Back on track

Ursäkta uppehållet men jag har haft fullt ös hela dagarna, hela nätterna och ja sen som ni vet så gav jag mig själv en Iphone i födelsedagspresent och tack vare den behöver jag inte längre sätta igång datorn för att facebooknörda mig längre... Jag föröskte mig faktiskt på en uppdatering av bloggen via mobilen ett inatt men det sket sig för det kom inget tangentbord när jag skulle skriva här... Ska nog se om man kan koppla även bloggen till telefonen :P

Hmm.. ja mit humör går lite upp och ner nu om dagarna, jag vet inte riktigt varför.. kanske manodeppresiv som Junior säger? :P Haha nej, men jag har ganska mycket saker i skallen för tillfället! Har fått nytt jobb som jag ska börja lite smått med nu i maj, jag kommer vara bartender på Ètage, och klart är det liiiite nervöst nu innan man kommit igång ordentligt! Men det ska säkert gå bra, sen hoppas jag på många timmar nu i sommar!

Sen sitter jag och filosoferar vad jag egentligen ska göra med mitt liv... har fått den frågan många många gånger den senaste månaden och jag har väl egentligen inte kunnat ge något riktigt bra svar..för jag vet inte! Jag vet inte om jag vill stanna i Sverige eller om jag ska bege mig till England som jag funderat på tidigare.. Jag ahr ingen aning om vad jag vill utbilda mig till och om det kommer behövas till vad jag nu vill syssla med? Jo ni vet ju att jag mest av allt vill jobba med musik, men än har jag inte kommit igång med det och kanske kommer jag aldrig kunna leva på min musik hur mycket jag än vill! Guuud vad jag är förvirrad idag!!!

Fy fan, ångest suger! Hoppas att ett hårt träningspass idag ska hjälpa mig att rensa tankarna rejält.. eller få mig att sluta analysera helt och hållet!

Peace out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0