Lyckan att omges av fantastiska kollegor!

Handen på hjärtat så har jag faktiskt varit lite stressad för min axel som inte läkt ut ordentligt än. Den är betydligt bättre och envis som jag är har jag försökt öva på mitt corepass ändå men skippat delar som belastar min axel så mycket att det gör ont. Jag vill helst inte få något kroniskt.. 
 
Så idag frågade jag en av mina kollegor på Flygstadens gym om han eventuellt kunde tänka sig att iaf ta mitt corepass på torsdag eftersom min axel krånglar än! Jag vill ju den ska vara frisk men om ifall att... Utan att tveka fick jag tillbaka att det var klart att han kunde det! Vilken ängel! 
 
Nu känns det lite bättre och jag tänker låta mig själv vila i princip hela dagen idag. Inte göra många knop eftersom jag är så fruktansvärt trött i huvudet och ja uppenbarligen kroppen också! Jag blev lättad! Jag ahr ett pass till på torsdag men det ska jag nog klara av! 
 
Ibland glömmer man bort vilken otrolig tur man faktiskt har som har så fantastiska kollegor som jag har. Mina kollegor på gymmet har varit fantastiska på alla sätt och vis och det känns nästan mer som om man är en liten familj därute med både kollegor och motionärer. Det har blivit en mysig stämning mellan oss alla och alla hjälper varandra så mycket man bara kan! Jag uppskattar er ska ni veta!
 
En annan arbetsplats som jag har fantastiska kollegor på är Bonik här i Halmstad. Gud vilka underbara tjejer som finns här! Även här hjälps alla åt så mycket man bara kan, och själv hjälper man mer än gärna till när någon behöver hjälp om man kan för man vet att man alltid får det tillbaka! Jag trodde inte man kunde ha det såhär bra på ett sådant här kanske lite udda ställe att jobba på. Men ni är underbara allihopa! 
 
Tack alla kollegor på alla ställer för att ni är bäst! Jag är lyckligt lottad att ha er!
 

Nu ska jag återgå till att baka bröd tänkte jag. En annan variant på det jag bakade förra veckan ;)! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0