Lite sommarnytt!

Hej kära läsare!
 
Idag skiner solen och det känns som sommar igen! Underbart! Dock är jag en aning trött fast jag hinkat i mig kaffe nu under dagen så jag överväger att ta en vilodag i träningsveckan men har ännu inte riktigt bestämt mig. 
 
Hursomhelst så har jag idag varit på en liten shoppingtur i stan medan jag gjorde en del ärenden. Bland annat så blev det den här toppen:
 
Nej, vet ni vad? Jag är för trött för att skriva just nu. Orkar jag så skriver jag imorgon, annars får vi höras imorgon! Over and out!
 

Examen och ett nytt kapitel

Jag vet att det tagit lite tid mellan uppdateringarna men det har varit så otroligt mycket som hänt den senaste veckan så jag har inte hunnit andas. Nu när jag har lite mer tid så tänkte jag ta en snabb sammanfattning!
 
I tisdags var den stora dagen då jag hade min sista lektion på Högskolan i Halmstad på medie- och kommunikationsprogrammet. Det var med skräckblandad förtjusning som jag och Bella traskade över till skolan och berättade om hur vår praktiken under våren hade varit för våra klasskamrater. Det var kul att få höra vad alla andra gjort under våren och vad de har för framtidsplaner samtidigt som det var sorgligt. Dessa tre åren har gått fort och även om jag många gånger svurit över skolan (särskillt det sista året som gick) så kommer jag ändå sakna det. Förvisso betyder inte detta att jag inte kommer plugga mer, för det kan jag absolut tänka mig, men det kommer inte bli så många år till åt gången (man ska väl bli vuxen någon gång).
 
Jag är stolt över mig själv och att jag klarat av alla dessa utmaningar som jag stött på under dessa tre år. Den största lärdomen (utöver alla kurser) jag fått under dessa tre år är att det faktiskt är okej att misslyckas ibland. Aldrig tidigare har jag tillåtit mig att misslyckas och även om jag inte tillät mig själv att göra dåligt ifrån mig.. Så märkte jag att det faktiskt inte var så farligt att få göra en omtenta eller två. Det var tungt och möjligtvis inte alltid den bästa tajmingen, men att lära sig att misslyckas och sedan göra om och göra rätt är otroligt viktigt. Bara för att man misslyckas betyder inte det att man är kass eller dålig eftersom det kan bero på sååå många andra saker.
 
Tack min underbara familj som firade mig på tisdagskvällen med hemmagjord pizza, sallad och skumpa! Ni är bäst!
 
Nu ska jag återgå till att vara lite nördig och surfa runt lite på nätet medan mannen blockerar sängen med sin bok ;), Önskar er en fortsatt trevlig kväll!