ZzzzZzzz

Idag är jag verkligen trött. Känns att jag har jobbat några nätter i rad.. Känner mig lite som en Zombie och humöret går lite upp och ner på det, men så är det väl vissa dagar. Man kan inte alltid vara på topp även om det klart hade varit en stor fördel om man alltid lyckats. Men jag är ingen robot. 
 
Jag vet inte, men ibland känns det smått obehagligt att man känner på sig hur en del människor man har runt omkring sig ska handla. Om det bara hade varit positiva handlingar så hade det givetvis inte varit något problem, men när de här dåliga sakerna kommer fram är det inte alltid lika lätt att slå det åt sidan. Gång på gång på gång. Jag vet inte hur jag ska hantera det hela rätt heller.. Jag säger ju alltid att man ska gå på magkänslan och visst säger den mig någonting och har gjort väldigt, väldigt länge nu. Men ibland litar jag ju inte på den, fast jag borde.. Jag borde ju lära mig att lyssna på den och det kanske är läge för det nu? 
 
Livet är inte alltid lätt och det är fullt utav utmaningar. Man ska jobba sig uppåt så kommer belöningen senare, får vi väl tro eller något. Men när det gäller relationer mellan människor är det alltid svårt för oavsett vilken typ av relation man har till varandra så finns där känslor inblandat. Om det är en vän, pojkvän/flickvän, en släkting, anställd eller familjemedlem spelar egentligen inte så stor roll för man känner alltid något.. Det gör man för varje människa man stöter på i livet, det är bara det att man inte kan känna något positivt för alla. En del människor avskyr jag innan de ens har öppnat munnen. Och ja, jag kanske dömer snabbt men jag har änsålänge aldrig felbedömt någon snarare gjort mig själv en stor otjänst genom att ändra på mig efter första bedömningen. 
 
Men men, en del saker löser sig ofta av sig själv. Det gör säkert den här också, även om jag inte vet hur. Men jag tror ju på ödet så jag får lita på att ödet och karman sköter sitt. Det har det ju gjort så bra såhär långt!
Hörs lite senare innan det är dags för jobb. 
 
Puss!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart jobbar du nu? :)

Svar: Jag satt på James igår :)
Alice ♥

2012-09-02 @ 02:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0