Tuttar som exploderar..?

Ungefär så känns det i mina bröst för tillfället, och det brukar ju vara så innan mensen ni tjejer vet ju vad jag pratar om och jag antar att alla killar som läser detta tycker jag är helt dum i huvudet som ens uttalar mig om det. Märkte det på min facebook status igår haha, men vafan ni vet ju hur jag är ;P Å nej, fortfarande inget silikon, all natural!


Har varit på Burlöv Center med mamma idag, jag hittade faktiskt två supersnygga par byxor på Bikbok, ett par gråa och ja håll i er.. ett par skrikrosa! Var bara tvungen att ha dem! De var underbart fina och sitter superbra! 348 kr för båda paren, hade jag köpt dem annars hade de gått på 1000kr så jävla fynd kan jag ju tycka.Har varit trött och hängig idag, nästan så att jag nu på kvällen blivit lite emo, fick jobbångest igen. Har inte fått schemat från KB än, hoppas på lite pass nu i Januari, tyvärr kan jag inte ta den sista helgen så jag hoppas på mycket innan dess och jag hoppas de är nöjda med mig. Sen förvisso har jag ju pass på Casinot, men jag vill egentligen sitta så lite som möjligt vid BJ, är så trött på det och känner att jag hellre tar bättre grundlön och mindre provision... Aja nu ska jag inte vara gnällig, men jag har hållt på med det så länge nu bara.. Men alla jobb är pengar.

Nej, men om jag skulle ta och lyssna på lite musik och skriva lite låttexter... ja ni läste helt rätt, låttexter. Får snart FL och sedan är det bara att sätta igång att producera sin egen musik. Kank kanske bli svårt med den pissdatorn jag ahr, men den får duga så länge!

Sleep tight mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0