Snart dags att hobba

Trött som jag vet inte vad...


Solsidan säsong 2 påväg hem till mig!

Den här underbara boxen är påväg hem till mig!
 

Back in Halmstad

Sådär då vart man tillbaka till verkligheten igen efter några dagar i skåne! Har inte hunnit vara hemma sådär superlänge, dags att rasta hundarna och plugga lite samt hinna äta innan det är dags för jobb ikväll :). Seg är jag idag, som tusan! Men imorgon är jag ledig! Yeeey! 
 
Hörs sen!

Sovdags

Sådär då var den här dagen slut och jag får säga att det varit en bra start på veckan! Jag har saknat mina föräldrar, det känns och jag är verkligen jätteglad jag åkte ner! Imorgon bär det dock av hemåt igen. Dags att jobba lite till och ja fortsätta med vardagen. Sov så gott på er!


Ska köpa :P

När jag fikar med Inna i stan på onsdag ska jag köpa de här på Gina :P Hade liknande när jag var 15 bast fast de hade ögon på baksidan:P 
 
 

Take me to heaven

Sitter just i detta nu och lyssnar på Krewellas Play it Hard.. Ruskigt bra faktiskt så om ni inte lyssnat in er på dem och gillar Dubstep så har ni något där.. Ganska snällt men ändå =)! 
 
Är lite seg idag, grått och regnigt nere i Skåne just nu. Fick dock lite sol på mig tidigare idag när jag satt och plugga så jag ska minsann inte klaga ;)! 
 
Dagen har varit bra so far, mer mys väntar snart! Är faktiskt glad jag åkte ner de här dagarna även om det inte varit så länge, ibland behöver man lite extra tid med familjen, det känns!
 
Satt och filosoferade lite i regnet innan idag och kom fram till att jag äntligen landat och blivit mig själv igen. En fantastisk känsla! Jag är mig själv igen och den känslan man får när man insett det är harmoniskt. Jag har bra dagar och jag har dåliga dagar, precis som alla människor men när man bestämmer sig för att släppa på vissa saker och sluta bry sig så mår man som bäst (och ja jag säger det idag för just idag känns allt bra :P, jag kanske inte instämmer imorgon eller i slutet av veckan det kan man ju aldrig säkert veta med mig haha) !
 
Sitter och spanar in en grymt snygg skinnjacka..en turkos sådan.. Men jag borde inte för jag har totalt nio skinnjackor redan.. mene ingen som är turkos. Om jag känner lika starkt för den i helgen så kan jag överväga att köpa den, eller?! Ja så säger vi! Känns sådär lagom bra att diskutera med sig själv på en offentlig blogg men det är jag i ett nötskal!
 
Ska bara spana på den lite till :P

Underbara skåne!

Som jag sa igår så blev det en spontan tur ner till Skåne till mina fina föräldrar! Jag kan lika gärna plugga härnere och sätta ihop pass som hemma och eftersom jag vart ledig söndag och måndag så passade jag på. Sen blir det inte så mycket mer i sommar. Antar att det är lite såhär det kommer vara framöver.. Tråkigt på ett sätt men mitt hem är nu i Halmstad och jag trivs bra däruppe så ja det får vara så. 
 
Igår var det krängsöndag och jag gjorde ingenting vettigt alls. Ingen träning, ingget pluggande och inget fixande av pass! Nada! Riktigt skönt! Annat har det varit idag när jag sprungit från Ljunghusen till Skanör på 44 minuter (det är 8 km fram och tillbaka), jag har pluggat amerikanskt rättsystem och när jag kommer hem till mamma ska jag sätta ihop två armlåtar till mitt Functionalpass. Men innan dess så ska det vara lite qualitytime med familjen. Tacos, mys och familjen till 100%! 
 
Saknar mina skåningar såklart! Men eftersom det här var spontant så blir det inte tid den här gången, det får vi ta igen nästa! 
 
Nu ska jag njuta av att bara vara tänkte jag!
 
Puss 
 

Just nu

Befinner jag mig i skåneland! Heja Skåne! Myssöndag med pizza och godis och min fina familj!


Söndag

Äntligen söndag och äntligen lite ledighet! Me gusta mucho! Det jag längtat mest efter den här veckan är en godispåse från hemmakväll haha :P jag ahr ingen aning om varför men ja nu är det så. Ja och btw så gillar jag bara godis från hemmakväll allt annat typ willys/maxigodis är enbart b-godis och går att äta enbart i sällsynta fall! 
 
"Vad gör man när livet börjar spåra ur smått och allt inte längre hänger på dig?"
 
I övrigt så tänkte jag lägga ner någon/några timmar på mitt functionalpass idag också. Jag har faktiskt kommit långt och är stolt över mig själv såhär långt! Men där är mer jobb med det än och även när jag är klar med sammansättningen så ska det granskas så det kommer ändå vara nervöst! Men jag hoppas och tror det kommer bli rätt så bra i slutändan i alla fall! 
 
Har föressten börjat spana in lite höstshorts.. Kan det vara något för mig med ett par snygga boots kanske? Det känns lite så ;). Uppdaterar er om och hur det blir såklart, det vet ni! 
 
Hörs lite senare!
 

Weekend

Sådär då har jag äntligen lite helg jag med! Två dagars ledigt från nattjobbandet iaf sen återstår ju både plugg och träningsarbete men ändå! Imorgon ska jag köpa hemmakvällsgodis för det är söndag och vilodag! Yeeeey! Den här helgen har varit riktigt trevlig att jobba! Trevliga gäster och speciellt idag var de trevliga! Inte en enda som var sur eller snäsig och sen jobbade man på favoritstället med världens bästa personal på!! De är för söta! Kommer med vatten till en bara sådär när man haft fullt ös sedan start! Det uppskattas :)! Tack ni är underbara! Nu ska jag sova lite för ögonen går i kors! Natti!


Dags för jobb!


Hot or what?!

Kvavt, kvavt och åter kvavt! Ja iofs hellre det än tidig höst i juli.. Man ska då väl alltid gnälla för något ;)!
 
Ännu en ruggigt effektiv dag. Städning, pluggning, långpromenad, joggingtur och ännu en fuctional låt klart! Det tar sig och ibland får jag väl erkänna att jag förvånar mig själv, i detta fall på ett positivt sätt :P Men ja ibland förvånar jag mig själv iaf.. Jag är ju som ni kanske vet väldigt impulsiv ;)!
 
Nej nu ska det bli lite kaffe på matkoman! 
 

Ut och promenera i värmen


När pusselbitarna äntligen faller på plats

Oj vilken aha upplevelse jag fick igår. Märkligt, men ibland bara kommer saker till en och igår var en sådan kväll innan allt spel satte igång. Sen kan man ju aldrig till 100% räkna med att de där aha-upplevelserna alltid stämmer, men i mitt huvud låter det logiskt så jag tänker välja att tro på den idén. Så är det. 
 
Jaha, nej i övrigt så mår jag rätt så bra idag känner jag :). Har hunnit städa lite, bara dammsugning och golvtvättning kvar men eftersom jag tvättar idag och det ligger kläder i högar i hela lägenheten får det väl vänta till lite senare. Ska vila mig lite nu sen är det dags att plugga lite och gå på långpromenad med mina små bestar. Ikväll är det jobb och sedan är jag ledig i hela två dagar! Yeeey! 
 
Aja, over and out sålänge, ni vet jag inte kan hålla mig ifrån att skriva iaf :P!

Night!

Hemma efter en helt godkänd jobbkväll :)! Trevliga gäster och hyfsat med spel under hela kvällen vilket gör att tiden går lagom fort. Me like! Ja i övrigt mår jag bra lite trött nu så nu ska jag ha en dejt med John blund :) hörs imorgon!


Red lipstick


Effektiv fredag

Idag har jag hunnit med mycket! Pluggat första föreläsningen till tentan, satt ihop två låtar till functional toningpasset, sprungit min första extremt svettiga löprunda i mina nya nikieskor OCH hunnit sola! Nu håller jag på att laga mat och sedan blir det duschen och hundarna som ska rastas och ikväll bär det av mot jobb! Snacka om effektiv dag!

PUH!

Idag är det fett varmt ute! Sådär så svetten rinner av dig innan du ens hunnit sätta dig i stolen! Det är skönt, men jobbigt att plugga samtidigt.. framförallt svintråkigt. Men that's life, all good things come to an end. Eller hur? 
 
Ska plugga vidare!
 

Zzzz

Jag har försökt blogga från datorn någon timme men det vill sig inte och nu blev jag så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna mer! Imorgon är det fredag och lite mer jobb på det i helgen :). Har varit en ganska händelselös vecka såhär långt, lite tråkigt men tja jag har ändå hållt mig lugn och sådär så jag antar att en sån här vecka är bättre än som den jag hade förra veckan när jag var på dåligt humör under några dagar. Man ska vara glad för det lilla och att ha det lugnt och harmoniskt är det inget fel på minsann! Sov så gott med er så hörs vi imorgon!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1383940/images/2012/pic_5011c8d79606ee5e45000125.jpg" class="image">


Underbara människor

Ibland glömmer jag bort hur otroligt fantastiska människor jag ahr runt omkring mig! Föräldrar, vänner och kollegor. Fan vad ni är bra och tack för att ni alltid finns där när jag behöver er och inte behöver er! Ni är bäst!
 
 

Vill ha!

 

Torsdag

Såhär långt har dagen bestått av shopping, sol och att bara relaxa litegrann. Om två timmar körs det core och Indoor med glada motionärer och därefter blir det käk, plugg och functional toning utformning :). Så jag har att göra idag :). Skönt med en lugn ledig dag, ja till att börja med iaf :P. 
 
Ser framemot kvällen faktiskt, myspys ska det bli och lite lägre temperatur även om jag älskar värmen! 
 

Dagens shopping

Träningslinne från Puma och ett par Nike, löparskor från Stadium outlet i Stenlycka!
 
Ny hallmatta från Rusta :) 

Dags för Stenalyckan


Woopaa

Kvällen var okej idag, lite trögstartad men så är det ibland den slutade bra iaf och lite goda skratt fick man på köpet. Imorgon ska jag eventuellt köpa nya löparskor och en klocka att ha i sovrummet ja och sen får vi se vad det blir av dagen. Inget nattjobb imorgon iaf! Skönt att ha en dag emellan :)! Nu blir det sängen! Natti


Planer

Sitter och smider lite planer ;-)! Mohahaha


Dagens


Whadap!

Efter några timmar solande, städande och arbetande med functionalpasset är det snart dags för lite middag och att ladda batterierna innan det är dags för jobb igen..
 
Ja en timme senare så har jag faktiskt lagat mat, gjort chokladbollar OCH städat undan allt i köket! Duktig tjej! Ska strax sätta på lite kaffe och slappa lite innan det är dags att göra sig redo för lite jobb ikväll! 
 
PUSS!

Lifes gooood


Payphone

Sattes precis igång på spellistan :) Bikinin är på, kroppen är insmord i hawaiian tropic solkräm och snart ska jag ut i solen (det blev just dis men ändå). Lite rostig i halsen idag men bättre än igår, den där mörka romen må smaka skit rakt igenom (eventuellt rävgift) men den är magnifik på att ta död på bakterier och lindra halsont! Hoppas nu det hjälper så jag kan hålla mina pass som vanligt imorgon! 
 
Idag känns livet rätt så bra faktiskt. Det känns som om de bra sakerna startar i just detta NU. 
 

På tal om Pahphone så har jag kommit på att Adam Levine är riktigt snygg, allt tack vare The voice U.S!
 
Hörs sen! 
 

Home sweet home

Veckans första jobbpass avklarat! Ibland undrar jag vad som hänt med min tur? Det gick riktigt dåligt i spel förra helgen och tja det gick väl okej idag men inte alls så bra som det brukar göra? Det sägs ju tur i spel otur i kärlek eller tur i kärlek otur i spel. Detta borde innebära att jag har världens tur i kärlek.. Mene jaa, där händer det nog inte mycket alls nej så hur bra det ordspråket stämmer kan man ju undra. Fast man vet ju aldrig, den börjar kanske blomstra hejvilt här om några dagar det vet man ju aldrig haha! Ellooor?! Aja gästerna idag var trevliga som tusan och jag hade spel hela kvällen från det att jag öppnade tills jag stängde :). Så tiden gick fort. Nu ska jag försöka sova bort min irriterade hals! Sov så gott!


Jubbedags


Tisdag

Jag har ju som sagt tränat, jag har gottat mig i solen och jag har fått ihop en av uppvärmningslåtarna så jag är nöjd. Den andra blir nog lite knivig..men i värsta fall får jag byta ut den helt enkelt. Jag känner mig stressad som fan.. Jag ahr två veckor på mig innan jag har mötet, men jag har annat att göra också. Imorgon hade jag tänkt börja plugga så smått till omtentan i nordamerikans realia och ja jag jobbar natt samtidigt som jag ska sätta ihop ett pass. Tight månad eller något men så är det ibland! Det kommer säkert gå bra. 
 
Hursomhelst så bestämde jag mig iaf för att åka ner tidigt på gymmet på söndag och öva och sätta ihop passet. Så får vi hoppas det går bra :)! Men det kommer det att göra! 
 
Nu ska jag softa lite innan djuren ska utfodras och det blir lånpromenad! Ciao!
 
 

Mitt i solandet

Filosoferandet med Björn tidigare idag räckte inte riktigt eller det snarare satte igång en gammal tankeverksamhet om London igen.. Jag vet inte vad det är med det stället men jag gillar det! Hoppas mina planer bär mig dit inom en snar framtid.. Ja även om det bara skulle vara för ett par månader så! Jag vill, jag vill, jag vill! 

Underbara sol!

Har varit på gymmet imorse och filosoferat en timme med Björn om livets alla märkliga saker och nu ligger jag och njuter ute i solen innan det är dags för lite jobb :)!


Nighty night!

Telefonen måste laddas under natten och det kan jag dessvärre inte göra i sovrummet eftersom Pink sedan hon var bebis har fått smak på mobilladdarsladdar.. Så Ja det här får bli mitt gonatt inlägg!
 
Fick lite gjort till passet ändå idag. Imorgon ska det tränas och jobbas och vad som blir av där emellan vet jag inte riktigt, men säkert något bra :). Sov så gott med er så hörs vi imorgon!
 
Natti!
 
 

Monday, monday

Idag har varit en riktigt go ledig dag! Solen har visat sig hela dagen och jag har gjort bra fynd i stan och har äntligen ett armabndsur som fungerar. Löpturen gick bra även om vänsterfoten ömmade vilket innebär att jag i veckan ska ut och kolla på Stadiumoutleten på Stenalyckan efter ett par nya. Annars får jag nog undvika att springa och det vill jag minsann inte! 
 
Kvällsrundan med hundarna var också helt fantastiskt mysig. En ljummen sommarkväll. Livet är bra härligt ibland! Inte för jag jobbat särskilt mycket.. Ska tat ag i lite ev musikanalysen och imorgon så MÅSTE jag fgöra kalrt uppvärmningslåtarna för functional toningpasset. Men ibland är det så skönt att vara ledig! 
 
Sammanfattat så har den här dagen faktiskt varit ruskigt bra och det gillar jag. Let get this life started.
 

Dagens köp

Svarta underbara tygskor från H&M 129 kr och två par örhängen från Ur & Penn för 20 kr st :)

Måndag

Såhär långt så har jag hunnit sola lite, tvättat och varit i stan och fixat nytt batteri till mitt armbandsur som varit urladdat i flera månader :P, jag är lat jag vet.. Sen tog jag mig några turer inom H&M, Gina och TGR. Hittade bara ett par sneakers på H&M som jag redan har i vitt.. köpte dem i svart för jag trivs så sjukt bra i dem! 
 
Har precis käkat lite och ska snart sätta på kaffe för att vakna till liv lite och göra klart musikanalysen. Sen får vi se vad som händer senare=)
 
Overandout. 
 

Dagens


I'm an earthquake, feel my rage till I get my way

Iofs känner jag mig änsälänge inte arg men man vet ju aldrig när så bäst ni aktar er ;)! 
 
Har sovit som en prinsessa inat! La mig redan vid tolv och gick upp vid halvtio idag, äntligen börjar det närma sig normaltvärde på sovkontot igen! Sömn är så otroligt viktigt och guuud så skönt det är när man verkligen är så trött att man inte kan hålla ögonen öppna! 
 
Idag är jag också ledig :) wiie! Men ska försöka hinna med lite nödvändigheter som ska göras i alla fall. Som att göra den sista låtanalysen och försöka komma på uppvärmning till mitt Functional Toningpass jag ska hålla i höst.  Ska ha möte med den gruppträningsansvariga vecka 32, så det är ju en klar fördel om jag har något att komma med då ;)! 
 
Förutom det så vet jag inte om det blir gymmet idag och öva på passen jag redan har eller om det blir en löptur och coreövning? Vi får se lite vad jag känner för. Dock känner jag att löpskorna börjar få kass dämpning, alltså känns det i vänster fot och lite i benhinnan ibland. Får se om jag kan göra något härligt klipp nu när alla reor sätter igång ordentligt. Nya skor är ett måste för att inte pajja kroppen längre fram. Ska in en vända till stan lite senare för att fixa klocka så kanske tar en tur inom stadium då också.. :).
 
Hörs sem finingar!
 
 

Trött tjej

Nej jag orkar faktiskt inte vara uppe längre. Tänkte jag skulle men nej kroppen vill typ bara sova så jag får väl lyssna på den för en gångs skull :)! En bra söndag som sagt, känner mig lite harmonisk på något sätt och lugnare än var jag varit på mycket länge. Skönt som tusan faktiskt att känna att man mår bra. Mitt huvud har rätt ut mycket som jag grubblat på med framtiden och känslor för olika saker och personer. Jag är stolt över mig själv som har lärt mig våga prata och säga saker som de faktiskt är. Det känns skönt att veta att jag kan. Man lär sig alltid något nytt! Men nu ska jag sluta snacka gojja och sova! Natti!


Myspys

Den här söndagen har varit riktigt bra! Jag har gjort precis det jag vill göra, tränat, handlat godis tryckt i mig både det ena och det andra onyttiga, glott på tv och gått med hundarna. Lugn och skön har den varit, me like! SKa försöka ha en likadan måndag. Ja kanske lite vettigheter som måste göras.. Men ändå :)
 
Vad tyckte ni om min planering inför kommande året? Lät inte det hyfsat vettigt? :) 
 
Hörs när jag krypit ner i sängen!
 
 

Tokigheter

Ibland gör jag tokiga saker och dag gjorde jag det. Men vad är hemligt ;-)


Livets planer inom kort

Tänkte jag skulle skriva det där inlägget om framtiden inom snar framtid, ja i alla fall vad jag har för tankar typ ett år framåt. Sen vet jag ju med mig själv att jag är impulsiv och då kan alla planer plötsligt ändras, men jag tror ändå det är bra att planera lite så man har en aning om vart man ska hamna. 
 
Som det ser ut nu står jag som 11 och 15:e reserv till Media och kommunikationsprogrammet här i Halmstad, vilket innebär att det finns en chans att jag ännu kan komma in (vilket jag hoppas på). Men om det inte skulle gå vägen så fortsätter jag att läsa min engelska på halvfart och jobba samtidigt som jag gjort detta halvåret. 
 
När det gäller jobbandet oavsett om jag ska läsa engelska eller media så måste jag nog hitta något annat extrajobb också så det inte blir så intensivt med nattpass och att jag inte blir på så dåligt humör när det går dåligt.. Ja och gräddet på moset när det går så dåligt så får man en del påpekanden... Vilket ogillas och är smått förolämpande när man jobbat sedan 2007.. Även om jag vet att det inte var något ont menat så ändå..
 
Jag är i alla fall tacksam för att jag har en underbar Casinochef för hon förstår en alltid och peppar en! Tack <3!
 
När första halvan av engelskan är avklarad om det nu blir så att jag får läsa det så tänkte jag såfall fortsätta med engelska del två fast den gången tar jag nog det på heltid tror jag så det blir lite av det hela. Därefter tänkte jag och detta oavsett vad jag pluggar så ska jag nog faktiskt ta mig en PT (personlig tränare)utbildning. Nu jobbarj ag ändå med att hålla pass och träna andra så då skulle jag kunna ta en utbildning på det också och syssla med det när jag har tid över. Som PT kan man ju avgöra lite själv hur mycket man vill jobba och sådär. Meeen det får troligtvis vänta tills skattepengarna kommer nästa år, för de är inte så billiga de där PTutbildningarna. Men det kan ju lätt vara värt pengarna i alla fall! 
 
Sen finns det en dörr jag haft på glänt ett litet tag.. Ja ett tag omärkt misstänker jag. Efter den här veckan så har jag bestämt mig för att låta den vara på glänt ett tag till, jag vet inte riktigt hur länge eftersom jag normaltsätt inte öppnar dörren på glänt och därför kan det vara svårt att veta hur lång tid det tar exakt för den att stängas.. Jag antar att efter varje vecka som går omärkt förbi så kommer den nog stängas lite mer.. Om ingen väljer att öppna upp den lite mer förstås. Vi får se. Jag har i alla fall bestämt mig för att låta den vara på glänt ett tag till och inte ödsla för mycket tankeenergi åt det hela så tror jag att det löser sig av sig själv. Alltid på bästa sätt oavsett vad det blir. Sen vad man hoppas på är ju en helt annan sak ;).
 
Mina tankar so far. Planer kanske ändras och som sagt jag är impulsiv så man vet aldrig. Men just nu känns allt faktiskt okej. Ibland behöver man ett par dagar att samla tankarna och lösa saker och ting. Jag tycker jag lyckats komma på en hållbar lösning än sålänge:). 
 
 
 

Sunny day

Blev lite övning av både core och indoorpass på gymmet idag. NU kan jag faktiskt båda i huvudet och det känns riktigt skönt, så på torsdag blir det inga fler fusklappar :)! 
 
Pratade med fina Lena och Adam när jag var därnere. Just nu är jag såå avis på Adam som ska åka till Magaluf om en vecka! Jag vill ju också :(! Har förvisso spanat in några dagar som kaaaanske skulle funka men jag vet inte samtidigt.. Men fan vad man saknar Mallis, helt tokigt. Jag har lärt mig att nästa år ska jag planera annorlunda med ledigheten och jag ska ner där längre och kanske fler gånger... ;)!
 
Har precis käkat och varit i stan så ska bara återhämta mig från matkoman innan det är dags att ta älsklingsvovvarna på dagens promenad och sedan blir det blåbärs/hallonpaj och godis framför tv:n ikväll! Jag är LEDIG! Sweeeet!
 

Dagens låtM

 

Morning!

Kanske ska säga godmiddag? Nåja, nu är det söndag och jag har fått sova ganska så bra inatt också. Kroppen behövde verkligen sova för så många missade timmar det blivit den här veckan!
 
Käkade nyss frukost och om drygt en timme tänkte jag besöka gymmet faktiskt. Ska nog köra mitt egna indoorpass tror jag och sen får vi se om jag ska våga mig på att träna armar eller bröst eller ifall jag bara ska hålla mig till benen. Även om axeln inte känns längre så är jag orolig för att inflammationen ska blossa upp igen!
 
När jag har tränat och duschat ska jag bege mig in till stan en snabbis. Dels för attlämna saker till jobb och dels för att inhandlal ite hemmakvälls godis och eventuellt se ifall de har någon bra film att sälja :). 
 
Sen får det bli långpromenad med hundarna och käk innan det är dags att krypa upp i soffan och glo på någon bra film! Visst låter det som en bra söndag? 
 
 

Jobbveckan över

Det här har jag längtat efter i några dagar. Äntligen är jag ledig i två dagar och just imorgon är det myssöndag vilket innebär godis och trevligheter :)! Ja någon liten löptur är inte omöjlig förstås men annars ska det bli slappt och jag ska planera lite inför höst å vår samt hitta bra lösningar på saker och ting. Men nu ska jag sova. Har en spinnande Pink på höger sida och en Keddy på vänster medan Kola ligger under sängen. Mysigt! Sov gott på er!


Jobbdags


Dagens horoskop för vädur

"You won't know whether to lead, follow, or get out of the way. Part of you is eccentric, creative, and hyperactive, but another part is anxious and cautious. Your head and heart are doing battle. You may find that you are subject to a lot of travel-related delays." 
 

Jag har faktiskt taggat ner på horoskopsläsandet nu den senaste månaden.. Mest för det verkar stå en massa negativt tror jag :P. Men ja vissa dagar stämmer det bättre än andra :), dock varj u detta lite orosväckande men det kanske förklarar en del märkliga saker jag gör ibland..ellooor?! 

Lördag

Sov som en prinsessa inatt och imorse. Gud så trött jag var när jag kom hem, två dåliga spelkvällar är inget bra och det tar lite på psyket ibland, men nu känner jag att batterierna är laddade igen, och ikväll är jag på favvostället så det känns som om det kommer bli en bra kväll! 
 
Dagen i helhet har förövrigt varit bra, låg någon timme i solen och har städat undan, handlat och lagat både mat och efterrätt så jag är nöjd med mig själv. Längtar tills imorgon, då är jag helt ledig i två dagar och just imorgon har jag bestämt mig för att köpa en godispåse och trycka i mig. Så det så :P!
 
Nu ska jag ta ut min hallon/blåbärspaj och äta lite gott och ladda lite till innan jobb :)!
 
Hörs sen!
 

Idag är en bra dag!

Yes I can feel it! Solen Skiner och är allmänt underbar :-)! Ligger i solstolen på balkongen och njuter innan det ska städas och lagas mat innan kvällens jobb som jag vet kommer få fantastiskt bra! Yiihaa!


A day of caos..

Äntligen ligger jag i sängen och får sova! Vilken dryg dag det varit på typ alla sätt och vis. Jag gick back idag på jobb igen.. Fattar ingenting! Känns kanske som om det är dags att ta en paus från blackjacken och hitta något annat helg/extrajobb ett litet tag? Såhär kan jag ju inte ha det.. Aja gästerna var trevliga idag och personalen försökte muntra upp mig genom att säga att det är sånt som händer.. Söta är dom! I övrigt har jag inte hunnit filosofera alls idag typ, spel hela kvällen vilket gör att tiden går fort i alla fall :-). Hörs imorgon och då är det en bra dag med massor av spännande händelser! Min otur måste sluta någon gång ju!


Work

Snart dags att bege sig mot jobb. Skönt med ett ställe som stänger två istället för tre, den där timmen kan göra otroligt mycket! Idag ska jag köra plattfot, har sjukt ont i vaden eller typ på sidan efter all bålträning och de två långa promenader jag haft de här två dagarna. Så lite platta skor kan väl inte vara fel?
 
Well, well antar att det här får bli sista inlägget innan det är dags att säga natti! 
 
Hörs inatt!
 
 
"It's now or never, don't forget"

Zzzz

Slumrade till på balkongen innan och vaknade av att mina två kleinar satt och stirrade på mig. Vet inte om jag snarkade..Misstänker nästan det. 
 
Ville bara säga det. 

Black friday

Så känns det idag. Alla dagar kan inte vara en dans på rosor... 
 
I alla fall så har jag bestämt mig för att på söndag sätta mig ner och planera saker och ting inför resten av sommaren, hösten och våren. Planer inför nästa sommar ska också skapas. Dags att lösa livets gåtor och inse vad som spelar roll och vad som inte gör det. Vad som är värt att vänta på och vad som inte är värt att vänta på samt att hitta nya vägar till sina mål. En del saker har jag kommit fram till idag, men jag ska låta ideér flöda både idag och imorgon innan jag sätter ihop det. Uppdatering och en del av ideérna kommer troligtvis hamna här då så håll utkik om ni känner för det, annars får ni väl låta bli!
 
Hörs sen, om någon skulle ha lite extra överskottsenergi eller positiva tankar får ni mer än gärna skicka över dem. Tack på förhand. 
 

Promenad


Godmorgon

Känner mig inte riktigt på G idag.. Vaknat på fel sida tror jag, men jag ska försöka vända dagen till något bra. Ge mig några timmar :-).


Ajajaj

Filosoferandet slutade kort efter att jag skrev förra inlägget. Jag hade mycket spel därefter men det gick dåligt idag.. Jag kunde inte påverka det och fast jag inte vill erkänna det så retar det mig att jag backade i kassan idag. Får hoppas att morgondagen blir bättre. Jag gillar inte att förlora, det är inte riktigt min grej.. Dock försöker jag att visa det så lite som möjligt. Ogillar förvisso överhuvudtaget när saker och ting inte går som jag tänkt mig. Ogillar att inte riktigt ha kontroll.. Men vissa saker får man lära sig för man kan inte påverka allt, och ibland hänger saker inte ens på mig. Man får bara hoppas att de bra sakerna händer innan annat kommer emellan. Nu blev det ett sådär märkligt inlägg igen. Tror mestadels jag försöker få rätsida på mina egna tankar när jag skriver sådär.. Ni förstår säkert inte vad det handlar om, men de är gör jag. Tror jag ;-). Nu är det slut i hjärnkontoret. Sov gott!


Att filosofera

Har suttit och filosoferat ett tag och tänkt på livet rent allmänt. Jag har såhär långt kommit fram till att livet övervägande är bra, men att en del saker blir så fruktansvärt komplicerade.. Måste det vara så komplicerat? Finns det någon bra orsak till det? Antar att det visar sig så småningom. Tills dess får det väl fortsätta att vara komplicerat och oförståeligt.. Ja det som redan är smått märkligt.


Dags för jobb nr 2


Adrenalinekick!

Jag verkligen ÄLSKAR att hålla mina pass och just idag gick det riktigt jävla bra och motionärerna var på topp och passen var fulla! Den känslan man har när man står där fram och gapar och har sig är helt obeskrivlig! Fan vad roligt och jag kommer vara Lena och Jalle evigt tacksamma som gav mig den här fantastiska möjligheten! Tusen tack, ni är bäst! 
 
 

When I see your face

Just nu sitter jag och lyssnar på Skrillex remix av Bruno Mars låt Just the way you are. Den låten fastnade i skallen så fort den kom som radioplåga för snart två år sedan.. Minns att jag jobbade på Friskis och att både jag och Arlinda var väldigt förtjusta i den och spelade den bak i personalrummet då och då. Old times.. Hur som helst så gör Skrillex i alla fall allt lite bättre.. Så den versionen är också helt okej! Det är ju texten som är romantisk och Brunos sköna stämma, att Skrillex lyckas putsa upp den lite extra gör det hela bara mer charmigt! 
 
Sitter just nu och försöker vakna till liv lite mer än vad jag lyckats med hittentills. Om två timmar ska jag infinna mig på gymmet och hålla core och indoorpass :). Sen ska jag hem och kränga lite kvarg och duscha innan det är dags att bege sig till nästa jobb! Mycket jobb den här helgen, men det är lika bra. Slipper man konstiga tankar som flyger runt i huvudet på en! 
 
Aja, vi hörs senare I guess :)!
 

Ruggigt snygga


Bra start på torsdagen

Inatt sov jag riktgit gott även om jag kom i säng lite senare än vad jag tänkt. Blir så när man hittar gamla bilder! 
 
La precis in den sista maskinen tvätt och jag har tvättat kökslådor och jag har tömt diskmaskin och satt in i diskmaskin och gått igenom gamla jackor i garderoben som är för stora eller som jag är trött på och lagt ut på loppis. Får hoppas att någon nappar så jag blir av med dem :) hade varit bra, och så blir där lite mer plats i garderoben! Har lite jeans som ska ut också men de får vänta lite. 
 
Strax dags att käka lite lunch och sedan ska jag ta med mig hundarna på en lång tur innan det är dags att hålla pass och innan jag ska jubba!
 
Over and out!

Sweet dreams

Kom i säng lite senare än planerat.. Men så blir det ibland när man fastnar framför datorn! Nu ska jag försöka sova bort det sista av förkylningen för imorgon är det dags att jobba på igen. Både träningspass och blackjackpass :-). Jag har en bra känsla i kroppen som jag hoppas stämmer. Jag brukar ha rätt så bra intuition så vi får väl hoppas att den här stämmer också. Natti!


En kylig onsdagskväll

Fick sålt min engelskbok och inhandlat min nya favvotröja i rött. Bild kommer imorgon för de jag tog idag blev inte sådär superbra.. 
 
Nu ikväll gick jag på en långrunda med hundarna, de har gått och sagt till mig flera gånger idag för det hör ju till med en långrunda om dagen. Så är det, och överlyckliga blev de när vi äntligen gick ut och luftade oss. Jag älskar att promenera. Jag började faktiskt med det när Kola var närmare ett år gammal ( han fyller åtta år nu i höst), det var då vi började gå våra långrunder hemma i Ljunghusen då jag fortfarande bodde hemma. Jag var 16 år och hade druckit på tok för mycket öl de senaste två åren och lyckats lägga på mig lite av vad många kallar valpfett. 
 
Det tog inte många månader förrän jag hade gått bort det mesta av valpfettet, och snart var jag åter i storlek 36 igen. Ja med hjälp av lite olika gruppträningar som Formtoppen hade, där jag för första gången faktiskt testade Bodycombat och var helt såld på det fram tills jag flyttade hemifrån för fyra år sedan.. 
 
Hursomhelst så är promenader något jag fortsatt med sedan dess. Snart sju år senare så går jag lika ofta och Kola och jag brukar hålla bra tempo. Keddy som inte bott med oss mer än fyra år jobbar än på sin kondis men pinnar på så fort han bara kan. Förutom att man rör på sig och får frisk luft så är promenader bra för själen och för hjärnan. Man får tänka på allt som stör en och på hur man kan förbättra saker och ting samt vad som faktiskt är bra i livet och vad man ofta kan skatta sig lycklig. Ibland är vi bara lite bortskämda med det och glömmer de bra sakerna i livet. En promenad får mig att minnas dem iaf, vad får dig att minnas? 
 
Ser ni att magen putar ut lite? Det är väl inte jättefarligt såklart, men stor skillnad från idag. Här var jag 15 år gammal och gick alltså i nian :).
 
Den här var jag inte så stor på förstås.. tror den här bilden är från åttan, men sjuk nostalgi att spana igenom gamla bilder! Min kära vän Isabel hade lånat hem sin mammas jobbkamera för att vi skulle kunna ta sånna här bilder. 
 
På den här bilden är jag nog 16-17 år gammal och Kola är cirka ett år gammal. Jag och Alis en kompis till mig möttes på Almgården för att ta bilder.. Alltid har man varit en liten linslus visst haha! 
 
Misstänker jag är drygt i samma ålder här 16 eller 17. Det där röda håret (exakt samma hårfärg) hade jag från det att jag var 12 år fram tills förra sommaren när jag blev trött på utväxten och återgick till min ursprungshårfärg mörkbrunt :). 
 
Ni får ursäkta jag hoppar lite mellan åldrarna men de ligger lite såhär på mitt usb minne så därför blir det så :P Här var jag 13 bast och som ni ser så hade jag trätofflorna på redan då! 
 
Jag hade även några år i gymnasiet en period då jag älskade nitar. Ju vassare nitar desto bättre. 
Som ni ser så var det visst inne med gubbakeps också för x-antal år sedan... 
 
Sa jag att jag var punkare också? Haha nejdå.. Halloweenfest, ellor?! 
 
När vi åkte till Stockholm i andra ring så åkte alla andra buss förutom jag och Erika som red på lejon... 
 
 
Jag var väldigt trevlig på klassresan i Stockholm också... 
 
Den där promenaden fick mig att fundera på åren som gått och den fick mig att plocka fram alla de här gamla bilderna och fler finns och jag hade troligtvis kunnat hålla på här i evigheter.. Det får vara bra för den här gången! 

Dags för stan


I nästa liv..

Så vill jag födas till man. Fan vad mycket enklare livet måste bli då :D! Ja en snygg sådan helst.. Typ Jessie Palveka eller hur hand efternamn nu stavas!


Dagens dubsteptips

För några dagar sedan skrev någon form av assistent på Sonymusic till mig här på bloggen och rekomenderade Krewella eftersom jag gillade Skrillex. Mycket riktigt så gillade jag Krewella också även om det är mer vocals i den :) Vad tycker ni? 
Jag är inte säkerp å att videon syns när jag publicerat inlägget, men om ni har Spotify kan ni lyssna på låten -->här<--

Onsdag

Musikanalysen gick bra, har hälften av låtarna kvar men ska försöka mig på dem ikväll när jag är hemma igen. Utöver det så har jag druckit en massa vatten..sjukt törstig idag och sedan har jag torkat av och dammsugit idag. Fick bytt dammsugarpåse också.. Fan vad det är räligt alltså. Hängde tussar stora som vattenmeloner ur den.. Sen tror jag det spökar här för helt plötsligt flög en ventil/lock av dammsugarn. Troligtvis för att filtret behöver bytas men ändå :P 
 
Snart duschen och sedan ska jag inom ÖoB innan jag beger mig in mot stan. Måste köpa badrumsspray och köksspray det är sluuut. Sen ska jag inom Gina och köpa den här tröjan:
 
 
Fast i röd tänkte jag om den nu finns kvar! 149 spänn.. Alltså det är bra pris! Sen ska jag sälja en av mina engelskböcker till en tjej så det kan ju passa bra! Sen ska jag vila mig.. halsen är torr och irriterad än. Så kan det vara ibland. Hörs sen! 

Musikanalys

Jag har skjutit upp och skjutit upp det här men tänkte försöka sätta mig nu och faktiskt jobba lite och få gjort hälften av låtarna iaf. Så får jag komma på rörelser å dylikt nästa vecka. Alltid bra att utgå från en musikanalys iaf.. 
 
Lite förkyld i näsan idag.. Och trött är jag. Så det blir ingen träning idag. Ska vila lite extra sen igen. Men först ska detta påbörjas så jag blir klar någon gång! Hörs senare!
 

Stay the night

Your eyes
Have said
You want me
Is it just for now
Is this something real
Are we something more
Will you be there in the morning?
If I stay the night
Could we fall in love 
If I stay the night?
If I stay the night
Could we be all right?
If I stay the night could we fall in love
If I stay the night
 
/Alexander Karlsson. Stay the night. 
 

Atjoo

Halsen är lite bråkig nu på kvällen och näsan har bestämt sig för att göra uppror genom oförutsägbara nysningar. Så det blir sängen tidigt och ett försök att sova bort det här. Dagen har varit rätt så bra förutom att jag varit seg i princip hela dagen. När man minst anar det så händer det faktiskt något trevligt utöver det vanliga och det gjorde det faktiskt idag. Men vad det är behåller jag gör mig själv ;-)! Sov så gott med er vänner så hörs vi imorgon :-).


zero energy

Jag vet inte vad som hänt men den senaste veckan har jag varit HELT slut i både huvud och kropp. Förvisso har jag varit igång sedan imorse och haft full rulle men fan jag är helt energilös. Försökte mig på en powernap tidigare men det gick sådär.. 
 
Omotiverad till att påbärja något annat än att glo på tv och käka popcorn. Så det ska jag nog faktiskt göra och hoppas på att energin kommer tillbaka! 
 
Over and out!

Pastagratäng

Lovade Pamela som brukar läsa min blogg receptet på min pastagratäng jag gjorde häromdagen:
 
 
Allt är ju givetvis anpassat efter hur stor form man har och vad man har hemma att blanda i. Men i just den här pastagratängen har jag:
 
Fullkornspennor
3/4 mager fetaost
Coctail tomater cirka 6 st
1 röd paprika
1 burk grön pesto 
2 ägg 
1 skvätt mjölk (beror på hur stor form du har, ta vad som känns rätt) 
Rester av tacofärs som är uppstekt sedan tidigare.
 
Hur gör man?
Kok upp önskad mängd pasta och smörj formen med smör/margarin/olja under tiden.
När pastan är klar häll den i formen och blanda upp med skivade valfria grönsaker samt blanda i hela burken pesto. Se till så att det är ordentligt blandat så inte all pesto hamnar i mitten av gratängen.  Smula sedan över 3/4 av en paket fetaost. 
 
knäck två ägg i en bunke och blanda i en skvätt mjölk och vispa upp det tills det blir en jämn gul smet. Häll över pastagratängen och sätt in i ugnen i cirka 15-20 minuter på 200 grader. 
 
Voila så har du en pastagratäng :)!
 

Aktiv tisdag

Den här dagen har so far gått fort och jag ahr hunnit med en hel del. Härligt, ska försöka hålla en lika aktiv och effektiv onsdag. Allt flyter ju på så bra då! 
 
Jag har hunnit öva på mitt corepass och glömde givetvis att ta med min fusklapp till salen, men vet ni vad? Det gjorde absolut ingenting för det satt iaf så jag är sjukt nöjd! 
 
Därefter begav jag mig hemåt för att käka frukost och sedan bar det av till galgberget med piff och puff. Vi har inte varit där på ett bra tag så det var uppskattat! Gick en låååång tur och hade min mapmywalk app igång men av någon märklig anledning så slutade den fungera efter ett tag så hur mycket jag brände och inte brände vet jag inte.. :/. Aja, det kändes bra iaf!
 
Nu blir det lite mat i magen innan jag går igenom musik en till Functional igen! 
 

Puh

Corepasset sitter nog bra inför torsdag! Svettigt!


Pasövning


Morning

Dags att kliva upp!


Dagens musiktips

 
 
Redan för tio år sedan satt jag och lyssnade på den här fina låten. Bör tillägga att jag normaltsätt inte alls är något fan av ballader, men den här är så fin! Vad tycker ni? 

Måndag

Jag har hunnit med en del saker idag. Jag har gjort trevliga saker, mindre roliga saker och helt okej saker. För att sammanfatta det hela kort :P. 
 
Nästan klar med låtvalet till mitt Functional toningpass till hösten nu. Fick rådfråga en kollega eftersom jag inte fick ihop det med musik och sådära.. Men det ska nog gå bra nu. Ska ner på förmiddagen imorgon och snacka lite och öva på coren i stora hallen. Det kändes lite knagligt förra torsdagen och det vill jag helst undvika denna torsdagen som kommer :). 
 
Alltid sitter jag och funderar såhär på kvällskvisten. Jag tror att natten finns till för de som vill tänka igenom saker och ting i livet. Vad som händer, vad som har hänt och vad som kommer hända. Extra mycket behöver vi nätterna för att fundera ut hur andra människor fungerar, vad de vill ha ut och inte vill ha ut. Vad de menar och vad de inte menar. Vad de gör och vad de inte vill göra. Alltid ständiga frågor, men antar att livet handlar om att försöka lösa så många frågetecken som möjligt. Haken är bara att när man löst några frågetecken uppkommer det nya. Livets små utmaningar och livets ironi, right? 
 
Nu ska jag lyssna på lite bra musik som vanligt, innan det är dags att hoppa ner i sängen.. Och som vanligt kommer det säkerligen en liten uppdatering direkt från huvudkudden! 

Löptur

Är trögstartad idag och tänkte försöka komma igång efter lite löpning!


Dagens goda efterrätt


Idag var jag i stan

Idag träffade jag Inna i stan och vi började vår "dejt" med att ta varsin islatte (chai för min del idag) på Roberts och snacka om vad som hade hänt sedan sist och vad vi har för planer inför framtiden. Alltidl ika givande att reflektera över framtiden med någon som tänker likadant som en själv! 
 
Därefter så var jag på jakt efter ett par ljusa jeans och Inna efter en jeansjacka. Jag hittade inga jeans i min storlek.. Däremot hittade jag det här:
 
 
 
 
Den stickade tröjan är jag så förälskad i att jag nog ska köpa den i en färg till.. Ja alltså så är det bara och dessutom vart den billig också fast den inte var på rea. 149 kr är nästintill gratis ;)! Hoddien kostade också 149 kr men den var på rea! Men jag gillar den verkligen så jag kände att jag gott kunde unna mig en ny ;)! 
 
Bjuder på ett smile idag också ;)
 
 
Over and out. 
 
 
 
 

Dagens

Dags för stan


Trött tjej

Det var varit en lugn och härlig söndag idag. Jag har lagat en god pastagratäng med feta och tacofärs och sedan har jag hunnit städa undan här, handla och gå med hundarna :)! Kvällen avslutades med trevligt sällskap och en film :-). Den här veckan som gått har varit händelserik och intensiv men jag gillar ju det så det har inte gjort något :-). Hoppas på en kommande händelserik och trevlig vecka. Jag måste sluta vara latmask och ta tag i det jag ska till pass och till träningen. Sen måste jag sluta vara blåmes... Jag är ingen stor blåmes längre men jag har lite av "blåmesigheten" kvar.. Ibland vågar man bara inte riktigt.. Men det kommer nog :-). Men nu ska jag sova för det behövs verkligen! Natti!


Dagens


Söndagsmys

Städningen är gjord! Nu ska jag bara ta mig samman och klä mig anständigt för att åka och handla mat och nödvändigheter sen ska jag bara ha en härlig söndag tänkte jag! Det har varit en slitig vecka men bra på så många sätt, men kroppen tar ut sin rätt ibland, eller så håller jag på att bli gammal.. Mene jag kommer aldrig erkänna att jag börjar bli gammal eftersom jag känner mig som 15 i huvudet :). 
 
Jobbhelgen har varit riktigt trevlig den här gången, inte för att det brukar vara hemskt att jobba men vissa helger r helt enkelt bättre än andra och det här var en sådan. Trevliga gäster och trevliga kollegor och helt okej att göra. Nej, jag får nog säga att jag är nöjd! Hoppas er helg varit/är lika bra :)! 

Heeelg!

Sådär då har jag haft helg i cirka 40 min! Sweet! Imorgon är det söndag och då blir det mys :-)! Iofs måste jag åka och handla eftersom jag inte orkade innan idag men äh det gör inget :)! Nu ska jag sova iaf :). Natti!


Kvällens outfit


Work


Sommaren är kort

Klockan är redan sju och ja vad har jag gjort egentligen? Jo jag ahr solat, joggat och plockat undan lite här. Bara dammsugningen kvar och det får vänta tills imorgon! Det känns alltid fräschare att komma hem till ett rent hem, så är det ju :). 
 
Får snart ta hundarna på en lite längre runda och sedan ikväll är det dags för jobb igen! Ikväll blir det Corner! Ska inviga min nya blus/tunika idag som jag hämtade igår! SÅ bild kommer upp innan jag kilar iväg till jobbet! 
 
Vi hörs senare för nu ska jag lyssna på lite bra nyfunnen musik!
 

Soool

Äntligen tittade solen fram i Halmstad igen! Städandet och handlandet får vänta en stund till ;-)!


Natti

Nerbäddad i sängen nu efter en härlig jobbkväll på James! Lagom mycket spel och trevliga gäster hela kvällen och som alltid trevliga kollegor! Trots att jag var en zombie innan jag begav mig till jobb så lyckades jag vakna till liv och ha en trevlig kväll! Men nu ska jag äntligen få sova lite! Natti!


Dagens workoutfit


Fredagen den 13:e

Morning! Nu har jag sovit klart och ja egentligen är jag mer trött men jag lyckas inte somna för det. Får försöka powernappa innan jobb annars Idag får ni vara extra försiktiga om ni år skrockfulla för det är fredagen den trettonde :o


Ooopa

Idag kom Cassie på besök och som vanligt är det livat i luckan! Så förutom vårt vanliga tugg så har vi käkat tacos och myst lite och emellan fick jag hållt mitt första corepass! Det gick okej för att vara första gången, och indoorens nya låtar och rörelser var också uppskattat. Wiie! Nu ska vi tjejsnacka innan vi ska Nanna! Over and out.


skånebesök

Fina Cassandra är på besök idag! Om två timmar håller jag mitt första egna corepass någonsin! Nervöst!!


Home sweet home

Riktigt tröt nu efter några timmar på jobb! Inte mycket att göra idag men de få som spelade var faktiskt riktigt trevliga så kvällen kändes bra ändå :-)! Nu ska jag sova och imorgon kommer Cassie för lite qualitytime innan hennes semester är slut! Sweet! Natti på er hörs imorgon!


Black/red

Work


Fikadags!


Natti!

Dags för mig att sova! Guuud vad jag saknat att skriva gonatt inlägg på riktigt de senaste två veckorna. Vanor är svåra att bryta! Vädret gör mig så jäkla trött så jag hoppas verkligen att solen behagar visa sig lite imorgon. Det hade ju varit trevligt iaf :)! Sov nu så gott med er så höra vi imorgon!


Kan det vara en bra vecka?

Förutom att det regnar så otroligt mycket och gör en trött så tycks det luta åt att det här faktiskt blir en riktigt bra vecka! Jag hoppas på det i alla fall även om magen fortfarande ömmar lite.. Men det bör ju gå över snart eftersom jag fick good news igår! Dessutom fick jag reda på något idag som kanske också blir riktigt good news så OM jag har en riktig tur så är detta en ruskigt bra vecka! Välbehövd!
 
I övrigt har dagen som sagt varit lite småseg, men att öva på Indoorpasset gick bra idag! Axeln ömmade liiiiite efter men inte sådär supermycket så det ska säkert gå hur bra som helst! Får dit och öva imorgon innan jobb också så ska det nog gå bra på torsdag:)!
 
Ja inget nytt mer just nu så vi får höras senare! Over and out. 
 

Dagens köp

Ja jag vet att jag nyss köpte ny mascara men sen glömde jag att ta medm itt eget smink ner till Skåne i helgen och fick låna mammas och wips så hade man en ny mascara favorit. Den billigaste hittade jag på Beautystore . L'Oreal de Paris Million lashes:
 
 
Förutom den blev det ett mörkt lippgloss också. Sen får det nog vara sluthandlat för ett tag framöver.. Herrejisses vad mycket det blivit :P. Aja så är det ibland!

Ut å promenera i regnet!


Zzzzz

Snacka om att man blir trött av det här vädret.. Känns som om jag inte sovit på tvp veckor typ! Vaknarn og till livet när jag kommer till gymmet lite senare. Äntligen känns axeln mycket bättre så nu ska det övas inför torsdagens core och indoorpass! Håll tummarna nu för att axeln håller! 
 
I övrigt känns det som om det inte blir sådär värst många knop över till att göra annat idag. Känns som filmväder så när jag övat på pass så ska jag nog bara vara lite! I will need it! 
 
Hörs senare!
 
 

Bra start på veckan

Det var en bra start på den här veckan på några olika sätt. Lägenheten äregendomslösas och all smutstvätt är tvättad! Underbart när sysslorna är klara i början av veckan :).
 
I övrigt så blev det en bra kväll där tio kilo lättade från bröstet och nu känns allt bra :). 
 
Just nu smattrar regnet mot rutorna och det finns absolut inget bättre än att sova i sin egen säng! Fantastiskt! En bra måndag! Sov så gott vänner!
 
 
 

Skåneweekend

Hemma i Halmstad efter en lång helg i skåne! Lördagen och söndagen var de mysigaste på länge! Me like! Gott sällskap och MÅNGA goda skratt! 
 

Livets goda ting

Jag har varit gnällig den här veckan som gått och jag har tänkt för mycket negativa tankar och fått ont i magen. Ibland är man bra dum. Varför plåga sig själv med dåliga tankar och dålig energi när man har så otroligt mycket att vara tacksam för? Ruskigt korkat!

Lördag och söndag har varit helt fantastisk dagar i goda vänners sällskap. Gårdagens grillande i Vellinge var supermysigt och på dagen fick jag min kvalitetstid med frugan!

Idag gav jag mig ut till Fredrik å Christian på något som skulle vara en liten fika. Fikan utökades med pizza, deeptalk om livets all laster och att man måste låta människor ha sitt bagage och blicka framåt, goda skratt och avslutningsvis blev det ett avsnitt Sopranos!

En riktigt god helg! Tack fina vänner för all positiv energi ni gett mig inför en ny vecka. Dags för utmaningar och positiva saker i livet! Get it started.

Morning

Tack världens finaste vänner för igår!

Peta in en pinne i brasan

Godmorgon!
 
Fortfarande lite ont i magen idag, det ogillas! Men magvärken går nog över till i eftermiddag när jag myser med dom bästa!
 
Sov i mammas lägenhet inatt och det var helt okej faktiskt! Strax bär det av hem till pappa för att duscha å sådär inför dagen :)!

En lugn fredag

Den här fredagen blev väldigt lugn trots alla mina planer. Den blev för lugn... Antar set är bra att återhämta sig ibland, men ja jag tycker jag gjort det tillräckligt nu. Axeln känns iaf bättre och jag hoppas den är som vanligt på måndag igen :)!
 
Jag har världens bästa vänner! Jag har sagt det många gånger förr och jag kommer säga det massor av gånger till! De är helt fantastiska. Cassie min andra hälft är det bästa som kunde hända mig, finns där alltid när det behövs som mest <3. Kärlek!
 
Jag har lite ont i magen idag och har haft från och till under dagen så jag ska lägga mig tidigt och samla kraft inför morgondagens äventyr!
 
Hörs imorgon!

Fredag

Har haft lite olika planer angående dagen, men ja i sista sekund blev allt ändrat.. Så är det ibland och det blir säkert något bra ändå. Funderar på att åka och köpa lite hårfärg ;)!
 
Hursomhelst så sov jag ganska bra förutom de där konstiga drömmarna jag skrev om i förra inlägget. Kanske någon form av stress som kommer ut när man sover? Jag vet inte, så kan det vara ibland.Jag glömmer dem säkert snart, behöver nog bara prata med min andra hälft (Cassie) sen är allt glömt igen haha! 
 
Har varit hemma och passat huset fram tills nu när mamma och pappa kom med Zeus. Än så åker han på kontroller för sitt ben, han knäckte ju knäskålen för några månader sedan.. 
 
Men nu är det dags för nybakade bullar! Hörs sen!
 

Märkliga drömmar

Inatt har jag drömt om människor jag inte träffat på massor av år och jag har drömt jättekpnstiga saker.. En del smått obehagliga. Usch, inte kul att vakna och inte veta om det är sant eller ej.. Usch!

Sweet dreams!

 Sådär nerbäddad på pappas kontor som så många gånger förr. Den här gången så tog jag med mig en egen uppblåsbar madrass så jag slipper vakna som en banan halvt nersjunken på golvet så häcken tar emot när man ska resa på sig! Imorgon ska jag inviga "mitt rum" hemma hos mamma är det tänkt! Spännande!
 
Ser fram emot grillkvällen på lördag med de bästa! Även om jag ska vara nykter vet jag att det kommer bli en fantastisk kväll! Yeey! Skönt med lite Skåne nu innan det är dags för nästa arbetsperiod! På måndag ska jag börja sätta ihop mitt functional toningpass.. Axeln får gärna vara bra tills dess tack!
 
Nu ska jag sova, sov gott!

Somliga går i för trånga skor

Jag är nog en av dem kan ja gkonstatera idag. Iofs så brukar jag inte plocka med mig sådär överdrivet många skor när jag åker till skåne så man tager vad man haver, eller hur? Det blev iaf två långturer med hundarna här nere idag. Kvällsrundan tog nästan två timmar och gick Ljunghusen runt för att se vad som hänt sedan jag flyttade härifrån för 4½ år sedan. Mycket men ändå förvånansvärt lite typ. Tog även en titt på min gamla skola.. Absolut sig likt men så sjukt haha!
 
Idag blir det nog sängen tidigt. Är trött som jag vet inte vad, brukar iofs bli det när jag kört ner eller hem. Det är ju trots allt bra att man fokuserar ordentligt när man kör, eller hur ;)! 
 
Kommer nog ett gonattinlägg när jag lagt mig..som vanligt ;)!
 
Hörs snart!
 

Pigg och vaken

Okej jag erkänner, det var INGEN lovblås imorse.. Men det låter som en! Det var en häcktrimmer, men det låter nog nästan värre än en lövblåsare, men häcken blev ju fin iaf;)! 
 
Hundarna har varit på morgonens kissrunda och blivit utfodrade nu ska jag packa det sista i väskan innan det bär av mot Skåneland. Sweeet! 
 
Misstänker det kommer bli en del halvtråkiga uppdateringar under de kommande dagarna eftersom man inte kan skicka sms-inlägg längre. Ni får kanske eventuellt nöja er med lite text och eventuellt lite gamla bilder. Men förhoppningsvis har jag lite nya trevligheter att visa när helgen är över!
 
Ha det superdupermys hela helgen så hörs vi av under dagarna! På något sätt!
 
 
P.S Om ni saknar nya bilder och dylikt hänvisar jag er till min instagram sida sålänge: Alicealizee, detsamma gäller twitter (dock twittrar jag mestadels på engelska) :)! D.S

Morning!

Visst är det fantastiskt att vakna upp till ljudet av lövblås?

Bättre sent än aldrig

Kom nyss på att man visst kan blogga från mobilen i det nya systemet! Woho!

Inte för jag har något att säga för det men jag ville bara uppmärksamma er på att plötsligt händer det ;)! Det gäller inte bara att komma på sånt här oväsentligt utan det gäller livet rent allmänt! Bra saker händer när du förväntar dig dem som minst! När du sitter och väntar händer ingenting alls!

Natti!

Och så var det kvällen

Nu är jag trött som jag vet inte vad. Hoppas på en natt med ordentligt med sömn! 
 
De senaste veckorna har jag känt av någon energi omkring mig, ni vet sådär speciellt utmärkande. Ni som vet vad jag menar vet vilken känsla man har i kroppen. Nästan som den där kvällen för några veckor sedan när jag var tvungen att ge mig ut och springa för jag kände att det fanns så mycket positiv energi i kroppen på mig som bara strömmade? Just nu känner jag inte att energin flödar omkring mig precis men jag känner fortfarande att den finns där. Den har bara tagit form på ett annat sätt! Jag tror fortfarande att det är något positivt såklart! Annars hade det inte visat sig så tydligt!
 
I övrigt är jag nöjd med mig själv idag. Ibland gör jag saker som jag inte riktigt är med på själv, men ibland måste man bara få säga vissa saker. Å så länge det är snälla saker kan jag inte se något hinder med att få det sagt oavsett hur det sedan uppfattas eller mottages. 
 
Idag är jag nöjd men trött, sov så gott med er så hörs vi imorgon! 
 
 

2 timmar senare

Okej turen till och från stan hemifrån tog cirka 2 timmar totalt för att runda lilla torg! Sweet! Nu är både jag och hundarna lagom möra i kroppen! 
 
Blev lite goda mackor när jag kom hem och inplockning av allt udda som har tvättats idag såsom mattor, hundkorgar och filtar! Det ska ju också göras ibland :). 
 
Imorgon bär det av till skåneland! Tre veckor sedan jag var hemma senast så det ska bli mysigt att komma på hemmaplan igen, även om Halmstad känns väldigt hemma just nu!
 

Get it started

Sitter och mentalladdar för en långrunda in till stan och tillbaka med hundarna, kaffet rinner ner för fullt i bringarn och snart är det dags att ladda batterierna ordentligt. Man kan ju undra om det blir jobbigast för mig eller hundarna haha? 
 

Onsdag

Blev inte så värst mycket solande idag. Sovit för lite.. Mådde inte riktigt bra inatt och eftersom jag bestämt mig för att vara i stan tidigt idag så gick jag ändå upp i tid! Men det märks ju nu såhär på eftermiddagen att man varit vaken ett tag! 
 
Plockat undan så gått det går härhemma igen och försökt få rent en plåt..inte lätt med en arm kan jag tala om för er och absolut inte fel arm heller.. Men den blev bättre iaf! 
 
Just nu känner jag för en powernap deluxe egentligen.. Men jag är rastlös i kroppen samtidigt, så hur det ska gå ihop vet jag inte säkert. Får se senare. Kanske blir det långrundan in till stan och tillbaka med hundarna idag istället. Det är inte riktigt lika varmt för dem heller så det ska nog gå bra. Jag håller er uppdaterade när jag vet ;)
 
 
P.s Idag stämmer mitt horoskop så det är kusligt.. På typ alla tio olika ställen.. Vad är oddsen :P D.s

Inför helgen

Ser fram emot att träffa gamla vänner i skåne till helgen! En gammal kollega/vän ska jag fika med på fredag och på lördag blir det grillmys hemma hos Johan! Vi hade så sjukt trevligt innan Skrillex konserten för typ två månader sedan att vi tänkte köra på en repris! Helt fantastiskt! Så det ser jag absolut fram emot!
 
Jag behöver nog socialisera mig lite mer nu..Ja och sedan hoppas jag på att axeln kan vara bra snart så jag kan träna ordentligt igen! Blir lite smkåtoki att inte kunna röra mig ordentligt!
 
 

Dagens reainköp!

Hoodie från H&M
 
Linne också från H&M
Tänkte ni kunde få se mitt tryne lite också..har ju varit gamla bilder ett tag nu:P
Topp från Ginatricot
Även denna tröja är från Ginatricot!
 
Alla tre tröjor kostade mig 300 spänn! Yeey! We like sale!

Tidig kväll

Till skillnad från igår så hade jag faktiskt tänkt lägga ig hyfsat i tid idag. Jag är trött och har en tanke på att gå upp typ halv nio och bege mig in till stan när butikerna öppnar och se om jag kan göra några reafynd! Det är nu man får passa på så jag ska göra ett tappert försök och fylla upp garderoben med det som saknas!
 
Sov så gott fina läsare och tack för fina ord, ni är bäst! 
 
Glöm inte följa mig på mitt senaste tillskott, instagram Alicealizee där kommer upp bilder varje dag! 
 
Over and out. 
 

En promenad senare...

Så är jag poå betydligt bättre humör än jag varit på två dagar. Ibland behöver man bara få annat att tänka på som får bort de där låsta tankarna. Dessutom träffade jag finaste Inna helt oväntat på vägen! Lite av hennes positiva energi smittade nog av sig på mig! Tack gumman <3!
 
Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting vettigt alls. Sem blir det nog sängen tidigt idag, sömnbrist leder säkerligen till smådepressioner lite då och då misstänker jag. Wooooopa! 

Hoodien kanske?

 

Dagens sötnöt!

 

Mitt horoskop för dagen:

 "Daily Horoscope: July 3, 2012

Some high-powered stuff coming from the stars is going to inspire you to do some traveling. Whether it's near or far, a day or a month, go. You need the change of scenery -- and the attitude adjustment."

 

Jaaa jag vill egentligen till London den här helgen, men bara flugen är apdyra! Suck! Aja, det kanske kommer något riktigt gött som kommer hända i helgen? Sådär utöver det vanliga menar jag! Det känns så! 

 

Tisdag

SLutlyssnat på deppsånger nu. Förutom att lyssna på det så har jag solat och jag ahr faktiskt både städat och lagat mat. Visst tar städningen lite längre tid eftersom jag får göra allt med vänster hand men det fungerar, snart kommer jag säkert vara grym med båda! 
 
I övrigt funderar jag på att ta mig en tur in till stan med vovvarna.. Men ja det är en bit och jag är rätt så seg nu. Men man vet ju aldrig. Jag blir smått tokig på att inte kunna träna, det är faktiskt sjukt jobbigt! 
 
I hate it! 
 
Men i övrigt så är det nog rätt så bra.. Tröttheten finns där förstås men ska ge mig på ett tappert försök att sova, sova och sova! Blir en helg i skåne också. Ska bli skönt att komma hem för några dagar! 
 
Later!
 

Falla fritt

Jag har försökt bädda in htmlkoden men det tycks inte fungera så ni får ta låten på Spotify klicka HÄR eller Youtube HÄR , texten har ni här: 
 
Vad vill du säga när allting blitt sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt 
Men ska jag sjunga så ja då ska det finnas tid att sjunga fritt 

Vem vill du spela när du lagt alla kort? 
Och hur vill du leva när tiden går för fort? 
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt 
Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt 

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska älska någon som bara älskar sitt 
Men ska jag älska ja då ska det finnas tid att älska fritt 

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? 
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd? 
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt 
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt 
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt 
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt 
Ska jag falla ska det finnas tid att falla fritt
 
 

Ja jag kanske är lite sentimental men man kan inte annat när man lyssnar på sånhär musik :P Borde kanske sluta med det?:P

Jag får rysningar

Melissa Horn.. Melissa Horn och Melissa Horn. Hon lyckas verkligen sätta fingret på allt vad man någonsin känt/känner. Hon är fantastisk!

Boys makes girls go crazy

Inatt blev det inte många timmars sömn.. Jag var inte trött helt enkelt inte ens halv fem imorse. Sånna nätter har vi väl alla lite då och då. Fördelen jag har är att jag inte ska upp tidigt förrän i augusti :)!
 
Om någon skulle bli förvånad så hänger jag på min balkong i min gröna svingats bikini. Blir lika förvånad varje gång jag tar den på mig för den ser fruktansvärt gräslig ut när den ligger i badklädeslådan mennär den kommer på ser den nästan snygg ut! Bästa reaköpet so far.
 
Visst gör pojkar oss flickor lite tokiga? Alltid dubbla signaler. Ja iaf av dem man tycker om sådär extra. Dem man inte är intresserade av har en tendens att visa att de tycker om en sådär liiiite för mycket ibland. Aldrig är man nöjd, eller så är jag konstig. Fast det är ingen nyhet :). Å konstig kan alltså betyda inte som alla andra, vilket on vara bra också. Bara så ni vet.
 
Jag har iaf bestämt mig för att bara låta saker ha sin gång av Sig själv. Ju mer man försöker desto mer komplicerat blir det, tror jag iaf. Så från och med nu avsäger jag mig ansvaret... Ett tag iaf :P.
 

Natti

Kom på den perfekt lösning införmina godnatinlägg! Jag får helt enkelt ipadda in dem :) så känns det lite som vanligt iaf :)!
 
Ja klockans blev lite mer än jag hade tänkt mig idag. Halvtre redan, Aja tiden går fort när man har roligt? Jag har förvisso inte gjort något vettigt alls idag men ja det får också tiden att gå fort ibland.
 
Att känna efter hur saker och ting känns kan ibland vara sjukt jobbigt. Känslor är det enda vi människor inte kan kontrollera och jag tror det ibland är det som gör oss så rädda för att känna. Man kan inte bestämma vem man ska tycka om hur mycket vi än vill det... Det enda man kan göra är att öppna sitt hjärta och hoppas på att de är besvarade. Om inte får man gå vidare...  
 
Känslor rent allmänt är jobbiga. Man kan inte påverka om man vill vara glad/ledsen/arg osv. Charmen med livet och att vara människa. Du kan inte påverka allt och visst är det väl bra? Tänk så tråkiga liv vi hade haft annars! 
 
Men ja nu har jag nog babblat lite mycket på en och samma gång! Sova? Njo försöka iaf! 
 
Du är så yeah yeah wow wow....
 

London abstinens..

Fan nu är det dags igen. Jag vill till London NUUUUU! 
 
Johan min käre vän sa faktiskt till mig häromdagen att jag var lite märklig som älskar London och sedan älskar jag Mallis.. ? Inget samband där nej. Men jag är ju lite udda som ni vet så jag antar att man kan älska kontraster?!
 
Jag gör det i alla fall! 

Nattuggla

 
Bilden är från tidigare idag när jag och vovvarna satt och filosoferade och tänkte igen livets alla små märkliga saker. Det är något med Halmstad som jag gillar och som gör att jag känner mig både trygg och hemma. Tänka sig att jag bara bott här i 10 månader, men ändå känns det så sjukt självklart att vara här och känna sig hemma. 
 
I övrigt har jag som sagt haft en analyserande dag- Jag har kommit fram till otroligt mycket även om det finns en del frågetecken kvar i livet, men det ska det ju finnas när man bara är 24 år gammal. Man kan aldrig riktigt säkert veta vad livet har att erbjuda eller ens hur det ser ut om ett år. Jag hoppas fortfarande att allt jag drömt om kommer slå in. Jag kan inte berätta vad det är, men jag lovar att berätta NÄR det slår in. Det är mycket och det är fantastiskt. Som jag sagt så många gånger det senaste året så är mitt liv märkligt och många ovanliga saker händer mig, men det är bara positivt och jag älskar när vardagen bryts ofta! Jag är nog ingen riktig svensson precis. Jag vill gärna det ska hända saker! 
 
För övrigt så finns det någon mitt hjärta klappar sådär lite extra för... Men det har ni kanske förstått vid det här laget, eller? Han också tror jag... Om han nu kopplat att jag var seriös? Den som lever får se vad som händer, eller hur var det nu det hette? 
 
 

Analyzing

Att lyssna på Melissa Horn får mig alltid att fundera sådär extra mycket på livet som det är just nu, men man går ner på djupet med livet. Vad som finns omkring en vad man gör för andra och vad andra gör för en, vad man vill och inte vill, vad man borde och inte borde osv. 
 
Jag är inte färdig analyserad för dagen, inte på länge. Men en hel del saker har jag kommit fram till som är både bra och dåliga. En del saker stör mig när de fortsätter och fortsätter utan att man egentligen får något direkt tillbaka. Många gånger är saker viktiga när de gäller personerna själva, men när det kommer till att andra behöver ha någoting av dem så är det inte längre intressant. Visst är det väl så ibland? 
 
Jag måste lära mig att ta hand om mig själv främst ibland. Jag är dålig på det och jag är medveten om det. Men det är alltid lätt att säga men svårt att göra. Men å andra sidan är det ingen annan som är rädd om dig så då får man vara det själv? Eller? Ja om man nu inte råkar känna någon som är som jag och som bryr sig om alla..en del lite för mycket. 
 
Nu blev det lite bittert här.. Borde skaffa mig en analysdagbok där jag skriver sådant här. Det finns så mycket annat jag skulle vilja skriva om men jag kan inte. Ni kan inte vet allt om mig och jag vill inte berätta allt. En del saker får stanna privat. 

Idag har jag tillagat

 

Lyckan att omges av fantastiska kollegor!

Handen på hjärtat så har jag faktiskt varit lite stressad för min axel som inte läkt ut ordentligt än. Den är betydligt bättre och envis som jag är har jag försökt öva på mitt corepass ändå men skippat delar som belastar min axel så mycket att det gör ont. Jag vill helst inte få något kroniskt.. 
 
Så idag frågade jag en av mina kollegor på Flygstadens gym om han eventuellt kunde tänka sig att iaf ta mitt corepass på torsdag eftersom min axel krånglar än! Jag vill ju den ska vara frisk men om ifall att... Utan att tveka fick jag tillbaka att det var klart att han kunde det! Vilken ängel! 
 
Nu känns det lite bättre och jag tänker låta mig själv vila i princip hela dagen idag. Inte göra många knop eftersom jag är så fruktansvärt trött i huvudet och ja uppenbarligen kroppen också! Jag blev lättad! Jag ahr ett pass till på torsdag men det ska jag nog klara av! 
 
Ibland glömmer man bort vilken otrolig tur man faktiskt har som har så fantastiska kollegor som jag har. Mina kollegor på gymmet har varit fantastiska på alla sätt och vis och det känns nästan mer som om man är en liten familj därute med både kollegor och motionärer. Det har blivit en mysig stämning mellan oss alla och alla hjälper varandra så mycket man bara kan! Jag uppskattar er ska ni veta!
 
En annan arbetsplats som jag har fantastiska kollegor på är Bonik här i Halmstad. Gud vilka underbara tjejer som finns här! Även här hjälps alla åt så mycket man bara kan, och själv hjälper man mer än gärna till när någon behöver hjälp om man kan för man vet att man alltid får det tillbaka! Jag trodde inte man kunde ha det såhär bra på ett sådant här kanske lite udda ställe att jobba på. Men ni är underbara allihopa! 
 
Tack alla kollegor på alla ställer för att ni är bäst! Jag är lyckligt lottad att ha er!
 

Nu ska jag återgå till att baka bröd tänkte jag. En annan variant på det jag bakade förra veckan ;)! 

Mentaltrötthet

Precis så är det idag. Jag är så trött i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så idag blir det en riktig slappedag där jag bara kommer göra vad jag känner för! Sweet!
 

Sweet dreams!

Klockan är halvett och jag antar att det är dags att krypa ner tills kojs.. Trött som tusan som sagt. Sen kan man ju undra vad jag gör uppe till halvett då men det är ett stor mysterium. Jag är både nattmänniska och morgonmänniska vilket egentligen inte går ihop särskilt bra. Men det är jag i ett litet nötskal och jag är ju udda som ni säkert vet/märkt. 
 
Ibland när man funderar mycket så undrar man ibland om en del saker är så bra som de verkar vara. Just nu hoppas jag på att allt som verkar vara sådär bra i mitt huvud (ja delvis i verkligheten också) faktiskt är BRA stuff. Jag vet att det är det ( å ja jag intalar mig att allt går finemang, inte er utan bara mig själv). I like my life. Det är märkligt och oförutsägbart men bra. 
 

Sov så gott med er! 
 

Synd man inte är hästbrud

Annars hade jag lätt införskaffat en sådanhär väst! För er som inte vet så är jag uppvuxen fem min därifrån ;) 
 
 
P.S Kolla ryggen så förstår ni kanske vad jag menar! D.S 

Korta dagar

Dagarna bara rusar förbi just nu och jag vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt riktigt.. Det är ju skönt att vara sysselsatt men när dagarna går fort innebär det också att sommaren snart är slut och vi är tillbaka till höst, plugg och jobb igen. Skönt med vardag på ett sätt, tråkigt på ett annat. 
 
Dagen har som sagt gått fort. Sovit länge, fikat med fina Inna i stan, promenerat i solen med mina fina vovvsingar och övat på pass. Nu är klockan halv elva och ja det enda som krävs är lite undan hängning av de nytvättade kläderna och sedan känns det som om här är redo för en ny vecka! 
 
Hur har er söndag sett ut? 
 

Söndagsmys!

Då var det äntligen söndag och sista arbetspasset för 1½ vecka är gjort. Armen får alltså vila när det gäller kortdelning, inte träning.. Men någon dag till så.. 
 
Om några timmar ska jag cykla in mot stan för en fika med Inna. Ska lämna saker till jobb och därefter ska jag ha söndagsmys! Jag är trött, trött och trött, brukar bli det när jag jobbat helg. 
 
Igår var en trevlig kväll på jobb. Ganska lugn men med trevliga gäster överlag och härlig personal på Moon, alltid får man ett leende på läpparna när man pratar med dem! 
 
Vissa dagar är jobbigare än andra att ta sig till jobb eftersom jag också är människa och blir lite småtrött på kvällen, men den här helgen har faktiskt varit himla rolig att jobba. Fredagen på BM var helt tokig med en massa skrattanfall mellan spelandet och igår var som sagt också riktigt trevligt! Saknade James lite.. Men nästa gång jag jobbar är det där jag håller till! Yeeey! 
 
Nu ska jag återgå till mitt zombietillstånd innan det är dags att bege sig! Hörs sen!