Mat och träning

Herregud, jag är nog mer trött nu än vad jag var i lördags när jag stressade mig igenom hela morgonen och stressade iväg på kvällen och stress stress stress... Återigen! Men nu är allt okej igen.

Jag tränade en timmes kondis, gick riktigt bra! Svetten rinner av en och det känns så otroligt underbart att titta ner på magen och se att det där lilla extra bukfettet faktiskt snart är borta! Duktiga jag!

Blev en liten risifrutti direkt efter träningen, sen fick jag handla lite yogurth och proviva till mamma och springa upp med. Sen hem, ringa pappa, koppla vovvarna, springa ner till bilen, köra upp den till mamma och hämta mamma. Slutligen valde hon att ändå köra själv. Så kan hon själv bestämma när hon ska hem. Så jag får låna Johns bil till jobb idag. Tack älskling!

Så nu sitter jag här mätt och belåten. Jag åt en omelett och två sojakorvar till lite större lunch:




Jag är ju vegetarian som ni kanske vet och många tycker det är så svårt när jag ska komma på besök för att ordna mat. Men ett tips till alla er som känner vegetarianer, handla något halvfärdigt från Hälsans kök eller Qourn. Där finns i princip samma saker som det som ni äter. Den lilla detaljen bara att det inte är kött ;)



Sen till efterrätt, ja för att vara lite nyttig i alla fall så blev det några sesamkakor. Betydligt bättre än allt annat socker och godis man trycker i sig om dagarna. Det som är absolut farligast på jobb är de salta S:en. Gott gott men farligt farligt!

Nu ska jag bara stressa ner innan jobb sen är det dags att bege sig. Ha en trevlig onsdag kära läsare!
/A♥




Kommentarer
Postat av: Johanna

Tycker inte du har något bukfett, men du är så duktig tycker jag! :)

Postat av: Alice

Aw söt du är! Ses imorgon gumman!

2011-02-25 @ 10:46:10
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0