Make me feel alive

Godmiddag kära läsare! 
 
Hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit helt okej men haft en del märkliga drömmar de två senaste nätterna. Jag sover nog inte så tungt som jag brukar.. Aja, jag har som sagt sovit okej förutom de där konstiga drömmarna. Någon drömtydning skippar jag gärna idag ;P. 
 
Solen skiner och om någon timme ska jag bege mig in till stan för att fika med Inna innan det ä'r dags att börja ladda upp för jobbkväll 4/4 i rad. Som jag skrev inatt så blir det ett perfekt avslut på sommarschemat att jobba på mitt absoluta favoritställe James. Det är verkligen något särskillt med James som jag gillar, vet dock inte vad men troligtvis är det en kombination av allt bra på ett och samma ställe! 
 
Jag kommer på mig själv med att ha väldigt lite tålamod ibland. Jag vill alltid att bra saker och kul saker jagkommer på ska hända nu, nu, nu! Jag vet jag sagt det många gånger förr, men ibland blir jag så trött på mig själv och önskar jag ahde mer tålamod. Sen å andra sidan så kan jag vara världens segaste med andra saker, så jag antar att jag väger upp det där. Men lite mer balanserade hade ju inte skadat precis :P. 
 
Ska göra några tappra försök att hitta snygga boots på nätet, gråa jeans har jag hittat men vågar inte direkt beställa från nätet. Ska in till stan imorgon så får passa på att gå inom H&M om de nu har öppet på en söndag.. Nackdelen med lite mindre städer ( och man är van vid Malmö exempelvis där allt alltid är öppet), att de inte har öppet på helgerna. Wish me luck! 
 

Nej jag har inte en aning om varför jag satte en svamp här, men nu gjorde jag det :P SÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0