Boys makes girls go crazy

Inatt blev det inte många timmars sömn.. Jag var inte trött helt enkelt inte ens halv fem imorse. Sånna nätter har vi väl alla lite då och då. Fördelen jag har är att jag inte ska upp tidigt förrän i augusti :)!
 
Om någon skulle bli förvånad så hänger jag på min balkong i min gröna svingats bikini. Blir lika förvånad varje gång jag tar den på mig för den ser fruktansvärt gräslig ut när den ligger i badklädeslådan mennär den kommer på ser den nästan snygg ut! Bästa reaköpet so far.
 
Visst gör pojkar oss flickor lite tokiga? Alltid dubbla signaler. Ja iaf av dem man tycker om sådär extra. Dem man inte är intresserade av har en tendens att visa att de tycker om en sådär liiiite för mycket ibland. Aldrig är man nöjd, eller så är jag konstig. Fast det är ingen nyhet :). Å konstig kan alltså betyda inte som alla andra, vilket on vara bra också. Bara så ni vet.
 
Jag har iaf bestämt mig för att bara låta saker ha sin gång av Sig själv. Ju mer man försöker desto mer komplicerat blir det, tror jag iaf. Så från och med nu avsäger jag mig ansvaret... Ett tag iaf :P.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0