Tisdag

Fan jag blev faktiskt lite osäker på vilken dag det var nu när jag skulle skriva rubriken. Det är faktiskt riktigt obehagligt när man verkligen inte vet, det är helt tomt i hjärnan och ja.. Jag ville bara komma till att det var läskigt :P.
Maten står just nu i mikron, samma som igår. Lite tråkigt måste jag medge, men det hade inte hållt sig längre så det får bli så idag. Det smakar ju helt okej iaf! Därefter ska djuren utfodras och sedan är det dags för Keddy att få sitt bad idag!
Vi kom hem från hundbadet för en stund sedan, det märkas att de saknar de när de inte varit där på en vecka. De springer fram och tillbaka som raketer hela rundan! Så härligt. Dessutom träffade vi massor med små hundar så det var en extra rolig runda idag kan jag tro!
Nu mat, hörs sen!

Kommentarer
Postat av: martina

Just nu har jag 2st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en snygg & stilren ljuslykta från Blomus!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9227/tavling-vinn-en-ljuslykta-fran-blomus/Och i den andra tävlingen kan du vinna naturliga hår & hudvårdsprodukter från Eilas till ett värde av 200kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9243/tavling-vinn-produkter-fran-eilas-till-ett-varde-av-max-200kr/Ha en bra kväll :)

2011-11-01 @ 18:34:31
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0