Music, music, music ♥


Jag må ha sagt det många gånger förr men vissa saker kan man aldrig säga för många gånger. I ♥ MUSIC. Musik är det absolut bästa som finns.

Jag vet inte hur många gånger musiken räddat mig ur jobbiga och obekväma situationer. Kriser  man aldrig trodde att man skulle orka ta sig ur och ibland hjälper den en att känna extra glädje när något bra händer eller när man är tillsammans med människor man tycker om.

Jag kan med säkerhet säga att musiken har gjort att mitt liv gått förhållandesvis enkelt fram. Mitt sätt att berarbeta livet på är att lyssna på musik. Är jag glad spelas glad musik, är jag förbannad spelas tung musik, ledsen sorgsen musik.

Vissa dagar spelar låttexterna större roll andra kvittar det fullständigt vad de sjunger om. Det underbara med musiken och dess texter är att vi alla någon gång känner igen oss i texten. De gånger vi känner extra starkt för en låttext är de gånger vi befinner oss i samma/liknande situation som låtskrivaren. Jag tror man känner sig mindre ensam då. Dessutom kan det vara skönt att veta att någon annan varit i samma situation oavsett vad vi gör och vem vi är.

Musiken är fantastisk och det absolut bästa som finns. Utan musik i mitt liv hade jag varit en grå och extremt trist människa. Tack för all fantastisk musik som skapas varje dag, producent/låtskrivare/artist/bandmedlem, ni gör mitt liv värt att leva varje dag. 

Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Ja! Du snäckan...den egenskapen har du ärvt efter mam :) Du blev hjärntvättad sedan du föddes....jag känner exakt likadant och har alltid gjort! Ett bra sätt att rensa sin hjärna. Din morfar var likadan....så den genen går igen visst! :)

2012-03-17 @ 14:50:27
Postat av: Alice

Ja det har jag nog, får hoppas den går i arv till mina barn också för det är absolut något bra :)

2012-03-17 @ 14:59:11
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0