Otålighet

När saker och ting är riktigt tråkiga så är jag något av ett proffs att skjuta upp det. Ni vet när det är så tråkigt att det känns i hela kroppen och man vår sådär vemodigt för att ta tag i det. Min lösning = Att skjuta upp det till ett annat tillfälle. Det här fungerar ju ganska så bra förutom att man får mer ångest ju närmre i tiden det måste vara klart. Sen när det väl är gjort undrar man ofta varför man inte gjorde det direkt istället? Ja, jag ville alltså komma fram till att jag är en latmask när det gäller måsten och tråkiga saker.

När det istället handlar om saker som jag tycker om eller vill ska hända så ska det gärna ske DIREKT! Jag avskyr att vänta när det är något bra eller om jag är osäker på något. Jag vill ha svar/handling NU NU NU! Ja och tyvärr fungerar det ju inte såhär när det rör mer än en själv eller andra personer är inblandade på olika sätt. Givetvis hade det varit enklast om allt fungerade som man själv vill, men nej så är det inte i verkligheten och det kan göra mig spritt språngande galen! Jag avskyr att vänta och se, jag avskyr när saker går föööör lååååååångsamt fram. Själv är jag övervägande impulsiv och handlar direkt när jag vet vad jag vill eller inte vill.. Men som sagt det fungerar ju inte alltid så lätt...

Det kliar ofta i hela kroppen på mig och istället kan jag strunta i det om det tar för lång tid eller så hittar jag på något annat däremellan. Jag vet inte hur många bra karriärsval jag planerat och för att utbildningen inte finns just då så har jag halkat in på ett annat bananskal till något HELT annorlunda.. Men sen är det ju jag i ett nötskal också. Impulsiv och otålig.

Jag måste lära mig att handskas med min otålighet, men det är inte så enkelt för jag är väl bara sån. Vissa tar allt piano medan jag kör på som en racerbil i en formelt1 tävling. Jodå..Såatteeeee...!

En sak jag faktiskt börjat lära mig just nu är att det är okej att misslyckas. Minns ni inlägget jag skrev i vintras om att jag avskydde att misslyckas (två inlägg finns att läsa här eller här )? Jag misslyckades på sista tentan vi hade nu i engelska och det var bara ett halvt poäng som saknades.. Vet ni vad? Det gör mig absolut ingtenting! Jag är glad ändå att det gick så pass bra som det gjorde och istället ska jag samla krafter och sätta omtentan i augusti! Så därför vet jag att jag kan bli bättre på att vara mindre otålig också..tror jag? Eller detta är kanske svårare? Vad tror ni?



Kommentarer
Postat av: Inna

Vaa? Ett halvt poäng? Skojar du?? Måste kännas jobbigt. Jag vet inte ens hur många poäng jag fick. Hur får man reda på det?



För övrigt så vill jag säga att jag fungerar precis som du när det gäller otålighet haha :D Och är det nåt kul som jag ser fram emot så vill jag att det ska hända NUUU på en gång ;) Så vi har ju en del gemensamt :D Puss! <3

2012-06-14 @ 16:35:03
Postat av: Alice

Om du kollar studentportalen och på resultat så stod det att jag hade 69,5 och jag tror 70 var godkänt.. :(!



Haha ja vi har en del saker gemensamt då! Jag vill så gärna saker som är bra skulle hänt gärna igår typ haha! Men man kan ju inte påverka allt, även om jag vill och det kliar i fingrarna på mig att ta tag i saker på mitt eget sätt ibland :P



Puss <3<3!

2012-06-14 @ 17:03:37
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0