Empat och HSP

(null)

God kväll,

Hoppas att ni alla har en härlig dag! Min dag har faktiskt varit helt okej överlag det är nu framåt kvällen som humöret svängde något. 

Ibland blir jag så arg på mig själv för att jag låter andra människor påverka mitt goda humör, men det är också ett av problemen man stöter på när man är född empat och med HSP ( hyper sensitive personality ). 

Oftast är jag väldigt tacksam för min gåva (jag ser detta som en fantastisk tillgång) eftersom jag kan läsa av både personer och situationer väldigt enkelt. Jag genomskådar snabbt och enkelt dolda gärningar och även om du inte tror det så vet jag mycket mer om dig än vad du själv berättat. 

Trots att jag är medveten om allt detta och trots att jag i 9 fall av 10 faktiskt vet om det år mins egna känslor jag känner eller någons annans.. så kan det vara jobbigt ibland.

Det värsta är när människor ska "göra mig en tjänst" och säga att jag överreagerar eller försöka ge mig råd jag inte bett om. Jag vet själv bäst hur jag hanterar detta och den situation som jag befinner mig i.

Nåja. Nu blev det lite bittert. Sorry. Men ibland är det skönt att få ur sig saker, det mesta känns då lite lättare. 

Önskar er alla en fantastisk kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0