Gott Nytt År ✨!

(null)
 
Jag vet att alla ska på varit håll såhär när det är årets sista dag 💕! Därför vill jag passa på att önska er alla en riktigt härligt avslut på 2018 och en god start på 2019 🎉!

2019 ska verkligen bli året då jag lyckas åstadkomma de drömmar som jag haft under en längre tid nu 💪🏼✨! Jag ska även börja ta hand om mig själv på riktigt nu, jag är en sådan person som annars är bättre på att ta hand om andra 😊.

Kort sagt så kommer 2019 bli året förde stora förändringarna i mitt liv, i alla fall starten på den! 

Hoppas ni firar sista dagen på 2018 på ett så underbart sätt som ni önskar!

Massor av kärlek 💕! Ses nästa år!

Förberedelser

Hur har ni haft det såhär dagen inna nyårsafton? Min dag har varit toppen! Trots något för lite sömn, som då resulterade i att jag sov betydligt längre än planerat... Har jag hunnit med en hel del idag och planerat inför morgon dagen! 
 
Som ni kanske vet så är det ju årets sista dag imorgon! Helt knasigt vad tiden har sprungit iväg detta året, men om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag det är skönt att det snart är över. Det har hänt mycket saker som jag inte varit riktigt beredd på och som inte varit till min fördel, men samtidigt har jag också lärt mig så otroligt mycket både om mig själv och om andra människor. Så jag kommer att tacka 2018 för alla dess lärdomar och ser fram emot ett spännande 2019!
 
Ni som är vän med mig på Facebook har kanske redan sett att jag börjat om med mina spännande och hälsosamma juicer igen! Det fanns ju en period då jag gjorde detta flera gånger i veckan, men någonstans tappade jag det på vägen. Men nu är jag alltså på gång igen! Kvällens hälsosamma vitaminkickinnehöll citron, ingefära, apelsin och morot! 
 
 
 
 
Önskar er en fortsatt trevlig kväll, hörs imorgon!

Myslördag

(null)

Hej på er!

Har ni haft en bra lördag? Själv har jag haft en superduperbra lördag såhär långt! Har umgåtts med min underbara mamma idag och nu på tidig eftermiddag kväll har jag spenderar kvalitetstid med hundarna ❤️!

Hade faktiskt tänkt unna mig ett långt och härligt bad lite senare. Just under vintern tycker jag att det är helt underbart 😍. Antingen lyssnar jag på något spännande på youtube, läser en bok eller kör en avslappnande meditation i badet. När man sedan kliver upp ur badet så är man sådär härligt avslappnad och harmonisk 🙏🏼✨!

Idag är sista dagen i första omgången av min utmaning att i 30 dagar skriva ner minst fem positiva saker! Helt galet vad tiden har gått fort och så fantastiskt roligt det har varit att få följ med på allas resa 🥰! Själv har jag börjat komma i rätt gängor igen, då jag plötsligt har möjlighet att se det positiva i varje dag istället för att haka upp mig på det negativa. 

Sitter även och funderar på vilket eller villa nyårslöften jag ska avlägga i år. Ett löfte är jag redan klar med, men det är bra att ha många mål 💪🏼✨! Vad ska du ha för nyårslöfte? 

Ha en fortsatt mysig kväll ❤️

Nytt år, nya möjligheter

 
 
Hej på er!
 
Wow.. Det var verkligen länge sedan som jag skrev här eller ja, till och med länge sedan jag skrev något blogginlägg alls. Jag har saknat det, så därför tänkte jag faktiskt ge det hela ett nytt försök, då jag älskar att skriva 😃.
 
Ni som följt mig förut undrar kanske vad som hänt med min förr blogg? Tyvärr drabbades den av tekniska missöden och den gick inte att rädda.. Därför har jag inte haft orken att starta på nytt, men kom på att jag faktiskt behållt denna underbara blogg och att det nu var dags! 
 
Mycket har hänt sedan sist jag skrev och det blir nog lite svårt att återge allt.. Därför tänkte jag att jag kör en snabb presentation av vad jag gör idag och sen kör vi vidare därifrån. Jag heter Alice och är en tjej (vill jag fortfarande kalla det) på 30 år som arbetar som kommunikatör samt hälsocoach. En kanonkombination av yrken eftersom jag älskar att arbeta grafiskt, förmedla budskap och texter men även har ett otroligt stort intresse för hälsa (vilket jag haft hela livet).
 
Reki healing
Utöver detta är jag även certifierad reiki healer, detta är tyvärr inget jag arbetar väldigt aktivt med just nu men har som plan att kunna starta med detta under 2019. Jag är väldigt öppen för det spirituella och har alltid varit, det finns många anledningar till varför jag är det men jag tänker att vi inte behöver gå in på det just nu. 
 
Law of attraction 
Law of attraction är en teori som jag tror benhårt på. En kortfattad verson av detta är att det du tänker, känner och sänder ut är också det du får tillbaka. Ni kan se min Youtube video som jag gjorde för några år sedan här: 
 
 
Positivitet
Detta hänger för mig ihop med LOA (law of attraction) eftersom det du sänder ut får du också tillbaka. Därför har jag startat en 30 dagars utmaning i positivitet där man i en liten FB-grupp skriver ner minst 5 positiva saker som hänt under dagen. En del tycker att detta är superbra och funkar kanon medan andra inte tycker att det fungerar för dem. Viktigt här att man hittar något som passar en och som känns bra, låter det spännande och som något för dig? In och ansök om medlemskap inför nya omgången som kör igång den 1 januari. Gruppen hittar ni här: https://www.facebook.com/groups/197295847815097/ 
 
Ja, jag tror vi får stanna där för idag. Resten av mina kommande inlägg kommer troligtvis vara med vardagliga och kanske något spretiga 😄. Som ni kanske förstått så händer det väldigt mycket på samma gång här och det är precis så som jag vill ha det. 
 
Önskar er en fortsatt trevlig fredag!