Vuxenpanik..igen.

Ja som vanligt, när något släpper så kommer andra tankar i skallen. Jag blir så trött på mig själv ibland, men jag kan inte rå för det. Jag tänker ju som sagt mycket, om ni skulle missat det. Jag får panik på vad jag ska göra med mitt liv, jag kan inte hjälpa det. Jag vill göra så mycket och få ut så otroligt mycket av det, ja lite för mycket så det säger liksom stopp. Jag blir helt handlingsförlamad, eller så vet jag bara inte hur fan det ska gå till? Jag vet inte vart jag ska börja någonstans? Suck.

Jag vill jobba med något kreativt, och annorlunda. Ja till exempel så låter ju make up artist hur spännande som helst! Men sen vet jag också att det kostar en del och det troliga är att man får jobba gratis några år innan det ens lönar sig.

Jag kan tänka mig att jobba med event, såsom festfixning, konserter och dylikt. Helst ska du ha en projektledarutbildning då, den tar tre år och det är inte ens säkert du får jobb efter det. Alternativet är ju att försöka joina ett redan existerande företag och visa att jag faktiskt kan. För det kan jag.
Jag vet att jag ska jobba med människor, för jag tycker om att möta nya utmaningar varje dag. Jag är social och jag är en glad skit som faktiskt är väldigt ambitiös med det jag gör. Men ja, vart ska jag använda det? Hur ska det gå till?

Plugga? Jo, men jag känner att det tar så mycket tid och ja som sagt det är ändå inte garanterat att du får jobb ens efter högskoleutbildning idag. Då blir projektet att ta sig utomlands. Ja och det hade jag ju tänkt förvisso, jag ska ju till London, men det stora frågetecknet står kvar. Vad fan ska jag jobba med där? Hur ska jag ta mig vidare därifrån?

Jag behöver en livsguid, en coach som säger till mig hur jag ska bära mig åt. Men vart är denna någon? Än har jag inte stött på personen. Men ja, jag har ju sagt att år 2012 ska bli mitt år, och då kan ju allt hända eller hur? Det enda jag vet med säkerhet just nu är att jag ska plugga engelska på halvfart och jobba lite samtidigt. Sen hoppas jag på att de bra sakerna dyker upp, eller nej jag vet att de ska det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0