Tio minuter

Om tio minuter så slutar den här märkliga och jobbiga veckan som varit. Solskensvecka nästa! Jag hade ett trevligt avslut på veckan och en del tankar har det funderats väldigt mycket djupare på. Nästan så jag bestämt mig.. Nu är det dags att sova. Natti!


Bootsproblemet löst

Det var bara att rota i de tre flyttlådorna med skor sedan Malmöflytten så hittade jag dem här ;-)!


She wolf

 
 
Sitter och funderar på om man ska börja knopa på ett nytt Indoorpass snart.. Känns som om den här låten passar in på det;)!

Kursansökning

Såhär innan det är dags att bege sig till möte så tänkte jag upplysa alla (ja även er som inte är det minsta intresserade) om att jag sökt ytterligare 8 olikak urser inför våren. Och nej, självklart kommerj ag inte att läsa ALLA kurserna, men kanske en eller två beroende på vilken jag kommer in på. De är på distans och utan några träffar överhuvudtaget, så det kommer gå på internet. 
 
Om jag har en hyfsad lugn vår vilket jag troligtvis inte kommer veta förrän det närmar sig så kommer jag ha tid med en eller två kurser på distans som är på halvfart eller kvartsfart. Känns som att det är lika bra att bara bygga på när man ändå är igång. Och ja, jag vet. Jag har två extrajobb, ett 100 %igt program att läsa så hur ska jag hinna med fler kurser? Jag tror att man kan om man bara vill. 
 
Jag ahr försökt basera de flesta av kurserna till det jag pluggar som 100% just nu, alltså jag bygger på med lite extra kurser istället. Men visst.. Dets lank in en och annan kurs som inte riktigt hörde dit. Men pedagogik kan alltid vara bra att ha och jag kanske ska börja om med Franskan jag påbörjade i grundskolan som det gick skit för. Grammatiken för franskan blev sååå mycket klarare när jag läste spanska;)!
 
Aja, jag ville bara berätta. Hörs sen!
 

If I die young

Jobb igår gick helt okej, det var full action de sista timmarna av kvällen och jag kom hem i hyfsad tid för att kunna sova ordentligt! 
 
"Peppar, peppar ta i trä!"
 
Att jag sa sådär beror på att jag tänkte säga att det ÄNTLIGEN verkar som om Kolas mage börjar bli okej. Förhoppningsvis kan jag snart lägga tillbaka min nytvättade köksmatta och i veckan ska vardagsrumsmattan också tvättas.. Det skedde lite olyckor där också. Inte lätt när de små blir dåliga, känns skönt att han verkar vara på rätt håll nu bara :)!
 
Idag är det söndag och vilodag. Jag har lite tentaplugg kvar såklart, ju mer jag sliter nu i början desto lugnare kan jag ta det senare. Men trots att det är vilodag är det personalmöte som vankas vid två, fick ett pass jag inte kan jobba så vi ska lösa det och gå igenom vad som hänt och komma ska den komande månaden som blir Oktober. Sjukt vad tiden springer iväg.. 
 
Nu ska jag tömma diskmaskinen och fylla den med alla grytor och bunkar jag använde igår!
 

Daga för jobb


Suck..

Det här har varit och är en riktig skitvecka. Jag har blivit besviken på så många saker och personer den här veckan att det räcker för resterande del av året, förhoppningsvis iaf. Dessutom är jag så sjuuuuukt trött och lyckas ändå inte ens nicka till litegrann. Men efte är idag är det bara en dag som återstår av veckan och sedan är det en ny vecka son förhoppningsvis kommer bli betydligt bättre än den här. Efter regn kommer solsken, och i ärlighetens namn så har det faktiskt regnat hela veckan! Solsken nästa! Hoppas ni har en bra lördagskväll, min är just nu sådär, ska till jobb om någon timme och hoppas där finns någon munter själv son kan smitta av sig lite. Hörs!


Hemtenta del två av fyra, check!

Okej, jag blev väääldigt, väldigt lättad precis. Socialpyskologidelen tog bara 20 minuter att göra idag. Fan vad skönt, nu återstår bara två delar till..Kanske lite större men ändå. Jag ahr gjort vad jag tänkt mig idag så nu kan jag njuta och göra vad jag vill. Sånt gillas starkt! 
 
Jag har faktiskt lite hemlängtan idag.. Det är inte ofta jag har det numer men just nu är längtan stor. Fördelen är att när jag åker ner nästa gång så kommerj ag inte ha någon skola att stressa upp mig för i alla fall och det är ju helt klart positivt. Att bara vara sig själv utan stress. Det är härligt! 
 
Men eftersom jag blev klar lite tidigare än vad jag vågat hoppats på så ska jag softa lite nu. Plocka undan och.. ja sådär supermycket att plocka undan finns där faktiskt inte. Men lite ;P. 
 
Hörs lite senare! 
 

Wake up call

Frukosten är intagen, hundarna är utfodrade och jag är nydsuchad. Som ni kanske förstod på förra inlägget har jag intesovit särskillt många timmar inatt, och förutom att jagahr jobbat natt så har jag en katt som är extremt överdrivet bråkig, just nu blir vi väldigt mycket ovänner. Mamma kom på att det kan vara så att det är den här perioden hon faktiskt skulle ha löpt om hon inte varit steriliserad.. Ibland är du smart mamma :P. 
 
Just nu öser det ner. Tråkigt och bra på samma gång kanske, jag ska ju sätta mig lite med hemtenta del nr 2 idag. Tror bara det blir hälften som blir gjord idag eftersom hjärnan inte riktigt är min bästa vän just nu.. Det har den inte varit den senaste tiden. Jag glömmer saker jag precis sagt och mestadels känner jag mig i ett zombietillstånd, vilket jag känner igen från tiden innan jag gick in i väggen för två år sedan.Så nu är det dags att tagga ner lite. Det är bara att inse att jag inte kan göra allt på samma gång, hur mycket jag än vill.. 
 
Mitt första steg till ett lugnare liv kommer i November då jag bad min Black jackchef om lite extra ledigt, gärna hela November om det går. Vi får hoppas det hjälper lite, känns som om jag behöver ladda batterierna lite. Ibland har man många bollar i luften samtidigt, speciellt om man är jag. Jag lär mig aldrig... 
 
Hursomhelst så gick Indoorpasset jättebra och alla var så goa och glada som alltid! Härligt att vara instruktör, det är ju ganska så bra arbetstider på det också så man behöver inte stressa sönder sig ;)! Aja, lite återhämtning innan jag tar tag i tentan någon timme.. 
 

Faller sönder

Snacka om kaos i huvud och kropp. Just nu är jag så trött att jag snart går sönder... Måste ändra mitt sätt att leva snart :/. Godmorgon!


Trött fredag

Jag är helt slut i huvudet.. Jag vet inte om det beror på att jag sovit dåligt i princip hela veckan eller om det är tentan som tar upp för mycket hjärnkapacitet eller boendeproblemet som spökar. Kanske en kombination av alla tre sakerna tillsammans? 
 
Jag försökte sova lite i eftermiddags, men det gick inte så bra. Jag lyckades aldrig slockna. Mitt bestående problem, att inte kunna sova på dagen. En av orsakerna till att jag kanskei nte borde jobba natt, för jag får aldrig igen mina missade sovtimmar. Suck . När jag ändå är igång och gnälla liksom :P! 
 
Nej, men inget mer att berätta sedan sist. Bara att jag håller ett extra indoorpass imorgon 10.30, så välkomna till Söndrums träningcenter :)! 
 
Hörs senare eller imorgon!
 

Del 1/4 färdig

Okej hemtentan är påbörjad och första delen av fyra är färdig. Ska givietvis träffa en tjej i klassen och gå igenom allt vi är osäkra på i början av nästa vecka! Man kanske kan hjälpa varandra, inte så lätt alltid. Så nu är skallen helt slut. Men jag ahr några timmar på mig at tta igen mig innan det är dags för jobb inatt. 
 
Hörs lite senare!
 
 

Fredag

Då var det helg igen och jag skulle egentligen varit i skolan på seminarium nu.. Katten har levt djävul hela natten så det blev inte många timmars sömn, och eftersom de tidigare seminariumen inte gett mig sådär överdrivet mycket kött på benen tänkte jag att det kanske inte var så farligt att missa den här. 
 
Om 25 minuter så släpps vår första hemtenta, som tur är så är inte detta min första hemtenta och än har jag inte lyckats få panik (iofs har jag inte sett frågorna än heller..). Hade egentligen inte tänkt påbörja den idag, men det känns som om jag iaf kan ge den ett tappert försök idag. Imorgon kommer jag vara lite trött och kanske inte få så mycket gjort så lika bra att börja idag. Har jag en riktig tur (vilket jag hoppas) så är jag klar innan torsdag då den ska vara inlämnad. Jag får helt enkelt ge järnet så jag slipper stressa sönder mig för mycket. 
 
Jag är fortfarande sjukt ledsen över det här med hyran.. Hatar att jag ska behöva flytta igen. Jag har sällan trivts så bra som jag gör här. Det är lugnt här, jag har bra grannar och nära till allt samt världens finaste lägenhet. Men den kommer inte vara värd så mycket pengar i månaden, inte som ensam och även om jag haft en andra hälft boende här är jag inte helt säker på att det hade varit värt den höga hyran iaf.. Livet ska alltid vara en utmaning. Jag kom väl hit lite för fort, här skulle jag väl hamnat när jag var 30 bast eller något. En försmak av det goda livet kanske? 
 
Hursomhelst så om någon av er fina läsare har kontakter inom hyresrätter här i Halmstad eller bara bra tips så är ni välkomna att höra av er. Ni kan nå mig på mail: [email protected]. Jag vill helst bo i n'ärheten av Söndrum såklart, men jag vet hur svårt det är så jag kan också tänka mig i Centrum såklart. Det är en tvåa jag behöver och gärna första handskontrakt då jag har husdjur som också ska kunna bo där. 
 
Men allt är inte skit. Jag har faktiskt människor omkring mig som jag blir sjukt glad av och det är en härlig känsla. När man bara kan släppa alla negativa tanker, även om det bara är för en liten stund. Det känns bra :). Andra människor har jag förstås blivit besviken på, men som jag så ofta säger så borde man lyssna oftare på sin magkänsla. Jag har varit dum med det de senaste åren, att inte lyssna på magkänslan.. Dags att börja nu igen kanske. 
 
Nu blev det ett sådär superlångt inlägg igen. Men jag behöver skriva av mig lite, mitt sätt att få utlopp för alla känslor istället för att ge mig på levade varelser.. Well, well. Lite chill innan det är dags att spana in tentan! 
 

Over and out.


Torsdag

Efter en natt med några nattpromenader med Kola, som fortfarande har ont i sin lilla mage så mår man lite sådär.. Jag har trots det städat undan, tvättat mattor, ett täcke (ja jag hade inte direkt något val, det fanns hundbajs lite härochvar), dammsugat, tvättat golven och pluggat. Jag har gett Kola lite ris idag och jag hoppas, hoppas, hoppas! att det hjälper så han blir bättre i magen den lille stckaren. Mamma fick ett tips av en veterinär i Helsingborg annars som jag ska testa om det här inte fungerar.. Men ni kan väl hålla tummarna? Om inte för min skull så iaf för Kolas? 
 
Snart dags att börja klä sig och göra sig iordning, ska iväg och handla lite inför eftermiddagens hallonpajbakande. Därefter ska jag åka till sjukhuset och ta tester för att se ifall jag kan bli blodgivare. Känns som något bra man kan göra för andra, och av egoistiska skäl kan man ju faktiskt säga att om jag någon dag behöver blod så har jag iaf gjort mitt för att försöka hjälpa någon annan och kan då ta emot det med gott samvete. Ja om jag nu får lov att ge blod, det vet man ju aldrig helt säkert.. 
 
Jaja, off she goes, vi hörs senare!
 

Innan jag somnar

Haha jag tyckte den här var lite kul ;p


ZzzzzZzz

Som vanligt är jag helt slut såhär dags. Egentligen är jag lite hungrig igen.. Men det känns som om matintaget får vänta tills imorgon. Man får ju inte äta för sent på kvällarna ;). Jag är faktiskt lite öm i kroppen efter functional passet idag, trots att jag inte hade så tunga vikter, men jag svettades på ordentligt mellan mina skånska skrik ;p. Inget mer vettigt eller ovettigt att säga för idag. Sov gott med er, så hörs vi imorgon!


Glädje

Jag skrev ju innan passen att jag troligtvis skulle vara på bättre humör när jag kom hem, minns ni? Jag kunde inte ha mer rätt! Jag är så otroligt lyckligt lottad som har hamnat med så fantastiskt underbara människor att jag inte ens kan komma i närheten av att kunna beskriva det med ord. 
 
Jag ledde functional idag igen, andra öppna passet och vi var betydligt fler idag, vikterna räckte inte ens till.. ;). Ett glatt och svettigt gäng blev det och så fort rekvisitan kommer som vi ska ha kommer passet att bli ännu mer effektivt än det är nu. Det känns underbart, speciellt med alla värmande ord och all pepp så kommer det kännas ännu bättre nästa gång! 
 
När functional var slut så var det dags att hoppa på pass nr två, Indoor striding i 30 minuter. Jag ahde inte sådär jättemycket röst kvar och det var på gränsen att jag orkade passet själv, men med det fantastiska gänget så känns det som om man orkar köra på så mycket mer än man gjort annars. Tack för att ni har en sådan glöd och träningsglädje när ni är hos mig! Ni är så jävla bra och underbara! 
 

Innan Indooren började så fick jag ett litet packet av fina, fina Emelie, som hade läst min blogg igår. Ni som läste min blogg igår vet ju hur otroligt deprimerande inlägg jag skrev HELA dagen igår, right? Lite halvt idag också, jag vet men jag har försökt undvika att skriva så mycket idag för att bespara er allt gnäll jag ligger inne med.. Hursomhelst.. Jag fick en söt liten bok som heter: En deppig dag, och så blir du glad. Det här värmde verkligen i hjärtat och jag blev verkligen sååå glad! Tusen tack finaste och goaste Emelie, du fick verkligen mitt humör att vända i ett nafs och jag uppskattar att du tänker på mig. Massor av varma kramar till dig! 
 

Det här känns verkligen så rätt! Jag har hittat hem, eller ja jag har ju mitt föräldrahem och mina föräldrar och dem älskar jag så det gör ont i hjärtat. Men man kan kanske säga att jag har hittat mitt andra hem och min andra familj häruppe? Jag känner att jag kan vara mig själv till 100%, jag vet att jag kan prata om allt med mina chefer och våra motionärer är inte bara motionärer de är våra vänner. Det här är verkligen något fint och aldrig förr har jag varit med om något så underbart som det här. Vi är som en liten familj som alltid finns där för varandra, och vilket annat gym kan ni hitta det på, personal och motionärer tillsammans? 
 

Onsdag

Jag har lugnat mig lite sedan igår, tyvärr är jag inte på speciellt mycket bättre humör. Men det känns underbart att så många fina människor försöker hjälpa mig, vare sig vi är nära vänner eller inte så är det många som kommer med tips och jag uppskattar dem verkligen! STORT TACK till alla som tar sig tiden att skriva några vänliga rader till mig och som hjälper mig så mycket ni kan.
 
Andra saker har jag också insett under det dygn som gått, inga större överraskningar egentligen men det känns alltid lika tråkigt när saker blir så sjukt obvious. Man står sig alltid själv närmst som det så fint brukar sägas. 
 
Aja, jag ska försöka dämpa bitterheten idag. Det gick inte sådär superbra de två första styckena men kanske i de följande? I hope so. Lite av min kurslitteratur har iaf börjat dimpa ner i brevlådan inför nästa delkurs som startar om två veckor. Ska bli spännande att se vad den kommer att handla om!  
 
Jaha, nej.. Inget nytt annars. Återkommer ikväll eller eventuellt i eftermiddag om jag har något bra att skriva.. Annars får det som sagt bli ikväll efter passen, brukar alltid bli på så bra humör när jag fått hålla mina pass. Jag har välrdens bästa motionärer och så underbara chefer att man inte kan bli annat än på bra humör när man är där. Härligt! 
 
Hörs sen!
 
 
 

Over and out.

La mig precis i sängen... Idag är jag utmattad och trött, för ovanlighetens skull. Jag har världens sötaste och kanske blötaste hundar i sängen bredvid mig som sovsällskap idag, det känns extra mysigt att även Kola ville sova häruppe idag. Normaltsätt vill han bara sova under sängen men idag när jag behöver ha mysigt och glatt sällskap bredvid mig så hoppar han upp och lägger sig på huvudkudden bredvid mitt huvud. Jag tror de kan känna av när man mår bra eller inte och som sagt just idag behöver jag va mysigt sällskap och jag tror han kände det. Vissa dagar känner man sig så ynklig och liten och som den ensammaste varelsen i världen.. Idag har varit en sådan dag och jag hoppas att mitt tankesätt vänder imorgon och lösningar kommer på plats inom en väldigt snart framtid. Hoppas er dag varit fantastisk och att ni sover gott. Gonatt.


Soffhäng


Bittert..

Jag försöker faktiskt att vara så positiv som jag bara kan när jag skriver här, just för att inte dra ner andra människor när man är på dåligt humör.. Men idag är det verkligen svårt att hålla humöret uppe. Jag är så arg och besviken på samma gång, och det värsta av allt är att jag inte kan göra ett skit. Det stör mig. 
 
Tydligen kan inte allt få vara bra på samma gång. Jag har haft två år där livet gått upp och ner väldigt mycket och inte förrän det senaste halvåret har jag känt att livet börjat rulla på ganska bra. Aldrig har skolan känts så rätt som den faktiskt gör och givetvis ska något annat skit börja jävlas då.. Livet ska då aldrig vara lätt. Men det som inte dödar en gör en bara starkare... 
 
Nu ska jag trycka i mig popcorn och kolla på i en annan del av köping. Ska försöka sluta med min bitterhet, men idag är jag ledsen och jag kan inte göra så mycket åt det. Jag kan glädjas åt det som känns bra men allt annat känns så sjukt sorgligt. SÅ är det. 

Morr...

...

WARNING! BAD MOOD DELUXE.

MÖG. SKIT. HELVETE.
 

Och en massa andra fula ord, men jag tänkte bespara er de absolut värsta ord och ramsor jag kan. Just nu är jag på så sjukt dåligt humör att jag bara vill skrika och slå sönder skyltfönster samt kasta allt proslin och glas jag äger i väggen. Jag kommer inte göra det eftersom jag inte har råd att betala skadestånd om jag förstör skyltfönster och jag är på tok för snål för att köpa helt nytt glas och porslin... Men jag VILL gärna göra det. 
 
Jag avskyr just nu min hyresvärd mer än allt annat. Chockhöjning av hyran gick ju inte igenom direkt och det är jag jävligt tacksam för, men det innebär att jag under det kommande året måste leta nytt boende (vilket jag egentligen inte vill eftersom jag trivs så jävla bra här), vilket troligtvis innebär att jag måste flytta närmare stan, som jag egentligen inte heller vill, OM jag nu skulle få en lägenhet alls eftersom jag är en fattig utblottad student. Alternativet är ju att jag vinner på lotto, det hade ju varit sjukt passande om vinstfanen kunde komma nu så jag kunde KÖPA min egen lägenhet.. 
 
Jag är också irriterad eftersom jag tror att min kommande lön INTE kommer stämma. Jag baserar det på mitt skyddadebelopp inne på banken som säger att jag ska få in en viss summa som lön, som dock är betydligt mindre än det jag jobbat för OM det nu är rätt lön från rätt företag.. Jag borde inte bli ilsken av detta för jag vet att det alltid går att ordna om det är något som inte stämmer, men det känns bara så sjukt jobbigt att det är just idag, för jag är redan sjukt pissed off som det är idag och att inse att man eventuellt får mindre pengar än man ska få den här månaden är sugit. Så är det, men jag ska invänta min lönespecifikation och se vad som kan ha blivit tokigt där.. 
 
Vilken rutten tisdag. Ska stänga in mig och vara sjukt lack och gråtfärdig idag. Over and out. 
 

Tisdag

Efter lite duskussioner inför seminariet klockan ett är jag hemma en snabb vända för att gå ut med hundarna innan det är dags att ventilera alla frågor om källkritik, visst låter det sjukt spännande? Not. Aja, det ska göras så det är bara att bita i det sura äpplet!
 
Hörs i eftermiddag!
 

Wooopa!

Jaha då var nästan den här måndagen över också då.. Tycker dagarna bara springer iväg ibland och det kan vara både positivt och negativt! 
 
Idag har jag fått tvättat alla svettiga, stinkande och gamla träningskläder som legat i tvättkorgen ett tag (ja och även vanliga kläder såklart :P), jag har gått med hundarna på långrunda i eftermiddags, jag har pluggat det jag tror jag ska ha pluggat tills imorgon och jag hade världens grymmaste pass med mina underbara motionärer idag! Nästan fullt idag på Indooren, bara en tom cykel! Lite skillnad sedan förra veckan då det var 9 tomma cyklar och en motionär ;), men vi körde på minst lika hårt ändå förstås, men alltid trevligt när man är några stycken som kan peppa varandra!
 
Det sägs att öl är det bästa man kan dricka efter ett hårt träningspass eftersom humlen i ölen innehåller proteiner och dylikt (samt socker etc) som gör att man återhämtar sig snabbare. Därför ska jag faktiskt köpa hem ett gäng alkoholfria öl (ja alkoholen sätter ju förbränningen på paus) och dricka efter varje pass faktiskt, och se ifall det ger någon bra effekt. För cirka ett halvår sedan la jag av med alla proteindrycker och återhämtningsdrycker. Det kändes inte riktigt hundra att trycka i sig en massa konstiga kemiska sammansättningar längre och även om ölen inte är helt hundra heller så tror jag där finns mer naturliga ämnen i den än i nermalt kemiskt pulver. Jag ska prova i alla fall, lovar att uppdatera er om resultatet! 
 
Är lite orolig för Kola idag vars mage inte riktigt vill som han vill idag, min lille snutte.. Hoppas han mår bättre snart, om ni håller tummarna så tror jag det hjälper :). 
 
Nu ska jag återgå till att inte göra någonting alls, eller snarare inget vettigt! Hörs vid nannedags!
 

Vill ha!

SJUKT JÄVLA SNYGG!
 
 
Kavaj

Kavaj - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03P8B8

En kavaj med leopardmönstrade paljetter. Den är något kortare bak och saknar knäppning. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Måndag

Goddagens!
 
Pluggandet är äntligen kalrt för dagen, vilket innebär att jag kan göra lite vad jag känner för idag. Jag har förvisso lovat hundarna en ordentlig runda idag så det löften får jag förstås hålla och ikväll håller jag både core och indoorpass så det ska också göras såklart! 
 
Lite sliten sedan helgen även om jag inte drack någonting.. Men det var massor som skulle hinnas med och det hann vi minsann med också inte illa!
 
Ibland tycker jag det är lite jobbigt att vara mig själv, för en del saker kan jag störa mig på.. Ni vet, saker man borde släppa, men inte riktigt kan göra det. Riktigt störigt faktiskt, men förhoppningsvis försvinner det väl snart..hoppas jag, annars lär det ligga som ett stör moment ett tag framöver och det ogillas sjukt mycket. 
 
Ha en awesome måndag! 
 
Puss 

Over and out

Jag ger upp den här veckan nu. Just nu är jag så trött att jag nästan glömt vad jag heter.. Då är det illa. Helgen har varit lugn och intensiv på samma gång, men superbra! Jag har fått hänga med mina skåningar, jag har fått gå på konsert och jag har haft mysigt sällskap :). Verkligen en kanonhelg. Men nu kallar sängen! Natti vänner


Söndag

Morning eller god förmiddag som man kanske säger! Hur har er helg varit? Min har varit super för jag har umgåtts med de absolut bästa och igår var jag och Jocke på we love the 90's i Malmö och snacka om fantastisk nostalgi!! Idag är vi lite sega och innan vi beger oss hem mot Halmstad ska vi hem till Johan och kolla på hans lägenhet :) sen bär det av hem till Halmstad ikväll igen! Bilden jag har nedanför är lite typiskt för Malmö, ni som är härifrån förstår säkert vad jag menar :)!


HEEEELG!

ÄNTLIGEN är det helg och det var länge sedan jag längtat så efter en helg som jag gjort den här veckan! Det har varit mycket på gång samtidigt och trots att det varit roligt har jag blivit så seg i knoppen att jag inte vet vart jag skulle tagit vägen. Nu är det helg och första seminariet blev faktiskt ganska så bra. Bara att erkänna att jag faktiskt var lite nervös, men efter idag känns det helt okej! 
 
Om några timmar åker jag, Jocke och husdjuren ner till skåne för att fira att det är helg! Ser ut att bli filmmys ikväll med mina söta små molntussar och imorgon blir det stan och konsert på kvällen! Visst låter det väl som en härlig helg? I think so! Hörs senare eller imorgon..ja eventuellt kanske på söndag när jag är åter i Halmstad igen. 
 
Ha en härlig helg ifall vi inte hörs emellan! 
 

När livet rullar på bra!

Igår var det en härlig kväll på jobb! Idag fick jag reda på att jag klarade den där förbaskade nordamerikanska tentan som jag tyckte kändes så sjukligt dåligt! Jag hade till och med 12 poäng över godkänt! Heja mig! 
 
Nu har jag läst, och löst och läst. Vi ska ha seminarium i skolan imorgon och jag och en klasskamrat är inte riktigt HELT 100% vad det var för artikel vi skulle läsa, den vi hittat var kort.. Men ja, jag ahr gått igenom resten och den tycks vara den enda som passar in på beskrivningen, så ni får gärna hålla tummarna för mig att det är den :P. 
 
Imorgon är det äntligen helg, den här veckan har känts vääääldigt lång och intensiv, men imorgon bär det av till skåneland! Gött mos, ska bli trevligt att komma hemom en liten sväng! Trevligt sällskap kommer jag ha med mig också. 
 
Nej, livet är bra! Jag ska absolut inte klaga! 
 

Lycka <3

Vilken dag jag har haft idag! Den har innefattat pluggande, städning långpromenad och jobb! Jag var så nervös inför functionalpasset och så gick det så bra tack vare härliga motionärer! Kvällen fortsatte med ett indoorpass och idag vart vi lite fel och vilket ÖS det var! Jag verkligen älskar mitt jobb som instruktör! Det är underbart och härligt att se hur alla anstränger sig och kör på så hårt de bara kan. Det värmer också så otroligt mycket i hjärtat att höra så mycket positivt om sina pass, jag blir helt varm i hjärtat! Just nu känns allt så himla rätt i livet. Jag har underbara chefer och kollegor på två ställen och skolan känns än sålänge hur bra som helst och livet rullar liksom på i helt rätt riktning för en gångs skull. Det känns bra och det går verkligen bra på alla håll och kanter just nu och det är verkligen en sann lycka att känna så. Jag sa ju att 2012 skulle bli mitt år ;-)! Bjuder på en bild fina Lena tog på mig efter indoorpasset idag. Jag är väl ingen direkt snygging på den men jag har iaf förbränt bra idag ;p


Onsdag

Huvudvärk får jag av all information jag försöker trycka in i skallen.. Nu får det vara nog tills ikväll när jag kommer hem efter passen. Lite nervös inför kvällens functional faktiskt, men jag tror det kommer gå bra. Ska testa och se vad de säger, i värsta fall så får jag väl göral ite till ändringar, har ju gjort en del redan:P
 
Aja. nu ska jag chilla runt och vara tråkig på nätet. Längtar till helgen.. ! 
 
 

Jag ger upp

Nu orka varken kropp eller knopp mer. Tackåhej!


Dagens MINUS!

Glad i hågen var jag när jag till min stora lycka såg att underkläderna från bonprix hade kommit igår och låg i säkert förvar på jutaplatsen! Åkte dit och hämtade dem idag och när jag packade upp mina tre bh:ar så såg det väldigt lovande ut. Jag har inte sådär lätt att hitta en snygg och bra bh i min storlek och lyckades hitta bonprix som hade ett STOOOORT utbud i rätt storlek, snygga vart de också. 
 
Hursomhelst.. När jag packat upp dem såg de fortfarande okej ut och de var lika söta i verklighetensom på bild.. Men när jag provade dem.. Ja alltså allt bra omöde de fått på sin bh:ar måste ha kommit från gamla kärringar med hängtuttar för de satt inte alls så bra som jag hoppats på och bygeln som normaltsätt ska nå upp till armhåla för en bra stabilitet slutade nästintill under bröstet.. Visst kan jag ha dem, men de lär ju tyvärr inte bli mitt första handsval från underklädesgarderoben direkt. Man får ju vad man betalar för som det så fint brukar sägas och det tycks ju stämma. 
 
De jag upplevt som absolut bästa bh:arna någonsin kommer från Lindex med märket Ella M. Där har ni en bra bh men visst den kostar ju lite mer men inte som på twilfit eller triumph :). 
 
Jag tänkte bara säga vart ni inte skulle handla underkläder om ni har lite större tudor, har ni bra tips på bra och billiga bh:ar med större storlek får ni gärna höra av er! 
 


Tisdag

Veckan rullar på lika snabbt som vanligt! Det har varit en lång dag i skolan idag men väldigt givande. Just nu är jag hemma en sväng för att städa undan, byta sängkläder och diverse husliga saker innan jag ska hämta paket, lämna paket, hålla ett extra indoorpass och plugga :). Heja aktiviteter!


ZzzzzZzz

Efter en dag fylld av action så tackar jag för mig! Ruskigt trött och ja jag har nada mas att säga så gonatt!


TRX

Alla måsten för dagen är gjorda och shit så trött jag är! Utöver övandet av functional så har jag hunnit med en långpromenad med hundarna, tvättat och hållt två pass såhär på kvällskvisten samt pluggat. Så ja jag är SLUT i batteriet! 
 
Fick för övrigt reda på att jag ska gå en utbildning i TRX på fredag, så kan jag strax hålla ännu fler pass! Yeey, dessutom verkar TRX vara ruskigt bra träning! Så det ser jag verkligen framemot. Fullt ös hela vecakn, men det är gött. 
 
På fredag är det skåne som gäller och jag längtar faktiskt! Ska bli hur mysigt som helst. På lördag ska jag och Jocke gå op We love the 90's på Malmö arena. Vi ska få se våra gamla barndomsidoler stå på scenen och det ska bli sååå roligt! Ska hinna umgås lite med skåningarna också så klart, om de är friska från sin magsjuka förstås :P 
 


Måndag

Goddag kära läsare!
 
Vilken start på veckan! Fick sova ut lite extra idag och vaknade inte förrän vid tiotiden, vilket var välbehövt efter den här intensiva helgen. Så fort jag vaknat till liv så var det dags för hundarna att gå ut och få mat innan jag begav mig till gymmet för att öva på mitt Functionalpass. Det fick ändras litegrann, men jag tror det blir rätt så bra ändå. Jag får se onsdagens första pass som ett övningspass ;)! 
 
Nu ska jag ta några timmar och bara vara innan jag ska till gymmet igen för att köra core och indoor med mina härliga motionärer! Ska bli spännande att se vad de tycker om mitt första egenkomponerade corepass! Själv är jag nöjd, men de kanske är av en annan åsikt, det vet man aldrig. Men jag hoppas att de blir nöjda! 
 
Aja, men vi får höras lite senare! 
 
Puss å kram! 

Ledighet

Dags att sova igen. Idag är det extra skönt eftersom jag är i säng innan fyra och jag kan sova ut imorgon ordentligt. Skönt! Söndagen har spenderats till att öva pass, göra klart pass, promenera med hundarna och ett besök hos Jocke nu ikväll. Ett kanonavslut på en tuff vecka på diverse sätt. Imorgon är det ny vecka och fler utmaningar! Det går bra nu :). Natti


Fin

 

Söndag

Ledighet, ledighet och ledighet. Fan vad gött! Jag har gjort alla måsten som ska göras på en söndag (ja eller snarare på MINA söndagar) och i ugnen står just nu en kladdkaka, dock är jag inte helt säker på att jag fått med alla igredienser för den är vääääääldigt kleggig... Aja vi får se, den får stå inne ett tag till! 
 
Snart är det soffläge som gäller! Vad gör ni på en söndag som denna? 
 


.

Det finns inte bättre än söndagar när man haft en jobbhelg. Söndagen är liksom helig på något vis.


Äntligen

Det var länge sedan söder var så skönt att krypa ner i sängen som det är just nu. Jag har varit så trött att jag infunnit mig i något märkligt zombietillstånd. Turen i oturen att jag inte hade så mycket spel idag kanske :). Hände förvisso en kul grej under tiden jag jobbade men i övrigt var det lugnt idag. Nu ska jag dock sova! Natti på er!


Lördag

Det blev inte många timmars sömn inatt eftersom jag visste jag skulle upp och hålla pass på STC ( Söndrums träningcenter). Idag var det den stora dagen då vi skulle ha vår invigning och vi hoppades på att många skulle komma förbi, och vet n ivad? Det kom betydligt fler än vi vågat drömma om! Så trots få timmars sömn och ett rejält svettigt Indoorpass så kändes allt så sjuuukt bra! Det känns i hela kroppen att detta kommer gå vägen och bli så jävla bra! Gött! 
 
I övrigt så har jag inte gjort många knop idag. Varit ute med hundarna, övat på corepasset och legat i soffan är vad jag pysslat med timmarna efter att jag kom hem från invigningen. Inget mer. Jo föressten. Jag har tänkt på hur otroligt lyckligt lottad jag är just nu. Den senaste veckan har jag känt av det sådär extra mycket och jag är medveten om att jag alltid är det, men ibland får man en sådär EXTRA bra känsla. 
 
Det finns massor av underbara människor i mitt liv just nu och jag är så jävla glad att jag har dem där ochatt de finns där. Nya bekantskaper, gamla bekantskaper... Det känns som om jag lyckats hitta de absolut bästa. Livet börjar kännas bra, även om jag har dagar jag tycker är mindre bra och ja rentav trista, så vet jag att för det mesta så är jag nöjd med tillvaron och alla underbara människor jag har omkring mig gör allt så jävla värt! Tack fina ni!
 


Stc


Home sweet home

Sådär då var man henne efter ytterligare en natt av jobb. Idag var en sådan kväll då jag inte hade någon som helst motivation att gå och jobba.. Jag hade det ju hur bra som helst hemma. Men ibland så måste man ändå och gästerna var hur trevliga som helst :). Dags att sova nu dock.. Upp med tuppen som gäller imorgon! Natti


Fredag!

Sista föreläsningen för den här veckan var vääääldigt långsam och energikrävande. Fördelen var att jag fattade en del och att vi gick sluta 40 minuter innan vi skulle! Yiiha! 
 
Men bara för att sista föreläsningen är över är inte veckan mindr lugn för det. Min jobbhelg och imorgon kör vi dubbeltupp. Ikväll är det jobb på krogen som gäller och imorgon kör vi både jobb på krogen OCH ett indoorstriding pass på STC (Söndrums Tränings Center). Vill man så kan man!  Dessutom har jag hunnit med min städning idag så på det stora hela är jag nöjd. Sen hoppas jag på lite sällskap om någon timme eller så, det hade varit trevligt :). Men vi får se vad som händer och inte gör det!
 
Nu ska jag softa lite! Hörs senare!
 
 

Nighty

Efter en dag av pluggande, promenader, handling, matlagande och städning är det dags att krypa till kojs igen! Har hunnit med en dag och som jag misstänkte igår börjar träningsvärken hinna ifatt mig nu ;-)! Imorgon är det helt vilket innebär fullt ös för mig den här helgen. Det ska jobbas natt och det ska jobbas dag och det ska hinna pluggas däremellan. Men det fixar jag det vet jag! Ibland blir det lite mycket på en gång bara :). Sov nu så gott med er så hörs vi imorgon!


Med en katt i knäet...

Har precis läst lite i andra kurslitteraturboken som faktiskt är på engelska och av någon märklig anledning känns det som om det går in lättare än förra boken.. Aja, allt ska ju repeteras! Dessutom har jag skapat ett cv på högskolans jobbportal, kändes lika bra. Jag kan ju inte direkt söka något jobb inom media och kommunkatinsbranschen än, men det känns som om det är rätt så bra att hålla koll på företag och dylikt redan från start. Dags att börja vara seriös med skola och framtid nu, sista chansen. Nej, det är nog inte sista chansen, men det kan faktiskt vara bra att ta tag i saker från start. Normaltsätt är jag ju lite smålat annars, men ska försöka undvika det nu. 
 
Jag har fått mat i magen och så fort hundarna och katten fått mat ska jag öva på corepasset igen. Jag börjar faktiskt få lite träningsvärk, och det är ju ett bra tecken iaf, då vet jag att det tar!
 
Hörs senare!
 

Have2have

 
Skoletter, Lucia3

Sweet dreams

Dags att gå och lägga sig igen då. Är rätt så trött idag så det ska bli extra skönt att gå och lägga sig idag. Det har inte hänt så mycket de senaste timmarna, jag har mest segat :). Livet är bra ibland, man får ta tillvara på perioder som den här när saker och ting verkligen rullar på i rätt riktning. Jag gillar det och hoppas det fortsätter såhär :). Sov så gott med er


Core hösten 2012

Äntligen har jag kört igenom mitt underbara Corepass som ska köras nu i höst och jag är faktiskt nöjd! Sjuuukt jobbigt på sina ställen, men det MÅSTE ge bra resultat så som det svider i kroppen! Ska öva på det några ggr nu fram till måndag såklart och detsamma gäller mitt functionalpass, men det påbörjas träningen på söndag!
 
Känns skönt att träna igen, tror det var 1½ vecka sedan jag tränade sist och ja det är ju et ttag sedan. Inte riktigt min grej normaltsätt så det känns att man är tillbaka igen! Ser fram emot vår invigning på STC på lördag rödkullavägen 7 ute i Söndrum. Hoppas ni kommer och kör mitt Indoorpass 10.30 den 15/9 !
 
Men nu ska jag softa lite innan jag hoppar in i duschen och läser det sista av Samhällsvetenskapliga förutsättningar! 
 


Something kinda oooh!

Hello kära vänner!
 
Redan onsdag, sjukt vad tiden går fort när man har roligt som man säger. Ja det och fullt upp med skola, jobb och  privatliv, heja mig! Nej men saker och ting går väl rätt så bra nu faktiskt på de flesta håll och det känns bra :). Försöker dock ställa om mig på att gå och lägga mig i tid och det går ju sådär.. 
 
Jaha, nej om man skulle ta och slänga i sig lite mat och sådär innan det är dags att läsa vidare :)
 
 

Tisdag

Hola!
 
Jag vet att jag är världens sämsta på att uppdatera numera, men jag har inte så mycket att säga för stunden, det är fullt ös med livet på alla håll och kanter och sällan finns där mycket tid över till annat. Ni får ge mig någon vecka till så jag hinner komma in i alla nya och gamla rutiner igen! 
 
Ja, men vi hörs väl sen eller något :)!
 


Snaaark

Lång skoldag idag och lite sömn. Snark. En timme kvar!


Natti

Sjukt trött idag som sagt så nu kallar sängen! Känns som om morgondagen kommer bli ruskigt bra! Natti!


Stressad måndag

Jag har inte en susning om vart den här dagen tagit vägen ritkgit för den har gått i ett. Jag har ju varit hos tandläkaren som sagt och nu på möte och helt plötsligt är klockan snart åtta.. Inte tillräckligt mycket pluggande idag inte. Ingen övning av corepass heller men ja jag får ta igen det, änsålänge så hinner jag. 
 
Visst är det väl märkligt vad tiden bara springer iväg vissa dagar? 
 
Aja hörs till nannedags vilket är väldigt snart känner jag.. Natti! 

Måndag

Sådär då var det måndag igen vilket innebär fullt ös medvetslös. Den här veckan kommer vara händelserik och intensiv, men så är det vissa veckor!
 
Kom precis tillbaka från tandläkaren. Första gången sedan jag drog ut visdomstanden 2011 som jag varit där. Hamnade hos Bo Andersen i stan och gud vad trevliga alla var och vilket härligt ställe att hamna på. Jag är normaltsätt inget direkt fan av tandläkare men det här kändes faktiskt bra. Dessutom var han ju en skåning också så vi förstod varandra :P. Det bästa av allt är att det bara kostade 60 kr istället för 660 kr, så det var ett stort plus i kanten där. 
 
Är hemma en sväng om innan det är dags för möte på gymmet. Ska diskutera pass och dylikt så det ska bli spännande! En intensiv dag med andra ord! När jag kommer hem ska det pluggas lite OCH jag ska försöka öva in mitt corepass. Spännande! Hörs lite senare!
 
 

Natti

Klockan är inte ens tio, men idag är jag heeeelt slut! Sov så gott så höra vi imorgon!


Myssöndag


Söndag

Söndag igen, skillnaden är dock att jag för en gångs skull haft en ledighelg! En mycket bra sådan tillochmed. Skåningarna kom upp i fredags och stannade till idag och guuud vad jag saknat dem! Ni är så underbara mina fina, fina molntussar <3!
 
Fredagen blev väldigt lugn, kollade på solsidan och käkade massor av onyttigheter som godis, chokladbollar och chips! Är det fredagsmys så är det! Igår var vi alla bjudna på fest till Jocke och fan vad kul vi hade. Jag spetsade nog bålet lite väl där i slutet, det smakade inte sådär supergott och då var jag själv nog rätt så bra på det.. Men ja vad gjorde det? Jag drack inte mer av det sen och det var ju slut så det tycks vara sjukt uppskattat :)!
 
Idag har jag inte gjort många knop. Vardagsrumsmattan är tvättadf och diskbänken är iordningställd samt ny sand i kattlådan. Mycket mer än såhär tror jag inte det blir. Kroppen är sliten efter den här helgen, men jag har haft en härlig och bra helg på många sätt och vis så därför gör det absolut ingenting att jag är slut i hjärnkontoret idag! 
 
Hörs lite senare!
 


Bra lördag

Igår var allt riktigt bra och vi hade det så jävla roligt :)! Sweet!


Skånska små molntussar

Jag har ätit, jag har gått med hundarna och nu är jag helt slut. Det enda som återstår är att invänta mina skånska segproppade molntussar som ska komma upp idag. De har inte kört än :P, men jag vet de snart är påväg! 
 
Imorgon väntas en lunch i stan, kanske shopping vilket varken jag och Cassie borde..men man kan ju unna sig lite.. ibland typ! På kvällen blir det fest och en eventuell utgång! Yihaa imorgon ska klackarna slås i taket. Sjukt taggad just nu fast jag är tröttare än ett ålderdomshem typ.. 
 
Nu ska jag spana lite på H&M:s hemsida och fönstershoppa eller tja..skärmshoppa får man kanske kalla det ;)! 
 
Over and out. 

Thank god it's friday

Idag är det äntligen fredag och för fem minuter sedan läste jag det sista jag planerat att läsa för idag och imorgon så nu är det fan helg! 
 
Dagen började 06.00 av att väckarklockan ringde. Bara att ta på sig, gå ut med hundarna, käka frukost och göra sig iordning för skolan som började 08.15. Färdigal ite innan tolv och ja nu sitter jag härhemma som sagt och har läst det sista jag planerat att läsa. 
 
Om några timmar kommer mina skånska små molntussar hit! Blir en lugn fredag och imorgon blir det party,party! Yeeeey! Det behöver jag! Så jag återkommer lite senare! Puss! 
 


Sep. 06, 2012

Keep on dreaming and your dreams Will come true.


Effektiv torsdag

Idag har jag fått gjort mycket! Jag har pluggat vad jag ska, städat, haft hundarna på två lång promenader och jag har lagat middag och äntligen ätit. Yihaa! Ibland är man bra effektiv och det gillar jag! 
 
Nu ska jag nog bara softa lite, kanske plugga lite till. Ju mer jag läser på en dag desto mindre slipper jag i helgen ;)! 
 
Hörs sen!
 


Att ge efter

Jag försökte verkligen stå emot men det gick verkligen INTE idag.. Ja jag pratar om mitt saltlakritsbegär. De flesta jag känner får cravings efter choklad sådär panikartat men ute jag. Jag får det av saltlakrits och ja jag vet inte riktigt vad som är värst. Dock fick jag inhandlat Simpsonsbröd ( vilket jag tyckte var sjuktball) och mjölk, vilket behövdes så det var ju inte helt onödigt. Nu ska jag läsa min nya minibok om kroppsspråk, tycker sånt kan vara intressant och det kan ju vara trevligt att läsa något annat än kurslitteratur ibland ;-)! Sov så gott vänner!


Pluggeliplugg

1/3 av boken som ska vara klar på fredag är läst. Skönt. Får erkänna att den är hyfsat intressant så det var absolut en bra start på skolan, so far iaf ;)! 
 
Jag är verkligen helt slut i huvudet och tanken är att jag ska krypa ner i sängen i hyfsad tid idag. Jag behöver verkligen sova, det känns som om det enda jag gjort de sista veckorna är att stressa. Jag har pluggat, jobbat, tränat och jobbat och pluggat och ja allt typ på samma gång. Däremellan försöker jag hinna med andra saker också, vilket jag hunnit lite mellan varven. 
 
Det finns massor av saker som flyter omkring i skallen på mig just nu, ja förutom skolan och jobben. Ogillar att inte veta saker till hundra procent, men jag antar att man bara får låta allt ha sin lilla gång och i slutändan så lär ju tiden ändå utvisa hur allt kommer att bli. Men jag är otålig ibland. Min grej.. ;).
 
Aja, nu ska jag försöka rensa huvudet lite smått. Hörs till läggdags om inte förr! 
 


Dagens


Onsdag

Jag var på bilioteksintroduktion idag och jag var på kåren för att dubbelkolla mitt passérkort som de sa skulle ordna sig själv.. SÅ jag ahr gjort lite vettiga saker idag. 
 
Mamma kom på besök igår på en suprise så att säga, vi hade en lugn och seg kväll igår. Idag ahr vi käkat och för en liten stund sedan åkte hon hem igen. Snart dags för mig att plugga lite igen. Det är fullt ös direkt! 
 
Så är det!
 
Btw, en internetvän eller ja från början twittervän som producerar musik har gjort en ny låt. Ni kan väl in och se vad ni tycker på soundcloud? Klicka på länken nedan för att lyssna på hans musik. Killen är bara 18 år gammal!
 


Första dagen i skolan

Det känns faktiskt superduperbra! Det är kortslutning i skallen förstås men det gör inte sådär supermycket nu när jag vet att allt kommer bli så himla bra! Jag har dessutom supertrevliga klasskamrater så jag vet att det här kommer bli kanon. 
 
I övrigt mår jag ganska så okej idag, litek nepigt humör men det mesta beror nog på tröttheten jag fått av att behöva gå upp :P. Dags att vända tillbaka dygnet rätt. Meeen nu ska jag bada, så det så! 
 


Första skoldagen

So far känns allt bra, men där är några timmar kvar :)!


Natti

Dags att sova. Jag skulle egentligen sovit för en timme sedan men ja ibland kommer det saker emellan som gör att man inte kan somna riktigt. I det här fallet bra saker. Så nu är humöret mycket bättre. Fast jag är lite nervös inför första skoldagen, det får erkännas.. Wish me luck! Natti


Skolflicka

När jag rensade garderoben häromdagen så hittade jag faktiskt min gamla skolväska.. Ja alltså inte den jag hade när jag varl iten utan den jag införskaffade när jag började plugga till Malmö till mäklare, så jag ska tömma de böckerna och sedan ska jag faktiskt ta med den imorgon till skolan. 
 
Imorgon är första riktiga skoldagen och visst känns det väl lite nervöst.. Detska det väl göra antar jag eftersom allt är nytt. Hoppas på att det går bra imorgon, men det känns som om det kommer göra det. Jag tror att nervositet är bra!, även om det är lite läskigt då och då. 
 
I övrigt så längtar jag som fan till helgen. Mina fina skåningar ska komma upp och jag har nog inte behövt dem så mycket som jag behöver dem just nu. De är bäst och de får alltid mina tankar på annat.. Ja för det mesta iaf :P. Ibland har vi/de också sina dåliga dagar precis som jag har.. Typ som idag. 
 
Men visst är det väl så att saker och ting inte alltid behöver vara så svåra? Man måste inte alltid göra saker på det svåra sättet,eller? Jag ogillar det i alla fall, men det spelar väl egentligen ingen roll. Det jag ska jobba mest med just nu är att försöka hålla löftet jag gav migsjälv för någon vecka sedan.. Slutet av septmber.. Mycket kan hända! 
 

Atjoo

Har nyst x-antal ggr idag.. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk för det har jag inte tid med.. 
 
Seg och jobbig dag idag känner jag. Humöret är inte alls på topp, och ändå har jag försökt vända dagen till något positivt. Men vissa dagar är väl svårare än andra gissar jag på.
 
Vi hörs. 

Dagens horoskop

Vissa dagar kan man undra ifall någon varit inne i min skalle när jag sovit?


Blue monday

Måndagar är inte kända för att vara sådär överdrivet muntra och den här måndagen är inget undantag. Men allt kan ju såklart inte vara en dans på rosor och jag antar att man kanske är mer känslig vissa perioder.. 
 
Idag är jag inte riktigt på g och ibland är det tråkigt när man inser en del saker i livet, men livet finns till för att ge oss massor av erfarenheter och förhoppningsvis lär jag mig något av varje händelse som inträffar. En del saker som inträffar just nu är mindre trevliga och även det är en väckarklocka och jag får väl bara hoppas på att det inte är för sent än.. Life must go on. 
 
Hursomhelst så har jag iaf varit på stranden med mina vovvekillar och det uppskattades kan ni tro. Om ett tag ska jag bege mig in mot stan och fixa en del ärenden, ikväll ska jag försöka göra kalrt mitt corepass och ta mig en löptur, behöver bli av med tankar och energin från godiset jag tryckte i mig igår. 
 
Hörs senare, då jag ska försöka vara lite mer munter!
 
 
 
 

Dags för strandpromenad


Söndag

Jag har verkligen slöat idag.. Mina ärenden i stan blev gjorda och en promenad med hundarna därefter sl'ängde jag och djuren oss i soffan och kollade först på säsong 1 av Little Britain (hittade inte hela boxen :( ) och nu harj ag igång solsidan säsong 2 igen haha! Å nej jag kollar ju inte exakt heeela tiden eftersom jag sett alla avsnitt ja..gud vet hur många gånger haha! 
 
Btw, angående kommentarer och så. Jag svarar alltid på kommentarerna ni skriver, men om ni inte angett någon mailadress så kan ni inte se att jag svarat då det fortfarande bara står att där finns exempelvis 1 kommentar skriven. Om ni går in på själva inlägget, klickar på kommentarer så kan ni se att jag svarat där! En del har varit lite osäkra, men jag har inte glömt eller ignorerat er, det 'är bara att det inte står att en ny kommentar är skriven. 
 
En del saker förstår jag inte överhuvudtaget.. I might think too much sometimes.. Men jag ger nog bäst i att bara låta det vara tror jag. Jag vill inte jaga människor och jag tycker inte om när det känns som om jag gör det så från och med nu (det har gått gaaaanska bra sen sist jag lovade mig själv det, undantag har gjorts dock..) så kommer jag göra det ännu mindre. Kanske mitt eget fall i längden, men det ska komma från två håll, inte bara ett, oavsett vilken relation man har, right? Nu släpper vi det. Imorgon är det ny vecka och nya tag!
 
Hoppas ni haft en bra söndag! Min har varit riktigt go, seg och dylikt men fan vad skönt!
 


Dessa istället för gråa jeans?

Satt och letade efter gråa jeans på nätet som man kan prova i butik någon dag efter skolan.. Hittade ett par igår i stan när jag fikade med Inna, men sen såg jag dessa skönheterna på Gina... Kan det vara dem istället för gråa jeans? Färg är ju alltid lite trevligare, eller? 
 
 

Soffhäng


L E D I G

Äntligen söndag och äntligen lite ledighet! SKa strax göra mig iordning för de ärenden som ska göras idag och när jag kommer hem så ska jag leta upp hela boxen med allas äsongerna av Little Britain och sen hör ni nog inte av mig så mycket mer idag. Ska BARA softa och njuta av att ha en hel ledig dag utan något planerat!
 
Vad gör ni idag? 

Vilken kväll

Idag var det lite annorlunda gäster överlag på favvostället och ja de märktes ganska mycket på bordet och jag blev lite småirriterad lite då och då. Främlingars händer vill jag absolut inte få i ansiktet... Men alla var ju givetvis inte så tönna, men det var annorlunda idag. Hursomhelst så fick jag in en riktigt bra kassa så jag är ändå nöjd på de stora hela! Skönt med lite paus från nattjobbet nu, så kan jag ladda upp med massor av bra energi till nästa gång vilket blir om två veckor :)! Jag vann btw på lotto idag också, hela 22 kr :). Det börjar med de här små summorna och sedan kommer miljonerna snart inrullande det känner jag på mig! Nu ska jag försöka sova och imorgon är det underbara lediga söndag, äntligen får jag min godispåse då! Natti!


ZzzzZzzz

Idag är jag verkligen trött. Känns att jag har jobbat några nätter i rad.. Känner mig lite som en Zombie och humöret går lite upp och ner på det, men så är det väl vissa dagar. Man kan inte alltid vara på topp även om det klart hade varit en stor fördel om man alltid lyckats. Men jag är ingen robot. 
 
Jag vet inte, men ibland känns det smått obehagligt att man känner på sig hur en del människor man har runt omkring sig ska handla. Om det bara hade varit positiva handlingar så hade det givetvis inte varit något problem, men när de här dåliga sakerna kommer fram är det inte alltid lika lätt att slå det åt sidan. Gång på gång på gång. Jag vet inte hur jag ska hantera det hela rätt heller.. Jag säger ju alltid att man ska gå på magkänslan och visst säger den mig någonting och har gjort väldigt, väldigt länge nu. Men ibland litar jag ju inte på den, fast jag borde.. Jag borde ju lära mig att lyssna på den och det kanske är läge för det nu? 
 
Livet är inte alltid lätt och det är fullt utav utmaningar. Man ska jobba sig uppåt så kommer belöningen senare, får vi väl tro eller något. Men när det gäller relationer mellan människor är det alltid svårt för oavsett vilken typ av relation man har till varandra så finns där känslor inblandat. Om det är en vän, pojkvän/flickvän, en släkting, anställd eller familjemedlem spelar egentligen inte så stor roll för man känner alltid något.. Det gör man för varje människa man stöter på i livet, det är bara det att man inte kan känna något positivt för alla. En del människor avskyr jag innan de ens har öppnat munnen. Och ja, jag kanske dömer snabbt men jag har änsålänge aldrig felbedömt någon snarare gjort mig själv en stor otjänst genom att ändra på mig efter första bedömningen. 
 
Men men, en del saker löser sig ofta av sig själv. Det gör säkert den här också, även om jag inte vet hur. Men jag tror ju på ödet så jag får lita på att ödet och karman sköter sitt. Det har det ju gjort så bra såhär långt!
Hörs lite senare innan det är dags för jobb. 
 
Puss!
 

Ge mig mat.

Jag är  H U N G R I G. 

Fika i stan!


Make me feel alive

Godmiddag kära läsare! 
 
Hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit helt okej men haft en del märkliga drömmar de två senaste nätterna. Jag sover nog inte så tungt som jag brukar.. Aja, jag har som sagt sovit okej förutom de där konstiga drömmarna. Någon drömtydning skippar jag gärna idag ;P. 
 
Solen skiner och om någon timme ska jag bege mig in till stan för att fika med Inna innan det ä'r dags att börja ladda upp för jobbkväll 4/4 i rad. Som jag skrev inatt så blir det ett perfekt avslut på sommarschemat att jobba på mitt absoluta favoritställe James. Det är verkligen något särskillt med James som jag gillar, vet dock inte vad men troligtvis är det en kombination av allt bra på ett och samma ställe! 
 
Jag kommer på mig själv med att ha väldigt lite tålamod ibland. Jag vill alltid att bra saker och kul saker jagkommer på ska hända nu, nu, nu! Jag vet jag sagt det många gånger förr, men ibland blir jag så trött på mig själv och önskar jag ahde mer tålamod. Sen å andra sidan så kan jag vara världens segaste med andra saker, så jag antar att jag väger upp det där. Men lite mer balanserade hade ju inte skadat precis :P. 
 
Ska göra några tappra försök att hitta snygga boots på nätet, gråa jeans har jag hittat men vågar inte direkt beställa från nätet. Ska in till stan imorgon så får passa på att gå inom H&M om de nu har öppet på en söndag.. Nackdelen med lite mindre städer ( och man är van vid Malmö exempelvis där allt alltid är öppet), att de inte har öppet på helgerna. Wish me luck! 
 

Nej jag har inte en aning om varför jag satte en svamp här, men nu gjorde jag det :P SÅ!

Ps

Tankar som kan uppkomna när man jobbar och har en lugn stund. Bara sådär spontant..


Natt 3 av 4 avklarad

Sådär då återstår enbart en arbetskväll kvar av sommarschemat och nästa vecka börjar höstens schema vilket innebär att jag kommer ha varannan helg ledigt! Yeeey! Sommaren avslutad på favoritstället James så det kommer säkert gå hur bra som helst! Kvällen idag gick bra, lugnt men bra kassa idag så jag blev på bra humör :), speciellt då faktiskt ALLA gäster var trevliga idag! Tankar har hunnit surra lite i knoppen och ännu ett löfte inför sista september är gjort. Detta löftet till mig själv är kopplat till det första som ni inte har en susning om vad det är ;-)! Även om jag vill berätta det för er så kommer jag inte göra det, lite hemlig ibland får man faktiskt vara! Känns som om första höstmånaden kommer bli händelserik, hoppas bara på bra saker dock. The best is yet to come, ett nytt uttryck jag lärt mig idag. Sov gott sötisar, hörs imorgon!