Livets planer inom kort

Tänkte jag skulle skriva det där inlägget om framtiden inom snar framtid, ja i alla fall vad jag har för tankar typ ett år framåt. Sen vet jag ju med mig själv att jag är impulsiv och då kan alla planer plötsligt ändras, men jag tror ändå det är bra att planera lite så man har en aning om vart man ska hamna. 
 
Som det ser ut nu står jag som 11 och 15:e reserv till Media och kommunikationsprogrammet här i Halmstad, vilket innebär att det finns en chans att jag ännu kan komma in (vilket jag hoppas på). Men om det inte skulle gå vägen så fortsätter jag att läsa min engelska på halvfart och jobba samtidigt som jag gjort detta halvåret. 
 
När det gäller jobbandet oavsett om jag ska läsa engelska eller media så måste jag nog hitta något annat extrajobb också så det inte blir så intensivt med nattpass och att jag inte blir på så dåligt humör när det går dåligt.. Ja och gräddet på moset när det går så dåligt så får man en del påpekanden... Vilket ogillas och är smått förolämpande när man jobbat sedan 2007.. Även om jag vet att det inte var något ont menat så ändå..
 
Jag är i alla fall tacksam för att jag har en underbar Casinochef för hon förstår en alltid och peppar en! Tack <3!
 
När första halvan av engelskan är avklarad om det nu blir så att jag får läsa det så tänkte jag såfall fortsätta med engelska del två fast den gången tar jag nog det på heltid tror jag så det blir lite av det hela. Därefter tänkte jag och detta oavsett vad jag pluggar så ska jag nog faktiskt ta mig en PT (personlig tränare)utbildning. Nu jobbarj ag ändå med att hålla pass och träna andra så då skulle jag kunna ta en utbildning på det också och syssla med det när jag har tid över. Som PT kan man ju avgöra lite själv hur mycket man vill jobba och sådär. Meeen det får troligtvis vänta tills skattepengarna kommer nästa år, för de är inte så billiga de där PTutbildningarna. Men det kan ju lätt vara värt pengarna i alla fall! 
 
Sen finns det en dörr jag haft på glänt ett litet tag.. Ja ett tag omärkt misstänker jag. Efter den här veckan så har jag bestämt mig för att låta den vara på glänt ett tag till, jag vet inte riktigt hur länge eftersom jag normaltsätt inte öppnar dörren på glänt och därför kan det vara svårt att veta hur lång tid det tar exakt för den att stängas.. Jag antar att efter varje vecka som går omärkt förbi så kommer den nog stängas lite mer.. Om ingen väljer att öppna upp den lite mer förstås. Vi får se. Jag har i alla fall bestämt mig för att låta den vara på glänt ett tag till och inte ödsla för mycket tankeenergi åt det hela så tror jag att det löser sig av sig själv. Alltid på bästa sätt oavsett vad det blir. Sen vad man hoppas på är ju en helt annan sak ;).
 
Mina tankar so far. Planer kanske ändras och som sagt jag är impulsiv så man vet aldrig. Men just nu känns allt faktiskt okej. Ibland behöver man ett par dagar att samla tankarna och lösa saker och ting. Jag tycker jag lyckats komma på en hållbar lösning än sålänge:). 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0