Måndag igen

Uppe med tuppen var man idag, tjugo i sju väckte John mig ( det är då han börjar jobba, eller ja sju såklart!). Som ni kanske minns hade jag lite problem med att gå och lägga mig igår, å det kan jag tala om för er märktes imorse. Men upp kom jag, sortera tvätt och ner yrvaken som ett yrväder i tvättstugan. Tar nyckeln som jag räknat ut att jag ska ha.. Trycker in i dörren och inte fan funkar den. Men inte så konstigt eftersom jag tog fel nyckel. Gomorron ja! Nästa gick betydligt bättre!

Så nu har jag varit vaken några timmar. Nästan allt blev tvättat, två färger kvar och de får jag ta i slutet av veckan. Ska ju byta lakan då också så vi kör det på samma gång!

Till frukost blev det lite avocado med keso och ett knäckebröd med smör. Kändes som om det var enough med ost och grejer igår kväll så det fick räcka med lite smör imorse på knäckebrödet.



En nyttig frukost om inget annat =)

Efter tvättningen ska jag tvättas, och eventuellt städa undan lite. Skallen är lite seg efter allt jobb i helgen med förkylning och skit. Turligt nog känner jag mig mycket bättre nu! Så en två dagar till och sen slåss vi igen! Yeeey!

Nu ska jag lyssna på lite cooler than me ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0