite längre runda än två kvarter som det blivit de senaste dagarna på grund av den hemska och kalla kalla vinden! Så det blev en halvtimmespromenad ner mot dammfri. Men HERREJESUS så kallt det var! Det är sviiiinkallt! Jag tycker det är helt okej om det är några minusgrader ute men det behöver väl fan inte blåsa såååå länge? Åh! Ge mig vår! NU!



Såhär glad blev Kola imorse när jag sa att vi skulle ut och kissa i alla fall, ni får försökra ignorera min ljusa och tillgjorda röst ;P Även om den kan vara svår att missa!

Hemma



Sådär, då har jag jo9bbat klart för idag, och äntligen sitter jag hemma igen. Jag vet inte om jag är konstig men jag trivs så otroligt bra hemma! Speciellt sedan all oreda har blivit bortstädad =)

Imorgon ska jag jobba igen, så tråkigt nog blir det ingen PSI imorgon =(. Men har jag tur är jag ledig på torsdag och kan passa på att träna det då! Har så mycket känslor som måste ut! Men ja det blir ett pass på gymmet imorgon igen, det ligger ju nära och bra liksom ;)

Nej, inte mer att berätta nu! Snart sovdags! Natti!

P.S Hoppas ni hade en trevlig Alla hjärtans dag <3

Changed plans

Blev lite mer jobb idag än vad det skulle varit. Robin den stackarn mår inte bra, så jag skulle komma så fort jag kunde. Vilket blir runt fyra, lite otajmat idag eft ersom mamma också är lite upptagen. Men det löser sig nog bra tillslut ändå! Å jag får 1 timmes lön till, alltid något!

Så jag antar att vi hörs av ikväll!


Bad feeling

Sådär, träningen gick bra idag trots att jag är ganska så trött idag. Nattsamtal med Micki får en att missa någon timmes sömn :P Men vad tusan gör det när det var så trevligt!

Idag har jag en dålig känsla i magen. Nästan lite småångest och jag har för en gångs skull inte en susning om varför? Jag kan ju hoppas att det bara är alla cupcakes från igår som gör magen lite orolig. Några med tråkigheter orkar jag inte med för stunden. Har varit för mycket av dem på sistone.

Men nu kallar duschen!

Förbränning av bukfett

Ska alldeles strax bege mig ner på gymmet för att bränna lite av de goda cupcakesen igå¨r och ja, vinet från i lördags etc :P Förra veckan blev det bara tre dagars träning... Mycket dåligt, men ganska så bra att vara tillbaka exakt en vecka efter att man legat i feber, haft ont i halsen och mått allmänt pyton!

Tänkte visa att sen jag började träna 4-5 ggr i veckan precis efter jul så har det blivit lite skillnad på magen. Jag vet att bilderna är lite suddiga men ni kanske kan se lite resultat i alla fall?



Precis efter julafton/juldagen etc etc.. Lägg märke till putmagen!



Förra veckan. Ser ni, ganska så mycket mindre putmage i alla fall!

Å för att alla ska veta, så har jag sportbh på bilderna.. Men jag valde ändå att censurera.. Det var bara magen jag skulle visa å det är det enda ni får se :)

Hörs sen!


Ett gonatt inlägg direkt från sängen är vä...

img_9859 (MMS)

Ett gonatt inlägg direkt från sängen är väl aldrig fel ;-). Blev en snackestund med Micki såhär på kvällskvisten, himla mysigt! De senaste dagarna har jag känt mig så otroligt tacksam för alla de underbara människor jag har runt om mig Ni är bäst! Ni lyssnar på mig och ni kan faktiskt förstå mig. Ni är underbara! Kärlek till er <3, och gonatt för nu ska jag sova!


Pole dance

Något jag verkligen hade velat gå på är faktiskt pole dance. Jag tycker det är så OTROLIGT coolt! Sjukt! Tänk att kunna svänga runt sådär på en stolpe och ha full kontroll hela tiden?! Helt otroligt! Om mitt liv hade varit liiite mer normalt så att jag kunde ha en eller två dagar fast i veckan så hade jag absolut börjat på det! Å nej, jag tänker inte bli strippa! Jag hade gått på det för att det hade varit roligt och sjukt coolt att kunna! Kolla själv:



Aja, livet får klarna upp lite och ekonomin rulla på ordentligt innan ni ser mig sådär :P OM jag ahde ens blivit hälften så duktig haha! Man måste ju nästan vara gymnast!

<3

Sådär, nu har vi firat vår första Alla hjärtans dag tillsammans, även om det är en dag för tidigt! Mysigt har det varit! Jag bakade cupcakes för första gången någonsin! Å de blev supergoda! Det var inte så svårt att göra dem som jag trodde till en början. Dock lärde jag mig att pappersformar för muffins är ett jävla skit. Flyter lätt ut. Så jag ska önska mig muffinsformar i plåt till min födelsedag! Hade varit underbart!

Till middag lagade jag tacos, snabbt och enkelt och OTROLIGT gott! Var ett bra tag sedan vi käkade det nu så jag tyckte absolut att det var passande! Så det bleb middag framför tv:n i ett ordentligt och nystädat vardagsrum! Alla sjukdomar och mycket jobb och dylikt har gjort att här varit kaos ett bra tag, och sååå skönt det känns att det är rent omkring en igen! Bara morgondagens disk att ta itu med ;)













Michaela, tack för igår! Mysigt med vin och trevligt sällskap hemma hos dig igår! Möllan var en kanon idé! Å nästa lördag är det filmmys som gäller, glöm inte ;)






Cupcakes



Idag har jag lagat middag och bakat cupcakes för första gången någonsin! Å de blev suuupergoda! Tror på att de nästa gång blir ännu bättre!

Om en stund ska jag upp till mamma och mysa med John lite. Sen är det fortsatt firning av Alla hjärtans dag för vår del. Jobbtime imorgon igen ju. Sen OM jag hinnerk ommer bilderna från Möllanmyset upp ikväll annars kommer de upp imorgon!

Ciao

P.S Ny favorit låt på Spotify klicka här

Alla hjärtans dag <3

Egentligen är det ju inte förrän imorgon, men eftersom jag jobbar på kvällen tänkte jag ha min överraksning (som han vet om men inte vad det är) för John idag istället. Tog en liten paus i allt städandet bara, sen ska jag strax bege mig iväg för att handla lite! Tänkte bjuda på lite bilder från i fredags i Bokskogen och igår hemma hos pappa.
















Möllanmys



Hemma igen, nydsuchad och ja ska bara ladda in bilderna som är tagna sedan igår och sen är det dags att göra sig redo för en myskväll på möllan. Ska först till söta Michaela och sedan är tanken att vi ska vidare till möllan!

Sen kommer man till frågan vad man ska ha på sig... Det är ganska så kallt ute faktiskt så frågan står mellan jeans och leggings... Aja vi får fundera lite på det så får vi se sen!

Hörs imorgon!

Home sweet home

Pappas bild från Falsterbo, snodde den lite ;)
Sitter hemma hos pappa och häckar. Har precis busat runt med de fyra små söta vovvarna och nu är jag helt slut i rutan! Mamma är och handlar mat till oss alla och John är på ingång. Blir lite familjemiddag idag, sen ikväll blir det lite Michaela och Möllan! Suuupermys!
Mår lite bättre än inatt.. Ibland är man bara inte med på vad som händer riktigt. Men ja, så är det ibland! Livet är ingen lek!
Hörs senare sötnosar!

xD

Usch vad jag inte är trött och vad jag har mycket usch i skallen och vad jag ska komma på en heltokig grej att göra inom en snar framtid. Bara sådär! BOOOOOM!

Nej, jag är inte full. Bara i ett mycket konstigt sinnestillstånd. En kombination av småtrött, ledsen, deprimerad, nostalgifull och allmänt koko. Man kan bli det ibland av att tänka eller få reda på tråkiga saker. Livet är ju som bekant inte så lätt alltid. Mitt sätt att hantera det på är att skriva knepiga och oförståliga blogginlägg. ;)

Natti!



En kokobild av mig ;)

Underbart


Underbar hos Halens, men år sedan jag hade jeansjacka... Å ska jag ha en blir de inte snygga på mig eller så kan jag inte knäppa ända upp :S dilemma det dära.


Suck

Denna trevliga dag slutade så jävla trist. RIKTIGT jävla trist!

Fan också! Ibland undrar jag varför just jag? Har jag gjort någonting mot en högre makt för att förtjäna allt mög? Tydligen! Piss också!

Trevligt inlägg jag vet... men ibland måste det bara ut. Å detta är mitt sätt.

Sorry.

Sådär hemma efter en fullspäckad dag! Boks...

Sådär hemma efter en fullspäckad dag! Bokskogen, bio, mamma och äntligen hemma igen. Ligger i sovrummet framför tvn och glor på en film på tv11, mysigt! Snart sovdags! Sov så gott!


I miss you

En del låtar tar fram många och bra minnen, i alla fall så kopplar jag ofta samman musik och personer/tillfällen eller känslor. Här är en låt som tar fram många bra och roliga minnen. Enyoj



Som vanligt, klicka på bilden

Tredje gången gillt

Sådär hemma från ett regningt bokskogen nu! Sitter och nästan huttrar litegrann för mig själv! Men kaffet är på ingång och om drygt en timme ska jag bli lite varm på gymmet!

Har även bokat platser till Änglagård-tredje gången gillt. Men man får väl säga att 100 spänn för att gå och se en svensk film är helt uppåt väggarna. Men men.. så är det. Ingenting blir billigare precis, man borde bojkotta egentligen. Men ja vad gör man inte för lite myspys!




Bokskogen



Jag med världens bästa mamma, och Mr Bean på Beanbar i Magaluf!

Vaknade till vid nio, upp, på med kaffe och vakna till liv. Pratade med John, pratade me3d mamma och sedan igår har jag bestämt mig för att det är dags för Bokskogen igen, känns som om det var hundra år sedan jag var där sist. Mamma hade inget speciellt för sig så hon tyckte att vi kunde åka dit tillsammans! Så nu inväntar jag bara att hon ska bli klar sen sticker vi iväg med vovvarna för lite motion! Kände dock några små regnstänk så vi får hoppas vi slipper regnet!

När jag kommer hem ska jag köra ett gympass, duscha och sedan ska jag och mamma se Änglagård på bio. Kan nog bli mysigt! Hörs sen när jag är hemma igen!

Ciao!

Bara sådär

Mellan allt tv tittande så somnade John i sovrummet, och jag som ändå sovit igen en del missade timmar kände att jag kunde hamna här..igen. Så det gjorde jag!

Kola är kelig och sitter i knäet samtidigt som jag skriver inlägget, Keddy står och krafsar på mitt ben och Pink sitter i fåtöljen bakom mig. Nästan alla är samlade, himla mysigt!

Jag måste bara berätta en himla rolig sak! Min blogg får fler och fler unika besökare för varje dag! Jag tycker det är såååå roligt! Känns mer peppande att skriva både oftare och mer saker när man vet att någon faktiskt läser den! Innan dess var det lite vemodigt och otroligt segt och inspirationslöst. Men inte nu! Tack för att ni står ut med mitt meningslösa dravel! Ni är underbara!


Vaaar e boxen? Däääär e boxen

Sitter och lyssnar på Bag in da box med Dj tune feat Orremannen.. Haha! Sjukt tramsig men ack så underbar ändå! Av någon märklig anledning kan jag inte längre lägga upp videos? Förstår inte varför men jag får ta reda på det, men det jag skulle säga var att huset videon är inspelad i är en av mina gamla klasskamraters hus :P lite ball ändå haha! Ibland måste man bara älska lilla näset, trots alla knepiga människor där finns!

Nytränad och nyduschad! Underbart! Snart kommer John hit, han skulle bara handla innan så vi kan laga någon god middag! Sen får vi se vad vi hittar på ikväll! Jag kommer nog inte decka vid nio tiden idag i alla fall!

Å snart är det helg, heeelt underbart! Imorgon ska jag och mamma se Änglagård på bio. Lördag beger vi oss några stycken upp till Helsingborg för att se Robins match! Han vann förra helgen så det ska bli spännande! Underbart! Kvällen bjuder kanske kanske på en trevlig utgång eller lite mingel. En helg att se framemot i alla fall!



Finally!



Sådär färdig tvättad och färdigstädad för idag! Bara vardagsrummet kvar att städa imorgon sen är här superfint!

Så strax ska jag ner med hundarna på deras kisstur, sen blir det en halvtimme-timme på gymmet och träna lite. Man blir lätt lite slö när man kommer ur det dära att träna varje dag! Å ingen Michaela att träna med idag heller =( så nej, det får bli gymmet! Hoppas på där är lugnt ett tag till så jag slipper stå å trängas med alla nyårslöften!

Ha en trevlig eftermiddag!

Time again



Idag tvättar jag igen, ja jag vet det var i måndags senast men jag har lakan och skit som ska tvättas idag så det var absolut på tiden igen! Städar lite också, har inte städat ordentligt sedan jag blev sjuk så kände att det var läge. Skit å grejer precis överallt. Dessutom har två dagar gått åt till enbart ångest och tråkigheter. Men nu är jag fit for fight igen. Jag måste sluta låta saker och andra människor påverka mig så mycket. Lättare sagt än gjort i vissa fall. Men jag föll av hästen för någon dag sedan igen, men äntligen har jag hoppat upp igen!

Idag ska det som sagt städas lite, tränas och gå långrunda med vovvarna tror jag! Måste göra något annars blir jag tokig! Något ska jag nog komma på! Förhoppningsvis är jag i alla fall utsövd efter 1,5 timmars söm inatt. Jag hann äta min middag, lite godis och vid nio deckade jag på Johns bröst till filmen. Antar att jag behövde sova.. :P

Aja, hörs sen måste fortsätta städningen!

Ciao!

Bebisarna är på underbart humör idag! Glad...

img_6175 (MMS)

Bebisarna är på underbart humör idag! Glada och keliga och på bushumör! Så underbart! Kola kom hem igår och det märks att han trivs hemma! Har nyss käkat indisk mat och strax är det dags för kel och tv! Underbart mysigt! Ja btw så vann jag första gången någonsin på Lotto idag!! Hela 38 kr kammade jag hem! Gick bara minus 2 kr! Det nu ;-) trevlig kväll!!


Right here with me



Klickar ni på bilden så kommer låten upp (Spotify)

Sitter och lyssnar på Brandi's underbara låt Right here (Departed), underbar låt. Texten är också helt underbar. Får tankarna att snurra runt i skallen, vilket kanske är mindre bra. Just nu är det inga glada tankar.. Men med lite bra musik så ska det nog ändras. Därför älskar jag musik! Alltid passand vare sig man är glad, ledsen, förbannad eller bara vill vara. Humöret blir ALLTID bättre med lite bra musik!

Håret blev superbra! Zeki tog inte för mycket, inte för lite, han tog alldeles lagom! Helt underbart och endast för 270 spänn vilket jag tycker är rimligt för en klippning. Så alla tips som låg på 400-500 spänn fick jag tyvärr strunta i mina kära vänner. Men tack ändå! Om jag vinner på Lotto ikväll så kanske det blir en dyrare klippning nästa gång ;)

Ibland tror jag att jag är otroligt oförstådd.. Jag vet inte om jag är otydlig på något sätt eller dålig på att förklara saker. Jag vet inte, jag tycker jag gör allt så klart man bara kan. Men ändå räcker det inte till. Aldrig.. Nästan så man ger upp att försöka, känns inte som det tjänar någonting till. Men ja.. Det heter också skam den som ger sig, eller hur?

Hoppas ni har en underbar onsdag! Nu ska jag fundera på vilka äventyr jag ska hinna med innan spinningen idag!

Frisördags!



Idag var jag verkligen uppe med tuppen... Johns klocka börja ringa vid sex och jag kunde inte somna om. Jag försökte i en timme, men ikke sa Nikke... För mycket saker i skallen. Just nu lever jag i världens soppa så lite sömproblem kanske inte är så konstigt just nu.. Men allt löser sig, på något sätt!

Hursomhelst så ska jag till frissan nu klockan tio. Ska bli såååå skönt! Håret är inte klippt sedan maj förra året, så det närmar sig ett år snart. Å det hade inte gjort mig något om inte topparna börjat klyva sig och jag inte längre kan ha någon frisyr. Så nu ska det bli fixat för året.. Nja en gång i alla fall, kanske blir det fixat två ggr detta året om jag inte vinner mycket på Lotto!

Efter frissan ska jag upp en sväng till mamma och snacka lite. Det behövs ibland! Vi får höras senare!


Nu börjar jag bli hungrig och det enda som...

img_3200 (MMS)

Nu börjar jag bli hungrig och det enda som fanns i pappas frysfack var uuuuberfrusen rotmos och några vegetariska mexican bitar som jag hoppas hållt sig där ett tag. Lucka saknas till facket så ibland smakar det skit. Men håll tummarna för att det. Blir ätbart!!


Sms funkar säkert ;)

img_3501 (MMS)

Sms funkar säkert ;)


Ljunghusen

Vaknade vid niotiden imorse, satte på kaffe och spanade runt lite på nätet. Vid tio ringde jag min frisör som normaltsätt vägrar svara men idag gjorde en av hans anställa! Yeeey! Så imorgon klockan tio ska jag klippa mig! ÄNTLIGEN! Hinner jag ska jag försöka få håret färgat innan, men det beror lite på om mamma orkar också... Annars får vi imrpovisera efteråt blir säkert hur bra som helst! Så imorgon är det byebye slitna och räääliga toppar!! Å välkommen frisyr!

Sitter nere hos pappa. Ska hämta hem Kola, som ni vet jobbade jag ju hela helgen och jag tycker att han har det betydligt roligare här nere än i en lägenhet där han inte kan springa ut och in som han vill. Så hela helgen har han fått leka med collisarna! Å legat i sin favorit fåtölj. Skulle varit en bild här men som vanligt klyddar det..suck! Så ni får invänta bilderna till senare!

Pinkis fick också följa med, och på första gången på några månader får hon faktiskt vara ute! Hon brukar få springa runt i en lina i pappas trädgård. Tror det är nyttigt för henne! Dessutom, vem fan hade velat vara stuck i en lägenhet hela livet?

Aja, ska socialisera mig lite nu!




Slut för idag

Sådär. Färdig jobbad för denna veckan, tror jag. Man kan aldrig riktigt säkert veta men kanske i alla fall. SKa bli skönt att vara lite ledig nu några dagar. Har ju varit lite jobbigt att jobba sjuk å sådär. Så att ta igen sig ska bli skönt!

Jobbade med Josie idag, himlans mysigt och mycket pratande! Man missar ju en del när man inte jobbar ihop på någon vecka! Så kvällen gick ganska så fort eftersom jag hade trevligt sällskap.

Nu är jag hemma, har käkat några knäckemackor med grönmögelost på! Så otroligt gott, om det är lagom avstånd mellan ätningarna. Annars kan det lätt bli på tok för mycket! Å snart känns det som om det är dags att gå och lägga sig. Jag har ju ändå varit uppe sedan tjugo i sju imorse.

Sov gott med er och blås inte bort i orkanen!


Passerande ansikten



En liten Alice ;P

Såhär efter tvättdags och ja ganska så seg i kolan är man så satt jag och funderade på livet. Ja jag vet det låter lite sådär filosofiskt men det var inte tänkt så.. eller ja, nej jag bara satt och tänkte helt enkelt.

Satt och tänkte på alla de ansikten och personligheter som passerat i mitt liv från barnsben och fram tills nu. En del ansikten bara passerade förbi  i ren genomfart. En del av stannade lite längre, andra gjorde stort intryck även om de kanske bara var kortvariga. Några ansikten dyker upp från och till fortfarande, medans andra aldrig mer syns till. En del ansikten och personligheter vill jag ska fortsätta komma tillbaka, andra var bara trevliga små möten. Eller kanske en ny erfarenhet av något slag.

Jag tror ju på ödet, så jag tror att allt som händer har en mening. Så nu när jag tänker på det så har jag ju faktiskt lärt mig något från varje relation. Vare sig det är en vänskapsrelation, familjerelation, kärleksrealtion eller arbetsrelation. Man lär sig alltid NÅGOT av en person du har runt omkring dig. Alltid EN erfarenhet rikare efter det mötet. Sen kan det vara bra saker eller dåliga saker. Men alltid är det något.

Visst kan väl livet vara bra klurigt ibland, men det hade inte varit någon vits med det om det var enkelt. Livet är ingen dans på rosor alltid, och det ska det inte vara heller. Vad skulle vi annars bekymmrat oss för?

Trevlig eftermiddag!

Måndag igen

Uppe med tuppen var man idag, tjugo i sju väckte John mig ( det är då han börjar jobba, eller ja sju såklart!). Som ni kanske minns hade jag lite problem med att gå och lägga mig igår, å det kan jag tala om för er märktes imorse. Men upp kom jag, sortera tvätt och ner yrvaken som ett yrväder i tvättstugan. Tar nyckeln som jag räknat ut att jag ska ha.. Trycker in i dörren och inte fan funkar den. Men inte så konstigt eftersom jag tog fel nyckel. Gomorron ja! Nästa gick betydligt bättre!

Så nu har jag varit vaken några timmar. Nästan allt blev tvättat, två färger kvar och de får jag ta i slutet av veckan. Ska ju byta lakan då också så vi kör det på samma gång!

Till frukost blev det lite avocado med keso och ett knäckebröd med smör. Kändes som om det var enough med ost och grejer igår kväll så det fick räcka med lite smör imorse på knäckebrödet.



En nyttig frukost om inget annat =)

Efter tvättningen ska jag tvättas, och eventuellt städa undan lite. Skallen är lite seg efter allt jobb i helgen med förkylning och skit. Turligt nog känner jag mig mycket bättre nu! Så en två dagar till och sen slåss vi igen! Yeeey!

Nu ska jag lyssna på lite cooler than me ;)

Jag ska bara...

Ganska så vanligt uttryck hos mig... Å jag skulle BARA gå upp en liten stund för att varva ner. Men ja, som vanligt blir det miiinst 1 timme, och jag är uppe på tok för sent för att gå upp sju och tvätta imorgon. Antar jag får vara lite trött imorgon bara...  Hinner ju trots allt vila några timmar emellan jobb å tvätt =)



Här var Pink inte många veckor gammal, min söta fina kise!

Pinkis är glad att jag är uppe, hon har fått till vana att hoppa upp i mitt knä såhärdags för att kela. Ja å spana lite på datorn och vad jag skriver om. Jag lovar att jag har världens bästa kissekatt <3 och världens bästa hundar <3.

Just nu finns det otroligt mycket kärlek i mitt liv. Jag har underbara föräldrar, en underbar pojkvän, underbara djur och otroligt fina och underbara vänner <3 Tack alla för att ni finns! Mitt liv hade inte varit så underbart som det är utan er! Ni är de absolut bästa som finns, bara så ni vet!



Ja, vad jag håller på med vet jag inte.. Men man ska väl bjuda lite på sig själv, eller hur?

Då var jobbhelgen avklarad för denna gånge...

img_4862 (MMS)

Då var jobbhelgen avklarad för denna gången, imorgon väntar tvätt klockan sju och på kvällen är det några timmars jobb. Sen så är det en riktig mysvecka som väntar. Förhoppningsvis blir det lite boxning på tisdag med Michaela. Får hoppas att snorandet lugnar sig! I övrigt mår jag helt klart mycket bättre än igår! Men nu sängdags!


Kärleksdejt



Jobbdagen är äntligen slut och jag tror jag har snorat mig igenom hela dagen faktiskt och hostat lite från och till.. Men nu är den slut och om en timme ska jag och John käka middag på en restaurang! John hade bokat bord den lille sötnöten <3.

Så ikväll blir det god middag och myspys och jag gissar på lite film innan det är dags för sängen igen. Jag jobbar ju tyvärr imorgon också. Mensen har jag lite sovmorgon, eller nej inte alls jag ska tvätta på måndag. Men jag börjar inte tidigt i alla fall =) Alltid något!

Nu ska jag göra mig iordning, ha en trevlig kväll!

Work

Då sitter man på Friskis efter ytterligare en natt där man inte sov som man skulle.. Underbart. Halsen är i och för sig bättre men nu är det näsans tur att vara jobbig. Ja, inte lätt å vara en sjuk och gnällig Alice kan ni tro! Men jag är väl snart frisk igen, då slipper ni allt gnällandet ;)

Har två timmars lunch idag, så mamma ska hämta upp mig lite senare så får vi se vad vi kan hitta på för något, ja förutom att äta då. Något blir det säkert =) Fast egentligen hade jag bara velat åka hem och sova..

Aja, hoppas ni andra har en trevlig lördag!

Väl framför tvn igen. Har varit på Friskis...

img_7454 (MMS)

Väl framför tvn igen. Har varit på Friskis och hämtat nyckeln så jag kan öppna imorgon. Hur det nu ska gå.. Jag är fortfarande dålig men det känns liiite bättre. Blir lugnt ikväll! Hörs imorgon 


Inte mycket sömn



Det blev inte så mycket sömn inatt. Trött var jag och det hade varit såå skönt att bara få sova ut lite och vakna hyffsat bra idag. Men så blev inte fallet.

Jag harklade mig så mycket igår att när jag väl skulle sova och var trött som en sten.. Vaknade jag av segt, äckligt slem som satt precis i svalget.. Hostade upp det, sen samma sak igen... Nästa gång vaknade jag med tårar i ögonen, tydligen finns det någon konstig connection med halsen och tårar. Upp, dricka rapsolja (jag vet det låter äckligt, men det bästa jag kom på), men tyvärr samma sak lite senare.

Om jag skulle ha somnat vaknade jag av att jag fick Johns arm i skallen eller ja bara av det där underbara sega slemmet i halsen. Jag vet ni tackar för informationen om mitt slem och att ni säkert uppskattar allt mitt gnällande... Men man får gnälla när man är sjuk! Så det så!

Nu ska jag äta lite, hörs sen!

Zzzzzzz ont i halsen och ont överallt. Hem...

Zzzzzzz ont i halsen och ont överallt. Hemska hemska förkylning!!! Försvinn!!! Nu tog jag bisolvon, kanjang, rom och lite hostmedicin och gick och la mig igen. Gonatt!


Kråkan Alice

Feber är skit, halsont är skit och att låta som en hes gammal kråka och nästan hosta ut lungorna är inte kul. Å ändå har jag bara varit sjuk sedan igår. Suck. Ja jag vet jag är gnällig men det var länge sedan jag faktiskt var så pass dålig att jag inte orkar ta mig någonstans eller göra mer än att vila. Dessutom klättrar jag nästan på väggarna redan!

Jag ringde Friskis för en stund sedan å sa att jag inte kommer imorgon så hoppas någon kan vara snäll och hoppa in! Jag behöver nog vila imorgon också och sen hade jag tänkt jobba resten av helgen, det borde ju vända nu när jag legat febrig och skit.. Håll tummarna. Förlåt alla underbaringar på Friskis, men ni vet jag ställer upp en annan gång för er <3 Å ring om ingen kan hoppa in!

Äh, nu ska jag vila igen.. Gonatt!


Herregud, jag döööööör! Jag är för trött f...

img_2039 (MMS)

Herregud, jag döööööör! Jag är för trött för att göra något och för pigg för att sova. Att vara sjuk suuuger! Så tråkigt! Jag vet inte ens om jag är frisk nog imorgon för att gå på utbildning. John har verkligen ansträngt sig, lagat middag och underbar efterrätt. Dessutom var han söt nog att springa upp med efterrätt till mamma som också är dålig. Världens sötnos har jag <3


Ehööööööm!



Så låter jag när jag harklar mig ungefär var femte minut. Jag är redan trött på att sitta hemma! Suck! Jag som skulle gått på spinning idag =( Aja. Som jag sa till Michaela, träningen är tillbaka SENAST på måndag och på tisdag boxas vi igen! Sen tänker jag inte bli sjuk mer på ett bra tag! Så seeegt!

Har ätit lite sushi med mamma, druckit rött te och druckit glögg. Ja alltså glöggen var den sista från julen och även det mildaste i alkoholform jag har som jag ändå kan tycka är hyfsat okej tre på eftermiddagen. Jag måste få bort alla hemska och räliga bacilusker i halsen. Jag vill ju vara frisk!

Aja, nu ska jag ner en snabb runda med bebisen. Sen är tanken att sova, men det mest troliga är att jag fastnar här eller på facebook och lägger upp hundra olika och ganska så onödiga saker. Bara så ni vet ;)

Atjooo!

Jaha då var det dags att bli sjuk nu igen. Halsont och snuvig i näsan... Gah! Hatar det! Men jag kände det på mig igår och troligtvis skulle jag väl inte ha tränat. Men smart som man är tycker man ändå att träningen är viktigare och roligare så inte fan lyssnar jag på kroppen. Nåja, inte mycket att göra åt saken. Det värsta är att jag kommer vara hemma hela dagen... Å vila... Kanske behövs?



Efter PSI med Michaela igår så hade John varit världens underbaraste och sötaste pojkvän och köpt biletter till filmen Burlesque med Christina Aguilera och Cher. Herregud vilken underbar och fantastisk film! Lätt bästa filmen jag sett på länge! Det är nästan så att man känner att det kanske är dags att gå och lära sig att dansa sådär! Riktigt häftigt och vackert på något sätt! Giuvetvis fanns det även en underbar kärlekshistoria med som i alla andra musikaliska och underbara filmer! Om ni inte sett den innan är det absolut värt ett biobesök! Man behöver det där superbra ljudet som finns i biosalongerna, tro mig!

Klicka på bilden så kommer ni höra en UNDERBAR låt från filmen (Spotify)


Jaha, så förutom att vara hemma idag har jag lovat att försöka städa lite smått i köket. John ville ta hand om mig nu när jag är sjuk och har lovat att laga en god middag! Tack min underbara älskling <3.

Jag tror absolut att jag har världens absolut bästa pojkvän som finns! Han överraskar mig ständigt med små söta presenter, eller så lagar han någon god middag/efterrätt. Eller som igår, köpte biobiljetter bara för att han visste att jag ville se Burlesque! Vilken pojkvän gör det frivilligt? Jo min! Att någon bara viljat släppa honom är ett mysterium, men jag är såå tacksam för det, för annars hade jag inte haft världens bästa pojkvän! Tack för du finns min älskling!



Fortfarande lika kära om inte mer efter snart ett år <3

England

Nu får jag en såndär Englandlängtan igen.. Det är ganska så konstigt med tanke på att jag bara varit där två ggr i mitt liv. Antar att det är en del saker som sätter sig stenhårt i skallen.. Tydligen har England gjort det på mig. SÅ därför ser det faktiskt ut som om jag ska fira min födelsedag där.. eller ja möjligtvis en dag efter eftersom det är helg då. Något jag absolut ser framemot något kolosalt! Dessutom ska den troligtvis firas med mina engelska vänner! Kan nog inte bli bättre! Men änsålänge är det två månader kvar. Fast tiden springer iväg så det kommer snart vara dags! Yeeey!
Funderar även på att ha något för mina underbara vänner härhemma också så klart! Kommer dock bli antingen helgen innan eller helgen efter. Kanske till och med två veckor efter. Jag har några planer inför det också men jag är inte helt säker på att det faktiskt går att genomföra :P Men jag hoppas! Det hade varit sååååå mysigt!

Kalk

Sitter just nu och inväntar vaktrmästaren som sa att mitt äckliga badkar enbart bestod av kalk. Så jag skulle få låna något superbra avkalkningsmedel. Så vi får väl se om det gör mitt badkar liiiite liiite finare i alla fall. Den tiden jag hade tänkt bo kvar här om inget annat. Jag vill ju så gärna flytta.

Sprutade nyss på medlet i badkaret och man kan i princip bara se kalken rinna bort! Fan vad grymt! Men oj så farligt det måste vara! Får ta på mig solbrillor eller något när jag ska skrubba bort det om en kvart!

Sen ska jag bege mig till pappa och underbara ljunghusen idag <3