Att uppskatta en annan människa

Om 45 minuter slutar Marias arbetspass på Boomers så jag antar att hon lär vara här lite över ett. Hon sover här inatt eftersom vi ska till skolan vid elva tiden imorgon för att snacka med Toni angående Göteborg. Vi ska ju dra dit på fredag för en Ebs reunion, något vi alla ser framemot så we got a feeling, that the weekends gonna be a good weekend :P

Hmm jaha, som vanligt har jag alldeles för mycket tid över som tyvärr går åt till att tänka, tänka och tänka. Med risk att låta som ett sömnpiller, jo jag vet att jag faktiskt kan göra det... Men jag tycker vi visar vår uppskattning för våra nära å kära alldeles för lite idag. Man tar för givet att ens vänner vet att man älskar dem och att de betyder mycket för en, kanske gör det det eller så är det precis just det de inte vet. Varför inte berätta hur mycket en människa betyder för dig? Du har absolut ingenting att förlora på det, snarare tvärtom.

Man vet aldrig när dagen man ska försvinna kommer eller dagen då någon av dina nära försvinner. Så istället för att visa sin uppskattning då gör det nu! För sen kan det vara för sent, och du slipper ångra att du aldrig visade din uppskattning!

Sleep tight mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0