En joggintur?

Idag har jag vilodag och jag kan lova er att det har varit ruggit skönt. Jag glömmerl ätt bort at tta en vilodag mellan alla pass och träningar jag vill gå på. Men idag satte jag hundarna lite före mig själv, de behövde en härlig prommenad och de fick de! Dessutom fick vi sol och vårväder den 1½ timmen vi var ute! Underbart :)

Om vädret tillåter det imorgon ska jag nog köra årets första jogginrunda imorgon. Men enligt luren så ska det regna :(, men i så fall fixar jag lite låtar och börjar fixa ihop ett nytt pass! Jag  börjar tröttna på mitt eget, eller ja på ett sätt iaf :P.

Till middag blev det min fetaost och spenatpaj! Jag ÄLSKAR den pajen, fattar inte varför, men smakerna passar så jääävla bra ihop! Smarrigt! Minns ni att jag sa att jag skulle vårstäda så fort tentan var skriven? Jepp, jag ahr börjat lite smått idag. Tog hatthyllan där man fann diverse saker, allt från en gammal kattlåda till trasiga lampor till min gamla bokhylla.. Ja ni kan ju tänka er själv. Vinterkläderna är inhängda nu återstår bara extragarderoben där allt är intryckt.. Blir svårt att fixa bland skorna fram tills förvaringsboxar är införskaffade.. Men en eller två veckor till i flyttlådorna gör nog varken från eller till :)

Om en timme är det dags att börja göra sig redo för jobb. Har planer på att fixa håret i en knut..men ja vi får se hur pass bra det går ;) Resultat får ni innan jag beger mig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0