Lördagsfunderingar

Efter en mysig kväll hos Michaela sitter jag såhär innan sovdags och funderar på livets alla små ting. Som många av er kanske redan vet så brände jag ut mig för snart ett år sen på grund av alla nattjobb jag haft under cirka tre år. Det började med nästintill svimningar till panikattacker som kom precis innan jobbdags och allmänt instabil.

Nu har det snart gått ett år och kanske de senaste två månaderna har jag äntligen hittat tillbaka till den gamla Alice jag var förr. Ganska glad, påhittig och full av fantasier. Det känns tryggt att ha hittat tillbaka till sig själv och de intressen jag hade förut. Dessutom är jag så otroligt tacksam att jag blivit kvitt svimningar och panikattacker. Om jag fortsatt hade det kanske blivit ännu värre. Nu slutade jag i tid och det vill jag tacka min underbara familj för. Hade inte ni stoppat mig hade jag varit tillbaka veckan efter allt och vem vet hur illa det hade gått då? Speciellt till min underbara mamma som satte ner foten direkt. Vad hade jag gjort utan dig underbara mamma?! Tack för du finns och är världens bästa mamma på alla sätt och vis!

Nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska upp och jobba imorgon igen. Sov så gott mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fint skrivet, och vad fint att du är dig själv igen :). You go :)

2011-02-20 @ 00:37:24
Postat av: Erika

Vad härligt Alice att allt fungerar så bra nu igen. Blir jätteglad för din skull, det är du verkligen värd. Saknar dig, vi borde ses snart om du har tid :) puss!

2011-02-20 @ 10:23:00
Postat av: Alice

Tack Erika och tack du som skrev innan dess! Det känns alldeles underbart att vara tillbaka och vara normal igen! Men utan andras stöd hade det aldrig fungerat!



Klart vi ska ses Erika, har pratat med Niklas och Björn om det också =) Så en reunion inom snar framtid! Puss

2011-02-20 @ 11:39:29
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Pia Cederström

Tack! Alexandra....för det du skrev om mig i den blogg.Jag har mina fel o brister...och gör fel gång på gång. Men....jag finns alltid för dig! Min älskade dotter....finns denna sanna kärleken....ska du veta att det är just DU. Utan dig...tja!!!! Då vet jag inte...du är min livlina...ska du veta.

Älskar dig av hela mitt hjärta :)

2011-02-25 @ 10:11:35
Postat av: Alice

Jag vet att du finns här för mig alltid mamma! Tack för du har dina fel och brister för det har vi alla och det ska vi ha också! Jag älskar dig mamma <3

2011-02-25 @ 10:47:09
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0