Trött tjej

Idag är jag verkligen heeeeeeelt slut. Fick till en liten powernap tidigare men det kändes som om det var längre än det faktiskt var. Så nu ät jag trött som en gris igen! Är väldigt glad att jag skaffade viaplay numera finns det alltid något att titta på under dagarna iaf ;). Favoriten är såklart dokumentärer. Fråga mig inte varför men det har alltid varit så :). Ska återgå till soffan och kanske slumra till en stund till ;).


Dagens träning

Idag började jag dagen med 30 intensiva minuters Indoor striding med goa motionärer! 
 
Å ja, det är faktiskt den enda träningen jag tänkte göra idag. Nu är det lördag vilket innebär att jag får lov att äta vad jag vill. Har just nu lite thaigryta på spisen och kanske, kanske blir det en pizza ikväll :)
 
Önskar er en fantastisk lördag!
 
 

Dagens träning

Lite kortare träningsdag idag beroende på för lite sömn. 
 
20 minuters indoor striding
 
30 minuters core.
 
Totalt 50 minuter.
 
Nu ska jag strax på bio, hörs imorgon!
 
 

Fredag

Goddag!
 
Fredag igen och om drygt en timme bär det av till gymmet. Idag är jag trött som en gris. Sov inget vidare och hade svårt att somna om när jag vaknade fyra inatt. Ibland är det så, hoppas på att sömnproblemen snart försvinner så jag kan sova så gott som jag brukar göra :). 
 
Ikväll blir det bio med Bella och sedan blir det nog en relativt lugn kväll för mig. SKa upp och köra Indoor imorgon vid halvtio. Sen får vi se vad morgondagen bjuder på :). 
 
Hoppas ni alla har en bra start på fredag, jag ska försöka vakna til lliv ordentligt och få upp humöret lite. Ibland kan det vara svårt när man sovit kasst ett tag, men ska göra mitt bästa. Hörs senare!
 
 

Suck

Hatar att vakna mitt inatten såhär. Vaken nog att inte kunna somna om.


När hjärtat gör ont

Idag känner jag mig lite filosofisk och avlägsen på samma gång. Har ni tänkt på att man blir ledsen eller sårad så brukar det hugga till i bröstet. Det gör i alla fall det på mig. Många människor menar på att det inte finns någon "själ" och att kroppen bara är uppbyggd av atomer, elektroner och vice versa. Då undrar jag varför det i så fall inte gör ont i hjärnan? Om kroppen bara är uppbyggd av atomer och det finns en logisk förklaring till allt, då borde det
Hugga till i hjärnan eftersom den finns där för att vi och vår kropp ska fungera. Visst vet jag också att det är hjärnan som sänder ut alla signaler till kroppen och så, men det känns som om känslorna inte riktigt täcker in som användningsområde för känslor. Detsamma gäller ju när man mår dåligt över något. Då känner man en klump i bröstet, inte i huvudet. Därför tror jag på att vi har en själ som inte är kopplad till hjärnan. Vi reagerar på känslor via själen och den tror jag vandrar vidare efter döden. Vart vet jag inte, men någonstans. Ja, sånna tankar kan jag ha en torsdags natt klockan alldeles för mycket över ett :). Sov så gott.


Dagens träning

Hello!
 
Blev nyss klar med dagens träning som har inneburit:
 
30 minuters Indoor striding
 
30 minuters styrketräning för ben och rumpa
 
40 minuters promenad. 
 
Totalt: 100 minuters träning. 
 
 

Over and out

Trött, trött, trött tjej. Sov så gott!


Would you love me if I ruled the world?

Ibland lyssnar jag nog lite för mycket på musik eftersom vissa rader ur vissa låtar fastnar stenhårt. Den här raden kommer från en låt av Lady Gaga vid namn heavy metal lover. Bra grejer.
 
Herrejisses så trött jag är. Blev ingen film ikväll, förhoppningsvis hinner vi det imorgon istället innan jag ska på quiz. Så kan det ju bli ibland när det kommer saker emellan men det löser man alltid på något sätt. 
 
Under några dagar har jag mått lite konstigt, har en udda känsla inombords som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad den innebär. Men den känns jobbig och irriterande. Kanske är den mest irriterad eftersom jag inte är helt säker på vad den där känslan innebär.. Men sen kan man ju också undra varför den har kommit, jag brukar inte få känslor sådär utan vidare. Även om jag vet att jag är bra på att känna känslor så brukar jag veta vad den innebär. 
 
Nåja time will tell I guess, dock ger den mig lite ångest.
 
Satt och kollade några avsnitt Stalker på Viaplay men inte tusan mådde man bättre av det. Har kollat alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar nu så jag får snällt invänta nästa avsnitt och hitta något annat att kolla på. Där finns ju en hel del valmöjligheter iaf. 
 
Hoppas ni mår bra iaf, så hörs vi inatt eller imorgon. Allt beror ju på om jag kan sova eller ej ;)! 
 
 

Dagens träning

Sådär då är jag varm och go efter dagens träning.
 
Imorse/förmiddags började dagen med 40 minuters löpning + bröstövning.
 
Nu ikväll har jag haft 30 minuter Core.
 
Därefter hade jag 30 minuter Indoorstriding.
 
Dagens totala träning är alltså: 100 minuter. 
 
Jag är nöjd ;)!
 
 

Effektiv onsdag

Idag har jag varit väldigt effektiv får jag väl säga. Uppe med tuppen och har hunnit springa, städa hela lägenheten och vara ute med hundarna två gånger! Sweeet! 
 
Träffade en av mina fina grannar här som berättade att han och frun också snart ska flytta. Alla flyttar och jag förstår dem. Själv ligger jag risigt på det eftersom jag är student och inte har den där STORA inkomsten som många hyresv'ärdar vill ha.. Men men, man får väl kämpa på. Tips mottages tacksamt vill jag lova :).
 
Snart dags för lite mat och lite passplanering sen ikväll kör vi lite core och Indoor, allt i vanlig rutin igen :)
 
 

Morgonpigg eller något

Godmorgon!
 
Uppe med tuppen idag trots att jag hade svårt att sova igår. Lyckades somna till slut och sov helt okej inatt om man jämför med natten innan det. 
 
Idag ska jag jobba lite på mitt nya pass, städa undan här ordentligt och hinna med en löptur innan Core och Indoor ikväll. Senare på kvällen kommer Bella bus hit för att kolla snabba casg 2, vi ska nämligen se trean på bio på fredag så lite uppfriskning av minnet är aldrig fel. 
 
Önskar er alla en underbar dag så hörs vi senare!
 
 

:/

Ännu en kväll jag har svårt att somna?! Ingen aning om vart dessa sömnproblem kommer ifrån.. Någon som har tips på vad man kan göra om ögonen vägrar hålla sig stängda och hjärnan vägrar sluta arbeta?


Tisdag

Vad mycket klockan hann bli innan jag hann skriva mitt första inlägg här idag. Trots det vaknade jag relativt tidigt, men dagen har blivit lite förskjuten av olika orsaker. Men trots det är jag nöjd såhär långt iaf. 
 
Idag har jag och husdjuren varit lite hundvakt i cirka 30 minuter. En av mina underbara grannar har en liten yorkshireterrier (osäker på stavningen :/). Jag erbjöd mig att passa honom om det gick bra härhemma med katten och ja med allting. Självkalrt gick det alldeles galant. Visst satt han vid dörren relativt mycket men han sprang också ut på balkongen och sniffade lite på katten utan några som helst problem. Så någon gång i framtiden kommerj ag vara lite dagmatte/helgmatte har jag en känsla av ;). 
 
I övrigt har jag hunnit med en tur på gymmet och en promenad med hundarna. Nu ska jag städa kattlådan och plocka ur diskmaskinen och ikväll ska jag bort till pojkvännen för middag. Ska bli mysigt :)! 
 
Hoppas ni mår bra och har haft en riktigt go tisdag i värmen. 
 
 

Dagens träning

Idag har jag hunnit med 
 
30 minuters Indoor striding
 
30 minuters styrketräning, armar och axlar
 
40 minuters promenad med hundarna. 
 
Total träning: 100 minuters träning. 
 
Train hard or go home!
 
 

 
 

Insomnas

Idag är det så otroligt svårt att somna.. Fattar inte varför men värmen i sovrummet gör det absolut inte enklare. Får nog bli att hämta fläkten för att försöka sig på mission sova nr två.


Dagens träning

Idag kör jag som de flesta av er kanske vet, igång mitt nya träningsupplägg! 
 
Så idag har min träning bestått av en 30 minuters promenad med hundarna.
 
30 minuters Core med världens bästa motionärer.
 
30 minuters Indoor med ett glatt gäng! 
 
Totalt har jag tränat/rört mig aktivit i 90 minuter.
 
Over and out. 
 
 

Måndag

Hej kära läsare!
 
Då var det måndag igen och det är dags för mig att ta tag i livet litegrann och få lite jobb gjort. Ska ju sätta ihop några nya pass nu till hösten och en av dem hade jag tänkt köra igång så snart som möjligt, så idag ska jag försöka få ihop lite bra låtar och övningar. Så idag blir det till att gnugga lite geniknölar med andra ord innan jag kör mina pass ikväll ;)!
 
Hoppas alla passar på att njuta av det underbara vädret medan det är här. Snart är det kallt och jävligt igen :P. 
 
btw, vad tycker ni om kamouflagebyxor? 
 
 

Dagens träning

Eftersom jag är lite halvkrasslig så har det blivit 20 mins promenad idag. Nöjd med det ändå och laddar inför morgondagens core och indoorpass ;)


Söndag

Hello!
 
Sådär då var det söndag igen och jag har hunnit med en del ärenden idag som jag ahde tänkt hinna med. Hade möte med finaste Lena och bestämt inför höstens pass ;). Därefter blev det handling av olika slag och om en liten stund blir det hundpromenad innan det är dags att laga middag.
 
Ikväll tänkte jag försöka mig på att göra en pastagratäng med krossade tomater i. Normaltsätt är jag inget fan av just tomater men tänker ändå att det finns en hel del man kan göra med det plus att gratängen inte blir sådär jättetorr! Ska göra ett försök iaf! 
 
Btw vad tyckte ni om klänningarna jag hade på mig nu i helgen (lägger upp bilderna igen.. kanske verkar konstigt men ni som missat tidigare inlägg kanske undrar vad tusan jag pratar om :P )? Den svarta jag hade i fredags kommer från London, och det var faktiskt pojkvännen som hittade den till mig. Den är ju såååå underbar och dessutom är det ju så roligt att ha något som inte alla andra har på sig härhemma i sverige ;)! 
 
Den svartvita klänningen jag hade på mig igår har jag aldrig använt trots att jag köpte den år 2009. Så den har ju några år på nacken. Men i ärlighetens namn så var jag lite småtjock och buttig när jag köpte den så den satt aldrig riktigt bra. Nu (trots mina små extrakilon under sommaren) däremot sitter den ju hur snyggt som helst! 
 
Fredags
 
Lördags.
 
Jag är ritkigt nöjd med den här helgen faktiskt, även om jag inte trodde den skulle bli sådär superbra från början. Guuud så fel jag hade! Har träffat både nya och gamla bekantskaper som är så otroligt underbara och roliga! Som jag skrev inatt så är jag verkligen lyckligt lottad som lyckats hitta så goa människor! 
 
Men nu ska jag släppa tangentbordet ett slag för att kola ett avsnitt Hollywoodfruar, har blivit beroende av det eftersom jag för några veckor sedan skaffade Viaplay. Hörs sen!
 
 
 

Nannedags!

Sådär så var man nerkrupen under täcket efter en kanontrevlig dag/kväll! Tänk så otroligt fina människor det finns och att jag under bara det senare året lyckats träffa så många fina och goa människor. Ibland har man en jävla tur och jag känner mig lyckligt lottad. Äntligen börjar jag förstå vad livet går ut på! Sov så gott!


Fest igen!


Dagens träning

Fast jag hade tänkt strunta i det idag då jag mådde lite halvrisigt imorse så kunde jag givetvis inte hålla mig. 
 
Idag har det alltså blivit en halvtimmes löpning och cirka 40 minuter promenad med pojkvännen och hundarna. Så jag känner mig relativt nöjd trots allt. Ska dock kurera mig med lite echinagard de två kommande dagarna så jag inte blir sjuk nu när jag har som mest att göra ;)!
 
Ha en fantastisk lördag!
 
Kanske blir jag såhär biffig efter allt tränande ;)
 

Goddag

Hello! 
 
Hoppas alla haft en trevlig helg såhär långt! Gårdagen var kanontrevlig med gott sällskap! Jag höll mig på den lugna nivån igår för jag ahde tänkt träna idag egentligen men jag hade precis värsta nysmaratonet och huvudet värker lite så vi får se ifall det blir en löptur senare eller om jag bara tar det lugnt idag och sparar mig till imorgon. Just nu har jag ingen tid alls för att bli dålig, i veckan ska det sättas ihop pass! 
 
Ikväll blir det mys med fina Bella och lite fler festligheter. Idag blir det en helt vit kväll för mig, ni som undrar varför jag tar det så lugnt med alkohol och dylikt kan ju läsa på träningskategorin så kanske ni förstår vad som kommer hända :). 
 
SKa försöka få i mig lite kaffe och sedan plocka undan här hemma, det finns ännu grejer i resväskan som står mitt på golvet och alla överskottsgrejer jag ahft i handväskan under Londonturen har hamnat på köksbordet och ja.. Ni förstår själv ;)! 
 
Hörs sen!
 
 

Kvällens


Back to workout!

Egentligen hade jag tänkt göra en helt ny kategori i bloggen, men jag såg ju att det fanns en bra som passar till vad detta kommer att handla om! Givetvis är det ju  T R Ä N I N G ! Under cirka 1½ månad har jag haft semester och levt hyfsat gott på det men nu kännerj ag att det är dags att bränna överskottsfett och slimma till sig och bygga muskler. 
 
Under min träning kommer jag äta nyttig kost med mycket grönsaker och en del protein baserat på främst qourn och ägg. Jag kommer träna 6 dagar i veckan och försöka hinna med minst två träningsformer om dagen. Ibland kommer et bli mer och ibland mindre. Allt kommer dokumenteras i den här kategorin. Jag kommer försöka undvika att blanda inläggen om träning och vardag för mycket. 
 
Till min hjälp fram till december som jag tänkt köra hårt kommer jag ta tilskottet Hardcore ripped och dricka soyaprotein. Normaltsätt brukar jag inte förespråka att man använder sig av preparat men jag känner att jag behöver en ordentlig kickstart efter sommaren så det får bli såhär nu.
 
Jag kommer som sagt ha 6 träningsdagar varav jag har en vilodag, en dag då jag får äta precis vad jag vill och en dag varannanhelg festa till det lite extra om jag vill. Undantagfall kommer finnas för särskilda tillställningar såklart då jag känner att det är godkänt att tänja lite på reglerna.
 
Jag vägde idag 54 kg och har tagit före bilder. Dock kommer de inte komma upp förrän nästa gång jag tar bilder så man kan se skillnaden så ni får hålla er lite till tåls. 
 
Jag vill också uppmärksamma er på att jag inte gör detta för att banta utan att jag gör det för att se hur pass slimmad och vältränad jag kan bli på dessa månader. 
 
Min träning idag ahr bestått av indoor striding i 30 minuter och en halvtimmes powerwalk med hundarna. Hörs imorgon igen ;)
 
 
 

Fredag

Sådär då vart det fredag och helg igen. Snart är det dags att gå tillbaka till lite vanliga rutiner, vilket jag saknat en hel del så det ska bli skönt att skolan sätter igång igen den 3:e :). 
 
Ikväll blir det födelsedagsfirande och det blir det minsann imorgon också så jag har en kanonhelg att se fram emot. Har varit svårt med planering för denna helgen och ett tag kändes hela helgen lite mindre kul, men allt löser sig och nu har jag en rolig helg att se fram emot. 
 
Ikväll har jag redan planerat vad jag ska ha på mig. Det blir min nya svarta fejkskinnklänning med fina skor och fint bälte till. Hinner jag så lägger jag såklart upp en bild. Imorgon har jag dock inte planerat klädseln än, men det hinner jag :P.
 
Under helgen ska jag försöka hinna med att träna varje dag och på måndag kör jag igång med passen igen. Kommer även bli lite nya överraskningar under hösten, så håll koll! 
 
Hörs senare!
 
Towerbridge i London :)
 

Back

Sådär då var jag på svensk mark igen och London var lika underbart som alltid. Känns som om det är dags till jul igen ;) jag är trött men rastlös som alltid.. Men ska göra mig ett tappert försök med att sova nu. Sweet dreams och hörs imorgon!


Peppar

Tokig som jag är har jag hittat massor av underbara dokumentärer på Viaplay som handlar om vikt. Både fetma och undervikt. Sitter här och peppar tills jag är hemma från London och starta med bra matvanor och regelbunden träning igen. Ska bli skönt att få ha lite pass igen och öva in lite nytt dessutom. 
 
Mest längtar jag tills man ser resultatet efter allt slit man lägger ner, då inser man hur mycket det faktiskt är värt. 
 
Hittade btw fantastiska recept från Zeta på olika bönsallder jag hade tänkt testa när jag kommer hem. Jag älskar getost så det ska bli spännande att testa dem. Ska köra och storhandla så fort jag är hemma så man kan bunkra upp ordentligt och när skolan börjar ska jag göra matlådor redan under helgen för den kommande veckan. Jag älskar utmaningar! 
 
 

Lördag

Godmorgon! Blev en tidig kväll igår vilket jag är rätt glad för idag då jag behöver vara körduglig om någon timme :). Trevlig kväll med vänner trots att vi blev genomblöta på väg genom stan.. Idag har jag en sjuuuuk träningsvärk efter mitt corepass igår.. Aj. Skönt att veta att det fungerar än och det sorgliga är att jag inte kört det på en månad dock... Hoppas ni har en kanonlördag å hörs vi inte innan London så hörs vi efteråt!


Fredag

Hej kära läsare!
 
Hoppas ni har det bra idag. Blev inget gym idag heller.. det är nästan så att jag skäms. Däremot körde jag ett av mina gamla corepass och märkligt nog satt det mesta, men jäklar så jobbigt! Så just nu är jag algom svettig och grann! 
 
Ikväll blir det eventuellt middag med några vänner eller bara mysigt häng. Imorgon beger man sig neråt söder för att umgås med fina Maria och för att invänta den där Londonresan jag pratade om! Herrejsses vad jag har längtat efter London. Ungefär sedan jag var där sist med mamma precis innan jul för lite mer än ett och ett halvt år sedan. Älskar London. 
 
Önskar er en härlig fredag!
 
En gammal bild men oj så mycket kärlek <3! 
 

:)

Idag har jag hunnit med en del. Det blev dock ingen quiz idag men jag känner att jag laddar upp inför nästa veckas quiz istället ;). Sitter just nu hemma hos pojkvännen och kollar film innan det är dags att sova.

Hoppas ni haft en bra kväll!


Löptur done

Sådär, då vart det städat och fint hemma hos mig nu. Hundarna är rastade och gymmet får vänta tills imorgonb, istället blev det en löptur. Sitter just nu och dricker min sojashake och eftersvettas som en gris. 
 
Under nästa vecka kommer det dyka upp en ny kategori i min blogg som kommer handla om träning. Den här gången ska jag dock se till att hålla den väl uppdaterad vilket också gör att det kommer bli smidigare och enklare för mig att blogga ofta eftersom jag måste hålla koll på mig själv ;). 
 
Under cirka 2 månader kommer jag försöka mig på två träningspass om dagen, varav en kanske är en powerwalk eller diverse olika typer av träning. Jag kommer träna 6 ggr i veckan, ha en dag då¨jag får trycka i mig precis vad jag vill och varannan helg kommer jag tillåta mig att festa till det en av helgdagarna OM jag vill. 
 
Det här upplägget handlar inte om att banta. Jag är bara nyfiken på vad som händer med min kropp under dessa två månader om jag försöker hålla mig till ett hyfsat hälsosamt träning och kostsätt. 
 
Kommer givetvis skriva vad jag använder mig av och hur själva upplägget blir så fort jag är hemma från London i nästa vecka och när träningen sätter igång på allvar igen. 
 
Önskar er alla en underbar torsdag! 
 
 

Torsdag

Hej fina ni!
 
Igår tillbringades dagen med fina tjejer vid namn Monika och Bella. Hängde lite i stan och snackade massa hemlisar innan vi fastnade framför företags vollybollen på torget. Det verkade som om Länsförsäkringarna vann, grymt lag iaf! 
 
Väl hemma mötte jag upp pojkvännen och lagade mat och glodde på en massa skit. Älskar Viaplay! Dock saknar jag att serierna rullar på av sig själv som de gör på Netflix. Men det kanske kommer? Eller så har jag missat någon inställning, så kan det också vara.
 
Idag står det städning på schemat. Det ska städas och städas och tränas innan det är dags att quiza för kvällen. 
 
Men nu ska det ätas frukost så jag kan bli sjukt rippad och biffig på gymmet ;)! Hörs sen!
 
 

Morning!

När ögonen slås upp och man vaknar till liv. Då är det dags för kaffe! Yihaa! God morgon!


Underbara läsare

Jag tror närmare bestämt att jag har världens finaste läsare som ber mig komma tillbaka och skriva. Ska göra några tappra försök igen. Har tappat stinget på att skriva lite eftersom jag skriver privat istället. Men med handen på hjärtat kan jag erkänna att jag saknar bloggen ibland. Nu när det närmar sig skolstart igen kanske det är ett utmärkt läge att ta upp det igen. Men efter en bra och härlig dag med Bella så är det nu dags att lägga sig och försöka sova. Har trots allt bara sovit 6 timmar inatt. Sov så gott!