Workingtime again!

img_2120 (MMS)

Workingtime again!


Duktig tös

Sådär, då vart jag äntligen klar för idag! Fan vad skönt, nu är här städat och fräscht hemma igen och jag slipper ångesten när jag kommer hem efter jobb inatt! Undanplockat, avdammat, moppat och renbytta sängkläder. Fan vad gött! Kan jag sova med gott samvete inatt. Om en stund bär det av på långtur med mina söta vovvar och därefter får det bli käk. Skiter i att handla idag, får bli imorgon istället.

Btw, jag tror jag vet vad min underbara skatteåterbäring ska gå till. Något jag troligtvis kommer kunna glädjas åt hela livet. Ingenting är säkert och jag är inte helt hundra på att pengarna räcker även om jag hoppas på det. Den nya soffan får vänta tills jag väljer att ta ut min semesterersättning i slutet av sommaren istället. Det här kommer bli bra, ska ta tag i det på måndag. Jag berättar ingenting förrän jag vet. Dessutom vet jag att jag kommer få många negativa gensvar så därför kan de vänta.

Over and out!



BTW!

Kolla vilka skönheter Brandos har fått in.. Fan att de är så dyra annars hade de varit prio nr ett inför varma sommarnätter!

Skor från Brandos.se!
Minna Parikka: Pom pom peep toe från Brandos.se


Lördag

Godmorgon mina fina läsare!

Hoppas nu sovit gott och hade en härlig fredag! Själv harj ag sovit helt okej, blir som vanligt väckt av kissekatten vid nio tiden när hon anser att jag sovit klart.. Men men. Idag är vädret smått trist i Halmstad, kallt och halvgrått. Jag som hoppades att våren var här för att stanna. Men jag tror den kommer snart igen!

Idag blir det städande och handlande. Har i princip ingenting att äta eller dricka hemma. Om jag orkar blir det lite träning, men jag vetetusan om kroppen är så taggad på det. Så det kanske får vara.. Vi får se.

Jaja, hörs senare! Ha en härlig lördag!



Sådär då var rullgardinen nerdragen, hunda...

img_5722 (MMS)

Sådär då var rullgardinen nerdragen, hundarna kissade och sminket avtvättat för idag. Idag var musiken hög och och allt vart lite rörigt på jobb idag. Stammisarna var där dock lika trevliga och glada som alltid och personalen var lika härlig som alltid :). Så jag överlevde kvällen idag också! Nu ska jag försöka sova lite. Så vi hörs imorgon! Natti!


Off to work!

img_7340 (MMS)

Off to work!


Fresh


Weekend

Då var det fredag igen och ikväll blir det jobb igen. AV någon orsak är jag sjukligt trött och idag har jag ändå inte tränat... Jobbigt. Aja jag får ta det lugnt fram tills det är dags att bege sig mot jobb idag!

Var nere på stranden och nere på reservatet med vovvarna innan idag. Helt fantastiskt väder! Blev lite bilder tagna idag!











Solen är tillbaka woho!

img_4388 (MMS)

Solen är tillbaka woho!


Heja horoskop och se till å stämma ordentl...

img_7851 (MMS)

Heja horoskop och se till å stämma ordentligt!


Den här bilden tillägnar jag mitt fotfan s...

img_7172 (MMS)

Den här bilden tillägnar jag mitt fotfan som efterfrågade en bild på mina fötter. Varsågod! Som ni ser så är tåringen på igen vilket för mig innebär att det är sommar och snart åker de heltäckande skorna undan och alla under bara högklackade sandaletter fram! Me like! Idag har  jag firat fredag eftersom jag jobbar hela helgen. Förutom shoppingen så blev det lite Wii spelande och lite tv tittande. En slö dag. Fan vad gött! Imorgon blir det pluggande, träning och jobb.. Yesyesyes så är det. Sov så gott med er, hörs imorgon!


En av klänningarna som inhandlades idag :)

img_5223 (MMS)

En av klänningarna som inhandlades idag :)


Dags för stan :)

img_5425 (MMS)

Dags för stan :)


För att fortsätta tjatandet ;)

Snälla, glöm inte att gå in och rösta på mig till Miss World Sweden 2012. Uppskattar alla delningar också :). För att rösta, klicka på bilden och tryck gilla på högersida. Tack tack tack!



Dags för pass!

img_6398 (MMS)

Dags för pass!


Det märks att jag inte ätit ordentligt för...

img_2666 (MMS)

Det märks att jag inte ätit ordentligt för just nu är jag såååhär sugen på chokladkaka. Imorgon ska jag försöka äta ordentligt igen, nu har magen fått vila två dagar. Visst är det väl märkligt med den här jäkla insomnian. Jag är så trött men tankarna bara surrar i skallen och jag vänder och vrider på mig? Imorse hade jag gjort allt för att få sova ut ordentligt.. Märkligt. Åter till sovförsök nr två.


Aw någon orsak kände jag för att vara mind...

img_2437 (MMS)

Aw någon orsak kände jag för att vara mindre seriös haha! Som vanligt är jag trött och idag ska jag faktiskt försöka somna tidigt! Pass imorgon, städning och lite shopping är det tänkt ;). Ja å plugga, dock hade jag ju alla böcker utom den vi skulle ha så får beställa den imorgon och hoppas på det bästa! Sov gott med er så hörs vi imorgon!


Fashion

Idag såg jag världens snyggaste jeansjacka på gina! Men 500 spänn för en trasig jeansjacka är rätt mycket när man är student och dessutom med handen på hjärtat... Inte lider brist på jackor. Istället kom jag på den absolut (eventuellt) bästa idén! Att införskaffa mig en jeansjacka via seconhand och sedan trasha den själv. Kanske blir det svårt att hitta någon som sitter bra, men jag ska verkligen göra ett tappert försök. Göra den style á la Alice. Fick lite tips av tjejerna från Halmstad så imorgon ska jag ut på skattjakt.

Jag får väl erkänna att det där med second-hand aldrig varit min grej.. Typ aldrig. Men jag ska verkligen ge det en ärlig chans. Vissa saker kommer aldrig gå.. men en jacka kan väl inte vara så illa? Ska lätt tvätta den typ 10 ggr om jag nu hittar någon som faller mig i smaken:P

Ni får kolla in här mellan varven och se hur det går ;). I övrigt ska jag ut på jakt i stan imorgon, fick ju härliga presenter av mina fina vänner i form av presentkort och lite pengar av pappa! Så det ser jag fram emot :)



Onsdag

Hej mina fina, fina läsare!

Jag får be om ursäkt för kass uppdatering men som ni vet har jag varit kass och inte direkt haft något positivt att säga, så då låter jag hellre bli. Plus att ni slipper allt jäkla gnällande som jag kan ligga inne med ibland ;).

Magen har varit öm idag, och stressad har jag varit för att den börjat ömma..Ond cirkel, jag vet. Men jag har börjat ta några tabletter jag ska ta nu i 14 dagar och sen ska jag lugna mig och ge fan i att stressa. Hur det nu ska gå ;)

I övrigt var det dags för ny kursi dag. Fictionary. Verkar helt okej och föreläsaren var en trevlig jänke som min kära far kallar amerikaner :P. Uppsatts och diskussioner samt exemination sista tillfället. Känns okej, mycket men ändå okej. Ska läsa mycket på engelska nu så förhoppningsvis släpper mycket här :).

Förövrigt är jag nöjd med livet och otroligt tacksam för alla fantastiska människor jag har omkring mig, ni är guldvärda allihopa! Jag har världens bästa vänner, fantastiska chefer och underbara arbetskamrater på alla ställen. Tack, tack, tack för att ni finns och för att ni är just som ni är! Kärlek



Såhär ser lilla Zeus ut som brutit knäskål...

img_0299 (MMS)

Såhär ser lilla Zeus ut som brutit knäskålen :( stackarn. Förlåt jag varit kass på att uppdatera. Jag har åkt hem till Halmstad och jag har ont i magen än. Kom fram till att jag nog inte var magsjuk utan att det är min stressmage som börjat göra sig tillkänna igen.. Riktigt tragiskt, och framförallt jobbigt. Ska försöka lugna ner mig lite, men för stunden är jag stressad över en del saker. Jag försöker lösa det men vi får se hur det går, hoppas på bra.. Idag hände något som fick mig att le för en liten stund. Lite jobbigt men glädjande också. En del saker vet man verkligen inte hur man ska hantera det. Men livet ska inte alltid vara lätt heller, så är det. Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Sov så gott med er å tack fina Casinoflickor som hjälper mig med allt!! Uppskattar er massor!


Jag älskar mitt horoskop, hoppas bara det ...

img_0046 (MMS)

Jag älskar mitt horoskop, hoppas bara det stämmer ;)


Såhär fint väder har det varit i Skåne ida...

img_2986 (MMS)

Såhär fint väder har det varit i Skåne idag och det enda jag har gjort idag är att ligga och glo på tv och häcka framför datorn när febern gick ner. Man blir deppig, men peppar peppar.. Jag känner mig mänskligare nu ikväll och tack och lov så har jag fått behålla mat och vätska än så länge. Imorgon blir det hemfärd och ytterligare en vilodag att ta igen mig ordentligt på innan det är dags att ta tag i livet igen Håll nu tummarna för att set fortsätter på rätt väg! Sov så gott på er!


P.S

Glöm inte rösta på mig inför Miss World Sweden. Klicka på bilden nedan!

Som en urvriden disktrasa

Ungefär så känner jag mig just nu, med huvudvärk och hungrig samtidigt som jag inte kan eller vågar försöka mig på att äta mycket mer än vit bröd.. Fy fan. Febern är borta iaf, alltid något. jag avskyr att må dåligt.. Sjukdom, speciellt som involverar magsjuka är så jävla jobbigt och äckligt..örk!
Får stanna i skåneland tills imorgon, ska försöka vila upp mig ordentligt. Tråkigt som fan, men jag har inget val. Hoppas i gudarna att jag bara blir bättre nu.. orkar inte sånt här och har inte tid med det.
Hörs senare!

Magsjuk och febrig har jag varit sedan igå...

Magsjuk och febrig har jag varit sedan igår eftermiddag.. Fy fan. Hoppas på att må bättre snart igen!


Sitter just nu framför TVn hemma hos mina ...

img_4548 (MMS)

Sitter just nu framför TVn hemma hos mina föräldrar och kollar på Simpsons, tänk man blir aldrig trött på det?! Jag är supernöjd med gårdagen, fan vilken trevlig födelsedag jag hade! Tack alla som var med och gjorde den fantastisk! Nu har jag snygga träningskläder och kommer ha fantastiskt snygga kläder framöver tack vare presentkort! Älskar er! Tack tack tack för igår :)


Betala säkert på nätet

Jag gissar på att många av er, liksom jag handlar ofta på nätet. Ibland kan man känna sig smått otrygg och för att jag ska känna mig trygg kräver jag nästan att sidan jag handlar från har Payson. Det är ett företag som har olika betalningslösningar på internet och som gör det säkrare för oss som konsumenter att betala på internet.
Jag känner mig genast mycket tryggare om jag ser att en webshop använder sig av Payson, och bara av att se dem där ger ett seriöst intryck av webshopen jag ska handla hos. Dessutom har de nu äntligen börjat med faktura, allt för att det ska bli enklare för kunder att handla säkert på internet. Dessutom är det otroligt smidigt att betala med hjälp av Payson.
Om ni själv driver shoppar på internet och inte har Payson tycker jag absolut att ni ska skaffa den funktionen. Det ger en trygghet, och speciellt nu då man kan erbjuda sina kunder faktura. Tänk på det, för det ger ett seriöst intryck!

Nu är jag helt färdig efter enbart tre tim...

img_0909 (MMS)

Nu är jag helt färdig efter enbart tre timmars sömn, och födelsedagsfirande! Nu är det sängen som kallar när ögonen går i kors! Tack alla underbara människor för att ni grattat mig och världens bästa vänner som firat med mig ikväll! Jag älskar er <3! Tack för ni finns och för att ni är bäst!


I övrigt med det såhär idag :)

img_4327 (MMS)

I övrigt med det såhär idag :)


Snart kör vi! All in!

img_2904 (MMS)

Snart kör vi! All in!


img_3583 (MMS)


Charmig bild va? Natti på er, hörs av imor...

img_1250 (MMS)

Charmig bild va? Natti på er, hörs av imorgon efter passet, å grattis på mig! Puss å kram


Work work

img_1712 (MMS)

Work work


Money talks

Hoppas ni har en fantastisk fredag i det här lite smått knepiga vädret. Sol ena studen och dimma i nästa.. Men antar att det är detta som är charmen med våren.

Har verkligen varit aktiv idag. Dagen började med tredje löprundan för veckan, fortsatte med 45 minuters styrketräning och därefter har det varit en timmes promenad med hundarna. Ska även hoppa in imorgon 10.30 på indoorpasset Björn skulle haft eftersom han fortfarande är dålig. Stackarn, jag tänkte att det kunde vara okej innan jag beger mig ner till skåne. Tur jag fick koffeintabletter av mamma inför Vasaloppet;).

Ikväll blir det också jobb, som sagt money talks. Ibland känns det lite motigt innan man går till jobb, men när man gjort vad man ska är det fantastiskt, speciellt när lönen landar på kontot!

Tänkte även påminna er om att fortsätta rösta på mig och dela länken till Miss World Sweden, vet jag är så sjukt tjatig. Men det kommer nog vara så ett tag, sry ;) Klicka på bilden nedan för att komma till sidan!


Ha nu en underbar fredag så hörs vi senare eller inatt!

Hello sunshine, welcome back!

img_3041 (MMS)

Hello sunshine, welcome back!


Haha visst var det där liiiiiite kul? Idag...

img_6537 (MMS)

Haha visst var det där liiiiiite kul? Idag har det varit en trött dag. Grått och dimmigt ute. Nät jag var nere med hundarna för en timme sedan så kändes det nästan som att komma in i en drömvärld. Dimman får det att kännas overkligt. Imorgon ska jag träna men inte hålla några pass och på kvällen blir det jobb. På lördag ska jag fira min födelsedag men mina finingar, Gud vad jag längtar! Var ska ni hitta på i helgen?


I want


Torsdag

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en härlig torsdag såhär långt :). SJälv har min varit okej, väldigt aktiv dock. Dagen började med ett indoorpass (hemskt ovanligt va? :P ) och därefter tog jag mig en joggingrunda. Tre löprunder i veckan tänkte jag starta med, springa, gå, springa, gå.. Vill undvika att få muskelinflamationer som förra året. Det var inte sådär superhärligt precis! Man lär av sina misstag...lite iaf;).

Ska strax sätta mig och läsa min engelska bok. Har inte blivit sådär supermycket som jag tänlkt sedan mamma kom upp :P, men vad gör det. Jag hinner! Den är intressant än så länge, så den går nog fort att ta sig igenom. Får bara hoppas att de andra fem är lika lätta att ta sig igenom! Håll tummarna för det!

Sen vill jag gärna påminna er om att rösta på mig i Miss world Sweden om ni inte gjort det än (och om ni vill såklart). Klicka på bilden nedan,  och tryck på gilla för att rösta. Tusen tack på förhand!


Hörs lite senare, misstänker det får bli ett sms-inlägg då mamma gillar att spela:)

Sen lunch med mamma idag :). Snart en svän...

img_9196 (MMS)

Sen lunch med mamma idag :). Snart en sväng mot eurostop!


Godmorgon!

Godmorgon!


Btw får ju berätta att Twitter är rätt så ...

img_2135 (MMS)

Btw får ju berätta att Twitter är rätt så bra ändå, till och med gamla goa pojkbandsmedlemmar rösta på en ibland :). När man minst anar det så.. :)


Nu ha jag läst lite och det är dags att na...

img_8729 (MMS)

Nu ha jag läst lite och det är dags att nanna.! Idag har det varit en fantastisk dag och jag vill verkligen tacka ALLA fantastiska och Goa människor som röstar på mig och delar ut länken på Facebook till Miss World Sweden. Fan vad ni gör mig glad!! Tack tack tack! Men lite surfande och sedan ska jag möta John Blund, extra pass imorgon också + en härlig joggingtur ;). Natti!


Oh yes!

Passet gick fantastiskt bra som vanligt! Idag var det nästan fullt, bara en cross kvar! Många som är d'r varje onsdag och det känns så härligt att höra deras värmande ord efter passen, de är fantastiska!

Snart blir det duschen och att läsa lite böcker inför kommande tentan sen får vi se om det blir någon film med mamma mus idag eller om vi bara gör ingenting, det kan vara rätt skönt ibland!

Vad gör ni en härlig vårkväll som denna?



Onsdag

Hello again!

Har käkat god thaimat med mamma och druckit kaffe och nu är det alltså dags att börja tagga till för indoorpasset som körs 17.00. Jag som hade tänkt ha ett helt nytt klart till nästa vecka.. men ja det får nog väntal ite. Ska försöka byta ut någon låt å så. Blev lite för söligt annars :P

Ikväll blir det lugnt, ska läsa lite skönlitteratur som det så fint heter. Purple Hibiscus tror jag boken jag läser just nu heter, kanske någon felstavning på sista ordet men det är någon form av blomma iaf :P. Handlar om en familj i Nigeria där man får följa dottern i hennes/deras liv. Pappan är sträng och ägare av flera fabriker samt nyhetsbladet som skriver negativt om regeringen vilket får sina dramatiska händelser.. Spännande faktiskt! Vet inte om den finns på svenska men den är bra iaf :)

AJa.. nu ska jag glo runt lite på nätet så hörs vi efter passet.. Troligtvis via mobilen, mamma har en tendens att blockera datorn varje gång hon är här.. Man får inte en chans!

Over and out!

Lite neutralare idag, dock fortfarande lit...

img_1985 (MMS)

Lite neutralare idag, dock fortfarande lite glada färger ;)


Godmorning!

Jag som hoppades att solen skulle skina idag? I Halmstad är det grått och dimmigt, dessutom ser man nästan nyduschad ut när man kommit in efter en promenad med hundarna.. Aja! Så kan det vara ibland :).

Oj så många som redan röstat på mig i Miss World Sweden, fan vad ni är bra! Tack, tack, tack! Hoppas ni sprider och röstar vidare, jag uppskattar det verkligen. Klicka på bilden för att komma till mitt bidrag!


I övrigt känns det som en helt okej dag. Jag har inte varit vaken värst länge, men som sagt den känns okej! Mamma kommer på besök idag, vi ska käka thaimat och försöka få bytt mina dubbdäck. Har ingen direkt lust att bli bötfälld senare för att jag kör runt och sliter på de svenska vägarna i onödan:P. Jag som dessutom mellan varven är extremt tankspridd glömmer lätt bort sådant, så lika bra att ta tag i det direkt!

Ja nej, annars ska jag hålla mitt pass som vanligt idag 17.00, funderar på att lägga in en halvtimmes styrketräning efteråt. Känns som sagt som att det är dags för det nu! Så, så får det bli=)

Ha en fantastisk onsdag vänner!

Puss på er!

Trött tös nu! Fan vad jag har bra vänner! ...

img_7333 (MMS)

Trött tös nu! Fan vad jag har bra vänner! Redan en del som har röstat på mig i Miss world Sweden! Fan vad ni är bra, tack så mycket! Jag  är ännu mer peppar nu :).! Nu ska jag läsa en bok och nanna. Sov så gott!


Miss World sweden

Jag hade egentligen inte tänkt lägga upp det, fast jag pratade så mycket om det innan jul.. Men ja med påtryckningar och dylikt så la jag upp ändå. Gå gärna in och rösta på mig -->här<--

Tack på förhand :)

Dags att kila iväg och hålla Indoorpass :)

img_0866 (MMS)

Dags att kila iväg och hålla Indoorpass :)


En tidig påsk

Jag har blivit lite huslig nu på senare år, jag tycker till och med ibland att det kan vara kul att laga mat, plantera blommor och dylikt.. Ja, fråga mig inte varför men så är det iaf.

Efter joggingrundan inhandlade jag lite färgglada krukor och skulle inhandla påskliljor men jag blev inte klock på vad de kostade så köpte en annan gul blomma som jag inte vet vad det är :P. Så nu är här lite påskpyntat! Ska bara försöka samla ihop lite björkris att hänga påskägg och fjädrar i, sen är jag redo för påsken! Å ja jag vet att det är lite tidigt, men vad tusan gör det?!







När jag inhandlat det sista som behövdes åkte jag för att hämta mina böcker jag ska ha i den kommande kursen som börjar om en vecka. Jag lär ju ha att göra med all skönlitteratur..



Dagens färgklick.

img_2704 (MMS)

Dagens färgklick.


Årets första joggingtur

Godmiddag kära läsare!

Hoppas ni haft en godnattssömn. Själv har jag sovit som en prinsessa hela natten, men oj så trött jag var igår så det kanske inte är sådär superkonstigt :). Tyvärr missade ja gett extra indoorpass imorse, men fick ett ikväll istället och det ser vi framemot!

Har precis fått i mig lite frukost bestående av havrekuddar, frysta hallong och vaniljyoughurt. Hur gott som helst, och extra gott efter årets första löprunda. Egentligen tänkte jag invänta solen, men den vill inte titta fram än så jag körde idag iaf. Ingen superlång runda men fick lära mig från förra året att man ska börja lugnt, annars får man muskelinflammationer både här och där..

Tanken med löpningen är att jag ska försöka hinna med tre runder i veckan. Det känns rimligt. Ni vet varierad träning sägs vara det bästa. Ska bara komma igång med min styrketräning igen, har helt glidit ifrån det. Hade planer på det idag, men eftersom jag kör ett extra pass ikväll får det vänta tills imorgon eller på torsdag:).

Ha en fantastisk tisdag trots att det är grått ute!



Visst är de väl märkligt, jag kan vara trö...

img_3510 (MMS)

Visst är de väl märkligt, jag kan vara trött som ett ålderdomshem och segare i huvudet än ett gammalt upptuggat tuggummipacket fram tills jag ska lägga mig. När jag väl är i sängen piggnar jag till.. Såhär är det nästan varje kväll när jag ska gå och lägga mig. Som tur är så har jag inte fler tider att passa på morgontid denna veckan. I övrigt? Jo dagen har varit bra och något röjande har jag inte börjat med än, men det är ju några dagar kvar i den här veckan så det ska jag nog hinna! På lördag ska jag åka till Skåne och fira min födelsedag med föräldrarna lite på dagen och världens bästa vänner på kvällen, kan det bli bättre? Blir en lugn födelsedag, måste kunna köra hem dagen efter men ändå ;). Jag ska unna mig lite vin då! Har inte hunnit ha tentafest för mig själv än;). Aja, sov så gott!


Favoriter från Ginatricot


Allt detta gnällande och all denna avundsjuka...

Trots att jag är en av de som hänger på facebook 24/7,( ja jag erkänner.. Jag är beroende och jag är där på tok för ofta, I know) så blir jag så otroligt less på allt jävla gnällande om ALLTING. Vad händer med människor? Har ni absolut ingenting bättre för er än att sitta och gnälla öppet på facebook hur sjuk du är / vilken äcklig lunch du åt/ hur tjock du blivit  and so on... Ja jag vet det är mänskligt att gnälla och även jag har mina dagar jag gnäller. Skillnaden är väl dock att jag ofta gnäller av mig här om jag är på dåligt humör eller retar mig på något. Pfft.. tänker en del av er nu. Vad är skillnaden? Jo det ska jag berätta. Skillnaden är att man själv väljer att gå in på min blogg och läsa OM man vill. På facebook kommer alla statusuppdateringar vare sig man vill eller ej. Man vill helst undvika att dölja enskilda personers inlägg.. Eller ja, jag vill helst undvika det iaf, jag vet ju inte hur ni brukar göra.

Förövrigt har en del på tok för stort ego, vilket ger en huvudvärk medan andra har så dåligt självförtroende att man får fnatt.. Aldrig balanserat? Jodå, självklart finns det de "vanliga" människorna och lustigkurrarna. Men eftersom jag inte stör mig på dem så märker man inte av det.. Men just allt gnälleri.. Suck!

En annan sak jag retar mig på i "verkliga livet" så att säga är den där jävla avundsjukan. Fan vad det sticker i ögonen på folk när det går bra för andra människor medan de själva står kvar och stampar på samma ställe. Absolut INGET som helst fel med att vara där man trivs, men när det går bra för vänner/familj/kollegor du tycker om GLÄDS med dem för fan! Varför bli irriterad eller bitter för att dina nära och kära får göra vad de vill?

Värst av allt är de människor som ständigt själv måste stå i centrum. Om någon annan får stå i rampljuset ett tag måste de hävda sig genom lögner eller ja dra uppmärksammheten till sig på annat sätt. Varför? Jag måste säga samma sak här: Gläds med dem istället om det är något bra! Är det något dåligt så gråt med dem eller bara finns där.. Varför, varför, varför måste en del människor vara så uppmärksamhetkåta?! I don't get it.

Nej, jag tycker om äkta människor. Äkta människor ger äkta känslor och äkta trygghet. Det är just de där äkta människorna man vill ha omkring sig, resten kan faktiskt dra åt helvete.

Over and out.

//Bitterfittan

En dag på Strand Tylösand


Dagens middag!

img_5690 (MMS)

Dagens middag!


Just another manic monday

Jag är så glad att solen strålar idag! Jätteledsen för att det blåser så mycket att brevlådorna smäller ikapp.. Men man kan ju inte få allt här i världen..

Idag var det fullsatt pass, ett glatt och härligt gäng! Efter det ordniare körde jag igenom mitt nyihopsatta och kom fram till att det nog kan bli rätt så bra iaf :). Men ska testa det imorgon också in case of :).

Idag ska det städas.. och rensas och rastas hundar i blåsten. Men det får vänta lite till för jag fick världens matkoma efter en halv burk kvar med hallong och funlight samt två knäckisar.

Hörs sen!

Fina!

Skor från Brandos.se!
Iron Fist: Lacey Days Platform från Brandos.se


Nu har jag och husdjuren flyttat oss till ...

img_8666 (MMS)

Nu har jag och husdjuren flyttat oss till sovrummet. Vi är helt slut hela högen! Som vanligt då med andra ord :). Imorgon är det upp vid halvåtta för att käka frukost innan passet och vakna till liv en aning. Jag hoppas verkligen att det blir sol och fint väder imorgon! Sov så gott vänner!


I just want you to dance with me tonight

Än är jag inte trött på Olly Murs. Har haft den på repeat i tre dagar nu.. Okej jag erkänner, jagf ahr ju haft andra låtar emellan men den som varit på längst åt gången är just "Dance with me tonight".

Ju mer jag hör på engelsk musik och ju fler brittiska filmer/serier jag ser ju MER vill jag åka till London. Jag som skulle åkt nästa fredag! Fan vad tragiskt, jag skulle firat min födelsedag där borta. Men ja, nu blev det inte så på grund av att jag inte fick reda på vilket datum tentan skulle vara.. Jag ville inte betala en resa och sedan inte kunna åka. Även om det visade sig att jag hade kunnat.. Men men, till sommaren så!

I övrigt har jag haft en fantastisk segsöndag och det har inte ens kliat i min normaltsätt så rastlösa kropp. En härlig söndag helt enkelt. Lite träning, lite bra musik och gotterier. Inte så onyttigt gotteri idag så det känns okej :).

Imorgon hoppas jag på strålande sol! Efter mitt pass vill jag kunna sitta på balkongen och bara njuta av livet. Förvisso njuter jag av livet ändå för det är himla bra men det blir pricken över i:et när solen strålar!




Äntligen en bra och ny Alicelåt!


Några guldkorn missade jag allt i Mello..

Jag ser aldrig på Melodifestivalen längre men oj vad härlig!

Söndagsmys!

Nuduschad och mätt i magen är jag. Dags att inte göra någonting vettigt för fem öre! Tror jag ska poppa popcorn och slänga mig framför tv:n om ett tag! Vad gör ni en söndag som denna?



Hej finingar! Hoppas ni har en härlig sönd...

img_8153 (MMS)

Hej finingar! Hoppas ni har en härlig söndag! Själv är jag lite seg men tänkte försöka sätta ihop lite bra musik till ett nytt indoorpass och sticka ner till gymmet och öva :). Hörs senare!


Äntligen hemma och äntligen liggandes i sä...

img_1069 (MMS)

Äntligen hemma och äntligen liggandes i sängen! Imorgon är min första HELT lediga dag på två nästan tre veckor. HEJ ledighet! Hoppas jag får sova ut och ja träna ska jag väl men annars blir dagen spontan :). Sov nu så gott med er för det ska jag göra!


Off to work!

img_1662 (MMS)

Off to work!


Lördagsmys i soffan innan man ska jobba ik...

img_8196 (MMS)

Lördagsmys i soffan innan man ska jobba ikväll :).


Nyttig chokladkaka.. Typ iaf!

img_8799 (MMS)

Nyttig chokladkaka.. Typ iaf!


Baka kaka

img_6343 (MMS)

Baka kaka


Music, music, music ♥


Jag må ha sagt det många gånger förr men vissa saker kan man aldrig säga för många gånger. I ♥ MUSIC. Musik är det absolut bästa som finns.

Jag vet inte hur många gånger musiken räddat mig ur jobbiga och obekväma situationer. Kriser  man aldrig trodde att man skulle orka ta sig ur och ibland hjälper den en att känna extra glädje när något bra händer eller när man är tillsammans med människor man tycker om.

Jag kan med säkerhet säga att musiken har gjort att mitt liv gått förhållandesvis enkelt fram. Mitt sätt att berarbeta livet på är att lyssna på musik. Är jag glad spelas glad musik, är jag förbannad spelas tung musik, ledsen sorgsen musik.

Vissa dagar spelar låttexterna större roll andra kvittar det fullständigt vad de sjunger om. Det underbara med musiken och dess texter är att vi alla någon gång känner igen oss i texten. De gånger vi känner extra starkt för en låttext är de gånger vi befinner oss i samma/liknande situation som låtskrivaren. Jag tror man känner sig mindre ensam då. Dessutom kan det vara skönt att veta att någon annan varit i samma situation oavsett vad vi gör och vem vi är.

Musiken är fantastisk och det absolut bästa som finns. Utan musik i mitt liv hade jag varit en grå och extremt trist människa. Tack för all fantastisk musik som skapas varje dag, producent/låtskrivare/artist/bandmedlem, ni gör mitt liv värt att leva varje dag. 

Ännu en lördag

Hello fina läsare!

Hoppas ni mår bra idag. Själv är jag smått trött, när man har en kissekatt som sover på dagen och blir uttråkad opå morgonen.. Ja då blir man helt enkelt väckt av diverse hyss som att exempelvis dra i element, hoppa upp på huvudkudden, slicka på plast så ett obehagligt ljud hörs eller fara runt som en dåra i hela lägenheten. Ja och då tänker ni, stäng sovrumsdörren. Jo, men gör man det är det ett jäkla vrålande och sen hoppar hon på dörrhandtaget.. Men ja, det är ju min lilla tös så vad gör man inte? Dessutom är det ju mars, kattmånad. Får hoppas hon lugnar ner sig snart.

Idag är det grått och regnigt i Halmstad. Man blir mentalt trött.. Tråkigt väder. Jag som hade tänkt jogga men det får nog vänta några dagar till. Premiärlöpet ska ju faktiskt vara en hyfsat solig dag, så nästa gång tutar vi och kör. Ska istället ta mina fluffbollar på en riktig långpromenad hemifrån-Eketångas naturreservat och tillbaka. Senast tog det 2,5 timme och då var det bara jag och Kola. Keddy har lite sämre kondis så det kanske tar lite längre tid.

Ja nej, detta var ju inget supermuntert inlägg.. Men det kommer senare idag när jag slutat vara i det här zombieliknande tillståndet. Puss å kram på er sålänge!



Lördagsfrukost :)

img_6695 (MMS)

Lördagsfrukost :)


Sådär färdigjobbad för denna kvällen. Lite...

img_6033 (MMS)

Sådär färdigjobbad för denna kvällen. Lite segt ute idag men trevligt folk och besök fick man också :). Alltid kul. Hoppas på att jag får sova ut ordentligt imorgon. Natti!


Ni kan se knuten lite här :)

img_4212 (MMS)

Ni kan se knuten lite här :)


Redy for work och ja det blev en knut men ...

img_5316 (MMS)

Redy for work och ja det blev en knut men den fastnar inte på bild :(


En joggintur?

Idag har jag vilodag och jag kan lova er att det har varit ruggit skönt. Jag glömmerl ätt bort at tta en vilodag mellan alla pass och träningar jag vill gå på. Men idag satte jag hundarna lite före mig själv, de behövde en härlig prommenad och de fick de! Dessutom fick vi sol och vårväder den 1½ timmen vi var ute! Underbart :)

Om vädret tillåter det imorgon ska jag nog köra årets första jogginrunda imorgon. Men enligt luren så ska det regna :(, men i så fall fixar jag lite låtar och börjar fixa ihop ett nytt pass! Jag  börjar tröttna på mitt eget, eller ja på ett sätt iaf :P.

Till middag blev det min fetaost och spenatpaj! Jag ÄLSKAR den pajen, fattar inte varför, men smakerna passar så jääävla bra ihop! Smarrigt! Minns ni att jag sa att jag skulle vårstäda så fort tentan var skriven? Jepp, jag ahr börjat lite smått idag. Tog hatthyllan där man fann diverse saker, allt från en gammal kattlåda till trasiga lampor till min gamla bokhylla.. Ja ni kan ju tänka er själv. Vinterkläderna är inhängda nu återstår bara extragarderoben där allt är intryckt.. Blir svårt att fixa bland skorna fram tills förvaringsboxar är införskaffade.. Men en eller två veckor till i flyttlådorna gör nog varken från eller till :)

Om en timme är det dags att börja göra sig redo för jobb. Har planer på att fixa håret i en knut..men ja vi får se hur pass bra det går ;) Resultat får ni innan jag beger mig!



Hello godaste drycken!

img_9782 (MMS)

Hello godaste drycken!


Vååår!

img_4607 (MMS)

Våååår


Weekend!

Tentan gick okej, jag kan inte med all säkerhet säga att jag klarade den, men jag inte inte heller säga att den gick rent åt helvete. Hoppas kalrt på att jag klarade den, men om inte så tar jag den absolut nästa gång :).

Har städat lite, plockat undan disk och allt annat som bara fått ligga i en vecka. Jag ahr verkligen fokuserat på pluggandet och jag tror det har gett med sig. Nu är det lite helg, vilket innebär lite mer städande och tvättande. Promenix med vovvarna och myspys innan jobb ikväll:).

Vad gör ni en såhär solig och fantastisk dag? Btw så har jag fått en ny favvolåt:


De där britterna gör jävligt bra musik ;)

Och nej jag har inte somnat än. Pink låg b...

img_9893 (MMS)

Och nej jag har inte somnat än. Pink låg bara sådär snällt någon minut till.. Nu flänger hon runt här och lever jävel.. Hursomhelst så lät ju morgondagens horoskop trevligt på kärleksfronten. Synd man får sådär ofta utan att det händer något utöver set vanliga ;). Men någon gång så... Aja. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på telefonen när jag lägger mig så tidigt? De andra horoskopen funkar ju inte förrän efter tolv och då ska jag nanna.. Hoppas jag! Aja natti!


Trött var det ja...

img_2709 (MMS)

Trött var det ja...


Sängrapport! Yes it's true! Jag har redan ...

img_7799 (MMS)

Sängrapport! Yes it's true! Jag har redan lagt mig i sängen. Ska försöka mig på att somna i tid och komma upp i tid. Har katten Pink på höger sida om mig och Keddy på vänster. Världens bästa sängsällskap! På tal om husdjur så gick Zeus operation bra idag även om det tyvärr ser ut som om han får bli en promenadhund. Det känns lite i hjärtat när världens rörligaste vovve blir begränsad och får få med metallskena i sex till åtta veckor. Men bara han blir bra så! Nej lite surf och sedan ska det snarkas hejvilt!


What a thursday

Färdigpluggat och trött i skallen är jag. Imorgon gäller det, sen är det helg som firas med jobb woho! I övrigt är det fantastiskt med fritid igen :).

Ja, nej, men jodå så atte.. Jag har faktiskt inget roligt alls att skriva idag. Ni är grymma som orkar läsa om mitt tentagnäll i en hel vecka. Lite till imorgon sen slipper ni det på ett tag, tror jag;)

Ska nog unna mig en pizza imorgon innan jobb. Tror den kommer sitta fint!



När det säger stopp

Min hjärna vill inte mer. Jag orkar inte läsa det sista jag bestämt mig för att läsa men jag SKA tröska mig igenom det en gång, och sen imorgon får jag hoppas på det bästa. Imorgon efter tentan har jag lite liv igen. Det ska bli skönt, känns inte som om jag haft det på iaf minst två veckor, man är inte direkt fri att göra vad man vill, om man nu inte är proffs på den engelska historian sedan innan förstås.

Imorgon efter tentan ska jag hem och andas, sen ska jag ta hundarna på en låååååång promenad. Sen ska det städas undan lite och fräschas till här. Det har inte blivit supermycket av det den senaste veckan. Snabbt gjort förhoppningsvis :). Imorgon firar jag att tentan är skriven genom att jobba;). Ni vetj ag ska ju införskaffa mig en rockabilly klänning och de kostar en del, so work is money! uh-uh!

Aja, nu ska jag dricka min pepsi max. Sen ska jag tvinga mig igenom det sista av anteckningarna.. Sen läsa på om Parlaiment och sen får det vara bra!



Såhär dagen före tentan

När jag vaknade imorse hade jag fått ett meddelande om ifall att jag kunde tänka mig att ta ett indoorpass, och yrvaken som jag ändå var bestämde jag mig för att jag ändå skulle träna och att jag lika gärna kunde hålla i ett pass! Jag tycker ju det är så himla roligt!!! Så det var bara att ta sig ut med hundarna, ge dem mat och hinka kaffe för att bege sig mot gymmet! Ett härligt gäng även denna morgon!
Nu har jag försökt få in lite av det sista här inför tentan och av någon märklig orsak så känns det faktiskt helt okej.. Även om jag inte är helt klar med ritkigt allt så kan jag iaf frågorna på de gamla tentorna. Så ja, det känns okej. Inga garantier, men ändå. Då vet jag att jag kämpat på bra iaf om inget annat :).
Nej nu kallar duschen, har inte hunnit duscha sedan passet än. Jag är trött som en gris idag. Sovit som en kratta. Men så är det ibland! Hörs sen!

Godkväll! Dags för sängen nu då. Hoppas in...

img_6479 (MMS)

Godkväll! Dags för sängen nu då. Hoppas inte min charmiga bild skrämmer er på tok för mycket ;). Hoppas på en solig dag imorgon också, såg att jag faktiskt fått lite färg nu när jag suttit ute några timmar både igår och idag. Det gillas starkt!! Hoppas nu bara våren stannar :). Sov så gott!


Rockabilly

Seriöst, glöm inlägget om jeansjackan! Den skiter jag i nu. Jag ska LÄTT införskaffa mig en sjukligt cool och snygg Rockabillyklänning när nästa lön kommer. Herregud så jävla UNDERBART! Varför var inte jag ungdom på 50-talet?!




En jeansjacka?

Kanske borde införskaffa en sådanhär.. men jag vill ha den ljusare.. Många, många år sedan jag ägde en sådan! På tiden att skaffa en ny, men får invänta lönen först kanske ;)



=)

Nästan klar med pluggandet för idag. Gud vad härligt. Det känns betydligt bättre idag änb igår och jag ahr en dag till på mig att försöka få in det sista. Sen får man ju hoppas att det kommer fram när man väl sitter där :)

Fick reda på att Zeus ska opereras imorgon i Helsingborg. Min fine lille Zeuskille! Det är en av collisarna som bor hemma hos pappa. Han hade delat sin knäskål igår när han varit ute ocyh moppsat upp sig när det kom andra hundar. Så jäkla tråkigt, och han som alltid har så mycket energi! Hoppa, hoppas, HOPPAS! Att operationen går bra imorgon och att de får ihop den så han kan bli sig själv igen!



Onsdag

Sådär nu blir det lite paus i pluggandet! Hundarna har fått springa av sig och om en timme är det dags att köra pass. Såg att det var fullbokat imorse, så vi får väl tro att det är det fortfarande! Alltid roligt att köra när man har fullt pass! Just nu längtar jag tills jag satt ihop nya pass, man tröttnar lätt på sitt egte eftersom man först övar in det en vecka och sedan kör det x-antal ggr i veckan :P. Men så är det väl. Kul är det iaf!

Aja, vi hörs sen igen!



The sun is shining on me!


Godförmiddag i solen!

Ännu en dag med sol och jag blir sååå glad av den! Jag är gud tacksam att han låtit solen skina på mig hela veckan, annars hade jag aldrig orkat plugga. Hade satt mig och blivit deprimerad i ett hörn istället. Ja för så jobbigt är det faktiskt.. Men ja, det var bara en lite jobbig kväll igår. Men idag är jag på topp igen och mer pluggande.

Längtar så mycket till det faktiskt är så varmt på balkongen att man kan sola i bikini! Ja tatueringen måste läka klart innan dess också, för den behöver inte blekas i onödan heller.. Men sen så! Me like!

Prata med en vän igår på FB, han sa att till helgen skulle ta sitt första åk på Mc:n för det här året. Ååååh jag vill ju också! Fan, jag och Maria som skulle haft mc-kort för sisådär 3 år sedan? Vad hände med det?! Aja, det är aldrig försent, men det lär ju inte bli det häråret iaf, ja om jag nu inte vinner på lotto eller något förstås. Jag ska ju vinna där, så det kanske timar bra?:P

Men nu blir det lite frukost innan det är dags att sätta sig i solen på balkongen med böcker, anteckningar och ipad!

Pusspuss!

Trött tjej. Fan man tycker man tragglar oc...

img_6486 (MMS)

Trött tjej. Fan man tycker man tragglar och tragglar och ändå minns man inte allt. Jobbigt, men så är det. Just nu längtar jag till söndag! Min helt lediga dag den hör veckan, inga tentor och inget jobb. Eller ja.. Jag kanske börjar sätta ihop lite nya pass.. Kliar lite i fingrarna. Men det tycker jag är roligt så det är en annan sak! En lättnad kommer det också vara på fredag när tentan är skriven och hur det än går så blir det lite paus från engelsk historia någon vecka iaf ;). Nästa lördag åker jag hem för att fira min födelsedag. Fan tänk vad tiden går fort och hur mycket som har hänt på bara ett år. Mitt liv ser verkligen annorlunda ut och jag kunde inte ens drömma om att det skulle vara såhär annorlunda. Men jag gillar det trots allt. Jag tycker om när det händer saker och det gör det verkligen nu. Det känns som om allt är möjligt! För nu är set min tid. God natt!


Puh..

Jag är verkligen trött, och nu såhär på kvällskvisten tappade jag energi och ork. Jag som älskar att träna, men nej idag fanns inte energin där riktigt. Så är det ibland, men passet var såklart lika bra som alltid! Testa det! Functional fitness :)

Lite pluggande till.. Inte för jag torr det går in något men man vet ju aldrig helt säkert:P. Nej ni får nöja er med ett natti inlägg sen, jag har inget kul att skriva (eller tråkigt).

Puss

Våååååår!

img_9827 (MMS)

Våååååår!


Jag kan njuta i solen på balkongen iaf.. A...

img_7640 (MMS)

Jag kan njuta i solen på balkongen iaf.. Alltid något!


Alla jäkla kungar alltså..

Åh herrejisses så jävla jobbigt att hålla i sär alla kungar från 1400-1600 talet i england, scotland, irland och etc.. :S HUR ska detta gå! Aja, I'll give it a try. Tänk att man ens gnällde i gymnasiet..


Det är så härligt att gå och lägga sig i e...

img_2651 (MMS)

Det är så härligt att gå och lägga sig i en renbäddad säng! Mellan pluggandet idag så har jag även hunnit med att tvätta och andra nödvändigheter! Jag satt ju ute och njöt i solen när jag pluggade lite tidigare idag och jag tror faktiskt att jag fått liiiite liiiite färg ;). Våren är mer än välkommen jag längtar efter balkongmys med vin och gyllenbrun hy! Snart så! Natti med er!


We love color

img_9996 (MMS)

We love color


Det här med självförtroende

Visst är det fantastiskt med människor som har bra självförtroende? Ja men det är det faktiskt. Men det kan också vara extremt överdrivet och allmänt drygt i längden. Finns det någon balans?

Jag tycker i alla fall att det inte finns något mer avtändande en en person som ständigt måste höja sig själv inför andra. Att säga hur snygg den här, hur bra den är och hur mycket ALLA bara vill ha denne någon. Att dessutom säga till andra hur de ska bära sig åt för att bli så snygga som den får mig faktiskt att må lite smått illa..  En del människor måste vara narcissister, och jag vet inte om jag bara missat det förr eller om det blir vanligare och vanligare?

Det jag stör mig mest på är att de MÅSTE göra det TYDLIGT för omvärlden. Tänk om någon skulle missat?

Nu menar jag absolut inte att det är dåligt med självförtroende, för det är det absolut inte! Man får gärna älska sig själv och tycka att man är snygg om man så vill, men man behöver verkligen inte ta varje chans man får att tala om det för alla. Det får motsatt effekt, i alla fall för mig. Istället för att bli imponerad så blir jag äcklad.. örk!

Om du har bra självförtroende och ser bra ut, och beter dig med vett i skallen så kommer omvärlden också märka det. Utan att du ens behöver påpeka det. det är det blir attraktivt.

Men såklart, detta är bara enligt mig. Som tur så är vi alla olika och gillar olika saker. En del av er tycker säkert jag är helrubbad som säger såhär.. Kanske tänder ni på det?:) Smaken är som baken, delad!

Fantastiskt promenadväder i Halmstad idag :)

img_8079 (MMS)

Fantastiskt promenadväder i Halmstad idag :)


Mitt liv den här veckan... Hoppas allt sli...

img_2735 (MMS)

Mitt liv den här veckan... Hoppas allt slit lönar sig!


Den jobbiga känslan av att gå upp medan kr...

Den jobbiga känslan av att gå upp medan kroppen skriker ligg kvar, ligg kvar!


Whats up med att vara såå trött men inte k...

img_2268 (MMS)

Whats up med att vara såå trött men inte kunna somna?! I hate it!


Usch vad jag är trött nu. Kan knappt hålla...

img_4037 (MMS)

Usch vad jag är trött nu. Kan knappt hålla ögonen öppna längre. Hjärnan orkar inte mer idag. Sov så gott på er! Natti!


Örk..

Okej, jag ahr varit envis och verkligen försökt plugga så mycket det bara går.. Nu säger huvudet stopp och jag mår illa av allt lsaande och skrivande. Jag får plugga hårt imorgon.. Så jag hinner skrivak alrt det som skrivas ska och sedan har jag några dagar på mig att plugg in åren.

Ja som sagt, gnäll, gnäll och åter gnäll!

I övrigt så ska jag ta lite helg nu någon timme innan det är dags att nanna! Håller pass imorgon!



Sen middag idag.. Omelett à la Alice. Toma...

img_8437 (MMS)

Sen middag idag.. Omelett à la Alice. Tomat, mozzarella och championer.


Home sweet home

Då var man på hemmaplan igen, skönt på sätt och vis. Tråkigt som fan att ta tag i det här jävla pluggandet igen bara.. Å jaj ag kommer troligtvis gnällao m det här till och med fredag när jag ahr min tenta! Jag ber om ursäkt i förväg, fast å andra sidan får ni skylla er själv som kommer in och läser ;)

Fan jag blir alltid så fruktansvärt trött den dagen jag kört till/från Skåne. Gissar på att man fokuserar betydligt mer än vad man tror när man kör 1,5 timme i sträck. Men ja, nu stannar jag häruppe tills min födelsedag. Skönt, ska försöka få ordning på en del ytor häruppe som jag inte hunnit med eller orkat ta tag i tidgare, men jag tänkte här skulle vara klart helt och hållet till sommaren! Så först rensning och undan/uppplockning av saker och ting, sedan ska fler förvaringsutrymmen inhandlas, datorbordet kan inte se ut som tredje världskriget..

Ja, litep laner har jag iaf, så det ska bli härligt! Man har mycket mer energi nu när solen börjat titta fram!

Myskläder på hemma i Halmstad! Dags att pl...

img_4637 (MMS)

Myskläder på hemma i Halmstad! Dags att plugga...


Insomnia. Jobbigt att tänka. Svårt att som...

Insomnia. Jobbigt att tänka. Svårt att somna när man blir irriterad. Aja.. What to do? Sovförsök nr 2.


Vilken dag det varit. Jag har inte gjort s...

img_3897 (MMS)

Vilken dag det varit. Jag har inte gjort sådär mycket kuligheter. Nej faktiskt inte, det enda jag kommit ut idag var när jag och pappa åkte till Falsterbo med hundarna (givetvis var detta supermysigt), i övrigt har dagen gått åt till några timmars plugg och ja inget meningsfullt däremellan. Ska bli skönt när tentan är över.. Hur det än går så blir det iaf lugnt i tre veckor, sen hoppas jag klart på att slippa göra om den. Men ja vi får se ni kan ju hålla tummarna i alla fall! Imorgon är det hemfärd! Ska försöka åka i hyfsat god tid så jag hinner plugga mer och ja bara vara lite :). Ibland är det skönt! I övrigt har helgen i Skåne varit bra och mysig! Nästa gång blir på min födelsedag ;). Sov så gott!


En tur i Falsterbo idag med hundarna :)

img_2380 (MMS)

En tur i Falsterbo idag med hundarna :)


I födelsedagspresent önskas detta :)

Nintendo Wii

En obehaglig sak är när horoskopet stämmer...

En obehaglig sak är när horoskopet stämmer på pricken på två av tre ställen.. Ibland så kan det minsann slå rätt.


Godkväll mina fina läsare! Dagen har varit...

img_6127 (MMS)

Godkväll mina fina läsare! Dagen har varit stressig och intensiv på många sätt och vis men avslutades mycket trevligt. Idag lyssnade jag på mitt förnuft som fick mig att tänka om 3 ggr och välja det vettiga alternativet (för en gångs skull).  Jag kom också fram till hur fantastiska människor som ständigt finns runt mig. Några gamla men också en hel del nya bekantskaper som jag kommit i kontakt med på olika sätt! Livet har verkligen mycket att ge om man tänker efter och det är just detta man ska tänka på de dagar som är mindre bra. För ibland känner vi alla att vi saknar något, men man får tänka på att saker sker av en orsak och att det i slutändan får en bra konsekvens. Med det önskar jag er en god natts sömn :)


Strax bär det av mot Malmö för lite biljar...

img_2164 (MMS)

Strax bär det av mot Malmö för lite biljard :)


Fullt ös idag! Sry för kass uppdatering :(

Fullt ös idag! Sry för kass uppdatering :(


Dags att försöka somna med den ömma halsen...

img_4202 (MMS)

Dags att försöka somna med den ömma halsen! När jag kom hem till föräldrarna bjöds det på pizza och lite godsaker! Ibland är set välbehövt! Me like. Men nu nannedags!


Världens mysigare passagerare :)

img_5526 (MMS)

Världens mysigare passagerare :)


Hej Skåne :)

img_1026 (MMS)

Hej Skåne :)


Håller ett extra pass innan jag kör till S...

img_9430 (MMS)

Håller ett extra pass innan jag kör till Skåne :)


Utslagen. Nu är jag trött som tusan och al...

img_9604 (MMS)

Utslagen. Nu är jag trött som tusan och alla engelska och skotska kungligheter går runt i huvudet.. Hur man nu ska kunna hålla dem i sär! Imorgon blir det Skåne! Mysigt värre :). Men nu sova! Natti!


Onsdag

Hola mis amigos!

Hoppas ni mår bra idag! Själv mår jag bra om än trött, som vanligt med andra ord;). Jag skulle befunnit mig i skåne nu men jag avvaktar tills imorgon, känns lite säkrare att köra när man är utvilad!

Passet idag gick fruktansvärt bra! Härliga människor som tränade hos mig och en del av dem sa att de skulle komma tillbaka! Woho! Å då känner jag faktiskt igen en del av dem redan! Detta är verkligen hur kul som helst, snart kör jag igång fler pass. Tentan ska bara bli avklarad och sen kör vi på core och nya indoorpass :).

Ja i övrigt har det inte hänt något speciellt mer. Plugg och träning :). Som sagt livet är lite segt och enformigt såhär innan en stor tenta. Så hoppas ni överlever med små tråkiga inlägg då och då ;)

My name is Skrillex

Nej, det är ju Alice.. Fast lite lika på något sätt är vi nog som ni skulle ta fel förstår jag det;).

Ska ladda upp med lite svart kaffe (mjölken tog slut) nu innan jag ska ha pass om en timme! Småseg idag samtidigt som jag är lättad. Det jag inte hängt med på innan börjar klarna och det känns ritkigt bra! Sen får man hoppas att resten också sitter där något saånär i alla fall! Fan, jag hatar att jag är en sådan människa som kan stressa upp mig själv. Jag gör det alltid något enromt! I hate it! men det är ju jag i ett nötskal..

Hörs lite senare vänner!



More beauties!

img_0864 (MMS)

More beauties!


Today we go like this!

img_0036 (MMS)

Today we go like this!


Är det bara jag som är så sjukligt trött n...

img_2216 (MMS)

Är det bara jag som är så sjukligt trött numera? Vårtrötthet kanske eller är det bara jag som är mer aktiv än vanligt? Aja nu är jag trött som tusan! Träningen idag gick superbra och ja allt idag har väl gått bra över lag. Men nu är huvudet så trött att jag inte kan få fram mer vettigheter. Hörs imorgon!


Nya skooor!

img_8008 (MMS)

Nya skooor!


Dagens!

img_4552 (MMS)

Dagens!


Tuesday

Fantastiskt väder ute idag, solen bara skiner och himmeln är klarblå. Våren är här, det är bara temperaturen som ska stiga lite nu! Sen mår man som en prinsessa igen, snart dags för lite bränna;)

Sovmorgonen började 08.15. Ja jag kundej u iaf sova länge om jag önskade.. Sen att hjärnan är van vid att gå upp tidigt, ja jag antar att det inte finns så mycket att göra åt den saken. Snart dags för frukost, sen blir det pluggande. Förstår om ni är trötta på allt skrivande om pluggande, men det närmar sig. Och ja, lite nervös är jag trots allt. Vill bara släppa den brittiska historian sen. Cross your fingers for me please!

Imorgon ska jag åka ner till Skåneland! Det ska bli sååå mysigt och jag har saknat colliekillarna massor! Jag har ju nästan inte varit hemma på en månad, men så blir det när man har fullt upp med allting. Tiden går så fort då! Men det ska bli mysigt, jag stannar tills på söndag, och ja även där blir det en del plugg.. Men som sagt kan vara skönt att komma hem lite. Ska passa på att ta fram löparskorna också, så jag inte sitter och tjockar till mig ;). Fast nog ingen risk nu n'r jag tränar så mycket, dessutom ska jag ha pass imorgon 17.00 så någon löpning blir det inte imorgon;)

Aja, frukostdags nu! Hörs senare!



Godmorgon!

img_3201 (MMS)

Godmorgon!


Jag kom precis på hur mycket jag gillar mi...

img_1412 (MMS)

Jag kom precis på hur mycket jag gillar mitt liv för tillfället. Visst gnäller jag lite ändå, men som kvinna hör det till ;). Men i övrigt börjar bra saker hända och det känns fantastiskt! Jag som tror på ödet visste att det fanns någon mening med att jag hamnade här! Den slutgiltiga orsaken vet jag inte än, men jag är säker på att det visar sig inom sin tid. Sov gott med er!


En måndagskväll

Hola amigos!

När klockan var tio fick jag för mig att det var städtime. Så nu är här rent och fräscht och jag kan gå upp tidigt utan att få ångest för den lilla röra här fanns :)

Just nu sitter jag och inväntar att nagellacket på tårna ska torka så jag kan ta på ett lager till innan det är dags att krypa till kojs! Till min stora lycka fick jag reda på att föreläsningen är uppskjuten till 15.15 istället, vilket innebär en sovmorgon för mig! I truely needs it. Förhoppningsvis ska jag sussa sött!

Hoppas ni haft en fantastisk måndag!

En slö måndag

Oj vad dagen har gått fort och ändå känner jag mig smått rastlös fast jag både pluggat och jobbat! Usch vad jag är trött på boken nu.. Eller ja om man bara ska läsa den är den faktiskt helt okej, men att LÄRA sig allt känns så sjukt haha. När man påbörjar nästa sak har man glömt vad man gjorde innan.. Men nästan två veckor kvar så jag får väl hoppas att rätt saker har satt sig! Bara liiiite kvar idag!

Jaha, nej annars inget nytt sedan tidigare. Eller ja egentligen, men jag kan inte berätta allt för er här. Tror att en del människor verkligen skulle ogilla det haha. Ibland glömmer jag att bloggen är öppen så att alla kan läsa. Ja och hur konstigt det än må låta, så känns bloggen som en kompis man pratar med varje dag och som man berättar saker för.. Ja sen att ingen svarar en tillbaka det hör inte hit ;P

Ännu ett meningslöst inlägg haha! Aja, hörs sen!





Måndag

Då var det åter ny vecka. Passet imorse gick bra, det var ett härligt gäng idag också! De jobbar på och sliter som tusan, härligt att se!

Nu blir det duschen och lite fika på balkongen. Sen ska det pluggas igen, hoppas på att tentan går bra! Så jag slipper tröska igenom det där hela tiden haha. Jag har lärt mig en del av det iaf och det känns bra, men ja man vetj u aldrig vad som kommer! Håll tummarna när det är dags, lär påminna er om att hålla dem extra hårt då :P.

Men nu, duschen!

Dags att kila iväg och hålla pass!

img_0657 (MMS)

Dags att kila iväg och hålla pass!


Det var visst någon mer som var trött idag...

img_8431 (MMS)

Det var visst någon mer som var trött idag.. Tur man har stor säng iaf! Natti!


Jag vill vara uppe längre men varken hjärn...

img_0247 (MMS)

Jag vill vara uppe längre men varken hjärna eller kropp vill mer! Ska ju dessutom hålla pass imorgon så jag måste upp i tid :). Men helgen har varit fantastisk iaf, och jag är hur nöjd som helst med den. Imorgon är det ny vecka och nya tag som man brukar säga, fast egentligen så rullar man nog mest på i det vanliga. Precis så som det ska vara. Hoppas ni är nöjda med helgen och redo för nästa vecka, hörs imorgon! Natti!


Zzzz

Trött tjej, trött tjej och trött tjej!

Ska ta mig lite grönt te nu, jag har fått för mig att det är nyttigt med alla antioxidanter det sägs finnas där. Lika bra att ta det säkra före det osäkra. Ja och för att babbla lite med meningslösigheter haha..

Ja nej, jag hade inte mer att säga nu. Ni får ett gonatt inlägg senare!



Söndagsmys!

img_0613 (MMS)

Söndagsmys!


On it's way!

Iron Fist: Jacked Up från Brandos.se

Skor från Brandos.se!
Iron Fist: Jacked Up från Brandos.se


Puh!

Jobbet igår gick bra, jag lyckades komma hem tjugo i tre och somnade nog kort därefter. Skönt! Efter fyra timmars sömn var det dags att stiga upp, gå runda med hundarna och ge dem mat innan det var dags att hoppa i träningskläderna och sticka iväg till gymmet för att köra pass. Idag var det Vasaloppet a la Indoor style!

Det var fantastiskt duktiga motionärer, en del av dem klev inte ens av maskinerna! Lite mer än 3,5 timme och oj vilken härlig stämning! Hoppas på att vi gör om detta om ett år! Fantastiskt roligt!

Dock är man helt slut i kolan och det var nog länge sedan jag tog en så härlig dusch! Snart är det dags att bege sig mot jobb nr två, eller jobb och jobb, det är snarare möte. Ska bli trevligt! På hemvägen tänker jag köpa med mig en godispåse från Hemmakväll, för det är jag värld efter den här fartfyllda helgen!

Hoppas ni också har haft en fantastisk helg!

Hemma efter en trevlig jobbkväll! Nu sova ...

img_1788 (MMS)

Hemma efter en trevlig jobbkväll! Nu sova så jag går några timmars sömn! Puss å kram


Kvällens workoutfit :)

img_0270 (MMS)

Kvällens workoutfit :)


Fika dags!

img_1446 (MMS)

Fika dags!


En solig lördag

Igår jobbade jag på Moon här i Halmstad och det gick hur bra som helst, hyfsat lugnt men ändå lite att göra mellan varven. Trevlig personal var det också!

Sov nästan till halv elva idag, tror jag behöver det och speciellt med tanke på att jag inte kommer få många timmars sömn inatt. Ska upp halvåtta och gå med vovvarna innan jag ska iväg och köra mitt 45 minuterpass inför Vasaloppet. Personalmöte 15.00 imorgon, men ja det kommer gå bra. Man kan ju säga att jag ahft en aktiv helg i alla fall!

Idag ska jag njuta lite av solen och handla och gå på lååååångrunda med vovvarna. Börjar jobba 21.00 på BM och måste inom Bulls innan jobb idag igen.. Vovvarna blir nog trötta av långturen så då är det tyst härhemma medan jag är borta :). Ja och strax ska jag till gymmet och öva lite på mitt pass inför morgondagen!

Hörs senare!



Sådär äntligen hemma! Tiden gick hyfsat fo...

img_9615 (MMS)

Sådär äntligen hemma! Tiden gick hyfsat fort och folket var överlag trevliga :). Ska försöka sova ut imorgon för söndagen blir tuff men rolig. Ska unna mig en stor godispåse då efter personalmötet! Hoppas ni haft en trevlig fredag. Sov gott!


Jobbdags!

img_3339 (MMS)

Jobbdags!


Handy woman! Ja jag är stolt över att ha f...

img_6656 (MMS)

Handy woman! Ja jag är stolt över att ha fått ihop lampan HELT själv på 15 min.. Jag brukar vara smått trög när det gäller bruksanvisningar. Min spegel står dock fortfarande på golvet så om någon händig man känner sig manad att hjälpa mig kan ni hojta till!


Plugg i solen :)

img_7340 (MMS)

Plugg i solen :)


Weekend has come

Hola fina läsare!
Hoppas ni har sol hos er idag! Jag har iaf och temperaturen ligger på 7 plusgrader och tvätten hänger återigen ute för att torka! Fantastiskt!
Ska strax iväg och öva inför Vasapasset vi kör på Flygstadens gym på söndag med start 08.00 :) Hoppas jag får se er där kära Halmstadbor ;).
Aja, vi hörs sen för nu ska jag byta om!
Ciao!

Godmorgon! Än ligger jag i sängen men stra...

img_6589 (MMS)

Godmorgon! Än ligger jag i sängen men strax dags att få i sig lite kaffe! Happy friday!


En sak jag tänkt på.. Visst gnäller folk f...

En sak jag tänkt på.. Visst gnäller folk förjävla mycket? Alltså inte bara gnäller utan riktigt tjötar sönder saker och ting. Ruskigt irriterande och tja ibland får det mig att bara vilja ta bort dem på Facebook. Kom igen, du har sagt samma sak i ett år, det räcker nu. Sådär lite avreaktion. Blir mer personlig nästa gång!


Sådär då var det tack för idag. Med ett tu...

img_2194 (MMS)

Sådär då var det tack för idag. Med ett tungt huvud tänkte jag sussa sött! Snacka om action numera. Imorgon ska det övas in ett specialarpass inför wasaloppet, vi kör ett Indoor striding Wasa så lite bra musik är ihop satt på 45 min. Kvällen bjuder på lite jobb och ja som vanligt ska det pluggas lite på dagen.  Hoppas ni får en härlig natt med massor av sömn. Nu ska jag drömma mig bort, undrar om jag drömmer om den här speciella personen igen? Jag gör det lite då och då... Senast igår. Undrar vad det betyder?


Snaaark

Seriöst, vart tog våren vägen? Jag saknar solens härliga strålar! Hoppasp å de kommer till helgen så man slipper vara i det här zombieliknande tillståndet!

Två timmarsplugg avklarat, shit. När man läst det ena glömmer man det andra. I-landsproblem för dagen kanske? Mamma är iväg på äventyr så jag kan plugga i lugn och ro idag. Sen ikväll ska vi käka ihop och sen imorgon är det fredag vilket innebär fullrulle :P. Aja som sagt me like!

Btw så var mitt pass fullt igår! Såååå roligt!



Jag försöker mig på ett leende idag ;). Id...

img_9268 (MMS)

Jag försöker mig på ett leende idag ;). Idag har jag hunnit med mycket! Leverfläcken på rumpan är borta, jag jobbade i receptionen en timme idag (vilket var supertrevligt) och har pluggat lite. Jag känner mig som en zombie nu. Men så är det, jag väntar på solen och våren! Vart tog du vägen? Vi behöver nog det för att bli pigga och må bra :)


Dagens.. Trötta Alice!

img_8729 (MMS)

Dagens.. Trötta Alice!