Onsdag

Idag skiner solen och trots att det var ganska så kallt imorse så har det faktiskt blivit rätt så härligt väder. Skönt på så sätt att man blir lite piggare, men ett stort minus när man spenderat hela dagen inne med föreläsning och plugg och vet att nästan hela resterande del av dagen ska spenderas på samma sätt. Men jag gläds åt er andra som kan njuta av vädret! Jag är avundsjuk!
 
Den här helgen kommer bestå av massor av pluggande. Inte något jag ser fram emot direkt. Även om jag har lite roliga aktiviteter planerade så får det bli ganska så lugnt. Det lutar nästan åt en helt vit helg faktiskt så jag inte förstör dagen efter genom en tung bakfylla. Den här helgen behöver jag så mycket tid som möjligt för att skriva klart första utkastet till c-uppsatsen (eftersom den ska in på måndag, jag hade bara missbedömt det hela och trodde det var mycket mindre som skulle in..) och en reflektion på en bok med  9 kapitel som jag troligtvis inte ens behöver använda mig utav i c-uppsatsen.SUCK. Jaa jag vet! Jag är tjatig och jag ÄR gnällig, men ibland så måste även jag få gnälla en aning. Ibland tycker jag att en del lärare gör vissa uppgifter betydligt större och svårare än vad de faktiskt behöver vara. Tyvärr gör inte gnällandet någon nytta eftersom jag ändå måste göra det. Jag får hoppas att boken kommer imorgon så vi kan påbörja reflektionen så jag slipper lägga all ledig tid i helgen på det!
 
I övrigt så har jag börjat känna av träningsvärken efter trappturen igår. AJ säger jag bara, men sen så ska det ju kännas att man har jobbat också. Hade jag inte känt något hade jag varit otroligt besviken ;)!
 
Nej, nu är det väl dags för mig att svepa kaffekoppen och ta hundarna på en promenad innan det är dags för mer plugg. Hoppas ni har en fantastisk dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0