Suck..

Det här har varit och är en riktig skitvecka. Jag har blivit besviken på så många saker och personer den här veckan att det räcker för resterande del av året, förhoppningsvis iaf. Dessutom är jag så sjuuuuukt trött och lyckas ändå inte ens nicka till litegrann. Men efte är idag är det bara en dag som återstår av veckan och sedan är det en ny vecka son förhoppningsvis kommer bli betydligt bättre än den här. Efter regn kommer solsken, och i ärlighetens namn så har det faktiskt regnat hela veckan! Solsken nästa! Hoppas ni har en bra lördagskväll, min är just nu sådär, ska till jobb om någon timme och hoppas där finns någon munter själv son kan smitta av sig lite. Hörs!


Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Det blir bra min prinsessa. Ibland är livet lite konstigt. Jag om någon vet! Besvikelsen över människor förvånar en aldrig! Man får sortera noga....ändå går man på minor hela livet!
Men....som du säger efter regn kommer sol!:)
Det blir deras förlust...inte din :) Så är det!

Svar: Ja jag vet att allting blir bra mamma, känns bara så tråkigt när allt går emot en samtidigt. Men man lär sig alltid något av alla händelser som inträffar, hela livet :) <3!
Alice ♥

2012-09-29 @ 22:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0