Fashion

Idag såg jag världens snyggaste jeansjacka på gina! Men 500 spänn för en trasig jeansjacka är rätt mycket när man är student och dessutom med handen på hjärtat... Inte lider brist på jackor. Istället kom jag på den absolut (eventuellt) bästa idén! Att införskaffa mig en jeansjacka via seconhand och sedan trasha den själv. Kanske blir det svårt att hitta någon som sitter bra, men jag ska verkligen göra ett tappert försök. Göra den style á la Alice. Fick lite tips av tjejerna från Halmstad så imorgon ska jag ut på skattjakt.

Jag får väl erkänna att det där med second-hand aldrig varit min grej.. Typ aldrig. Men jag ska verkligen ge det en ärlig chans. Vissa saker kommer aldrig gå.. men en jacka kan väl inte vara så illa? Ska lätt tvätta den typ 10 ggr om jag nu hittar någon som faller mig i smaken:P

Ni får kolla in här mellan varven och se hur det går ;). I övrigt ska jag ut på jakt i stan imorgon, fick ju härliga presenter av mina fina vänner i form av presentkort och lite pengar av pappa! Så det ser jag fram emot :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0