Dagens MINUS!

Glad i hågen var jag när jag till min stora lycka såg att underkläderna från bonprix hade kommit igår och låg i säkert förvar på jutaplatsen! Åkte dit och hämtade dem idag och när jag packade upp mina tre bh:ar så såg det väldigt lovande ut. Jag har inte sådär lätt att hitta en snygg och bra bh i min storlek och lyckades hitta bonprix som hade ett STOOOORT utbud i rätt storlek, snygga vart de också. 
 
Hursomhelst.. När jag packat upp dem såg de fortfarande okej ut och de var lika söta i verklighetensom på bild.. Men när jag provade dem.. Ja alltså allt bra omöde de fått på sin bh:ar måste ha kommit från gamla kärringar med hängtuttar för de satt inte alls så bra som jag hoppats på och bygeln som normaltsätt ska nå upp till armhåla för en bra stabilitet slutade nästintill under bröstet.. Visst kan jag ha dem, men de lär ju tyvärr inte bli mitt första handsval från underklädesgarderoben direkt. Man får ju vad man betalar för som det så fint brukar sägas och det tycks ju stämma. 
 
De jag upplevt som absolut bästa bh:arna någonsin kommer från Lindex med märket Ella M. Där har ni en bra bh men visst den kostar ju lite mer men inte som på twilfit eller triumph :). 
 
Jag tänkte bara säga vart ni inte skulle handla underkläder om ni har lite större tudor, har ni bra tips på bra och billiga bh:ar med större storlek får ni gärna höra av er! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0