Suck

Inatt var det dålig sömn, och trots en otroligt trevlig helg och gårdag så har jag kommit tillbaka i samma dåliga anda som förut. Fast nu känns det som om jag har emoat mig färdigt och det kanske är dags att ta tag i saker och ting på allvar nu, kanske till och med att bli vuxen... Fast jag fått för mig att vara vuxen inte är min grej.

Nej, dags att börja ta tag i saker och ting, från och med imorgon!

Mycket firande

Har inte haft tid att skriva i helgen för det har varit en hel del firande av John som fyller 20 idag! Grattis baby!



Lördagen firades med hans goda vänner hemma hos honom, god middag, god efterrätt och trevligt sällskap. Den avslutades på KB där vi allihopa blev ganska så bra på lyset tack vare Rasmus :P

Söndagen var vila och chill, så det blev hemma hos min pappa där vi käkade tacos och ja chilla. Sen blev det lite filmmys hos John. Vi såg den nya filmen Salt... Inte alls en Alice film men ja, den gick ju att vila ögonen på lite då och då.

Idag var det suuupermyskalas hos John med familj och nära vänner. God tårta, goda kakor och massa massa trevligt sällskap <3! Ja och nu är det snart nannedags och mysdags!

Sleep tight, för DET ska jag!

Sitter hemma och är trött som en gris id...

Sitter hemma och är trött som en gris idag. Har kollat på the dudesons och jackass sen jag kom hem. Det är då dumt att det är roligt, fast favoriterna är ändå dudesons. Jag är inte säker på om det beror på att de är finnar eller för att de är tossigare än resten:p


Snark

Jag som var så hiiimla pigg innan, efter 2½ timmes städande och omorganisering är man trött och ändå har jag vardagsrummet kvar... Aja, det kan inte vara så jobbigt när man inte har så mycket kvar. Känns som om det blir en powernapp efter all städning... Å kanske en kokosbolle.

Hösten är nog kommen känns det som, det blåser och man måste ha jacka på sig när man går ut. Mysigt på ett sätt men tänk så himla fort det bara slagit om.

En bild från imorse på Kola och Keddy som sprang nere på Limhamnsfältet:


Kaffe

Har varit vaken i snart en timme och varför det? Nja somnar man klockan tio så utgår jag från att man faktiskt vaknar tidigare.

Har satt på kaffe som jag väntar på, sen ska jag ut och flytta bilen och gå med hundarna. Sen ska det städas och göras fint inför helgen. Idag blir det nog ganska så lugnt, imorgon ska John firas och söndag blir nog också ganska så lugn tror jag =)

Nej nu ska jag snoka runt lite på facebook =)

Idag är jag bara trött trött och trött...

Idag är jag bara trött trött och trött! Det blir så när man har saker i skallen och tänker så det knakar... Jag som trodde att jag tänkte mycket förut liksom... Nu är det mer än någonsin.. Sovgott mina vänner!


Usch, idag är det svart för mig. Jag hop...

Usch, idag är det svart för mig. Jag hoppas på lite underbart ljus någonstans, bara en liten liten strimma hade hjälpt mig nu.. Men vart är du? Nu ska jag sova och hoppas allt känns lättare imorgon


Suck...

Jaha, jag som var på gaska så bra humör idag egentligen. Men nu är det glada humöret borta. Ser inte ut som om jag ska ha tur med någonting längre, allt går käpprätt åt helvete. Ja kanske inte helt, men nästan. Livet är inte så snällt alltid som man tror.

Ja, antar att det är min tur att misslyckas, så är det något mer som ska gå åt helvete kan det ju göra det nu tack, orkar inte mer tråkigheter nu.

Suuuck... deppighet! Nej ni ska slippa gnället.. adios!

Ska bara se om man kan skicka bilder :-)

img_1260 (MMS)

Ska bara se om man kan skicka bilder :-)


In my head

Lyssnar på Ministry of sound Anthems dance 2, bra musik där! Härligt att Spotify finns!

Djuren har fått mat, jag har fått mat, lite frukostchill och sen blir det nog att börja göra sig iordning lite smått. Ska göra ett ärende idag så håll nu tummarna för att det går bra idag! Tänkte vara där vid ett!

Sen får jag väl se vad dagen har att erbjuda ;P

Filmkväll!

Nyss hemkommen från pappa, och snart är det en tur ner på gymmet å köra kondis och lår. Sen ska jag hem till John å kolla film. Han kände för karatekid... Jag är inte såå säker på att jag vill se den men ja, jag kan ju sova en stund eller något om den är för kass!

Hmm min dator har börjat hänga sig igen, jävla skit! Jag som trodde den var bra nu igen! Men aja, det går kanske å lösa!

Nej adios!

Man kan väl nästan säga att den svenska...

Man kan väl nästan säga att den svenska sommarn hat börjat. Regn och åter regn, men jag älskar det!!! Luften blir frisk och blöt asfalt luktar så gott! Har ännu en dag nere hos pappa idag. Soft, soft och soft! Nej jag har inget vettigt att säga än så peace out!!


Aaaaaaj! Uss jag trampade på en glasskär...

Aaaaaaj! Uss jag trampade på en glasskärva och usch vad det började blöda. Som tur var fick jag ut hela ur foten. Jag skulle bara beklaga mig innan jag somnade.. Natti!


Underbara söndag

Helgen i sig har varit super, en del missöden men iblandk an även de behövas för att man verkligen ska vakna upp och inse vad som faktiskt är viktigt för en. Jag vet vem och vad som ligger mig närmst om hjärtat nu och det är underbart.

Kola ute på landet, vid en vacker sjö



Landet var det igår i princip hela dagen och just igår var det otroligt skönt. Det var perfekt väder och stämningen var underbar. Det enda som kunde varit bättre var att jag slapp migränen, men man kan ju inte få allt här i världen. Lördags kvällen avslutades på Malmöfestivalen, ett glas vin och lite öl på det.

Ja, festivalen har väl egentligen gjort sitt, men trots det så tror jag att man kommer fortsätta att springa dit där varje år för att kolla läget. Trots att man EGENTLIGEN inte tycker om den.

Idag har varit en perfekt dag, ja jag vet att ingenting kan vara perfekt men idag VAR det verkligen perfekt och en otroligt känsloladdad dag. Det började med att John körde mig ner till pappa, där jag var med mina underbara föräldrar och alla mina underbara djur. Därefter kom John och vi käkade hela högen på Sankta Lucia i Höllviken. God middag med otroligt härligt sällskap.

Underbara Melissa Horn på Malmöfestivalen 2010



Trots regovädret valde vi att bege oss till Malmöfestivalen för att se Melissa Horn, mer tur kunde vi inte ha för solen börja skina och de gråa trista molnen försvann. Melissa var uuuunderbar! Hennes röst är lika bra live som på skivan.

Kvällen har avrundats med ett träningspass på värket med John och lite kvällsmys och ja, nu sitter jag här och häckar och har knappt hunnit göra det i helgen. Precis som det ska vara!

Gääääsp! Jag hann inte ens skriva klar...

Gääääsp! Jag hann inte ens skriva klart innan min mobil tyckte det var dags att skicka. Vaknade precis efter en powernapp uppe på Stenlycke. Vi har varit här sedan ja kanske kvart i tolv. Idag är här lagom varmt, lite molnigt men än så länge har vi klarat oss undan regn. Vi har också varit på långrunda med vovvarna och ätit supergod mat! Jag och John fick pyssla med grillspetten och dr blev supersmarriga!! Har hunnit ta en del bilder idag så de kommer nog upp någon här och resten på Facebook inom de kommande dagarna :-)


Gäääääs

Gäääääs


Inget bloggande idag, inte likt mig! Men m...

Inget bloggande idag, inte likt mig! Men man har hunnit med en tur till Center Syd med mamma mus. Sen blev planerna för eftermiddagen/kvällen ändrade. Hade det himla mysigt. Nu blir det sovedags och ja jag ska rensa skallen lite på tankar. Hoppas det lyckas bra. Godnatt!


Såg nyss klart dokumentären om samlare, ...

Såg nyss klart dokumentären om samlare, tänk så hemskt att samla på en massa skit? De är känslomässigt fästa vid skräpet och bara kan inte göra av med det. Alla har vi väl haft den där inte slänga perioden, men tack och lov har man kommit över den! Nu blir det sängen, så man kommer upp i hyfsad tid imorgon! Natti


Finnish!

Då var städandet helt klart! Gud vad skönt, så nu behöver man troligtvis inte lyfta ett finger på hela helgen!

Ser ändå ut som om det blir ganska så tidig träning idag, tänkte tvinga ut John en sväng ikväll. På kaffe eller något i stan, orkar inte sitta hemma hela dagarna. Ja okej, idag är det mitt eget fel för jag orkade inte följa med ner till pappa.

Jag satt och kollade igenom folks bloggar och hamnade på en tjej som bara hade bilder på sig själv... Skrev inget utan hade bara bilder på sig själv helt enkelt. Otroligt divigt tänkte jag (ja man är ju tjej och vi tänker ju på ett visst sätt). Sen såg jag att hon var en makeup artist i Malmö och det förklarade ju det hela! Det var ju smnkningarna man skulle fokusera på (I). Hon var duktig så klart och jag fick ju en bra förklaring så den fick duga!

Jag har fått ett beroende... Little Britain..

Imorgon är det festivalen!! Yeeey, hoppas den är okej i år! Men dessvärre brukar den bli sämre och sämre för varje år som går. Himlans tråkigt men kanske inte i år vi får väl la se!

Eeeepa!

Efter en långrunda på 1½ timme med hundarna till Limhamn och tillbaka har jag tryckt i mig knäckemackor med ägg på, vitmaniner och kaffe! Känns nästan som om det är dags för ett extra gympass, fast i och för sig så ska jag köra två pass vid åtta.. hmm. Kanske bli det en tur med hundarna igen, vädret är i alla fall heeelt okej. Men innan dess ska det städas lite här, inte så farligt rörigt just nu men ändå!

Ibland tänker jag för mycket, och det är otroligt jobbigt. Under 2½ månad har jag analyserat sönder mitt liv. Man kan komma fram till en del bra saker, men också en hel del dåliga. Just nu är jag mest förvirrad, yr som en höna i en hönsgård. Men det rättar väl snart till sig igen hoppas jag.

Aja, nu ska jag slua fundera för en stund. Sätta igång lite bra musik och städa asset av mig! Aw, jag saknar Sophie hon säger alltid så!

Enjoy!


I like it loud!

Har lyssnat på Scooter's Maria I like it loud! Så jääääävla bra!

Har hunnit komma hem, fodra djuren och städat vardagsrummet och hängt in alla kläder som tvättades igår, så nu har jag varit hiiiimla duktig! Så snart är det dags för ett superpass på gymmet!

Man blir lite trött och kanske lite deprimerad av det här gråa och trista regnvädret, men faktum är att jag älskar det ändå! Det är nu det fortfarande är ganska okej temperatur ute, så man kan springa runt i kortärmat och kjolar utan att frysa röven av sig. Man behöver inte få ångest för att man hellre sitter inne och myser framför tv:n för det regnar ju trots allt ute och vad är inte mysigare än att höra regnet smattra på rutorna? Nej hösten är mer än välkommen!

Whatever

Sitter hemma hos pappa medan han är i Trellehulla och hittade en av Oasis gamla låtar på min dator. Whatever, den är uuuuunderbar:



Njo jag är väl på lite bättre humör idag än vad jag var igår. Så idag slipper ni läsa om allt elände haha! Idag ska det tränas ett gympass med cirka 1 timmes kondis och därefter är det magövningar för hela slanten! Fan vad vältränad man ska bli idag! Huuuarrrggh!

Nu i några dagar har jag saknat KB ganska mycket.. Får se hur pass mycket jobb det blir på det blivande nya jobbet sen ska jag nog fanimej trycka in något kb-pass då och då. Om de nu vill ha mig där förstås. Hoppas!

Snart helg, och det innebär Malmöfestivalen, så¨vi får hoppasd att vi får hyfsat torra kvällar i alla fall!

Nattdravel

Hmm jag kunde inte sova och har skickat ett blogginlägg via mobilen 2 ggr, men det tycks inte ha kommit fram. Fast det var nog lika bra ändå! Mest deprimerande faktiskt.

Jag ska faktiskt försöka låta bli å gnälla så himla mycket här och ja jag vet jag sagt det förut men eftersom detta är ett sätt att rensa hjärnan på lite ibland så kan det bli så ibland. Men jag ska försöka låta bli, men jag kan ju ingenting lova!

Hmm, imorgon ska jag ta en bra runda med Kola igen, så jag hoppas det inte blir mer regn. Inte på morgonen i alla fall och sen blir det gymmet ett magpass och kondis. Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda, jag hoppas på något skoj i alla fall!



Min nya klocka, vad tycker ni? Själv är jag supernöjd!

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen!

Sleep tight!

Failed

Usch, idag har jag verkligen en down down down dag. Det är liksom kom å skjut mig i skallen så jag slipper allt! Nej jag vet att man inte får säga så och egentligen menar jag det väl inte heller, men när man känner sig helt misslyckad med allt för stunden är det inte så lätt att hålla humöret uppe. Det liksom svider i hela kroppen och man blir både psykiskt och fysiskt trött av att gå och tänka negativt hela dagarna och gå och stressa upp mig.

Jag verkligen AVUNDAS de människor som bara kan glömma sina bekymmer helt utan att få ångest eller dåligt samvete av olika saker. Jag önskar så gärna att jag bara var så, men nu är jag inte det och man får väl vänja sig vid det. Fast man kanske kan tycka att jag borde ha gjort det förut.

Jag hoppas min absolut högsta önskan slår in snart, det känns som om det är det enda som kan rädda mitt ynkliga lilla liv nu, och kanske att det faktiskt händer något kul, att saker och ting faktiskt ordnar upp sig. Ja de brukar ju göra det förr eller senare jag vet det. Jag är väl bara gnällig idag, förlåt för det.


Morgonsysslor

Idag har jag varit uppe sedan kvart i sju och tro mig... Det tog VERKLIGEN emot att gå upp så tidigt idag, men vad gör man när man behöver tvätta? Nu har jag drygt en timme kvar och ja jag har faktiskt hunnit med allt som ska tvättas och lite till! Sjukt skönt!

Mindre skönt var det däremot att flytta bilen i ösregnet imorse. Kola är heller inget fan av regnet, och drar istället benen efter sig. Tanken har nog inte slagit honom att det är bättre att pinna på snabbt som tusan! Men ja vi överlevde det också!

Efter tvättandet ska jag och mamma ut i stan och köpa födelsedagspresenter till John, sen ikväll blir det Beck- Levande begravd. Både jag och mamma gillar Beck så den är ett måste! Så jag skippar passen idag och kör ett eget magpass och kondispass på gymmet idag!

A cup of coffe



Efter en god middag, en eftermiddagstur runt kronprinsen med Kola och småmys med mitt hjärta så känns det som om det är dags för lite kaffe. Dessutom är jag sjukligt sötsugen just nu :|. Kanske blir det bara lite socker i kaffet idag, normaltsätt dricker jag det annars bara med mjölk.

Hmm, känns som om jag vill göööra något idag, men det är typ inte lönt eftersom jag ska upp kvart i sju imorgon och tvätta. Jag skulle egentligen tvättat på fredag men jag och mamma bestämmde att vi sticker till köpenhamn då istället. Å det ser jag faktiskt framemot, dessutom börjar Malmöfestivalen på fredag! Yeeey!

Nej nu ska jag sega mig lite tills kaffet är klart =)

Gryyyymt gympass!

Har precis kört ett sjuuukligt grymt pass på gymmet! Kondis i 50 min och rygg övningar i en gnisslande maskin! Mitt linne är verkligen GENOMBLÖTT, och det är preeecis så som det ska vara! Sjukligt gött!

Men nu börjar man bli hungrig så det blir duschen och sen ska jag laga lite mat, tror det blir couscous med någon veg filé och salsa sås. Om det är gott vet jag inte, men jag tror det kan bli ganska så gott faktiskt. Vågar mig inte på att äta soppan jag gjorde i lördags eftersom den stått ute.. typiskt mig och glömma något så viktigt. Aja! Ny mat är alltid soft!

Måndag igen



Ja då var det nystart igen, det är måndag! Jag och Kola har nog gått den längsta rundan på länge 1½ timme runt i limhamn och bellevue. Tack och lov så blåste det lite på oss annars hade vi nog dött av värmeslag. Det är så otroligt kvavt! De sa iochförsig att det skulle regna idag, fast å andra sidan sa de att det skulle göra det igår också. Aja vi får väl la se!

Har precis käkat fyra knäckebrödsmackor, druckit ett glas juice och är nu inne på lite kaffe. Pink och Kola har också fått mat så nu är alla mätta och belåtna för tillfället. Om drygt en timme tänkte jag gå ner på träningsvärket och köra ett kombinerat kondis och ryggpass. Tyckte inte där fanns några roliga pass att gå på idag, så det får bli det vanliga gymmet idag!

Tänkte bjuda på en härlig låt med Scooter och Status Quo. Scooter har varit ett av mina favoritband länge, typ sen 97 när jag hörde fire för första gången ;P och Status Quo har jag faktiskt rivit biljetter för när de spelade på Lunds arena för något år sedan! Så enyoj!


Då ligger man i sängen nu, sådär lagom...

Då ligger man i sängen nu, sådär lagom trött, fast egentligen är jag skittrött! Ska väl upp i hyfsad tid imorgon, flytta bilen, träna och göra andra nödvändigheter. Hoppas jag kan somna ordentligt iallafall. Mene ja nu är det sovedags! Natti!!


Sitter just nu hemma hos John och väntar ...

Sitter just nu hemma hos John och väntar på att en film ska ladda klart. Sen blir det nog en ganska så lugn kväll, vi är helt slut i rutan båda två. Var rätt skönt att bara chilla en stund hemma hos pappa idag. Där nere är så avslappnat, och jag vill så gärna flytta tillbaka en dag, men inte än. Nej nu ska jag Facebook nörda mig lite sen fiiilm!


Sunday

Då har man nyss tryckt i sig en Anna special från Skanörs pizzeria. Helt okej pizzor men jag tror nog inget slår Pizza Butik näset eller Två bagare. Men ja, äntligen fick jag min efterlängtade pizza som jag längtat efter i en heeel vecka!

Gårdagen var verkligen SUPERtrevlig! Så mycket trevliga människor på ett och samma ställe, och otroligt bra stämning! Nej helt klart en lyckad kväll även om jag och John begav oss hem ganska tidigt.

Idag ska jag hänga lite nere hos pappa, och sen ska jag hem och jag gissar på att jag och John ska kolla in någon ny film. Det hade jag tänkt mig i alla fall, det var ändå ett tag sedan nu!


Ösregn

Åh, då har man precis ätit en sjukligt stark grönsakssoppa (ja jag är vegetarian och har varit det i princip hela livet, och nej jag saknar inte kött för jag tycker inte om det), lite chokladkex till efterrätt och gått ut en runda med Kola i ösregnet.. Jag som bara trodde det regnade lite och gick ut i mjukisbrallor och mitt röda Mallorca linne, aja lite regn har ingen skadats av.

Hmm, mitt val ikväll står mellan sandalleter och stövlar... Det blir ju fest ikväll, men alltid lika svårt att välja antingen kläder eller skor. Idag är det skor... Vad tycker ni, stövlar eller sandaletter?

Nu ska jag spana lite till på Little Britain innan jag dammsuger!


Pure love

Inana jag kilar ner och tränar tänkte jag bara dela med mig av Arash underbara låt Pure love. Dock gillar jag ju egentligen låtar med fullt ös, så jag lyssnar på mintman remixen men den fanns inte så ni får nöja er med originalet som också är super!


Tungt

Vaknade med huvudvärk för en timme sen, inte skönt alls. Å nej det är inegn baksmälla för jag drack inte igår, så det så :P. Men man kan ju få det ändå ibland, vädret är ju lite småknepigt.

Har varit en mcket tung vecka det här på många sätt och vis. Hoppas på att se lite ljust framöver, det kan väl vara min tur nu kanske? Men nej man ska inte gnälla, men har det varit mörkt ett tag tycker jag mig nog få lov att gnälla litegrann i alla fall.

Snart dags att gå ut i regnet med min underbara Kola! Vi får se hur pass mycket det regnar idag, om det blir en lång eller kort runda nu på morgonen!

Herrejisses!

Nu är jag så OTROLIGT stolt över mig själv! Jag har tagit mig i häcken och faktiskt fått gjort det jag bestämt mig för att få gjort. Alltså ta sista garderoben och städa, slänga skiten som ingen någonsin kan vilja ha och byta kattsand i lådan. Fan vad bra jag är!

För att fira sitter jag nu och käkar en Willys annanasringar och dricker ett glas kallt vatten! Kan ju inte trycka i mig för mycket innan träningen eller hur?!

Blir nog en lugn kväll idag, John skulle se om någon av hans kompisar är sugna på att ta en kaffe eller glass med oss lite senare. Sen blir det nog hög mysfaktor resten av kvällen kan jag tro. Vi sparar fyllan tills imorgon ;-)

ÄNTLIGEN!

Ja då var mina garderoben äntligen färdigrensade! Tre sopsäckar fyllda med kläder och skor finns att skänkas bort för de som är intresserade. Jag kommer behålla dem hemma i en vecka, alltså till nästa fredag så om ni känner att ni vill ta er en titt så är det bara att höra av sig! Om jag inte blir av med det så skänker jag det till frälsningsarmén eller liknande =)

Yeeey! Fan vad skönt att det äntligen blev klart! Nu är det bara att hänga in de där enstaka plaggen som hänger i hallen och sen börjar det tråkiga.. att diska, städa och ja allt det där ni vet.. sjuuuukt segt! Men vafan sen är här fint :D

Liiite svårt har jag att bara gå och lä...

Liiite svårt har jag att bara gå och lägga mig... Det blev lite froggyjump i sängen och nu ligger jag bara här och funderar. Jag är en tänkare och DET kan vara himla jobbigt, speciellt tankar och saker man aldrig riktigt släpper. Jag vet inte om det är typiskt kvinnligt eller om jag är lite koko. Kanske en kombination av båda? Aja what to do, nu ska jag spana in Facebook för hundrafemtioelfte gången innan jag somnar... Ensam i sängen inatt, eller nej inte helt jag har ju Keddy. Natti!


Eye of the tiger



Nu ska jag bara lyssna klart på den nya clubremixen av eye of the tiger, sen blir det till att borsta bissingarna och bingen därefter!

Nej ni har helt rätt, jag är slö så jag har inte gjort ett skit härhemma, bara suttit och chillat. Men jag tänker skylla liiite på att bilen tog 5 timmar längre tid än vad de skulle ha gjort. Så ja jag tar resterande imorgon, det hinner jag!

Har suttit och spanat runt lite på vad som ska hända imorgon kväll, typ evenemang å grejer. Men ja det ser lite dystert ut även om det finns grejer. Jag ska träffa John men något vill vi hitta på och vi tänkte inte gå ut eftersom vi ska festa på lördag... tricky tricky, men ja det löser sig väl!

Nu blire sängen..


P.s Avgör själv om ni gillar club remixen D.s


Sommarregn!

Jisses så bra mina träningspass gick idag! Svetten rann av mig både här och där på Indoorwalkingen och Coren gjorde att det sved i både mage och rygg.. Och ja lite ljumskar också!

Mamma var så himla gullig idag, det regnar i Malmöstad för tillfället och eftersom hon varit på besök hos Nicke körde hon inom kronborgsgymmet för att ge mig skjuts hem, så slapp jag allt regnet! Tack mamma mus <3!

Har inte speciellt mycket mat hemma för tillfället av olika anledningar samtidigt som jag varit lat och inte orkat gå ner och handla. Så just nu kokar jag upp lite gröna linser och ris. Ja jag vet det är en knepig kombination men man tager vad man haver. Fast det blev nog lite väl mycket... så där är nog till frukost imorgon också! Sweeeet!

Dagens tips btw: Mjölk med lite apelsinjuice i, sjuuukligt gott!

Sushi



Bilen är hemma och jag har käkat sushi med mamma och hundarna och katterna har käkat torrfoder med kycklingkött! Så nu var alla mätta å glada!

Får se om det blir garderoben innan träningen eller efter, men för illfället lutar det nog faktiskt åt efter! Jag har ju trots allt bara en och en halv timme på mig att rensa den sista.. *ehöööm*. Så nej det får nog bli efteråt.

Hmm så nu ska jag bara chilla framför tv:n ett tag och sen ja chilla lite framför datorn och ja chilla lite mer helt enkelt!

Tjingeling!

Vänta vänta

De hade tydligen problem med min bil så de där tre timmarna de hade räknat med från början gäller visst inte längre. Nåväl bättre det tar lite tid för dem så det blir ordentligt än att de slarvar sig igenom det!

Idag tänkte jag at den sista delen av min garderob, linnen, leggings och tjocktröjor kvar nu. Sen är det färdigrensat för detta året! Yeeey! Nu känns det dock som att jag har på tok för lite kläder :| så antar att det blir en del nytt till hösten! Nu kan jag i alla fall shoppa utan att tänka.. hmm men jag ahr NOG något liknande i garderoben :P. Wiiehaaa!

Ikväll ska det bli ett Indoorwalking pass och ett corepass direkt efter! Alltid så otroligt gött när man varit på de två passen! Dock tycker jag att de har på tok för få core pass på träningsvärket, men jag har också sett att de söker fler instruktörer i det så kanske kanske till hösten blir det fler :D.


Då var bilen inlämnad och ska hämtas om...

Då var bilen inlämnad och ska hämtas om några timmar. Ska bli skönt att äntligen få lov eller ja kunna köra som vanligt igen utan att vara rädd att motorn krasar! Idag blev det frukost nere hos pappa, bullar och en energidryck! Ska vara fullt ös hela dagen så en bra start på morgonen är guldvärd! Ser ut som om det blir fest till helgen, hemma hos en av Johns kompisar! Jaaa nej inte mer att berätta just nu! Hörs sen


Onsdagsångest

Usch.. idag är en såndär pngestfylld dag då man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Livet är en stor enda ångest! Ussss!

Ja, och jag hoppas detta hemska humöret går över idag! För sån där ångest är inte kul att ha, inte alls!

Puss haj så länge!

Snaaark!

Jag är seg och fruktansvärt trött fortfarande! Har inte en aning om varför jag är såhär idag.. Kanske håller på att bli dålig igen?Men det hoppas jag inte för det har jag inte tid med! Aja, tänkte bjuda på den här underbara bilden på min bebis!




=(

Trött å irriterad är jag för tillfället. Inte lätt att hålla humöret uppe i alla väder även om man försöker. Å fryser gör jag också, pappas hus är som ett kylskåp! Usch ja herrejesus...

Tycker det är läge för något skoj att hända nu, något sådär extra roligt utöver det vanliga. Så man kan dra ordentligt på smilbanden, det kan behövas. Men visst, vardagen är ganska så tråkig. Sen finns det ju de människor som påstår att saker och ting inte blir roligare än vad man gör dem. Kanske liiite sanning där, men det finns alltid olika orsaker eller händelser som påverkar det dära så ja.. Vi kan ju hålla oss till det där att det stämmer kanske delvis.

Usch. När jag kommer hem måste jag ta bort det där hemska nagellacket jag satte på. Det är klumpigt och troligtvis gammalt för det ser RIKTIGT risigt ut. Sen är tanken att jag ska träna... Men asså seriöst så kommer jag aldrig orka det. Jag känner det redan, men OM jag känner att jag skulle orka kommer jag givetvis göra det. Hädanefter kommer jag träna före jag pker ner till pappa för det är ganska segt att träna när man varit här en hel dag och bara slappat och tagit det allmänt lite för lugnt..

Nu ska jag föröska undvika att gnälla mer här för idag... Trevlig kväll!

Eftermiddagstrött

Usch just nu hade jag bara kunnat gå och lägga mig direkt, men neeej jag ska äta först å sen när jag väl ätit är jag nog inte lika trött förrän matkoman kommer in!

Sitter fortfarande nere hos pappa och gör väl egentligen ingenting, ska vbara hundvakt medan han och mamma får Stigs lägenhet värderad. Annars står inte så mycket mer på schemat. Ska dock hinna med ett superpass på gymmet!

ZzzzZzz tror besytämt att jag håller på och somna... Ses sen!

Träningsvärk fick jag efter allt springa...

Träningsvärk fick jag efter allt springande i trapporna igår under tvättiden, känns litegrann i vaderna. Men herregud kan ni tänka er att det tog dem minst 6 timmar att fixa hissen, innan de ens var där. Det är för kasst asså, känns som om det är dags för dem att byta ut hissarna. Idag skiner solen, sitter nere hos pappa. Sådär lagom varmt faktiskt, och det märks att hösten är på ingång solen står inte lika lågt längre. Fast den stannar nog ett tag till, det hoppas jag i alla fall!


Fungerande hissar

Jag har som ni säkert vet, tvättat eller ja jag tvättar fortfarande. Jag har det sista i torktumlarn nu.. Hur som helst! Vid tolv åkte jag ner med min superstora kulörtvättmedelsförpackning stoppa i två maskiner, inga konstigheter. John kom och lämnade grejer hos mig strax efter och åkte ner och träna en halvtimme och åkte upp sen igen.

När jag sen ska ner igen trycker jag på hissknappen, och står nog där i fem minuter och undrar vafan det är för jävla idioter som står och håller den jävla hissen (ja ursäkta alla svärdomar men å lack blir man. Efter några minuter till bestämmer jag mig trots allt för att ta de smala hemska trapporna ner till bottenvåningen. Bör då tilläggas att jag faktiskt bor på åttonde våningen så det är ingen kort sträcka. Nåväl, väl nere möter jag en av mina grannar som bor lite längre ner, som har ringt hyresärdenv och sagt att hissen är trasig. Tydligen hade den fastnat på fyran, och ja visst sånt händer. Tråkigt är det men någon gång klyddar det liksom... Ja och därefter har jag sprungit upp och ner, ner och upp i snart fem timmar. Det är verkligen INTE okej att det tar sååå långtid och än har det alltså INTE kommit någon.. Riktigt dåligt! Tänk på alla gamla människor som bor högre än mig eller strax unde mig? Inte fan kan de ta trapporna!

Dessutom känns det som om mina lungor ska kollapsa varje gång jag sprungit upp och ner... Aja, nu har jag fått gnälla lite idag också. Men jag hoppas att hisshelvetet fungerar snart!

Tvätta å städa

Ja det ÄR lika tråkigt som det låter, tro mig! Snaaaark, och ovanpå det ska jag försöka hinna klart med garderoben idag. Herrejesus, ja dessvärre måste öven det tråkiga bli gjort, vare sig man vill eller ej!

Ska hinna träna idag också, har egentligen bokat ett Indoorwalkingpass men det är halv åtta och jag som varit uppe så himla länge vettetusan om jag orkar träna så sent! Men än så länge har jag några timmar på mig att bestämma mig. I annat fall får det bli ett vanligt hederligt gympass =)

Vaken

Jag lyckades inte slumra till igen, inte än i alla fall. Jag misstänker att jag kommer göra det senare idag, men först tvättning och städning.

Jag såg slutet av filmen btw, Case 39. Faktiskt ganska så bra, så en regnig dag som denna kan jag absolut rekommendera den, ja om man nu gillar skräckthrillers och liiite övernaturligt. Men absolut godkänd!

Usch, jag ahr halva garderoben kvar att gå igenom idag, även det var en av planerna nu såhär tidigt på morgonen men jag vettetusan. Jag tar nog å tvättar innan jag ger mig på de två sista. Man blir näsytan deprimerad av att tänka på vilken otroligt tråkig dag jag har framför mig idag. Positivt är väl dock att det ser ut att bli kasst väder idag också så någong ångest för att man missar solsken behöver jag nog inte. Inte som det ser ut nu i alla fall.

Hittade en annan bra Melissa Horn låt igår, Jag kan inte skilja på.



Hemsk text på ett sätt men alla har vi känt sådär någon gång, och har man inte det kan man vara lycklig.

På fyran snackar de om valet till hösten. Jag har redan bestämt mig för hur jag ska rösta, och det blir faktiskt detsamma som förra gången. Det var första gången jag röstade för fyra år sedan, eftersom jag fyller år tidigt hade jag hunnit fylla 18. Konstigt vad tiden har gått, kändes som om det var i höstas jag röstade för första gången. Nu är jag 22, sitter i en egen lägenhet, jobbar och är vuxen medan en del av mina vänner gifter sig, ska skaffa barn etc.. Vad tusan hände? Måste tiden springa iväg? Läskigt det där, snart är jag väl en gammal kärring som har både den ena och den andra sjukdomen! Nej hemsk hemsk hemsk tanke!

Nu ska jag återgå till tv4 =)

Usch, jag kan inte somna om. Jag skulle ju...

Usch, jag kan inte somna om. Jag skulle ju bara gå på toa, men nu ligger jag nästintill klarvaken och alla tankar bara flyger runt i skallen samtidigt som en del tankar söker mig. Ja funderar på om jag ska gå upp redan, sätta igång datorn, diska, se sluter på filmen från igår som vi alert såg klart eller gå ut i regnet med hundarna. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag är ju trött, men jag får ingen ro i kroppen. Något jag däremot har bestämt mig för är att jag ska sova hos pappa nu i veckan, kanske idag eller imorgon. Jag behöver det lugnet där nere för att återhämta mig mellan varven, speciellt nu. Godmorgon!


Långa nätter

En av Melissa Horns låtar, som vanligt kan man ibland få sig en ordentlig funderare tack vare hennes texter, eller så är de bara mer passande ibland kanske:



Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Åh långa nätter
Långa nätter
Långa nätter
Åh så långa nätter
Långa nätter
Långa nätter
Åh så långa nätter
Långa nätter

Suck, pust å stööön!



Herrejesus vilken kaos jag haft i min garderob, och guuuud vad mycket kläder man ahr som man troligtvis aldrig skulle sätta på sig igen! Många fina saker som tusan och en del snygga kappor och jackor, men vad ska jag med allt det där till? Man tröttnar ju så snabbt på kläder! Så som det ser ut just nu så har jag 1½ sopsäck som behöver nytt hem, och givetvis kommer kläderna, skorna, väskorna etc skänkas bort! Sen har jag några jackor/kappor skinnjackor jag kan tänka mig att ta bara liiiiite betalt för! Men allt detta kommer hamna här och på min facebook så om någon är intresserad är det bara att höra av sig. Men ingenting påbörjas förrän jag är färdigrensad! Nu harj ag tagit halva så nu är det halva kvar! Troligtvis är allting klart imorgon, så jag uppdaterar er om detta då!

Shit så slitsamt det är att rensa! Jag har aldrig riktigt gillat det för man hittar saker med nostalgi i! Å skorna har jag seperationsångest för och därför kommer de flesta stanna kvar..:$ Jag kan liksom inte hjälpa det! Skor kan man ALDRIG ha för mycket av!

Såå, vad händer nu då? Jo snart en tur med hundarna, dammsuga lite sen skaj ag nog ner å handla chips å grejer till kvällens filmmys! Yeeey!

Im singing in the rain

Ja det är jag faktiskt och tack och lov är jag på sååå mycket bättre humör idag än det jag var på igår. Alla har vi våra låga dagar ibland och igår hade jag en rejäl sådan! Men nu är jag okej igen.

Skulle blivit en utgång igår till Kb, så det blev lite förfestande med mamma mus härhemma igår! Men dessvärre mådde John jättekasst när han kom hit så vi besämde att vi struntar i det och tar igen det till hans födelsedag istället =) Men jag måste skryta å säga att jag faktiskt var himla snygg i min klänning!

Idag regnar det och ja det är ändå efterlängtat det där regnrusket och jag och mamma har varit en tur i stan! Frukost på BK och sedan begav vi oss till Triangeln. Jag har lyckats få en irritation i en av mina öronpiercingar och tänkte att det bara var att göra hål på skiten.. Det var det alltså inte! Men ja, om man inte försöker så vet man ju aldrig, men denna bulan avr envis och ville inte ge med sig, det enda den beslutade sig för att pumpa ut var lite blod..! Nej, så egentligen tänkte jag bara låta det var, men eftersom jag är fruktansvärt envis kände jag att en stav nog faktisktk unde rädda det!

Svårt som tusan att fotta sitt eget öra, men denna bilden blev väl ändå ganska så ok =)



Därav att det blev triangeln idag! Så nu har jag en superfin stav med rosa kristaller i överdelen av örat och ingenting som trycker på den äckliga bulan jag har där. Dessutom träffade vi Kija (Kija träffade jag första gången när jag var 15 och piercade mig i naveln, en del år sedan) och satt och snackade lite skit och om vad som hänt i livet etc. Himlans trevligt!

Ska strax våga mig på den första delen av min underbara garderob serie. Tror inte jag orkar dem alla tre men ibland kan man ju förvpåna sig själv, men ja vi får se! Håll tummarna för att jag orkar!

Jag som bara tänkte städa lite snabbt id...

Jag som bara tänkte städa lite snabbt idag, men nej se där när jag väl börjat kände jag att det kanske faktiskt var lite läge att slänga lite gammalt skit som ändå bara ligger i äten och skräpar! Å snart tar jag ett miniryck i sovrummet tänkte jag! Här kan nog faktiskt bli ganska så fint idag. Men garderoben får troligt is vänta till imorgon :-p


Trött

Inatt känns det inte som jag ahr sovit någonting alls, och jag är så trött att jag nästan mår illa! Jag har en massa MÅSTEN över mig för att jag ska kunna fira lite helg och..ja suuuuck! Men kanske är jag snart på g!

Lyssnar på Saturday, och blir nästan liiite festsugen, samtidigt som det känns ganska mycket Magaluf över den! Saknar Magaluf lite idag, men av någon anledning saknar jag nog faktiskt england mest just idag! Så fort allting ordnar sig för mig ekonomiskt ska jag ta en tur till min engelska tvilling i England! Haha! Nej vi är inte tvillingarp å riktigt men vi tänker ganska lika så därför har det bara blivit så att vi kallar varann för twin! Nördigt kanske men ja..vafan!

Nej, nu ska jag ta tag i disken... suuuuuuck!

Snart helg!

Då var dagens morgonrunda avklarad! Kola var lite väl olydig idag så han fick faktiskt gå kopplad nästan hela rundan.

Så just nu har jag satt på lite gröt på spisen som ska vara klar ungefär när det är dags att ge Kola mat! Sen vettetusan vad som ska hända idag, träningen blir inte förrän senare idag så kanske kanske följer jag med mamma på äventyr idag. Annars blir det bara att städa och det känns inte superroligt för tillfället och det kan absolut vänta tills imorgon!

Kvavt som tusan ute idag, i och för sig hellre det än den kyliga blåsten jag var ute i igårmorse!

Snart är det helg och då ska jag gå uuuut! Yeeey! Så hiiiiimla länge sedan nu och jag känner helt klart att det är dags igen! Så vi får väl se vilken av dagarna det blir och vart vi hamnar någonstans! Spännande!

Bild på det förbaskade däcket kommer här. Jag kan väl tycka att det åtminstonde var VÄL använt!


Nu kom det efterlängtade regnet äntligen...

Nu kom det efterlängtade regnet äntligen! Ligger just nu i sängen med en liten springa öppet i sovrums fönstret. Regnet porlar ner och lite då och då kommer ett blått sken. Mysigt. Tack och lov slapp vi regnovädret med all vår olycka idag, så det kanske är som folk säger. Det kunde varit värre. Nej efter denna dagen behöver jag några underbara timmars sömn, sov så gott så hörs vi imorgon!


Shit vilken dag!

Heregud säger jag bara, vilken hemsk dag det varit idag! Jag är helt mör i kroppen!

John och Danne har fått pappas gamla husvagn, som inte är särkillt stabil i sig själv. Draget är ganska upprostat, all inredning är uttagen så det mesta består av träramar och aluminium, och givetvis ganska slita och gamla däck. Vi var tveksamma för att den skulle orka med hela vägen till Vellinge, först och främst för draget, men även lite för däcken. Ett av däcken var spruckna, eller ja vi misstänker eventuellt att någon försökt skära sönder det.. Men det var ett litet hål som pös. John köpte med däckfix och sprutade in i däcket och ja vi trodde väl alla att den skulle klara den korta sträckan till Vellinge.

Pappa har ärvt en bil av sin morbror Stig som vi förvisso även fått låna ganska många år tidigare och där var aldrig några problem med det under den tiden. Men sen Stig dog har där varit en del problem, bland annat att batteriet inte laddar. Men det har aldrig varit några problem när man bara har bilen igång och eftersom vi inte hade någon varningstriangel att sätta på husvagnen tog jag den bilen och körde bakom med varningsljus på. Jag höll den liksom igång heeeela tiden!

Det gick ganska bra fram tills vi kom in på landsvägen mellan Höllviken och Vellinge. John tyckte det var dags och kolla punkadäcket och kanske eventuellt pumpa det så att det skulle klara de sista fyra kilometerna. Vi märkte då att det var ganska så sumpigt och kanske 40m efter det att vi börjat köra lutade hela husvagnen åt höger. Vi visste vi inte skulle kunna ta oss till Vellinge utan vi beslutade oss för att ställa den på en parkering tills imorgon.. Vi kör typ fem kilometer i timmen och när vi nästan är framme, vad händer? Jo givetvis dööör min bil! Jag har massa bilar bakom mig som undrar vafan jag håller på med! Ingen varningsblinkers iiiingenting fungerade! Jag kunde inte ens dra upp bilrutorna! John knuffar in min bil på parkeringen så vi kan ställa av husvagnen. Då hade vi missat just DEN delen där vi skulle ställa husvagnen... Så vi lät bilen stå där sålänge och körde tillbaka en bit ställde av husvagnen och åkte tillbaka till parkeringen där bilen stod.

Som tur var hade John startkablar i sin bil (han är ju kille och de flesta av dem ha ju faktiskt så smarta grejer i bilen), bilrn gick snabbt igång. Han sa till mig att hålla bilen igång och gasa även vid rödljus så att batteriet inte dog. Han skulle till Vellinge och fixa grejer medan jag bara ville hem och lämna bilen.

Jag hann inte ens över bron när motron började hacka igen och vad hände? Jooo självklart skulle bilfanen dö IGEN! Det var enfiligt och jag körde så långt in i kanten jag bara kunde, satte på varningsblinkers men klart som fan funkade inte dem håller.. Batteriet var ju stendött! Tar upp mobilen, ringer mamma och ber om att få prata med pappa. Glad som pappa var för att husvagnen var borta, hade givetvis fyllt bilen med skiten som stod i carporten och kört till tippen! Mammas enda tips var att han skulle komma över bron närsomhelst och att jag borde gå över och stå å vifta... Nej, alla bilar skulle köra överallt just då och jag kände väl inte riiiktigt för att bli påkörd.. Så jag ringde min underbara älskling som sa att han skulle hämta mig och att jag bara skulle ta det lugnt!

10 minuter senare dök pappa upp, nästan samtidigt som John dök upp. Jag blev hembogserad till pappa av John, och jag kan väl säga att bättre humör har jag väl varit på, och jag kommer ALDRIG sätta mig i den bilfanen igen! Den kan få bli där!

Suuuck, så nu är jag heeeeelt matt i kroppen och sitter och väntar på att John ska träna klart!

Tänkte ladda upp bilder på hela skiten imorgon, nu är jag alldeles för trött på det att jag inte orkar sitta och kolla på det!

Med en kopp te



Idag har jag lite av en Melissa Horn dag, har lyssnat på henne nu på mogonen, mest Lät du henne komma närmre, New York och Långa nätter. Helt klart mina favoritlåtar som hon har gjort! Får se om det blir lite mer Melissa Horn senare idag!

Kom precis hem från en tur på Limhamnsfältet med hundarna, ganska kylig vind ute idag! Sen var Kola trotsig så jag fick stå i kylan ett tag när han kände att han ahde hälsat klart bara alla andra tusen hundar där fanns haha! Men det kan det vara värt, de gillar ju också att socialisera sig!

Nu blir det paus en halvtimme ungefär och sen ska alla djuren få mat och medan de äter tänkte jag springa ner och köra mitt gympass för dagen. Så använder man tiden effektivt! Sen ska det bara duschas och sen ska jag ner till min käre far! Så det blir nog en mysig dag idag, var ett tag sedan jag avr där nu, eller ja några dagar sedan i alla fall!

Nej nu, lite musik!

Snabba frågor!

Hitta detta på en sida och tyckte det var en kul grej!

Du heter:
Alice


Smeknamn:
Alizée, Alice =)

Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag har väl ingen speciell, men det brukar givetvis bli ganska så sentimental musik om jag är deppig.

Beroende av: Kaffe och tuggummi

Vad tror folk om dig? En del människor tror jag är ganska bitchig medans andra säger att de tycker jag verkar vara suuuupertrevlig!


Stämmer det?
Alltså det där med bitchigheten vet jag inte riktigt för alla är vi väl bitchiga ibland om vi blir förbannade? Men ja, om det krävs så visst, men jag är inte det om du bara tittar på mig. Ja trevlig är jag väl det också, ibland lite för trevlig om man nu kan vara det?

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår

Hur imponerar man på dig? Med sin personlighet och om personkemin klickar behöver man inte imponera på mig.

Brukar du skratta för dig själv? Ja alldeles för ofta!


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Otroligt sööta saker från min pojkvän, men mina sms är personliga så de vill jag inte dela med mig av här!

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: Hej det är Alice.

Vem ringde du senast?: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Vi hörs senare!

Antal timmar sömn inatt: 6 timmar

Sov du ensam: Nope

Brukar du komma i tid: Ja oftast!

Hur känner du dig nu: Ganska seg, lite ångest men ändå hyfsat lugn och på gott humör!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Jag tycker helt klart att mina fötter är godkända!

Vad saknar du: Mina underbara vänner som är ute på sina håll nu under sommarn!

Hade du en bra kväll igår: Ja den var supermysig!

Favoritdryck på morgonen: Kaffe

När brukar du oftast gå och lägga dig: Nu har jag pajjat dygnsrythmen lite men ja vid tolv kanske =)

Är du blyg?: Ja ganska, men det märks inte!

Sysslar du med någon idrott: Nej men däremot tränar ju det mesta på gymmet!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Japp

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hinna med så mycket killgrejer jag bara kunnat!

Är du nöjd med ditt liv: Nja, vissa delar av det och andra är jag mindre nöjd med. Men jag jobbar helt klart på det!

Är du bortskämd: Ja litegrann

Vad gör du i morgon: Åker ner till pappa och träffar John på kvällen!

Vad är det värsta du vet?: Onda människor

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja det har jag och de är de absolut bästa man kan tänka sig <3

Vad är det finaste du fått?
: Jag vet inte riktigt, jag tror nog att det mesta jag fått är fint eftersom det finns en fin tanke bakom varför man fått det.

En speciell dag du minns: När det sa poff för mig i lilla baren när jag jobbade tillsammans med John.

Du samlar på: Jadu, en hiiiimlans massa olika saker!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Maria, mamma och John!

När grät du senast: I söndags.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Använda en del som insats i en bostadsrätt och därefter rusta upp lite i lägenheten om det behövts. Kanske köpa en ny bil också, och en ny dator så jag kan börja med min musik!

Vill du gifta dig: Jadå, någong gång gifter väl jag mig också!

Vill du ha barn: Ja.

Är du musikalisk?: Helt klart!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller någon god kolsyrad dryck!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja det har hänt någon gång.


Biter du på naglarna:  Bara när jag är stressad!

Why u looking like that?

Jag har fortfarande Innas låt amazing i huvudet och därav rubriken :P Förlåt, men låtar jag tycker om lyssnas sönder på repeat två dagar ungefär sen hittar man nya man lyssnar sönder etc..

Idag har det varit full rulle, var i Trellehulla en sväng med mamma. Blev Ö o B, och sen Maxi, bara för att checka läget lite. Sen åkte vi hem, och John hämtade upp mig för en trevlig pizzamiddag med hans föräldrar och mormor och morfar! Riktigt mysigt att alla äntligen rest färdigt vad dem ska, inklusive jag för ett tag! Nu är allt som det ska vara igen och alla har vi fått vår lilla semester!

Nu ska jag bara sitta och lyssna på amazing och glo på tv medan John tränar sen ska vi kolla Little Britain innan nannedags!

Ciao!

Amazing

Då var gympasset för dagen avklarat, blev en rejält kondispass igen. Känns som om det kommer bli en del kondis denna veckan också så jag är på g ordentligt innan jag ska trötta ut musklerna ordentligt!

Snart blir det duschen, kissa hundarna och sen ska jag och mamma iväg till Bilia i Trelleborg för att se om de kan ta hennes bil snart. Hon bli påbackad av ett släp för ett tag sedan och ja, det blev hål i plåten därfram så det ska ordnas! Hon ska bara fixa tid nu! Så har vi något att hitta på för en stund i alla fall.

Har en del nya favoritlåtar, den här låten med Inna är sååå bra! Amazing, även om de flesta av hennes låtar är ganska så lika så gillar jag dem! Å ja som ni säkert vet vid det här laget så gillar jag ju tjatiga låtar så vad passar inte bättre då än att allt låter likadant haha?!


Tidigare än tuppen



Idag har man nog nääästan varit uppe tidigare än tuppen. 06.00 vaknade jag av Johns klocka och därefter har jag inte kunnat sova! Så det blev en tidig runda med hundarna ner till det heeelt gula limhamnsfältet, det är nästan så man kan tro att hösten redan har börjat! Värmen är ju inte heller kvar precis, så man börjar undra.. Aja det hoppas jag inte, inte riktigt än.

Ska strax ringa till mamma mus och hoppas att hon har hunnit rensa ut sin garderob och ja att vi kanske kan hitta på någonting en liten stund idag! Men vi får väl la se!

Ikväll blir det som sagt middag och det ser vi fram emot =)

Yeeey mobilbloggandet fungerade! ÄNTLIGEN...

Yeeey mobilbloggandet fungerade! ÄNTLIGEN fattade jag hur tusan man skulle göra och så otroligt svårt var det inte egentligen. Aja är man lat med att läsa så är man väl det... Är lite småseg för stunden och borde väl egentligen sova. Men som jag sa igår är det inte så himla lätt när man vänt dygnet fel. Tycker mer synd om John som måste vända det rätt nu när han börjat jobba idag. Hmm, sitter och funderar på vad jag ska hitta på imorgon på dagen, det blir ju träning och e långrunda med hundarna, sen har jag ju badrummet kvar att städa då det blir nog det också.. Hmm aja vi får väl se vad jag kan komma på! Sen på kvällen ska jag träffa hela familjen Drakfelt som varit på semester i två veckor nu! Äta middag och lite så, så kvällen ser jag helt klart framemot! Nej, jag ska nu förska mig på ett insomningsförsök! Sov så gott!


Hej! Tänkte bara se om funktionen mobilblo...

Hej! Tänkte bara se om funktionen mobilbloggning funkar, har försökt få det att funka ganska så länge nu så just nu håller jag tummarna för fullt!


*pust*

Herregud vad ansträngande det var att städa! Knappt lönt å duscha efter gymmet jag är ju nästan lika svettig igen! Herregud! Men nu är vardagsrummet klart och disken är diskad, resten får faktiskt vänta tills imorgon!

Så nu kan jag sitta i lugn och ro och bara njuta av att ta det lugnt, och inga måste mer för idag. Eller jo, jag har ju hundarna som måste ut men i övrigt menar jag =D Så himla underbart!

Känns nästan som om det är en Little Britain kväll idag ;D

Rinnande svett

Måndag och rehabveckan på gymmet är över. Fast ja, lite lat var jag väl ändå eftersom jag bara tog ett kondispass istället för att köra igång med styrketräningen igen... Men ja det är måndag och liiite slö kan man väl få lov att vara. Så ja en halvtimme på crossfit;en och en halvtimme på cykel gör att svetten bara droppar av en. Då känns det jävligt bra, då har man fanimej varit duktig!

I övrigt var jag några ärenden med mamma mus idag. Var inne på Bilia med mammas bil och på Speedy för min del, min kamrem ska bytas och skulle väl egentligen ha bytts för ett bra tag sedan... Men har man varken tid eller råd så kan det bli lite kärvt ibland. Tråkigt nog skulle killen som sk göra det gå på semester, så datumet jag fick var den 8:e september. Så det ser ut som om min bil inte kommer köras supermycket den kommande månaden *tår i ögat*. Jo kanskeo m vi hittar något annat ställe som kan ta den tidigare och lika billigt, håll tummarna!

Jaha, snart dags för duschen och sen ska det städas lite, det behövs! Eller ja det kanske inte är SÅ illa men ändå!

Med en filt i knäet



Har haft svårt att somna idag, och ja jag har väl vant av det där med att lägga mig vid elva och kände att jag lika gärna kunde gå upp igen och glo på lite tv. Pink blev glad, så nu har jag henne bredvid mig en filt över knäna och ja sitter och funderar på livet i sin helhet, vad jag har åstakommit och vad jag har missat. Jo jag vet livet är ju inte slut än och jag har en hel del att hinna med till! Men ja det blev en funderar kväll idag. Man behöver lite sådanna ibland.

Ser ut som om det blir en del som ska göras imorgon, ska följa med mamma och låta dem kolla på hennes bil, den får tydlige nedsatt motorfunktion... ja den är en Volvo C30 som inte är mer än 3 år gammal så det låter helt galet.. Men alla bilar ska väl ha sina barnsjukdomar.

Sen ska jag hinna städa upp i lägenheten, och träna och ja det var mer men jag minns inte allt för tillfället!

Herregud vad mycket det finns jag vill göra med mitt liv just nu. Tro det eller ej men det är faktiskt mestadels musiken som spökar runt i huvudet på mig hela tiden, men ständigt ska det sättas köppar i hjulen för mig.. Så fruktansvärt tråkigt. Men eftersom jag tror på ödet så finns det säkerligen någon mening med det också även om det inte känns så just nu... Håll tummarna för mig att det blir snart i alla fall!

Magaluf, herregud vad jag saknar det! När man var där hade man inte ett problem i världen. Underbara människor runt omkring en och ja ett helt annat liv än det man är van vid härhemma. Sverige är ganska så tråkigt ändå, och ja jag vet att ni säkerligen har hört det tjatas i lera av mina tidigare inlägg och planer har funnits, kanske finns kvar på att en dag flytta bort härifrån... för ett litet tag i alla fall! Men ja, det är ju som sagt så himla mycket man vill göra och som det är nu har jag så mycket som håller mig kvar! Många bra saker!

Aja nu har jag väl rabblat klart för detta dygnet, mer dravel kommer imorgon. Sov gott kära läsare!

Veckans vilodag

Ja det ska ju vara dte och det var väl på gränsen att det faktiskt blev det innan jag gick ner och träna idag. Fick en konstig känsla och efter en liten stund mådde jag lite illa, nästan så det kändes att allt maginnehåll (beståenda av vitaminer och tillskott, samt kaffe och thé) var påväg upp. Men det klarade sig och ja, jag tror allt berodde på lite självplågeri, ibland tittar man på saker man egentligen inte vill se. Men ja, man är ju som man är..tyvärr. Men hur som helst så mår jag bättre nu och jag har fått träna det jag skulle. Så nu blir nästan resterande tid av dagen vilodag!

Ska käka mina knäckebröd och dricka min äppeljuice, sen hoppa in i duschen och bege mig hem till John! Sen får vi väl se, vi är ju lite smpsega båda två så det blir nog en lugn söndag också, men det kan vara himla skönt! Mene ja jag gissar på att det inte blir mer skrivet idag så ha en supersöndag så hörs vi imorgon igen!

Hypokondri

Usch, jag är trött och slö i knoppen idag ocskå. Kan väl i och för sig vara vädret som gör det, det är kvavt, molnigt och enligt prognoserna så ska det regna! Yeey jag gillar regnet, fast snart känns det som om det är dags för lite sol igen, jag börjar bli vinter vit i hyn igen... Hmm lite ångest där ja, aja DET löser saj!

John den stackarn har en fruktansvärd halsont idag, så himla jobbigt och det är så himlans synd om honom! Jag hade ju det när vi var på Magaluf och ja typ 2 veckor efter, sånt jävla skit! Men någon gång ska man väl bli sjuk kan jag tro. Men när det väl händer så är det ALLTID olägligt, ja förutom när man gick i skolan då kunde det vara lägligt lite då och då men nu är det nästan alltid olägligt. Å jag som är lite hypokondriker börjar harkla mig och gå och känna efter i halsen bara för att försäkra mig om att jag INTE har ont i halsen... Alltså iblans är man korkad, han har troligtvis fått min och om inte förr så får jag väl säkert ont i halsen genom att gå och känna efter. Nej nu skärper jag mig! Direkt! Så nu harj ag skärpt mig!

Usch, så seeeeg! Ska strax tvinga ner mig på träningsvärket för ett kondispass och sen upp och dammsuga å diska, så hiiimlans tråkigt men det måste göras! Snaaark! Aja! Lite chill nu innan jag börjar ta tag i saker!