Dags att ta tag i livet igen!

Ursäkta uppehållet men jag ahr lärt mig att när jag är på dåligt humör eller för trött så kan jag lika gärna låta bli att skriva eller uppdatera någonting för mitt dåliga humör har en tendens att smitta av sig... Men nu är jag på bra humör igen!

Kändes hur bra som helst i baren på Etage i torsdags, lite att göra men det kan ändå vara ganska bra så jag hinner komma igång med kassan ordentligt, även om den inte verkar vara speciellt svå egentligen! Annars har det mesta dels varit en hel del jobb, träffat John och ja föröskt sova. Men sömnen har det varit dåligt med de två senaste veckorna, så tack vare Emma kunde jag byta bort arbetspasset jag skulle haft idag! Jag behöver vara ledig mer än en dag åt gången ibland.

Var på Nova Lund idag med mamma, äntligen hittade jag ett par svarta byxor till som jag kan jobba i, de behövs främst i baren nu när jag börjar där men även de kvällar jag kommer sitta vid blackjackbordet. Sen hitta jag ett sjukt coolt rosa nätlinne också, bild kommer upp senare men för stunden sitter jag hemma hos John medan han äter med sin familj =)

Ska återupta min träning nu igen, har varit två veckors slöa veckor bara 2-3 pass per vecka och det räcvker inte riktigt för mig egentligen. Iofs bättre än ingenting men ändå ;P

Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0