Guess who's back?

Ja varför det tagit sådan himla tid vet jag väl inte..eller jo det vet jag. Det har varit en del tråkiga saker som inträffat och det har gjort mig oinspirerad till att skriva, samtidigt som oron över livet ibland får en att undra varför man ens hamnat här och hur fan det gick till. Så anledningen är väl helt enkelt att jag haft andra saker att tänka på på sistonde.

Det känns som om det är dags att börja skriva seriöst igen, men OM det blir det, det vet jag inte. Mitt liv är för stunden ganska tråkigt och grått. Ingent positivt händer och ibland känns det som om hoppet bara har tagit slut. Som i en gammal film. The End.

Självklart vet jag ju att mitt liv knappast kan vara slut eftersom jag bara är 22 år. Jag hade inte heller tänkt att det skulle det, men livets svackor kan vara djupa och svåra att ta sig ur. Självklart gör jag det, så småningom. Men tills det så klättrar jag tills jag faller och sedan klättrar jag upp igen! Ni blir inte av med mig bara så ni vet!

Men hur som helst så hoppas jag att ni har en trevlig kväll! Nu ska jag sitta vid datorn tills huvudet landar på tangenterna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0