Allt detta gnällande och all denna avundsjuka...

Trots att jag är en av de som hänger på facebook 24/7,( ja jag erkänner.. Jag är beroende och jag är där på tok för ofta, I know) så blir jag så otroligt less på allt jävla gnällande om ALLTING. Vad händer med människor? Har ni absolut ingenting bättre för er än att sitta och gnälla öppet på facebook hur sjuk du är / vilken äcklig lunch du åt/ hur tjock du blivit  and so on... Ja jag vet det är mänskligt att gnälla och även jag har mina dagar jag gnäller. Skillnaden är väl dock att jag ofta gnäller av mig här om jag är på dåligt humör eller retar mig på något. Pfft.. tänker en del av er nu. Vad är skillnaden? Jo det ska jag berätta. Skillnaden är att man själv väljer att gå in på min blogg och läsa OM man vill. På facebook kommer alla statusuppdateringar vare sig man vill eller ej. Man vill helst undvika att dölja enskilda personers inlägg.. Eller ja, jag vill helst undvika det iaf, jag vet ju inte hur ni brukar göra.

Förövrigt har en del på tok för stort ego, vilket ger en huvudvärk medan andra har så dåligt självförtroende att man får fnatt.. Aldrig balanserat? Jodå, självklart finns det de "vanliga" människorna och lustigkurrarna. Men eftersom jag inte stör mig på dem så märker man inte av det.. Men just allt gnälleri.. Suck!

En annan sak jag retar mig på i "verkliga livet" så att säga är den där jävla avundsjukan. Fan vad det sticker i ögonen på folk när det går bra för andra människor medan de själva står kvar och stampar på samma ställe. Absolut INGET som helst fel med att vara där man trivs, men när det går bra för vänner/familj/kollegor du tycker om GLÄDS med dem för fan! Varför bli irriterad eller bitter för att dina nära och kära får göra vad de vill?

Värst av allt är de människor som ständigt själv måste stå i centrum. Om någon annan får stå i rampljuset ett tag måste de hävda sig genom lögner eller ja dra uppmärksammheten till sig på annat sätt. Varför? Jag måste säga samma sak här: Gläds med dem istället om det är något bra! Är det något dåligt så gråt med dem eller bara finns där.. Varför, varför, varför måste en del människor vara så uppmärksamhetkåta?! I don't get it.

Nej, jag tycker om äkta människor. Äkta människor ger äkta känslor och äkta trygghet. Det är just de där äkta människorna man vill ha omkring sig, resten kan faktiskt dra åt helvete.

Over and out.

//Bitterfittan

Kommentarer
Postat av: Tulle

Stor tumme upp på detta inlägg! :)

Så sant som det är sagt, lr nåja skrivit..

2012-03-19 @ 22:32:12
Postat av: Alice

Man tackar man tackar :) Å så fick jag ut lite aggression ;)

2012-03-19 @ 22:41:34
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Pia Cederström

Så sant som det är sagt!

2012-03-20 @ 09:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0