I'm an earthquake, feel my rage till I get my way

Iofs känner jag mig änsälänge inte arg men man vet ju aldrig när så bäst ni aktar er ;)! 
 
Har sovit som en prinsessa inat! La mig redan vid tolv och gick upp vid halvtio idag, äntligen börjar det närma sig normaltvärde på sovkontot igen! Sömn är så otroligt viktigt och guuud så skönt det är när man verkligen är så trött att man inte kan hålla ögonen öppna! 
 
Idag är jag också ledig :) wiie! Men ska försöka hinna med lite nödvändigheter som ska göras i alla fall. Som att göra den sista låtanalysen och försöka komma på uppvärmning till mitt Functional Toningpass jag ska hålla i höst.  Ska ha möte med den gruppträningsansvariga vecka 32, så det är ju en klar fördel om jag har något att komma med då ;)! 
 
Förutom det så vet jag inte om det blir gymmet idag och öva på passen jag redan har eller om det blir en löptur och coreövning? Vi får se lite vad jag känner för. Dock känner jag att löpskorna börjar få kass dämpning, alltså känns det i vänster fot och lite i benhinnan ibland. Får se om jag kan göra något härligt klipp nu när alla reor sätter igång ordentligt. Nya skor är ett måste för att inte pajja kroppen längre fram. Ska in en vända till stan lite senare för att fixa klocka så kanske tar en tur inom stadium då också.. :).
 
Hörs sem finingar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0