Onsdag

Hej mina fina, fina läsare!

Jag får be om ursäkt för kass uppdatering men som ni vet har jag varit kass och inte direkt haft något positivt att säga, så då låter jag hellre bli. Plus att ni slipper allt jäkla gnällande som jag kan ligga inne med ibland ;).

Magen har varit öm idag, och stressad har jag varit för att den börjat ömma..Ond cirkel, jag vet. Men jag har börjat ta några tabletter jag ska ta nu i 14 dagar och sen ska jag lugna mig och ge fan i att stressa. Hur det nu ska gå ;)

I övrigt var det dags för ny kursi dag. Fictionary. Verkar helt okej och föreläsaren var en trevlig jänke som min kära far kallar amerikaner :P. Uppsatts och diskussioner samt exemination sista tillfället. Känns okej, mycket men ändå okej. Ska läsa mycket på engelska nu så förhoppningsvis släpper mycket här :).

Förövrigt är jag nöjd med livet och otroligt tacksam för alla fantastiska människor jag har omkring mig, ni är guldvärda allihopa! Jag har världens bästa vänner, fantastiska chefer och underbara arbetskamrater på alla ställen. Tack, tack, tack för att ni finns och för att ni är just som ni är! Kärlek



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0