Söndag

Då var det söndag igen. Den här veckan har varit väldigt intensiv och både kropp och knopp är helt slut. 
 
I fredags var mamma på besök och kvällen spenderades framför tv:n med en film tillsammans med sambon och en go vän. Det blev en tidig kväll eftersom det var min tur att öppna gymmet på lördagmorgon. 
 
Arbetsdagen igår gick ganska fort och det var rätt skönt att vara tillbaka! jag var lite nervös för jag vet hur otroligt mycket grejer som kan hända på ett gym på tre veckor. Men det kändes som om jag kunde hantera allt! Dessutom så var det ganska så lugnt där igår. 
 
Under gårdagen firade vi att fina Bella fyllde 25 och alla utom jag och sambon kom dit utklädda.. Alla var så fina, det var Disneytema. Man kände sig nästan lite utstött men den här gången fanns det inte tid för att fixa utstyrsel så vi får göra det bättre och dubbelt upp nästa gång istället! Tyvärr var vi så otroligt trötta så vi stannade bara några få timmar, men det var kul att fira Bella och träffa alla godingar som var där! 
 
Idag var enda dagen på hela veckan som jag hade kunnat sova hur länge jag ville. Kan ni gissa när jag vaknade? Nej, hur ska ni kunna göra det? Jag vaknade halvåtta klarvaken. BAM! Vad ska man göra? Så jag steg upp och gjorde knasiga amerikanska pannkakor som blev mer lika vanliga pannkakor, och sedan började jag tvätta. Det absolut mest kreativa jag lyckats med idag är att gå igenom vår sammanfattning av ett kapitel som ska in imorgon och bett alla andra i gruppen läsa. Om vi är hemma i tid efter middag hos sambons föräldrar så ska jag renskriva det och skicka iväg det till resten av klassen så det är ur världen tills imorgon. 
 
Hoppas ni alla haft en underbar helg så ska jag ta tvätten nu!
 
Over and out!
 
 

Kommentarer
Postat av: Danne

Underbara lilla du så fin du e:) kul att du e tillbaka förresten!!

Svar: Tack så mycket Danne :) kändes som om det var dags för en come back ;)
Alice ♥

2014-09-22 @ 20:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0