Fredag

Vilken härlig känsla det var att se att så många av er fina läsare uppmärksammade mitt första blogginlägg på nästan två månader! Tack! Helt plötsligt känns det mycket roligare att skriva igen! 
 
För cirka 40 minuter sedan skickade jag och min grupp in vår uppdaterade aktivitetsplan. Den här gången känns det riktigt, riktigt bra och med tanke på att vi faktiskt fick göra om hela från scratch så gick det ändå rätt fort. Vi hade redan alla verktygen men förstod inte hur vi skulle använda dem första gången.
 
Om några timmar ska jag iväg och jobba innan det är dags för helg för min del. Sen ska jag faktiskt börja min helg med en riktig irish coffe hade jag tänkt. Insåg nyss att jag har varken farinsocker eller grädde, men det får jag fixa på hemvägen. Sen blir det nog inte många knop gjorde efter att jag kommit hem. 
 
Dagen började med några rejäla regnskurar, men som tur var så kikade solen fram lagom tills det var dags för andra hundpromenaden för dagen. Så idag fick de en något längre runda i strålande solsken dessutom! Den återstående tiden tills det att jag ska iväg till jobb tänkte jag faktiskt använda till att glo på lite serier från Viaplay. Ja och hinna äta något ordentligt innan jag ska jobba också. Så jag önskar er en härlig kväll så hörs vi snart av igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0