Löptur done

Sådär, då vart det städat och fint hemma hos mig nu. Hundarna är rastade och gymmet får vänta tills imorgonb, istället blev det en löptur. Sitter just nu och dricker min sojashake och eftersvettas som en gris. 
 
Under nästa vecka kommer det dyka upp en ny kategori i min blogg som kommer handla om träning. Den här gången ska jag dock se till att hålla den väl uppdaterad vilket också gör att det kommer bli smidigare och enklare för mig att blogga ofta eftersom jag måste hålla koll på mig själv ;). 
 
Under cirka 2 månader kommer jag försöka mig på två träningspass om dagen, varav en kanske är en powerwalk eller diverse olika typer av träning. Jag kommer träna 6 ggr i veckan, ha en dag då¨jag får trycka i mig precis vad jag vill och varannan helg kommer jag tillåta mig att festa till det en av helgdagarna OM jag vill. 
 
Det här upplägget handlar inte om att banta. Jag är bara nyfiken på vad som händer med min kropp under dessa två månader om jag försöker hålla mig till ett hyfsat hälsosamt träning och kostsätt. 
 
Kommer givetvis skriva vad jag använder mig av och hur själva upplägget blir så fort jag är hemma från London i nästa vecka och när träningen sätter igång på allvar igen. 
 
Önskar er alla en underbar torsdag! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Danne

Låter som en bra idé. Men vi fotfans då hela sommaren utan ens en liten bar tå...:) snälla lasta upp ett gäng bilder på världens finaste fötter. Du är bäst puss å kram

Svar: Haha jam en just nu är min högra stortå ingen vacker syn då de är halv.. :( eller jai nte tån men nageln. Så ni får hålla er till tåls lite till ;)
Alice ♥

2013-08-15 @ 17:35:35
Postat av: Danne

Tur då att du har två har nog alltid haft den vänstra som favorit ändå:)

Ha en underbar dag dag. /Danne

Svar: Haha gillar det positiva i din ton Danne ;)!
Alice ♥

2013-08-16 @ 10:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0