Ljunghusen

Vaknade vid niotiden imorse, satte på kaffe och spanade runt lite på nätet. Vid tio ringde jag min frisör som normaltsätt vägrar svara men idag gjorde en av hans anställa! Yeeey! Så imorgon klockan tio ska jag klippa mig! ÄNTLIGEN! Hinner jag ska jag försöka få håret färgat innan, men det beror lite på om mamma orkar också... Annars får vi imrpovisera efteråt blir säkert hur bra som helst! Så imorgon är det byebye slitna och räääliga toppar!! Å välkommen frisyr!

Sitter nere hos pappa. Ska hämta hem Kola, som ni vet jobbade jag ju hela helgen och jag tycker att han har det betydligt roligare här nere än i en lägenhet där han inte kan springa ut och in som han vill. Så hela helgen har han fått leka med collisarna! Å legat i sin favorit fåtölj. Skulle varit en bild här men som vanligt klyddar det..suck! Så ni får invänta bilderna till senare!

Pinkis fick också följa med, och på första gången på några månader får hon faktiskt vara ute! Hon brukar få springa runt i en lina i pappas trädgård. Tror det är nyttigt för henne! Dessutom, vem fan hade velat vara stuck i en lägenhet hela livet?

Aja, ska socialisera mig lite nu!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0