Söndag

Jag har verkligen slöat idag.. Mina ärenden i stan blev gjorda och en promenad med hundarna därefter sl'ängde jag och djuren oss i soffan och kollade först på säsong 1 av Little Britain (hittade inte hela boxen :( ) och nu harj ag igång solsidan säsong 2 igen haha! Å nej jag kollar ju inte exakt heeela tiden eftersom jag sett alla avsnitt ja..gud vet hur många gånger haha! 
 
Btw, angående kommentarer och så. Jag svarar alltid på kommentarerna ni skriver, men om ni inte angett någon mailadress så kan ni inte se att jag svarat då det fortfarande bara står att där finns exempelvis 1 kommentar skriven. Om ni går in på själva inlägget, klickar på kommentarer så kan ni se att jag svarat där! En del har varit lite osäkra, men jag har inte glömt eller ignorerat er, det 'är bara att det inte står att en ny kommentar är skriven. 
 
En del saker förstår jag inte överhuvudtaget.. I might think too much sometimes.. Men jag ger nog bäst i att bara låta det vara tror jag. Jag vill inte jaga människor och jag tycker inte om när det känns som om jag gör det så från och med nu (det har gått gaaaanska bra sen sist jag lovade mig själv det, undantag har gjorts dock..) så kommer jag göra det ännu mindre. Kanske mitt eget fall i längden, men det ska komma från två håll, inte bara ett, oavsett vilken relation man har, right? Nu släpper vi det. Imorgon är det ny vecka och nya tag!
 
Hoppas ni haft en bra söndag! Min har varit riktigt go, seg och dylikt men fan vad skönt!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0