Trötthet

Jag måste ha drabbats av någon märklig trötthet för jag har varit helt slut i knoppen hela helgen.. Dessutom har det hållt i sig något nu under gårdagen och idag. Det är kanske det som man kallar för vårtrötthet? 
 
Idag har det varit en spännande och rolig dag på praktiken! Idag var jag ute på ett ståltillverkningsföretag och fotograferade för Näringslivsenheten. Tror nästan jag ahde kunnat vara där halva dagen bara för at tta bilder och för att få se hur det gick till! De tillverkade stora, stora metallrör som sedan i vissa fall kapades och tvättades och allt vad man gjorde. Absolut häftigast var det att se hur de smälte ner krom och stål och sedan hällde i ett kärl för att värma och stelna.. Sjukt häftigt! 
 
Nu på eftermiddagen så har jag gjort det sista på min projektplanering till Laholms Stadsfest. Men eftersom de bytt datorerna och programvaran så kan jag ännu inte kontakta kontorsservice för att be dem skicka över pärmar. Så jag får avvakta med det tills det kommer igång ordentligt. 
 
Hoppas ni har en fantastisk dag iaf!
 
 

En snabb uppdatering

Hej fina läsare!
 
Sitter bara och skickar lite länkar innan jag ska plugga lite till och innan jag stänger datorn igen så tänkte jag passa på att göra en snabb uppdatering om hur pappas operation i onsdags gick!
 
Hans operation tog cirka fem timmar och man kunde se att tumören hade svarat väldigt, väldigt bra på cellgiftet och krympt mycket. Allt såg bra ut vid öppningen och man hittade inget någon annanstans. Han ahr såklart ont där de skurit upp honom och är ännu på sjukhuset för återhämtning, men om han har tur så får han kanske åka hem redan imorgon. 
 
Så nu är jag och familjen glad, nu hoppas vi att lymfan som skickades iväg på analys också ser bra ut och så får pappa återhämta sig ordentligt. Han har haft en tuff tid nu innan operationen och kommer säkert behöva återhämta sig en tag framöver.
 
Tack så mycket för alla fina ord ni skrivit till mig och alla lyckönskningar. Era positiva tankar har gett effekt! Tack så mycket!
 
Hoppas ni har en bra söndag!
 
 

Imorgon är det dags

Då var det äntligen dags för det vi har väntat på sedan innan jul. Pappa har nu lagts in på sjukhuset i Malmö och förbereds för morgondagens operation. Även om vi alla tänker "ÄNTLIGEN" så är det på samma gång en stor stressfaktor för oss eftersom vi nu är helt maktlösa.
 
Fördelen med pappas operation är att det finns två väldigt erfarna kirurger som ska skära bort tumören och eftersom de är veteraner så är jag säker på att de kommer göra ett fantastiskt arbete. Deras inställning är att bota pappa och göra honom frisk, så nu håller vi alla tummar och tår för att operationen imorgon går bra och för att resultatet av det här är att den är borta för gott. Jag vill ju så gärna ha min pappa kvar i många, många år till <3. 
 
Så om ni undrar varför det varit tyst här ett tag så har det sina förklaringar. Även om jag sällan pratar om det längre så har jag det ständigt i mina tankar. För hur det än är så har vi alla bara en mamma och en pappa och jag älskar mina föräldrar så otroligt mycket. Alla har kanske inte samma lycka att få skapa ett så starkt och nära band med sina föräldrar som jag har gjort men jag har haft det och jag hoppas på att vi alla kommer ha många år kvar framför oss tillsammans. Friska och lyckliga. 
 
Nu ska jag önska er en trevlig kväll, jag vet inte riktigt när jag är åter här. Förhoppningsvis så dröjer det inte alltför länge.Var rädda om er <3!
 
 
Som ni ser så var även jag tannalös, som vi säger på skånska, när jag var liten ;)!
 

Till mina fotfans

Jag vet ju att jag har några fotfans och för de som inte följer mig på instagram så bjuder jag idag på den här :p