Back to workout!

Egentligen hade jag tänkt göra en helt ny kategori i bloggen, men jag såg ju att det fanns en bra som passar till vad detta kommer att handla om! Givetvis är det ju  T R Ä N I N G ! Under cirka 1½ månad har jag haft semester och levt hyfsat gott på det men nu kännerj ag att det är dags att bränna överskottsfett och slimma till sig och bygga muskler. 
 
Under min träning kommer jag äta nyttig kost med mycket grönsaker och en del protein baserat på främst qourn och ägg. Jag kommer träna 6 dagar i veckan och försöka hinna med minst två träningsformer om dagen. Ibland kommer et bli mer och ibland mindre. Allt kommer dokumenteras i den här kategorin. Jag kommer försöka undvika att blanda inläggen om träning och vardag för mycket. 
 
Till min hjälp fram till december som jag tänkt köra hårt kommer jag ta tilskottet Hardcore ripped och dricka soyaprotein. Normaltsätt brukar jag inte förespråka att man använder sig av preparat men jag känner att jag behöver en ordentlig kickstart efter sommaren så det får bli såhär nu.
 
Jag kommer som sagt ha 6 träningsdagar varav jag har en vilodag, en dag då jag får äta precis vad jag vill och en dag varannanhelg festa till det lite extra om jag vill. Undantagfall kommer finnas för särskilda tillställningar såklart då jag känner att det är godkänt att tänja lite på reglerna.
 
Jag vägde idag 54 kg och har tagit före bilder. Dock kommer de inte komma upp förrän nästa gång jag tar bilder så man kan se skillnaden så ni får hålla er lite till tåls. 
 
Jag vill också uppmärksamma er på att jag inte gör detta för att banta utan att jag gör det för att se hur pass slimmad och vältränad jag kan bli på dessa månader. 
 
Min träning idag ahr bestått av indoor striding i 30 minuter och en halvtimmes powerwalk med hundarna. Hörs imorgon igen ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0