Nytt år, nya möjligheter

 
 
Hej på er!
 
Wow.. Det var verkligen länge sedan som jag skrev här eller ja, till och med länge sedan jag skrev något blogginlägg alls. Jag har saknat det, så därför tänkte jag faktiskt ge det hela ett nytt försök, då jag älskar att skriva 😃.
 
Ni som följt mig förut undrar kanske vad som hänt med min förr blogg? Tyvärr drabbades den av tekniska missöden och den gick inte att rädda.. Därför har jag inte haft orken att starta på nytt, men kom på att jag faktiskt behållt denna underbara blogg och att det nu var dags! 
 
Mycket har hänt sedan sist jag skrev och det blir nog lite svårt att återge allt.. Därför tänkte jag att jag kör en snabb presentation av vad jag gör idag och sen kör vi vidare därifrån. Jag heter Alice och är en tjej (vill jag fortfarande kalla det) på 30 år som arbetar som kommunikatör samt hälsocoach. En kanonkombination av yrken eftersom jag älskar att arbeta grafiskt, förmedla budskap och texter men även har ett otroligt stort intresse för hälsa (vilket jag haft hela livet).
 
Reki healing
Utöver detta är jag även certifierad reiki healer, detta är tyvärr inget jag arbetar väldigt aktivt med just nu men har som plan att kunna starta med detta under 2019. Jag är väldigt öppen för det spirituella och har alltid varit, det finns många anledningar till varför jag är det men jag tänker att vi inte behöver gå in på det just nu. 
 
Law of attraction 
Law of attraction är en teori som jag tror benhårt på. En kortfattad verson av detta är att det du tänker, känner och sänder ut är också det du får tillbaka. Ni kan se min Youtube video som jag gjorde för några år sedan här: 
 
 
Positivitet
Detta hänger för mig ihop med LOA (law of attraction) eftersom det du sänder ut får du också tillbaka. Därför har jag startat en 30 dagars utmaning i positivitet där man i en liten FB-grupp skriver ner minst 5 positiva saker som hänt under dagen. En del tycker att detta är superbra och funkar kanon medan andra inte tycker att det fungerar för dem. Viktigt här att man hittar något som passar en och som känns bra, låter det spännande och som något för dig? In och ansök om medlemskap inför nya omgången som kör igång den 1 januari. Gruppen hittar ni här: https://www.facebook.com/groups/197295847815097/ 
 
Ja, jag tror vi får stanna där för idag. Resten av mina kommande inlägg kommer troligtvis vara med vardagliga och kanske något spretiga 😄. Som ni kanske förstått så händer det väldigt mycket på samma gång här och det är precis så som jag vill ha det. 
 
Önskar er en fortsatt trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad blir det för nyårsoutfit?

Svar: Jag är lite mer spontan så det får vi se :). Blir en lugn nyårsafton.
Alice ♥

2018-12-28 @ 15:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0