Saknad

Mitt bloggande verkar visst vara liiiiiite saknat i alla fall och därför tänkte jag ta upp det igen! Att det varit tyst nu ett tag beror delvis på att jag haft bloggtorka, jag har väl inte direkt vetat vad jag skullat skriva om samtidigt som jag tror jag haft en svacka i mitt liv, då jag bara sett mörker för ett tag... Ja visst låter det hemskt sorgligt? Nej det är inget jag hänger läpp för, jag vet att livet inte kan vara en dans på rosor dagarna i ända.
Deppandet har väl även fått mig att börja fundera lite seriöst på livet, och kommit fram till att det kanske är dags att börja ta tag i det lite mer allvarligt. Jag vet vad jag vill syssla med, men jag vet också att det är otroligt svårt att lyckas inom musiken, att komma fram.. och det som nog är svårast är att börja göra musik när man inte har någon ordentlig dator... Jo den kommer när skattepengarna hamnar på kontot, men det dröjer väl i alla fall till midsommar?
Sitter just nu hemma hos mamma, hon har hjälpt mig att färga underhåret blåsvart, än är det inte klart så håll nu tummarna förfan att det blir bra! Men jag är ganska säker på min idé så jag tror det blir snyggt! Så efter idag är del 2 av tre avklarat av styling av mitt hår!
Usch, haft ont i halsen och feber nu hela helgen, å än har inte halsontet släppt.. jävla skit! Jag vill ju börja träna igen! Å det får man inte om man har ont i halsen för man kan få hjärthinneinflammation eller vadfan det nu heter...
Aja, hinner jag uppdatera innan jobb så gör jag det, annars hörs vi imorgon!
Puss haj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0