Torsdag

Då har jag fått min dagliga dos av paradise hotel för dagen. Imorse fick jag sett det svenska och innan jag tog hundarna på deras eftermiddagsrunda så fick jag sett det danska. Om jag måste välja vilket av dem jag tycker om bäst så är det nog danskarnas. Även om folk ligger runt lite där också så är det inte alls som det svenska Paradise hotel. Jag antar att det säkert är därför man kollar, man skäms ofta på deltagarnas bekostnad men ändå sitter man och väntar med spänning på nästa avsnitt. Tokigt!
 
Har precis kopplat upp min surfplatta på vårt wifi hemma så när jag skrivit klart detta inlägg är det dags att plugga lite. Segt när det är så fint väder men skolan går ju alltid först, nästan alltid först i alla fall.. 
 
På tal om skola så hade vi ett möte med vår nya handledare idag och det kändes faktiskt riktigt bra. Vi ska bara gränsa av oss lite till men sedan tror jag det bara är att tuta och köra. C-uppsatsen känns mycket bättre än vad vårt B-projekt gjorde och att vi fått vår önskade handledare gör nog att det kommer rulla på ännu bättre den här gången. 
 
I övrigt så har jag inte så mycket mer att tillägga idag. Jag är otroligt trött ännu och lite av känslorna sedan igår sitter kvar. Dock kan jag skatta mig lycklig av de otroligt fina vänner som skickade några fina ord till mig igår när jag behövde det som mest. Tack alla ni <3!
 
Önskar er en trevlig dag så hörs vi kanske imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0