Skolflicka

När jag rensade garderoben häromdagen så hittade jag faktiskt min gamla skolväska.. Ja alltså inte den jag hade när jag varl iten utan den jag införskaffade när jag började plugga till Malmö till mäklare, så jag ska tömma de böckerna och sedan ska jag faktiskt ta med den imorgon till skolan. 
 
Imorgon är första riktiga skoldagen och visst känns det väl lite nervöst.. Detska det väl göra antar jag eftersom allt är nytt. Hoppas på att det går bra imorgon, men det känns som om det kommer göra det. Jag tror att nervositet är bra!, även om det är lite läskigt då och då. 
 
I övrigt så längtar jag som fan till helgen. Mina fina skåningar ska komma upp och jag har nog inte behövt dem så mycket som jag behöver dem just nu. De är bäst och de får alltid mina tankar på annat.. Ja för det mesta iaf :P. Ibland har vi/de också sina dåliga dagar precis som jag har.. Typ som idag. 
 
Men visst är det väl så att saker och ting inte alltid behöver vara så svåra? Man måste inte alltid göra saker på det svåra sättet,eller? Jag ogillar det i alla fall, men det spelar väl egentligen ingen roll. Det jag ska jobba mest med just nu är att försöka hålla löftet jag gav migsjälv för någon vecka sedan.. Slutet av septmber.. Mycket kan hända! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0