In skåne

God kväll kära läsare!

Ja egentligen skulle jag ha befunnit mig i Halmstad just nu, men pga stormvarningar så stannar jag tills imorgon istället. Jag vill helst komma hem hel!

Semestern har varit hur mysig som helst! Mysigast av allt var att träffa min fina Bill (Maria, bill och bull ni vet ;) ). Känns som om vi setts nyligen även om det var nästan ett år sedan senast. Vi solade, pratade skit, mös och bara var! Helt fantastiskt! Längtar redan tills hon kommer hem till jul, ska bli så mysigt.

Satt nyss och funderade på explosionen som inträffade den 23:e inte ens ett kvarter ifrån oss. Det är så sjukt att man inte fattar det. En påtankning av gas som gick fel och poff sa det.. Hade det inte läckt ut så mycket under påtankningen och gasbehållarna befunnit sig i källarn hade troligtvis halva staden exploderat, inklusive vi. Ruskigt läskigt och sjukt att tänka att jag inte hade suttit här och skrivit just nu då. Jag tror vi hade änglavakt, eller jag är ganska så säker på det!

Om ni vill läsa om explosionen kan ni läsa mer här --> Aftonbladet <--. Sjukare blir det när vi eventuellt skulle bott på grannhotellet, istället för där vi bodde. Man får lite rysningar!



Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Du har helt rätt! Vi satt ju på vår terras och åt frukost....jag trodde det var en jordbävning till att börja med....men så var det ju inte. Stackas de människor som bodde på det hotellet och de som skades...plus den norska kvinnan som dog av 110 procent brännskador....det fanns visst några till med 70-80 procents brännskador....hoppas de klara sig?

2011-11-27 @ 20:17:01
Postat av: Alice

Ja vi får hoppas de klarar sig. Vi får kolla lite på aftonbladet etc.. :( synd om dem!

2011-11-27 @ 20:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0