Det där med att flytta...

Jag tycker verkligen att det ska bli jättekul att flytta och bo tillsammans men mina underbara man. Men herregud vilket jävla jobb det är att flytta. Jag har hittatr hur mycket grejer som helst, både saker jag saknat men också saker jag knappt visste om att jag hade ens. Jag vet inte hur många flyttlådor jag packat fulla och skräphögen i hallen har redan växt dubbelupp gentemot den högen som stod där för några dagar sedan som jag körde iväg.. 
 
Jag klagar inte, jag blir bara lite trött och kanske liiiite gnällig. Men det ska vara jobbigt att flytta, samtidigt är det roligt att se hur mängden prylar försvinner sakta men säkert. I nuläget känns inte lägenheten som mitt hem längre, nu är det bara en rörig lägenhet. Som tur är kan jag köra iväg med lite grejer till nya bostaden lite då och då så jag slipper se alla flyttlådor.. Ja för ett litet tag i alla fall tills jag ska hem och sova :P. 
 
Hoppas alla andra som inte håller på att flytta passar på att njuta av den underbara solen! Lite avis är jag men just nu har jag inte ro i kroppen att sätta mig ute på balkongen. NU ska jag bara dricka upp kaffet sen fortsätter packandet ett litet tag till! 
 
Trevlig helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0